עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by rafi2391,

לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או במקום אחר בכל מקרה יש לי VIA RAID V6410 ואני מעוניין לפרוץ את הכונן של האקסבוקס מחברים אותו דרך SATA רגיל עכשיו השאלה שלי אם יש לי תמיכה בSATA שלי יש תמיכה בשליחת אות פלאש לכונן תודה מראש

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by itai_1813,

OnLive בדרך אלינו והוא נראה מבטיח. הקונסולה קטנה מאוד (כגודלו של מודם ממוצע). לשירות ה-LIVE של הקונסולה מומלץ חיבור אינטרנט של 5MB לפחות. הקונסולה תתמוך בתכני HD (די ברור) כגון סרטים, סדרות, משחקים (oh yeah!) ועוד. בנתיים, חברות המשחקים שהסכימו לעבוד בשיתוף עם מפתחי הקונסולה הם: Atari Codemasters Eidos Electronic Arts Epic Take Two THQ Ubisoft Warner Bros. יותר פרטים על הקונסולה כאן: חלק ראשון: http://www.gametrailers.com/player/47080.html חלק שני: http://www.gametrailers.com/player/47082.html תהנו.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  3. היי, קיבלתי את המשחק PAIN עם הבאנדל של Metal Gear Solid PS3. כידוע יש עד 5 הורדות ובנוסף לכך ניתן לעשות SHARE (שיתוף) אני אשמח לעשות שיתוף למשחק PAIN בתמורה למשחק אחר אני מעוניין בעיקר במשחקים הבאים (לפי עדיפות): Warhawk WipeOut HD Tekken 5 Dark Resurrection אך אם יש לכם דברים מעניניים אחרים להציע אשמח לשמוע. למי שלא יודע- הינה מדריך לביצוע SHARE (שיתוף): http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=214681&highlight=SHARE מי שרוצה ניתן לשלוח הודעה פרטית תודה רבה, yosside

4. אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by avigdo,

הי, קיבלתי GHWT תופים+גיטרה+דיסק מקורי... על העטיפה רשומים שירים שמשום מה חלק מהם, אני לא מצליח לראות ברשימת השירים וכמובן לא לנגן.. למשל go your own wayy - fleetwood mac איך פותחים אותם?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by Play,

שלום לכם שוב . משום מה שכשאני משחק R&C: Tod או Resistance: Fall of Man אז הם לא מופיעם לי בחתימה ששיחקתי בהם כרגע אלא לא מופיע כלום,נאדה ואצל חבר שלי שיש לו גם כזה דבר מופיע לו שהוא שיחק.. צריך לעשות אקטביציה או איחוי למשחק למשתמש שלי כדי שהוא יראה בחתימת הPSN?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by bg1987,

אי מנסה לחבר את XBOX למחשב עם TVERSITY, אבל זה מסרב לעבוד. הXBOX מחובר חוטי, המחשב אלחוטי, הצלחתי להגדיר את הXBOX כEXTENDER לWMC, אבל הוא סירב לנגן סרטים כי לא היו לו קודקים (במחשב זה כן מנגן). ובכלל כשאני מנסה להתחבר למחשב (connect to pc) זה לא מזהה את המחשב שלי, רק כEXTENDER. יש לי VISTA ULTIMATE. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23464 עוד יום עוד פירסום רע ל360

9. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק נוסף בעלילות הפאנבויז שבו סוגרים פינות - הורגים זמן, איתי על אוטריווין, סיב על עשבים, יוגי על העריכה, לוני על הכיפאק ושאולי על ערגליות אין הרבה סקירות חדשות אבל יש המון חדשות והרבה שאלות מעניינות, עקב שימוש מופרז בDEAD SPACE, לאחרונה לא נשארו לי הרבה ציפורניים לכסוס, אז אם גם אתם סובלים מבעיה דומה בגלל ציפייה לפרק החדש, אז (ללא עיכובים נוספים) הרשו לי לפנק אתכם בפרק 45 שתהיה האזנה נעימה פרק מס’ 45 - “מתכון לקומפוט” http://pod.icast.co.il/e5737895-24b7-42b0-b9e5-c7eec9b44bbe.icast.mp3 סקירת משחקים: חדשות הגיימינג: כל מה שחם 2 מפתחים נוספים נבעטו מאינפיניטי וורד נחשפים פרטים ראשונים על הס…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  10. כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  11. Started by matanch,

מאיפה אני יכול להוריד Yellow Dog Linux 5.0 ps3 תודה מראש..!

12. למי שלא מכיר קצת מידע מוויקי - בדרך כלל טוקיו גיים שואו לא חשפה הרבה דברים חדשים כי היא יצאה אחרי E3 ובE3 היו רוב החשיפות השנה E3 קטנה מאוד ולדעתי היתה מאוד מאכזבת -טוב היה צפוי למי שעוקב ולכן יש לי המון צפיות מטוקיו גיים שואו השנה יש הרבה שמועות על משחקים מעניינים שיוצגו בתערוכה השנה ולדעתי זה חובה לכל גימר לצפות בה כי לא משנה אם אתם חובבי סוני מיקרוסופט או נינטנדו אמורים להיות הרבה הכרזות על משחקים חדשים לכל הקונסולות

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  13. http://news.vgchartz.com/news.php?id=6422 בקיצור זלדה WII מתוכנן לצאת השנה והיורש של הDS כניראה יהיה משמעותית יותר חזק מהWII

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  14. טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ... והמבין יבין בכל מקרה נתחיל בראד סטיל ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  15. כשחיברתי פעם ראשונה את הפלייסטיישן לאינטרנט, הורדתי דמו וירד עד הסוף ופעל לי מצויין עכשיו כשאני מנסה להוריד דמו הוא תמיד נתקע לקראת הסוף ואומר שהתקשורת עם השרת התנתקה. יש לציין כי משחקי האונליין והגלישה באינטרנט בפלייסטיישן פועלים באפן מושלם, ללא בעיות כלשהם. גם כשאני מנסה לעדכן את גראן טוריסמו 5 הוא נתקע לי באמצע וזאת למרות שלפני זה עדכני את אסאסינס סקריד וסיים לי עד הסוף מה אפשר לעשות? אולי זאת הקליטה של הwifi או שמהירות האינטרנט נמוכה מדי או שאולי יש בעיה עם השרתים של סוני? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  16. יש באריזה כחולה שמוכרים באופיס דיפו שהם עובדים לי מצויין אבל אין להם במלאי ראיתי שאפשר לקנות ב www.lira.co.il, דיסקים של ורבטים אבל האריזה שלהם סגולה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אני רוצה לקנות 360 חדש הבעיה היא שאני לא יודע ב-100 אחוז. אני יודע רק שיש בעיה עם מערכת האוורור, אבל ראיתי בפורום שאפשר לתקן את הבעיה בכך שמחזקים את תפסן הקירור אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה היחידה. אבל אם כבר פתרו את הבעיה בארה"ב אני אשמח לדעת כי אני נוסע לשם עוד 3 שבועות.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by XpideR,

שלום אני מתכננן לרכוש xbox 360 בעוד כפחות מחודש האם צפויה להיות ירידת מחירים בארץ בזמן הקרוב או שהמחיר ישאאר אותו הדבר אני מתכוון לגרסאת הארקייד הפשוטה

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. ניקח לדוגמא את Assasaing Creed, או רוב המשחקים האחרים שמשווקים גם ל 360 ול PS3 האם יש הבדלים משמעותיים בגרפיקה לטובת ה PS3 בגלל הBLUY RAY לעומת HD-DVD או ה DVD-ROM ?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by utd76,

אני רוצה לקנות לבן שלי מכשירX-box 360, ואני מבקש הסבר למה משמש זכרון 120GB בדגם ELITE לעומת 256M או 512M שמקבלים בדגםARCADE. ככלל מה היתרונות/שימושים נוספים של דגם ELITE לעומת דגם ARCADE.

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by simonsix,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29917

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by MassiveAmmo,

זה כולל הצ'יפ היקר GLOBE 360 שמאפשר לשחק גם בXBOX LIVE בלי לקבל חסימה ובכלל זה צ'יפ שלא יהיה צריך לשים PATCH למשחק כדיי שהוא יעלה בגלל שהוא צרוב... ניראה לי זה אחלה מחיר,לא מצאתי יותר זול מזה... הכי זול שמצאתי אחריי החנות הזאת זה אותו דבר רק ב 3700 שקל. מה אתם אומרים? זה מכיל הכל וזה כדיי? תודה מראש. http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102

23. Started by ben060,

קניתי PS2 משהו יכול להמליץ לי על משחקים יפים שיהו לשני משתתפים תודה

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  24. יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.

25. מאוד עצבן אותי שגם בזה החוטים לסטאריו קצרים בעניין האנגלית העברית שלי גם לא משהו וגם ככה אין לי בדיוק קול ראדיופוני אבל אני מקווה שזה לפחות מובן וכן אתם יכולים לצחוק אבל אני מתכנן לעשות עוד סקירות וביקורות ווידיאו בעתיד גם כי זה תחביב וגם לשפר את האנגלית שלי

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים