קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי כמה סרטים גדולים מ-4GB בפורמט MKV רציתי לדעת האם ניתן להעתיק ו/ או לנגן אותם מה-PS3 , ואם לא האם יש פתרון כלשהו לבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הכוונה לשלט כמו של PS2 רק עם חיבור USB למחשב..
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ... והמבין יבין בכל מקרה נתחיל בראד סטיל ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כשחיברתי פעם ראשונה את הפלייסטיישן לאינטרנט, הורדתי דמו וירד עד הסוף ופעל לי מצויין עכשיו כשאני מנסה להוריד דמו הוא תמיד נתקע לקראת הסוף ואומר שהתקשורת עם השרת התנתקה. יש לציין כי משחקי האונליין והגלישה באינטרנט בפלייסטיישן פועלים באפן מושלם, ללא בעיות כלשהם. גם כשאני מנסה לעדכן את גראן טוריסמו 5 הוא נתקע לי באמצע וזאת למרות שלפני זה עדכני את אסאסינס סקריד וסיים לי עד הסוף מה אפשר לעשות? אולי זאת הקליטה של הwifi או שמהירות האינטרנט נמוכה מדי או שאולי יש בעיה עם השרתים של סוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PSP יד שניה מתנה לחבר ואין לי שום מושג מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה. מה הדברים החשובים שאני צריך לשאול את המוכר?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע בערך PSP, והחלטתי שכדאי מאוד שאני אגן עליו עם כיסוי כלשהו. אני רואה שיש 2 סוגים - סוג אחד קשיח שעוטף אותו מפלסטיק, וכיסוי אחד מסיליקון. מה עדיף מביניהם נגד נפילות? (דגש על נפילות..). ומה לגבי מגן מסך?.. כדאי? איזה סוגים יש?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, אני נכנס לחנות האמריקאית, לוחץ על התמונה של הסרטים ןלא קורה כלום, מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
1.רציתי לדעת אם זה בסדר לכסות את הPS3 שלי..זה בריא למכשיר? אני מכסה אותו כדי שלא יכנס אבק .. מדי פעם גם מנקה אותו מסביב עם מברשת מיוחדת. 2.בקשר למאוורר קירור,זה הכרחי? ואם כן איזה כדאי?או באיזה סיטואציה שהמכשיר עומד צריך לקנות מאוורר..? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה שמועות כאלו וזה גם די הגיוני אחרי כל השינוים בגרסאות העלית היום מאוד דומה לפרימיום וההבדל העיקרי זה בנפח הארד דיסק ואני חושב שמהלך כזה יעזור לMS לשווק את ה360 בצורה טובה יותר כל עניין הגרסאות בPS3\360 גם ככה ניראה לי מטומטם עדיף גרסה אחת של קונסולה במקום כמה גרסאות כי זה רק מבלבל את הלקוחות שרובם לא מבינים גדולים בקונסולות ואם כבר מחניסים שינוים אז הגרסה הקודמת צריכה לרדת בכל מקרה אם זה נכון יהיה רק את העלית והארקיד בשוק פה יש כתבה של גימספוט על הנושא http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26996231/299-xbox-360-elite-price-cut-due-august-30.html
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברשותי נימצא xbox 360 פרוץ עם 120 גיגה וכל האביזרים הכוללים אך לאחרונה נוצרו בעיות בקונסולה כגון 1.עלי לחדש את הפריצה מכיוון שאני משחק רק משחקים צרובים והפריצה שיש בxbox שלי מיושנת ברצוני לציין שאני לא משחק ברשת בכלל 2.החיבור של הhd שבקונסולה נהרס לי לכן הוא צריך תיקון כדי ליראות בHd אך אני לא יודע אם תיקון כזה קיים וכדאי 3.הקונסולה מיתקשה ליקרוא משחקים צרובים לאחרונה יהי לכך ובהתאם למצב הקונסולה אני שוקל לקנות קונסולה חדשה אך אני רוצה לחסוך בכסף ולכן ps 3 לא כל כך על פרק חשבתי על קניית מכשיר xbox חדש כמו 4 slim gb ולהעביר את ה120 גיגה של הxbox הישן שלי לxbox החדש שאני אמור לקנות האם זה אפשרי? אם אני קונה אני מעוניין לקנות רק את המכשיר ללא כל אביזרים אחרים מכיוון שהם ני…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
יש באריזה כחולה שמוכרים באופיס דיפו שהם עובדים לי מצויין אבל אין להם במלאי ראיתי שאפשר לקנות ב www.lira.co.il, דיסקים של ורבטים אבל האריזה שלהם סגולה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-