קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש המלצה מסוימת לגבי הגודל של המסך עבור שימוש בקונסולת משחקים? כמובן בהנחה שכל גודל יהיה FHD תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
הירידה במחיר, שממקמת את הקונסולה לראשונה כזולה יותר מה-PS4, תיכנס לתוקף רק לתקופת החגים ורק בארצות הברית (לעת עתה) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a4%d7%a2%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%99%d7%94-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9b%d7%aa-%d7%90%d7%aa/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו NES, (ישן מאד, נראה כמו קופסא אפורה)..http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות? (בארץ.. לא מעוניין לקנות באיביי וכו').. או מכיר מישהו שיש לו וירצה למכור?.. הייתה לי פעם קונסולה כזאת אך לצערי כשהייתי בצבא זרקו אותה בטעות מהבית !!!! עד היום אני לא סולח.. אבל מה שכן נשארו לי מלא משחקים כמו מריו 1 עד 3.. זלדה.. טניס.. ועוד הרבה.. וממש מתחשק לי לחזור לשחק בהם קצת.. אשמח לעזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ps2 מסדרת 90006 הציעו לי במחיר של 1300 שקל עם שתי שלטים ועם צ'יפ +כרטיס זיכרון האם זה יקר או למישהו יש הצעה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
למי שקרא את הפוסט הקודם, אני קצת נוב בקונסולות עדיין, אבל שמתי לב שכל הסטרימרים הטובים למינהם, משחקים עם שלטים שעברו מודיפיקציות מסוימות ועם דברצ׳יק שנקרא kontrol freak. אני מתכוון לשלטים כמו של scuf שעומדים להוציא שלט חדש לסוני, עם עוד 2 כפתורים מאחורה, אבל זה חתיכת הוצאה (לפחות 500 שקל לשלט). למישהו באמת יש שימוש בעוד 2-4 כפתורים בגב השלט? זה עוזר במשחקי fps? ולגבי הקונטרול פריק, אני בא אחרי בערך 11 שנים שאני משחק במקלדת ועכבר ואני משווע למשהו שיעזור לי לכוון בסוני. הקונטרול פריק באמת עוזר לכוון במשחקים? באתר הרשמי הם רוצים עליו עם משלוח בערך 100 שקל גם. ושאלה אחרונה, מכירים אתרים אחרים שמציעים שירותים דומים שלא עולים כמו שליש פלייסטיישן?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
^ אז כמו שאמרתי: PS3, ללא פריצות, הכל מקורי. הכוונה היא, כמובן לשחק פרו 2012. השאלה היא: האם אפשר וכיצד מתחברים מ-PS3 לרשת, דרך ראוטר (שהשכן נותן לי לגשלוש דרכו)? דהיינו, יש גלישה בבית, אלחוטית. השאלה היא מה ואיך עושים כדי שדברים יעבדו? תודה ומקווה שהבנתם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה אבל: אני מחפש לקנות את המשחק GTA Advance ל-Gameboy Advance. אם למישהו במקרה יש והוא מוכר, אשמח ליצירת קשר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
תיראו קניתי לפני שבועיים PES2008 מ-PLAYASIA ל-PS3 . עכשיו באתר שם רשום No Region Protection וליד סמל של US. אז אני רוצה לבדוק איזה גירסא זו באמת, אז איפה זה אמור להיות רשום על הקופסא (בכלל אמור להיות רשום? חיפשתי ולא מצאתי...) ויש מצב שאם זה לא US אלא JAPPEN או משהו כזה, המשחק יתקע קצת , או לא יוריד לי עידכונים? כי יש לי בעיית FRAMELAG ושמעתי שהוציאו לזה פאצ, וכבר שבוע אני כל יום משחק בזה, והוא לא מודיע לי על עידכון, וכשהתקשרתי לישפאר הם שאלו מאיפה קניתי את המשחק, אז התחלתי לחושש שאולי בגלל שזה לא מהארץ זה נתקע\לא מוריד עידכונים... עריכה: ניזכרתי בעוד שאלה. נירשמתי ל-PSN ורשמתי במדינה ISRAEL ואחרי זה קראתי שאי אפשר להוריד דמואים, איך אפשר לשנות את זה למדינה אחרת, ו…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
Teaser שלו מופיע בחוברת של God of War החדש ל PSP
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
-
סרטון חדש על המקרה שלי עם G2A. אשמח לפידבק, עם אהבתם אשמח לליק וסאב
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש דרך לצפות בסרט HD (פורמט MKV) עם סראונד 5.1? הבנתי שצריך להמיר את הסרט. מצאתי מדריך ב- afterdawn (http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_play_mkv_content_on_xbox_360.cfm). אבל הוא אומר שצריך להמיר גם את הסאונד, ולא רק את הוידאו, ועצרתי בפיסקה שבה הוא כותב: you need to set Output Channels to Downmix multichannel to Stereo for compatibility with Xbox 360 לא רוצה לשמוע בסטריאו... מישהו יודע לאיזה פורמט ועם אילו תוכנות צריך להמיר?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלוש ב Opera ולראות עברית ב Wii כמו כן, איך אני רואה סרטי DIVX ב Wii? האם יש דרך לראות כתוביות דרך איזה נגן?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו ps2 עם שלט ps1. מה היתרונות של שלט dualshock 2 לעומת השלט שיש לי כרגע והאם שווה לקנות? עוד שאלה בנושא: בשלט יש כפתור "analog" ומתחתיו led שדולק בזמן משחק. למה הכפתור משמש? (כשלחצתי עליו לא קרה כלום) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי סוני 3 320 גיגה..זה נכון שיש לו פריצה? דרך המחששב להוריד משחקים לסוני? מישוה יכול להסביר לי איך עושים א תזה בבקשה? [=
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://features.teamxbox.com/xbox/2026/TeamXboxs-Best-of-E3-2007-Awards/p1/
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? קניתי קונסולת NES ישנה כי חשבתי שהיא תעבוד עם המשחקים של המגאסון הישן שלי. התבדתי. לצערי. הקלטות שיש ברשותי כמו שתראו בתמונה לא נכנסות פנימה ואין לי מושג למה. על כול פנים אני מחפש משחקים, יש למישהו משחקים שהוא לא צריך? ומאיפה אפשר לקנות משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-