עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מחפש המלצה למשחק שאפשר לשחק שני שחקנים ביחד. כמו המשחקי אקייד כמו פעם, שהולכים ומרביצים. המשחק ל XBOX360. תודה מראש. עריכה: אם הנושא שייך לפורום קונסולות תעבירו בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל? שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ? יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר? אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by GW,

אני מחפש חנות לקנות בה PS2 , צריך המלצות

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. שלום אני מתכוון לפנק את הXbox 360 שלי בטלויזיה 32 אינטש לחדר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם שיהיה איכותי מספיק לXbox ? התקציב דיי גמיש. תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by stone cold,

טוב אז ככה דפקתי את הידית PS2 שלי ששיחקתי "הנחנו אוהבים את קאטמרי " בקיצור האנלוגית נידפקה והידית השניה שלי היא של PS1 ולא תומכת בכל המשחקים אז קדימה תיזרקו המלצות ואם אפשר גם תמונות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by dragon772,

יש הרבה טובים ששמעתי עליהם כמו GRID.DIRT,BURNOUT PARADISE,Project Gotham Racing 4,PURE אני לא יכול לשחק בכולם אני צריך המלצות למשחק או שניים טובים בג'נר הזה.,

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by Sting,

יש לי PS2 חדש ורציתי לשאול מכל מאות המשחקים שיצאו עד כה ,איזה משחקים כדי לי לנסות ? זאת הרשימה שהכנתי בנתיים: 1...Call Of Duty 3 2...WWE Smackdown VS Raw 2007 3...Mortal Kombat Armageddon 4...Bully 5...Teenage Mutant Ninja Turtles !אויי הנוסטלגיה 6...UEFA Champions League 2006 2007 7...Need for Speed Carbon 8...SOCOM 3: US Navy SEALs 9...Tony Hawks Project 8 10..Marvel Ultimate Alliance 11..Tekken5 12..Pimp My Ride 13..Burnout_Dominator 14..Test Drive Unlimited 15..PES6/Winning11 16..Test Drive Unlimited 17..Heatseeker 18..sega genesis collection 19..splinter cell DA 20..atv offroad fury 4 21..NBA 07 22..GOD Hand 23.. ?

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by zombie,

אני צריך המלצות למשחקיי ספורט לwii כמו פינג פונג איגרוף באוולינג וכל מיני שטויות כאלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. Started by idan007,

האם מישהו יכול להמליץ לי על צ'יפ לPS2, שיהיה כמה שיותר זול ויעשה את העבודה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by אבשה,

אני צריך שתמליצו לי על מקום אמין שאפשר לקנות בו Wii ושזה יהיה יחסית זול ומקום "טוב" אני לא יודע מה התקציב כל-כך פשוט Wii תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by ben060,

קניתי PS2 משהו יכול להמליץ לי על משחקים יפים שיהו לשני משתתפים תודה

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by dragon772,

שלום השבוע רכשתי xbox 360 primume והספקתי לשחק ב bully וב dbz: burst limit איזה משחקים אתם ממליצים? מכל הסוגים חוץ תפקידים ?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by lisly,

אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  14. שלום חברים, דווקא עכשיו אחרי שנים של עבודה נאמנה הקונסלה העבה שברשותי החליטה שהיא מתה. (מיד אחרי הדלקה המכשיר נכבה) הייתי שמח מאד להחליף ל-PS4 אבל עד שיגיע החדש לבן לא יהיה סבלנות לחכות. אני מחפש באזור המרכז מעבדה של תיקון שנותנת לפחות 6 חודשים אחריות לתיקון, שעמתי שהתיקונים לא מחזיקים 3 חודשים ולכן אני שואל. מישהו מכיר או יכול להמליץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המשחק mass effect שיוצא למחשב בסוף החודש, אבל אני צריל חוות דעת עליו.. לכן, אני פונה אליכם, האקסבוקסיונרים (אנשים שיש להם xbox ): תנו לי חוות דעת על המשחק בבקשה תודה לעוזרים! אלון

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. למישהו יש מושג אם משתלם לקנות 360 xbox באוקראינה או במולדובה ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  17. Started by Avidar.R,

ברשותי נימצא xbox 360 פרוץ עם 120 גיגה וכל האביזרים הכוללים אך לאחרונה נוצרו בעיות בקונסולה כגון 1.עלי לחדש את הפריצה מכיוון שאני משחק רק משחקים צרובים והפריצה שיש בxbox שלי מיושנת ברצוני לציין שאני לא משחק ברשת בכלל 2.החיבור של הhd שבקונסולה נהרס לי לכן הוא צריך תיקון כדי ליראות בHd אך אני לא יודע אם תיקון כזה קיים וכדאי 3.הקונסולה מיתקשה ליקרוא משחקים צרובים לאחרונה יהי לכך ובהתאם למצב הקונסולה אני שוקל לקנות קונסולה חדשה אך אני רוצה לחסוך בכסף ולכן ps 3 לא כל כך על פרק חשבתי על קניית מכשיר xbox חדש כמו 4 slim gb ולהעביר את ה120 גיגה של הxbox הישן שלי לxbox החדש שאני אמור לקנות האם זה אפשרי? אם אני קונה אני מעוניין לקנות רק את המכשיר ללא כל אביזרים אחרים מכיוון שהם ני…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by mojomj,

חבר מעוניין לשלוח לי מחו"ל PS4. כשיגיע לארץ אני אמור לשלם עליו מכס או מעמ? תהיה בעיה אם PS4 מחול? זה יעבוד כמו שצריך? או שעדיף בקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

במידה וכן, יש לי ממיר מתח קטן (הטענתי איתו בזמנו GBA) של חברת LIRAN input - ac 230v 50hz output - 110v 50\60hz 26 va max מתאים למשימה? תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by NE91,

אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...

21. הי חברה, אז ככה, קניתי הרד דיסק של 60 ג'יגה שפורק מקונסולה חדשה עבורי ,כך שלא מגיע איתו כבל העברת נתונים, היה לי 20 ג'יגה. יש לי הרבה שמירות שאני צריך להעביר, כמה פרופילים וכמה DLC שאני יכול לוותר אבל מעדיף להעביר. מיקרוסופט "הנחמדים" חייבים לעשות הכל קשה ומכאן שישנן רק שתי אופציות להעברה של נתונים אלו כמוזכר בנושא, למה ש-Disk on Key, שדרך אגב האקס בוקס מכיר ויכול לקרוא מידע ממנו, יעבוד ??? !!! פשוט מניאקים ... אבל זה מה יש. יש כאן מישהו שיכול להשאיל לי כרטיס זיכרון ל-360? או אולי את הכבל המדובר שיודע להעביר מידע מדיסק קשיח לדיסק קשיח? אני גר בת"א ופתוח להצעות בנושא ... או אולי למישהו יש פיתרון אחר? תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by dudidu08,

חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום חברים, התשתית שלי היא של בזק במהירות 15 והספק גם בזק בינלאומי וגם שם 15 ודרכם יש לי גם חבילת גיימרים, אני משחק בפלייסטיישן בחיבור ישיר(כבל) לראוטר מסוג D-LINK 2760U תקן N (ואין אף מחשב עובד בבית בזמן הזה). הבעיה שלי היא שכאשר אני רואה מישהו לפני שהוא רואה אותי ואני מתחיל לירות בו אבל רוב הפעמים הם מצליחים להרוג אותי וכאשר אני מסתכל ב KILL CAM כלומר בהילוך החוזר מהמבט של מי שהרג אותי אני רואה שהוא בכלל ראה אותי לפני שאני ראיתי אותו בסתירה מוחלטת לכך שאצלי אני ראיתי אותו קודם (לפחות שניה קודם) כמו כן זה קורה גם כשאני בחדר רק עם ישראלים. זה פשוט הורס לי את החוויה של המשחק ושיש לי לאגים כאלה. מה אני יכול לעשות? מה האפשרויות שלי לפתור את זה? תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  24. אז ככה אני בצבא בשירות קרבי ואני כימעט ולא נימצא בבית וחוץ מי פלאפון אין לי כלום וזה פשוט מבאס, אז ההורים שלי החליטו ליקנות לי מתנה הרוכת טווח ואני פשוט לא יודע מה ליבחור אפשרות הראשונה מתאימה לכאן והיא PSP השאלה כאן היא איזה דגם כדאי לקחת ? האם יש הבדל בדגמים ? האם הוא מספק חווית משחק ברמה טובה ? ויש גם תאפשרות השניה מחשב נייד שלא כל כך קשור לכאן אבל זאת האפשרות השניה, כמו כן אני הרבה בנסיעות והרבה סגירות לכן אני צריך לבחור משהו שיעביר לי תזמן החופשי שלי האם מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Ronen-M,

קיבלתי קונסולת xbox video game system wa 98052 עם שלט חוטי GameStop BB-136 נראה שהשלט לא מזוהה בכלל מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.