קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה זה רק סקירה ראשונית כי רציתי לתת ביקורת אם עוד מוצר שיאפשר לי לחבר את הגימפאד הזה לכניסת גימקיוב של הWII התוסף הזה נעלם לו בדואר ואני יוסיף לסקירה רק שהוא יגיע אלי חוץ מזה יצא לי לשחק רק קצת בגימפאד הזה בכל מקרה Hori Classic Controller מתחרה בעצם בגימפאד הזה - http://www.wiisworld.com/images/hardware/classic-controller.jpg והשיפור שלו הזה - http://thenintendo.com/wp-content/uploads/2009/06/black-wii-classic-controller-pro_01.jpg ומתחרי צד שלישי למי שלא מכיר זה גמפאדים שמתחברים לשלט של הWII ונעדו לחלק ממשחקי הWII והWIIWARE ולהרבה משחקי VC משחקים כמו SSBB או מאריו קארט ועוד יותר נוחים אם זה ומשחקי נינטנדו 64 וסופר נינטנדו ועוד מחיבים או גימפאד כזה…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PSP יד שניה מתנה לחבר ואין לי שום מושג מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה. מה הדברים החשובים שאני צריך לשאול את המוכר?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי XBOX360 ELITE מארצות הברית. נשרף לי הספק המקורי של הX360, ושקניתי ממונו אוןלין AC ADAPTER, ספק חילופי, הוא היה על הפנים ועשה לי את טבעת המוות אחרי 10 דקות ביגלל התחממות הספק. מישהו יודע מה עלי לעשות ואיפה אני יכול לקנות ספק שהוא כמו צריך? (אם מוכרים אותו פה ביכלל וכמה הוא עולה).
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
:'( פתאום הפיעו 3 נורות אדומות ומאז הוא נתקע כל פעם שמעלים משחק אחרי כמה שניות
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי PS2 משהו יכול להמליץ לי על משחקים יפים שיהו לשני משתתפים תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=6422 בקיצור זלדה WII מתוכנן לצאת השנה והיורש של הDS כניראה יהיה משמעותית יותר חזק מהWII
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אני נכנס לחנות האמריקאית, לוחץ על התמונה של הסרטים ןלא קורה כלום, מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני יכול לבחור בין גרסת המחשב לWII השאלה מה עדיף ? מישהו יכול לתת לי רשמים מהגרסאות השונות ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23464 עוד יום עוד פירסום רע ל360
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם שלט לא מקורי של GC יעבוד עם משחקי GC על WII? איפה ניתן לרכוש שלט כזה? אפשר לשחק עם שלט הקלאסיק הלבן?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
כשאני משחק ב PS3 במיאמי,אני יכול להתחבר לחבר'ה מישראל ולשחק איתם או רק ב US ?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק ראשון מאז שהחלפנו קידומת ואנחנו נרגשים וגאים כאילו מדובר בפרק הראשון. רסמי – לא צחוק, לוני כמעט טבע (שוב?!) ממש שנייה לפני שהתחלנו הקלטה. השבוע יש לנו 3 משחקים חזקים מאוד שסקרנו ודיברנו עליהם בפרק, המדובר ביותר הוא – איך לא – אנצ’ארטד 2 היה דיון סוער במיוחד שלדעתנו יעניין גם את בעלי הXBOX שבינכם. בפרקים הקודמים יזמנו תחרות נושאת פרסים (כרטיסי קולנוע בחינם) והגיע הזמן (סוף סוף) להכריז על רשימת הזוכים (- תפוטר משק”ית הפרסים לאלתר!) אנחנו יודעים שאתם על קוצים, אז הנה זה בא: פרק מס’ 21- “בלי רמזים” http://pod.icast.co.il/07526c5d-3dcb-4a2c-8264-7339e7e96778.icast.mp3 מה שיחקנו הש…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ... והמבין יבין בכל מקרה נתחיל בראד סטיל ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש באריזה כחולה שמוכרים באופיס דיפו שהם עובדים לי מצויין אבל אין להם במלאי ראיתי שאפשר לקנות ב www.lira.co.il, דיסקים של ורבטים אבל האריזה שלהם סגולה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-