עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מצ"ב תמונת מצב (תרתי משמע :-)) של ההשוואה, אשמח לקבל כל הערה / תיקון / תוספת נדרשת. במידה ולא יהיו, אעלה את הקובץ עצמו. תודה ! http://img2.tapuz.co.il/forums/1_116639875.gif

2. Started by sahar_shalom,

שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה

3. מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by BH20062,

1.רציתי לדעת אם זה בסדר לכסות את הPS3 שלי..זה בריא למכשיר? אני מכסה אותו כדי שלא יכנס אבק .. מדי פעם גם מנקה אותו מסביב עם מברשת מיוחדת. 2.בקשר למאוורר קירור,זה הכרחי? ואם כן איזה כדאי?או באיזה סיטואציה שהמכשיר עומד צריך לקנות מאוורר..? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…

8. Started by tiptipon,

אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  9. שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. בזמן האחרון יש הרבה שמועות כאלו וזה גם די הגיוני אחרי כל השינוים בגרסאות העלית היום מאוד דומה לפרימיום וההבדל העיקרי זה בנפח הארד דיסק ואני חושב שמהלך כזה יעזור לMS לשווק את ה360 בצורה טובה יותר כל עניין הגרסאות בPS3\360 גם ככה ניראה לי מטומטם עדיף גרסה אחת של קונסולה במקום כמה גרסאות כי זה רק מבלבל את הלקוחות שרובם לא מבינים גדולים בקונסולות ואם כבר מחניסים שינוים אז הגרסה הקודמת צריכה לרדת בכל מקרה אם זה נכון יהיה רק את העלית והארקיד בשוק פה יש כתבה של גימספוט על הנושא http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26996231/299-xbox-360-elite-price-cut-due-august-30.html

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by stone cold,

תיצפו בווידיאו למטה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21394 אני לא מבין תראש של מיקרוסופט הם לא אמורים לילחם בנינטנדו? הם לא מבינים שרווח לDS=יותר כסף לנינטנדו לקדם תWII ? אומנם במשחק הזה כניראה בוטל אבל מי ביכלל חשב לפתח אותו? :screwy:

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://sarcasticgamer.com/forums/showthread.php?t=7218

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by stone cold,

טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  14. כותרת , זה ממש דחוף לי המון תודה לעוזרים

15. Started by HuGeMouTh,

התחדשתי היום ב PS3 (קניתי יד שניה מאחד מאלה שזכו בפייס עלה לי 1700 שקל לחבילה של הפייס + KILLZONE 2). פתחתי משתמש ב PSN עם כתובת אמריקאית כמו שהמליצו פה בעבר אבל הבנתי שיש הבדל בין התכנים שיש לארה"ב לתכנים באירופה. זה באמת משנה? כדאי לפתוח אחד באירופה? אם אני פותח רק בארה"ב אז כאשר אני אשחק ב MP אני אתחבר לשרתים של ארה"ב? יש אפשרות לקשר 2 משתמשי PSN לאותו משתמש ב PS3?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by magafaim,

אם אני יקנה משחק לPSP באירופה הוא יעבוד נכון?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by assafidan6,

האם אפשר שה-ני xbox360 יהיה מחשב אם אינטרנט כמו סוני 3?

19. הוא לא מצליח לקלוט את ה Two שלי, נסיתי כבר 6 סוגי מבטא, מה דעתכם על endwar ? שווה להשקיע בו אן שזה סתם גימיק

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by Dman86,

שלום רב, אני רוצה לקנות פלייסטשיין 3 בארהב כמובן ששם זה יותר זול אבל רציתי לוודא 2 דברים לפני שאני קונה א - האם משחקים שאני אקנה בארץ יעבדו עליו? ב - האם סרטים ב DVD ו BLUE RAY של הארץ יעבדו עליו? כמו כן צרובים של DVD בתודה מראש דימה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by eladh777,

שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by DMaster,

סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html

25. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים