עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Dman86,

שלום רב, אני רוצה לקנות פלייסטשיין 3 בארהב כמובן ששם זה יותר זול אבל רציתי לוודא 2 דברים לפני שאני קונה א - האם משחקים שאני אקנה בארץ יעבדו עליו? ב - האם סרטים ב DVD ו BLUE RAY של הארץ יעבדו עליו? כמו כן צרובים של DVD בתודה מראש דימה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  3. לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. הוא לא מצליח לקלוט את ה Two שלי, נסיתי כבר 6 סוגי מבטא, מה דעתכם על endwar ? שווה להשקיע בו אן שזה סתם גימיק

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי כמה סרטים גדולים מ-4GB בפורמט MKV רציתי לדעת האם ניתן להעתיק ו/ או לנגן אותם מה-PS3 , ואם לא האם יש פתרון כלשהו לבעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by ninja29,

יוזר אירופאי איך לרכוש דרך PS Store של ויטה - משו יודע איך רוכשים שם משחק לדוגמה אני מעונין בmortal kombat בעלות של 34.99 יורו . שאני לוחץ על רכישה - אני מקבל הודעה על Dont have enough funds . אני מבין שצריך לרכוש איזה כרטיס PSN Card האם זה הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10296 ואם כן ראיתי שאפשר לקבל אותו במייל תוך חצי שעה דרך האתר הזה http://www.allcdkey.com/Sony-Network-Card-1008.html?gclid=CJLRtsbe5q8CFYZN3wodITlvzg הבנתי שהם עשו משו PSVITA זה מולטיזון האם זה קשור גם לכרטיסים . אם משו יכול לעזור בזה קצת תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. אהלן אנשי הקונסולות,אני מתעתד לשהות בלונדון ביום שהמשחק הזה יושק ל PC רציתי לשאול את אלו ששיחקו במולטי שלו (הבנתי שהסינגל לא רע) האם הוא שווה קניה . אם אפשר תשובות קצת יותר ארוכות מ- "מגניב" / "מדהים" / "עלוב" / "מעאפן" וכו תודה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by DMaster,

סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html

11. מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Kalman,

דוד שלי נוסע לחו"ל[הוא רב חובל כך שהוא עובר חצי עולם] ואנחנו רוצים לבקש ממנו שיקנה לנו WII. מהו המחיר הממוצא של wii בחו"ל?.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by BH20062,

1.רציתי לדעת אם זה בסדר לכסות את הPS3 שלי..זה בריא למכשיר? אני מכסה אותו כדי שלא יכנס אבק .. מדי פעם גם מנקה אותו מסביב עם מברשת מיוחדת. 2.בקשר למאוורר קירור,זה הכרחי? ואם כן איזה כדאי?או באיזה סיטואציה שהמכשיר עומד צריך לקנות מאוורר..? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by ariebel,

היי, אני משחק בו על האייפד שלי, אבל הבנתי שזה מאוד דומה לגירסא של ה ps2, אז אני שואל פה. אחרי שאני מנצח את הגריפין ומגיע ל garden hall וממשיך לכיוון האולם הראשי בו הקיסרית והעוזרת שלה מתווכחות. כשאני חוזר חזרה לאולם הגנים כדי להמשיך, כל הדלתות נעולות כולל הדלת הכי עליונה, האם המשחק מת וצריך להתחיל מחדש? או שעדיין יש תקווה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by assafidan6,

האם אפשר שה-ני xbox360 יהיה מחשב אם אינטרנט כמו סוני 3?

17. Started by totbod1,

לאחר שיקולים רבים, החלטתי לקנות WII PAL. באם אני אקנה אביזרים כמו שלט, נונצ'ק, M+ מארה"ב, האם זה לא יעבוד בדגם הנ"ל? האם הבעיה היא בשידור המשחקים בלבד?

18. יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.

19. מצ"ב תמונת מצב (תרתי משמע :-)) של ההשוואה, אשמח לקבל כל הערה / תיקון / תוספת נדרשת. במידה ולא יהיו, אעלה את הקובץ עצמו. תודה ! http://img2.tapuz.co.il/forums/1_116639875.gif

20. שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by tiptipon,

אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  22. Started by Daver,

המשחק ייקרא No More Heroes: Desperate Struggle והוא מתוכנן לצאת בארה"ב בינואר 2010 ובאירופה בפברואר/מרץ 2010 גם במשחק הזה הגיבור יהיה טראוויס טאצ'דאון והמשחק ייתקיים באותו מקום בו מתרחש המשחק הקודם [santa Destroy] טריילר: http://www.gametrailers.com/player/41032.html[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 19:46:50 מצטער לא שמתי לב שכבר פתחותנעלו את הנושא

23. Started by HuGeMouTh,

התחדשתי היום ב PS3 (קניתי יד שניה מאחד מאלה שזכו בפייס עלה לי 1700 שקל לחבילה של הפייס + KILLZONE 2). פתחתי משתמש ב PSN עם כתובת אמריקאית כמו שהמליצו פה בעבר אבל הבנתי שיש הבדל בין התכנים שיש לארה"ב לתכנים באירופה. זה באמת משנה? כדאי לפתוח אחד באירופה? אם אני פותח רק בארה"ב אז כאשר אני אשחק ב MP אני אתחבר לשרתים של ארה"ב? יש אפשרות לקשר 2 משתמשי PSN לאותו משתמש ב PS3?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…

25. Started by stone cold,

טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …

• 0 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.