עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 7 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה http://pod.icast.co.il/d2d668a5-554c-4ed6-b732-19344440cca9.icast.mp3 אהלן חבר’ה! השבוע יבש לנו מבחינת משחקים וסיקורים, אז פיצינו על כך בחדשות מעניינות והמון שאלות מאזינים. סיקרנו בקצרה את הדמו של Motorstorm: Apocalypse, מספר משחקים שווים לאייפון: Jump O’Clock, Predators, Flight Deck: Freedom. הבאנו חדשות חמות (מכירות קינקט מרקיעות שחקים, סטודיואים חדשים ל ,Insomniac שירות הלקוחות של סוני זמין עכשיו בטוויטר ועוד…) לראשונה בעונה השנייה – סיקור מוקלט מהמאזין אבי למשחק Bloodlines Champions המון שאלות מאזיני מהאתר שלנו, דף הפייסבוק ומשלל הפורומים השונים בהם אנו מתפרסמ…

2. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

3. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

4. Started by huber,

למרות שלא הסכמתי עם חלק מהדברים (ועם חלק כן) - עדיין די שיעשע אותי.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלוש ב Opera ולראות עברית ב Wii כמו כן, איך אני רואה סרטי DIVX ב Wii? האם יש דרך לראות כתוביות דרך איזה נגן?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. https://www.youtube.com/watch?v=jaSp2ensFto פרויקט ספיישל חדש שיפרסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימוןסרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. https://www.youtube.com/watch?v=HuevPFJAwEc פרויקט ספיישל חדש שיפורסם בכל יום במהלך השבוע סרטון טרוויה על עולם הפוקימון, על המשחקים, על האנימה ועל כל דבר שקשור לפוקימון סרטונים יעלו בימים ראשון עד חמישי במשך כל חודש ינואר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

פוקימון החדש לDS מכר כבר 6מיליון תוך5 ימים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16218

• 33 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש ברשותי מאז 2006 PS2 ומעולם לא השתמשתי בפורטי ה USB וכך גם רוב האנשים שאני מכיר, השאלה היא למה הם שם? מה אפשר לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/content.php?39127-Israeli-retailer-unwittingly-sold-hacked-Wii-s הידעה המקורית פה - http://www.hometheater.co.il/vt106044.%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%97-%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-WII זה התחיל באתר ישראלי אבל הפרסום בmaxconsole שהוא אתר שגולשים אליו מכל העולם ושיש לו הרבה מאוד כניסות אופך את הידעה הלא משמעותית הזאת לדי גדולה

11. Started by אבירן,

אני רואה שהפורום לא פעיל ממש בעניין הזה אבל אני אנסה בכל זאת יש לי פי אס פי דגם e1004 רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותן לטלויזיה ואם כן איזה כבל צריך תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by B.D.B,

האם אני היחיד שיש לו בעיה עם משחקי רשת? הפינגים מטורפים, אני מרגיש כאילו אני משחק על שרת בארצות הברית דרך ממסר מבסיס הירח של Dr.Evil... אני לא צוחק ב-BF:BC (בדמו) אני יכול ללכת לרכב, להיצמד אליו ולקבל את ההודעה 'לחץ X כדי להכנס' רק אחרי שניה שתים, זה מגוכח. ב-GTA4 אותה בעיה. בשבועיים +/- שיש לי את ה-PS3 אולי פעמיים זה עבד בצורה נורמלית, ובהתחשב שזו קונסוליה ולא ממש מרגישים פינג גבוהה (כי אי אפשר לכוון בכל מקרה), אז זה בכלל זוועה. בנוסף גם כל הזמן יש התנקויות מ-PSN. אני משתמש ב-WiFi עם WPA2-PSK כאשר הראוטר שלי הוא WRT54GL עם קושחת Tomato 1.13 .

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב אז אחרי פינת הPSP אני יתחיל את הפינה הזאת אבל יתחיל מההיסטוריה ועד היום קודם כל היו לי בעבר PS1 וPS2 ושיחקתי במשחקים הגדולים שלהם למעשה היו לי קונסולות או מהתקופה שהיתי קטן ומחשבים גם חלק לא מבוטל לא מזמן השאלתי את הPSP לשחק בבילעדים שלו והיה לי גם DS שמכרתי ובעצם ממכשיר מתחרה באטרי 2600 וגימבוי ומגאסון (חיכוי של NES ) ועוד קונסולות וטונות של אמולטורים יצא לי לשחק בהמון משחקים מסוגים שונים ואיכויות שונות אני אומנם מחבב את נינטנדו אבל אוהב את כל הקונסולות כולל הגרועות ומת על AVGN ואתרים דומים בכל מקרה את הPS3 הראשון שלי קיבלתי בהחלפה בWII שלי את הWII קניתי גם למשחקי גימקיוב וגם למשחקי WII כי פיספסתי דור (היה לי N64 ) האמת היא שהPS3 הוכרז בהתח…

• 51 תגובות
    • 9.3k צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב לאחרונה השגתי PSP בהשאלה לשחק בבילעדים שלו שלא יצאו לקונסולות אחרות אז אני טוחן משחקים בגל מקרה בפינה הזאת אני יתן ביקורות או סריקות קצרצרות עד שאני יסים את המשחקים ברשימה למי ששואל הPSP בדגם 1000 שזה "השמן" וניראה בערך ככה טוב נעבור למשחקים התחלתי עם קילזון ליברטון שזה משחק ממבט איזומטרי (מלמעלה) ספין של סדרת קילזון והוא יריות תחשבו בין משחק ארקיד לקילזון 1 השליטה בו די מעצבנת והפרק ה5 שבו שאמורים להוריד מהאתר שלהם לא נתן לי להוריד וזה בעיה מוכרת סך הכל משחק חביב לא יותר לא פחות -ולא בהשקעה של קילזון 1 או 2 או 3 המשחק השני שעברתי היום זה דקסטר -שזה ספין של גאק אנד דקסטר משחק פלטפורמה מאוד חביב אבל לא חידש כלום -מאוד מומלץ לחובבי פלטפורמות המ…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב זה הגיע הרגע "שכולם "חיכו לו פינת הXBOX360 של קרירין נתחיל קצת מהיסטוריה למה לקח לי המון זמן להשיג XBOX360 היתה תקופה ב2007 שהיתי צריך להחליט על מה ללכת 360\PC חזק\PS3 בסופו של דבר בחרתי בPC חזק -פשוט באותה התקופה לא היה הרבה יד 2 בארץ בתחום ולפחות לא הכרתי את זה בנוסף לזה לא הגרתי אתרים מחול שמוכרים לארץ במחיר הרבה יותר זול מהחנויות בישראל בגלל זה בחרתי בזמנו בPC חזק שעלה לי הרבה יותר אבל חסך לי על משחקים ... בנוסף לזה קניתי WII פרוץ למשחקי גימקיוב וWII (רוב הדגמים תומכים אחורנית ) חלף מאז כמה שנים את הWII מכרתי מזמן כמו גם DS שהיה לי קניתי PS3 שאני ימכור עוד כמה חודשים ויש לי פינת PS3 למי שמעונין (בעיקרון רק בילעדים מענינים אותי ) בכל מ…

• 24 תגובות
    • 8.1k צפיות
  17. Started by yot,

LCD 26" של האייר מסדרת הבלו ליין ואקס בוקס 360 פרימיום חדש התווספו שבוע שעבר לחדר שלי והפכו אותו למקום לא רע לבלות בו כמה שעות בסופש כשאני בבית סוף סוף ההאייר מרשימה מאוד והאקסבוקס פשוט חוויה תמונות:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Nakion,

שלום לכולם יש לי סוני פלייסטיישן 3 ואני מתלבט מה לקנות מה יותר טוב ? אני שואל מבחינת המשחק עצמו מה יותר מציאותי ? אין לי כרגע שום חבר שיש לו אף אחד מהשחקים האלו אז אני לא יכול להשוות אשמח לכל דעה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום רב חברים ההארד דיסק החיצוני שעליו יש את המשחקים של הקונסולה כנראה הולך לשווק חיים. כרגע עושה בעיות ותוקע את הקונסולה. הכנתי הארד דיסק חיצוני אחר עלמנת להעתיק אליו את המשחקים ובעצם להשתמש בו. ביצעתי LOW FORMAT ואחר כך פירמוט ל-FAT32. לשם בדיקה, העברתי אליו משחק אחד וחיברתי לקונסולה. כמובן שהארד דיסק הקודם מנותק מהקונסולה. בשלב זה בעצם לא קורה כלום. אני רואה את כל העטיפות של המשחקים שיש על ההארד דיסק המקורי באפור כי מן הסתם הוא לא מזהה את המיקום שלהם. ואת המשחק שיש על ההארד דיסק המחובר אני לא רואה מה אני מפספס פה? איך גורמים לקונסולה לראות את ההארד דיסק החדש ולא את הקודם עם כל העטיפות שעליו? האם בכלל סדר הפעולות להכין הארד דסיק אחר שעשיתי הוא נכון או שיש של…

20. http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEZklEuAkAzUotmeVt.php אז רישמית ה360 נפרץ לHOMEBREW, אומנם התהליך עדיין לא מענה למשתמש קצה, אבל מכאן ועד ייצור המוני של צ'יפים הדרך קצרה מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gtx980sli,

למה מפתחים משחקים קודם לקונסולה ורק אז עושים פורט למחשב? למה לא מפתחים באותו מנוע לקונסולה ולמחשב? למה קונסולות לא מאפשרות שידרוג חומרה? (לא מחייב החלפת מעבד. משהו בסגנון של עוד ראם וזיכרון)

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by צקאאוט,

אני זקוק למסך בגודל "32, כאשר רוב הזמן ישמש לצפייה בטלויזיה (עדיפות לפלזמה), אני לא מתכוון לחבר HTPC (עדיפות לפלזמה) מעט מהזמן ישמש לצפייה בסרטים (עדיפות ל LCD), ובעתיד לחבר קונסולה (עדיפות ל LCD) 1. מכיוון שרוב הזמן ישמש לצפייה בטלויזיה, ולכן אני נוטה לפלזמה, האם ההחלטה נכונה ? 2. במידה ואחבר PS3/XBOX - האם חובה פלזמה HDR, אחרת זה יראה גרוע ? 3. האם ל PS2 מספיק פלזמה שאינה HDR ? 4. אשמח לקבל המלצה לפלזמה HDR בגודל "32 בתקציב של כ 3,500 ש"ח (איכות בינונית) תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Psy,

אז גם אני הצטרפתי לקהילה... קניתי את ה-40 ג'יגה ב-3000 שקל מהיבואן עם אחריות לשנה (מן הסתם) שווה את הכסף ? (בלי תוספות) עכשיו אני צריך לקנות עוד איזה 2 משחקים ובקר נוסף ואני צריך המלצות שלכם ל-2 תחומים: 1. על איזה משחקים אתם ממליצים, משחקים שכיף לשחק בהם כמה חבר'ה וגם לבד ועל איזה בקר אתם ממליצים ? 2. מאיפה הכי זול לקנות (ו\או אם יש גם מכרזים ספציפיים של משחקי פלייסטיישן 3) משחקים ובקר ?! אם אפשר אפילו חנויות מקוונות, בארץ או בחו"ל שמציעות משחקים במחירים זולים. תודה רבה אגב, בקשר למשחקים שאני מעוניין לקנות, הבנתי ש WARHAWK משחק טוב ואני מעוניין גם במשחק כדורגל, אבל לפי מה ששמעתי ה PES2008 גרוע... אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה!

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. היי, לאחרונה קניתי את הגירסא החדישה של הפלייסטיישן (PS3 (Slim 250GB. קורה לי אחת לשש פעמים,רק בעת עצירת צפיה בסרט DVD (על דיסק),באמצעות השלט של הפלייסטיישן שלאחר עצירת הקרנת הסרט;מופיעות שורות של פסים במשך מ"ס שניות,בחלקו העליון של מסך הLCD שלי,שהוא לא Full HD,אלא HD Ready. תופעה זו לא קורת לי בכלל (אף פעם) בעת משחק במשחקים. - שאלתי היא:האם זה קורה לעוד מישהו,במידה וכן;אז אם אפשר בבקשה הסבר - למה תופעה זו קורת ולמה היא קורת רק בזמן עצירת הקרנת סרט DVD הנמצא על דיסק DVD;ובמשחקים אף פעם לא,והאם זו בכלל תקלה ו/או,שלא ????! בתודה רבה מאוד מאוד מראש... :

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by smulikon,

בטח הרבה ממכם קראו אתמול את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769212,00.html אז לפני שתגידו שזה מחיר לא הגיוני אני יודע שזה לא הגיוני ושזו טעות של האתר, אבל השאלה היא האם מבחינה חוקית מותר להם לא לקבל את ההזמנה שלי למרות ששילמתי ויש לי מספר הזמנה ביד? אני יודע שכשנכנסים לחנות ויש מחיר על מוצר, המוכר חייב למכור את המוצר במחיר שראה הצרכן השאלה היא האם באינטרנט המצב גם דומה?

דיונים חדשים בפורומים