עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Rondh,

היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים

2. תשמעו המחירים באירופה ממש בריצפה ומגוכחים יחסית למחירים בארץ. רציתי לשאול אם מישהו הזמין מתי שהוא XBOX 360 מאתר אירופאי אשמח לשמוע המלצות על את שכזה כל מי שמכיר. אגב מישהו מכיר את האתר הזה ? http://www.game.co.uk אמיניים ?

3. שלום.. יש לי Ps3 ורציתי לדעת איך אני יכול לקנות משחקים דרך האינטרנט? ואיך זה מתבצע בדואר? או שזה מוריד את המשחק לסוני?! תודה לכל העזורים שיהיה חג שמח!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  4. Started by שלם מודק,

שלום סוף סוף יש לי נינטנדו סוויץ אבל הבעיה שאני פותח את חנות המשחקים זה כותב שאני לא יכול להיכנס לחנות בגלל ארצי בגלל שאני בישראל אם למישהו זה קרה לו יכול לכתוב לי מה לעשות תודה

5. Started by MODI,

האם שלט PS2 מתאים לPS1?

6. Started by Elia_xXx,

אחרי שקראתי הרבה פה בפורום הבנתי שקיבלתי ylod , הוא נידלק לכמה שניות מראה אור ירוק הופך למן אור כתום, צהוב כזה, ואז שוב לאדום. העניין הוא שלפעמים הוא גם נידלק כמו שצריך ואני מצליח לשחק, האם יש מצב כזה שקיבלתי ylod והוא עדיין עובד לפעמים? יש לי את הגירסא השמנה 40 ג'יגה. אשמח לתגובות

7. Started by yairgold,

יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by iyory,

שלום אני חדש בכל הנושא ויש לי כמה שאלות. קניתי עכשיו XBOX 360 דגם SLIM המכשיר פרוץ. אני מנסה להתחבר דרך ראוטר אלחוטי ל XBOX LIVE וכל הזמן נכשל. המדריך מפנה אותי להגדרות של הנתב, יש לי נתב של אורנג' וביקשתי מהתמיכה שלהם להגדיר את הנתב אבל הם ביקשו את כתובת ה IP של ה XBOX ושם של ה PORT שצריך לפתוח. אלה נתונים שלא הצלחתי למצוא. האם זה בגלל שהוא פרוץ ? כששאלתי בחנות אם הם יודעים מה צריך לעשות הם לא ידעו לעזור וגם הזהירו אותי שאם אתחבר אז הפריצה תתבטל. זה נכון ? במידה ואכן זה נכון והפריצה מבוטלת המכשיר הופך ל"כשר" ? או שהוא מסומן ואני לא אוכל להנות לא מהפריצה ולא מהיתרונות של מכשיר לא פרוץ ? אשמח לקצת הסבר בנושא ה"באן". מצטער על ריבוי השאלות בנושא אחד אבל לא מצאתי תשובות בפורו…

9. Started by lesForce,

שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. לפני שאני סתם מבזבז 300 שקל על משחק, רציתי לדעת אם משחק של פלייסטיישן 2 יעבוד על פלייסטיישן 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/news/6184695.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 חדשות עצובות ואני עוד מחכה לPAL טוב לפחות שיעמוד בציפיות המאוד גבוהות

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. הpsp ‎הוא psp ‎משומש מיד 2. הערכה כוללת: PSP 2000+pendora crack+16GB+TV AV cabels+charger+rare Translucent Blue housing. סה"כ 900 שקל שווה? הוא גם שם לי משחקים במכשיר מה שחוסך לי המון זמן (נחמד מצדו)

13. Started by leoleo,

איזה psp מבין הדגמים שיש מומלץ לקנות לידל בן 12?

14. Started by Tomerm,

האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by dor444,

אני מחפש אתר זול ואמין שאני אקנה בו שלט מקורי עם רטט מהסדרה החדשה של DS3 אותו דבר למשחקים לפלייסטיישן 3, עם דגש ל-pes 2011 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by אבי11,

שלום קיבלתי PSP 1001K ללא הסטיק של הזיכרון. בחוברת ההפעלה כתוב שצריך MEMORY STICK DUO אבל מה שהצלחתי למצוא בחנויות זה MEMORY STICK PRO DUO האם מישהו יודע אם ניתן להשתמש בסטיק הזה למכשיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. Started by Ron321123,

שלום קניתי בצרפת לפני חודשיים בערך borderlands GOTY ועכשיו גמרתי אותו (דרך אגב היה לי borderlands למחשב אבל עם DLC אחד) ועכשיו ראיתי שצריך להכניס קוד כדי לפתוח את הDLC ועשיתי download contect וזה לא מצא כלום. ??? מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  18. שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  19. Started by hardware maniac,

שלום...לי ולחברים שלי יש מכשירי סוני 3. לי יש את הSLIM לעוד שניים את ה"שמן" ולעוד אחד סוני שמן מאיזור אסיה. לכולם עובדת הפיפא בצורה רגילה כמו שעבדו פיפא 11 ו 12...המשחקיות חלקה אבל התפריטים זזים לאט וגם כל הסצינות מעבר בזמן המשחק אבל זה מורגש בעיקר בREPLAY ובלחיצה על פאוס בזמן המשחק התפריט ממש תקוע אני מניח שעוד אנשים חווים את זה פה. למה אני פותח את הנושא? כי לחבר שלי בעל הסוני מאסיה המשחק פשוט טס בצורה לא יאמנת. כאילו הוא מריץ את המשחק על מחשב HIGH END. הכל טס כולל תפריטים ותפריט הפאוס בזמן המשחק,בחירת תלבושות וכו'. אולי זה בגלל הטלוויזיה? דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. ברצוני לחבר את ה PS2 של שותף שלי למסך מחשב בגודל 22" למסך יש כניסת HDMI ו VGA , ל PS2 יש יציאה של Composite ו SCART האם קיים מתאם בין איזשהו זוג מהחיבורים האלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות את האקס בוקס 360 עלית בגירסת ה-250 ג'יגה שלו לא מוסב יש למישהו המלצות מה המקום הכי טוב ואמין לקנות בו והאם יש אינפורמיה מיוחדת שצריך לדעת לפני הרכישה אשמח לתגובות ZIK

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  22. נאמר לי פה בפורום שיש עדיפות לגירסאות של 160/320 בגלל קירור NM יותר נמוך וההיטסינקים יותר גדולים כי לפי האתר הזה שפורסם פה רואים רואים שיש שינוי בשנת ייצור 3/10 7/10 ועוד שאלה האם יש בדיוטי פרי באג 160G/320G בכל מקרה יש להם באתר 250G וכתוב שם שזה דגם CECH-20 שלפי הטבלה באתר הזה זה ייצור 2009 וזה ישן http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Despair,

רציתי לדעת האם קיים CARD READER לPSP שהוא USB בשביל לחבר את הכרטיס אליו ואז למחשב בכדי להעביר קבצים בצורה כזאת ללא נוכחות של PSP. האם ידוע למישהו על קיום של דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

רכשתי משהו פשוט מאוד, הדלקתי את האוזניה, נכנסתי לACCESSORY SETTINGS בPS ואז לMANAGE BLUE TOOTH DEVICE רשם לי שאין והוא שאל אותי אם לעשות REGISTER למכשיר כלשהו עשיתי YES ואז START SCANNING מצאתי את האוזניה בשם BH320 הכנסתי סיסמא ואז רשום לי DEVICE NAME : BH 320 ומימין TYPE : AUDIO DEVICE הוא במצב חובר ויש לידו מנורה כחולה ואז נכנסתי לAUDO DEVICE SETTINGS שהוא גם נמצא בACCESSORY SETTINGS ושם אני מגדיר לו INPUT DEVICE : BH320 OUTPUT DEVICE : BH 320 ואז כשאני מדבר אני שומע את עצמי באוזניה והמד הזה עולה.. ואז אני לוחץ OK אבל עדין שאני שומע הכל דרך הרמקולים של הטלוויזיה... אני רוצה לשמוע רק דרך האוזניה, מה אין אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by elixvx,

שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.