קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. וואטס אפ ביצ’ז? כידוע לרובכם, ממש לא מזמן הסתיים לו טקס הVideo Game Awards 2009 שבו מסכמים שנה ומחלקים פרסים למשחקים השווים (שופטים מושחתים ) אז הבאנו לכם מעט מהטקס על קצה המזלג עם חוות דעת אישית שלנו על מה שהתחולל שם (לפני ואחרי הקלעים) ובנוסף בצירוף מקרים מטורף יצא לכולנו לשחק בדמו לפני השידור, מה שאומר שלכל אחד מאיתנו הייתה חוות דעת אישית משלו, מדהים, אני יודע, אבל אל תתרגלו יש לנו המון חדשות, כמו גם שאלה שבועית חדשה למי שהתגעגע, הגיע הזמן שתספרו לנו מה אתם חושבים. אז יאללה אנשים, למה אתם מחכים, מהרו, הקליקו והאזינו אחרת נשלח עליכם את *JESUS… פרק מס’ 29 – “הגיהנום של דנטה” http://…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה סרטים גדולים מ-4GB בפורמט MKV רציתי לדעת האם ניתן להעתיק ו/ או לנגן אותם מה-PS3 , ואם לא האם יש פתרון כלשהו לבעיה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד Yellow Dog Linux 5.0 ps3 תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מאוד עצבן אותי שגם בזה החוטים לסטאריו קצרים בעניין האנגלית העברית שלי גם לא משהו וגם ככה אין לי בדיוק קול ראדיופוני אבל אני מקווה שזה לפחות מובן וכן אתם יכולים לצחוק אבל אני מתכנן לעשות עוד סקירות וביקורות ווידיאו בעתיד גם כי זה תחביב וגם לשפר את האנגלית שלי
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן אנשי הקונסולות,אני מתעתד לשהות בלונדון ביום שהמשחק הזה יושק ל PC רציתי לשאול את אלו ששיחקו במולטי שלו (הבנתי שהסינגל לא רע) האם הוא שווה קניה . אם אפשר תשובות קצת יותר ארוכות מ- "מגניב" / "מדהים" / "עלוב" / "מעאפן" וכו תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן לרכוש xbox 360 בעוד כפחות מחודש האם צפויה להיות ירידת מחירים בארץ בזמן הקרוב או שהמחיר ישאאר אותו הדבר אני מתכוון לגרסאת הארקייד הפשוטה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני נכנס לחנות האמריקאית, לוחץ על התמונה של הסרטים ןלא קורה כלום, מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשחיברתי פעם ראשונה את הפלייסטיישן לאינטרנט, הורדתי דמו וירד עד הסוף ופעל לי מצויין עכשיו כשאני מנסה להוריד דמו הוא תמיד נתקע לקראת הסוף ואומר שהתקשורת עם השרת התנתקה. יש לציין כי משחקי האונליין והגלישה באינטרנט בפלייסטיישן פועלים באפן מושלם, ללא בעיות כלשהם. גם כשאני מנסה לעדכן את גראן טוריסמו 5 הוא נתקע לי באמצע וזאת למרות שלפני זה עדכני את אסאסינס סקריד וסיים לי עד הסוף מה אפשר לעשות? אולי זאת הקליטה של הwifi או שמהירות האינטרנט נמוכה מדי או שאולי יש בעיה עם השרתים של סוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע בערך PSP, והחלטתי שכדאי מאוד שאני אגן עליו עם כיסוי כלשהו. אני רואה שיש 2 סוגים - סוג אחד קשיח שעוטף אותו מפלסטיק, וכיסוי אחד מסיליקון. מה עדיף מביניהם נגד נפילות? (דגש על נפילות..). ומה לגבי מגן מסך?.. כדאי? איזה סוגים יש?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום.. אני תקוע בחלק הרביעי מתי שסנייק נלחם בגקואים המתאבדים האלה אחרי שמפילים את vamp. אני תמיד נתקע בלי תחמושת לrail gun יש לי רק 68 כדורים ואני לא מספיק להרוג את כולם. ואין לי מספיק כסף לקנות עוד תחמושת..מה עושים?!? בתודה שמעון
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ברשותי נימצא xbox 360 פרוץ עם 120 גיגה וכל האביזרים הכוללים אך לאחרונה נוצרו בעיות בקונסולה כגון 1.עלי לחדש את הפריצה מכיוון שאני משחק רק משחקים צרובים והפריצה שיש בxbox שלי מיושנת ברצוני לציין שאני לא משחק ברשת בכלל 2.החיבור של הhd שבקונסולה נהרס לי לכן הוא צריך תיקון כדי ליראות בHd אך אני לא יודע אם תיקון כזה קיים וכדאי 3.הקונסולה מיתקשה ליקרוא משחקים צרובים לאחרונה יהי לכך ובהתאם למצב הקונסולה אני שוקל לקנות קונסולה חדשה אך אני רוצה לחסוך בכסף ולכן ps 3 לא כל כך על פרק חשבתי על קניית מכשיר xbox חדש כמו 4 slim gb ולהעביר את ה120 גיגה של הxbox הישן שלי לxbox החדש שאני אמור לקנות האם זה אפשרי? אם אני קונה אני מעוניין לקנות רק את המכשיר ללא כל אביזרים אחרים מכיוון שהם ני…
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PSP יד שניה מתנה לחבר ואין לי שום מושג מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה. מה הדברים החשובים שאני צריך לשאול את המוכר?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יוזר אירופאי איך לרכוש דרך PS Store של ויטה - משו יודע איך רוכשים שם משחק לדוגמה אני מעונין בmortal kombat בעלות של 34.99 יורו . שאני לוחץ על רכישה - אני מקבל הודעה על Dont have enough funds . אני מבין שצריך לרכוש איזה כרטיס PSN Card האם זה הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10296 ואם כן ראיתי שאפשר לקבל אותו במייל תוך חצי שעה דרך האתר הזה http://www.allcdkey.com/Sony-Network-Card-1008.html?gclid=CJLRtsbe5q8CFYZN3wodITlvzg הבנתי שהם עשו משו PSVITA זה מולטיזון האם זה קשור גם לכרטיסים . אם משו יכול לעזור בזה קצת תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הps שלי מחובר למסך מחשב ( המסך מחשב הוא חיבור dvi ואני משתמש בכבל של dvi-hdmi) הבעיה שאין סאונד... מה עושים??? אמרו לי שאם אני קונה מסך עם חיבור hdmi ובמסך יש רקולים מובנים אני אקבל סאונד... יש דרך בלי לקנות מסך חדש???
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-