קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי עשה טיול בדרום אמריקה כבר זמן מה ובעוד חודש הוא יהיה בניורק. הוא רוצה לקנות איזה קנסולת משחקים (פלסטיישן xbox וכו..) לבית כזה שנוכל לפעמים לשחק בסלון בכיף. הבעיה היא שלא אני ולא הוא מבינים בקונסולות. ורציתי לשאול אותכם איזה קונסולה הכי חדשה היום וטובה כדאי לקנות שיהיה נוח לצרוב משחקים וכמובן הגרפיקה שתיהיה טובה!! אני יודע שבפלסטיישן 3 יש את הבעיה של הצרובים שעדין לא הוציאו צ'יפ.או שאני עדין חיי בימי הבייניים. ולא יצא איזה קונסולה עם שידור HD??
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
הורדתי משחק ל-XBOX 360 וצרבתי אותו ולאחר הצריבה הכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב ואני רואה שתי תיקיות VIDEO_TS ו-AUDIO_TS ואני רואה קבצים רק בתיקייה VIDEO_TS ובתיקייה השנייה AUDIO_TS אין בכלל קבצים האם זה בסדר? יכול להיות שהמשחק שהורדתי הוא בלי קול? והתיקיה של ה- VIDEO_TS שוקלת משהו כמו 6-7-kb האם זה הגיוני ככה זה אמור להיות אחרי צריבה של המשחק?????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם! אני נוסע לארצות הברית (לני יורק, וושינגטון, ובוסטון בעיקר) מחרתיים ואני רוצה לקנות שם אקס-בוקס 360, יש לי כמה שאלות: 1.מהי גירסת הACRADE ולמה היא זולה כל כך? 2. מה מיוחד בגירסת הELITE? 3. כמה בערך עולה אקס-בוקס 360 ואיפה הכי כדאי לקות אותוכדי שיעבוד לארץ אבל במחיר זול.. תודה רבה למי שיענה. ברק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
חשבתי לקנות EBOOK READER מאמזון אבל המחירים שלהם זה שחיטה ואפשר להשיג PSP יד שנייה במחירים לא רעים בכלל במצב טוב.. האם למישהו יש נסיון בקריאת PDF עם PSP ?האם זה בדיוק כמו אקרובט או שיש קאצ'ים (לא מציג תמונות, לא מציג זה, לא מציג זה..)
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להריץ את המשחק killzone 2 על ה ps3 שאני מכניס את הדיסק במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעת שגיאה error 80710723 כמו כן שאני מנתק את האינטרנט האלחוטי המשחק רץ באופן חלק! אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
Little Kings Story הוא אחד מהמשחקים המפתעים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות שהמשחק הוכרז בהתחלה והיו קצת תמונות וסרטונים חשבתי שזה הולך להיות משחק בינוני ומטה וגם חשבתי שזה משחק מאוד ילדותי אפילו לא ידעתי אם זה הולך להיות משחק WIIWARE או ריטאל מה לעשות שמשחק ניראה ככה בתמונות - ואני רוצה להגיד כמה דברים חשובים 1-זה משחק מצוין 2- זה משחק גימרים ולא קזואל 3-ילדים קטנים לא יצליחו לעבור את המשחק ברמה נורמלית וספק אם יבינו איך לעבור גם את הרמה הקלה בכל מקרה המשחק די דומה לפיקמין או אוורלורד וזה אומר שאתם שולטים ביצורים במקרה הזה "נטינים" במשחק שהוא אקשן\אסטרטגיה אבל ליטל קינג סטורי הרבה יותר מפותח אומנם יש לו ממלכה כמו אוורלורד אבל הוא הרבה יותר פתוח מאו…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
האם יש דרך לצפות בסרט HD (פורמט MKV) עם סראונד 5.1? הבנתי שצריך להמיר את הסרט. מצאתי מדריך ב- afterdawn (http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_play_mkv_content_on_xbox_360.cfm). אבל הוא אומר שצריך להמיר גם את הסאונד, ולא רק את הוידאו, ועצרתי בפיסקה שבה הוא כותב: you need to set Output Channels to Downmix multichannel to Stereo for compatibility with Xbox 360 לא רוצה לשמוע בסטריאו... מישהו יודע לאיזה פורמט ועם אילו תוכנות צריך להמיר?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
היי,סתם גלשתי בפורומים (לא ישראלים) של פליסטישן ומצאתי תמונה דיי אמינה שבאה מאתר אמזון הגרמני אני חשוב שזה התמונה המקורית ולדעתי הPS3 הדק נראה ממש סבבה,רק חבל שתקעו את כיתוב הPS3 המכוער עליו..
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב לפני שאני קונה זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105014 אוו זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105011 זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105018
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אבל כל פעם שאני מפעיל את הXbox הוא מנתק את המחשב מהמסנג'ר ומחבר את הXbox, ממש מעצבן, איך מבטלים את זה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום ושבת שלום לכולם היום דיי בהפתעה קניתי XBOX 360 ארקייד. לפני שאני פותח אותו מהקופסא אני אשמח לכמה הסברים! טבעת המוות,איך אני יודע אם המכשיר שלי בסיכון? אם צריך הנה הפרטים שמהם אני מבין שאפשר להסיק את הסיכון- Team: Abir LOT NO : 0915 כמו כן,האם המכשיר שורט דיסקים בצורה נוראית? האם יש עוד דברים שאמורים להדאיג אותי? חוץ מהמארד דיסק,אין הבדל בין הגרסאות אליט ופרימיום לשלי נכון? אנא השקיטו את ליבי ואמרו לי שעשיתי קנייה נכונה וטובה תודה ושבת שלום! *אשמח גם לעזרה פרטית בנוגע לכמה דברים שאי אפשר לדבר פה shaibarzel@hotmail.co.il מסנג'ר
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אי מנסה לחבר את XBOX למחשב עם TVERSITY, אבל זה מסרב לעבוד. הXBOX מחובר חוטי, המחשב אלחוטי, הצלחתי להגדיר את הXBOX כEXTENDER לWMC, אבל הוא סירב לנגן סרטים כי לא היו לו קודקים (במחשב זה כן מנגן). ובכלל כשאני מנסה להתחבר למחשב (connect to pc) זה לא מזהה את המחשב שלי, רק כEXTENDER. יש לי VISTA ULTIMATE. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
האם שלט לא מקורי של GC יעבוד עם משחקי GC על WII? איפה ניתן לרכוש שלט כזה? אפשר לשחק עם שלט הקלאסיק הלבן?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
טוב אז ככה אין איזה שמועה חדשה אבל הרבה זמן יש דיבורים על ה"WII HD " והגיע הזמן שנדבר על זה המושג ברשת על הWII HD די מבלבל כי הוא מחולק בעצם ל3 דברים שונים ואני קודם כל ידבר קצת על ה2 הראשונים ולמה השני לא סביר 1-WII HD כיורשת של הWII אני אישית מעדיף לקרוא לקונסולה עתידית שכזאת סופר WII וזה די בטוח שיגיע עוד שנתיים או יותר ועל זה אין וויכוח 2-WII HD במובן של WII אם ארד דיסק פנימי פה אני רוצה לציין שכבר קים דבר כזה באופן רישמי (וגם לא רישמי אבל זה דיון על דברים רישמים מנינטנדו) העניין שזה לא קים לאנשיפ פרטים אלה נינטנדו מוכרת מוצר כזה למלונות ומקומות דומים אם משחקים מותקנים מראש על ארד דיסק פנימי מוצר כזה ספק אם יגיע לשוק הפרטי וזה מסיבה פשוטה נינטנדו איפשרה שימ…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS2 העבה וראיתי שיש חיבור מאחור ל"דיסק קשיח", ראיתי שיש חיבור כזה מיוחד לחיבור ה"דיסק קשיח".. מאיפה ניתן לי לקנות את החיבור הזה? וזה בעצם זה "דיסק קשיח" רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אפשר לראות תמונה של הדיסק המקורי של WII SPORTS? תודה מראש ואני מדבר על המשחק המצורף עם הקונסולה למי שלא הבין
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי Xbox 360 ואני מעוניין לקבל המלצה למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 שחקנים ביחד אני צריך משחקים לא ממש מסובכים ( כי אני משחק עם חברה שלי ) אין צורך במשחקי מכות כי כבר יש לי את VF5 ו SC4 . אשמח לשמוע הצעות . תודה .
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
האם ידוע לכם על חנות שכבר מחזיקה בקונסולה בארץ למכירה? אני חייב את זה דחוף ממש בלחץ לימים הקרובים וכמעט כל חנות שהתקשרתי אין לה את זה עדיין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, החלטתי לקנות WII PAL. באם אני אקנה אביזרים כמו שלט, נונצ'ק, M+ מארה"ב, האם זה לא יעבוד בדגם הנ"ל? האם הבעיה היא בשידור המשחקים בלבד?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-