עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by יוסי כהן,

רציתי לדעת מה יותר טוב לפני שאני קונה זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105014 אוו זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105011 זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105018

2. Started by Gilo2005,

ערב טוב באנרגיות חיוביות חברים. רציתי לשאול אם יש לי טלוויזיה ישנה בעלת החיבורים הרגילים אדום צהוב ולבן. ויש לי מסך מחשב סמסונג SYNCMASTER 2053BW האם יש דרך כולשהי שאני אצליח לחבר את האקסבוקס לשני המסכים הללו?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. Started by moshe55501,

שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?

4. אהלן... למי שמכיר את משחק ה RPG הזה ושיחק בו, אני אשמח לעזרה... אני נתקעתי בקטע שאני צריך למצוא הר עם קיר שבלילה נפתח לשער לעולם הבא או משהו בסגנון... עכשיו הם אומרים לי שההר הוא up the streem, כלומר במעלה הזרם... עכשיו איך אני רואה את הזרם של הנהר? ומה ההגדרה של "למעלה" זה עם הזרם או נגד? והלכתי לכל הכיוונים, ומצאתי מערה, אני לא יודע אם אני מתחיל במערה ואז מטפס על ההר דרכה, או שאני צריך ללכת לכיוון השני... קיצר אני כבר למעלה מ5 שעות הסתובבתי בחלק הזה של המפה, ועדיין לא מצאתי שום קיר מחורבן... לפחות עליתי מלא שלבים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. Started by iem,

מה זה בדיוק עושה ??? לא ממש הצלחתי להבין... אשמח להסבר מפורט. תודה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3993

6. Started by The Winter King,

יש לי במחשב קבצי XVID...איך אני יכול להמיר אותם לקובץ שה-PS3 יוכל לקרוא אותו? (אני משתמש במדיה סרבר)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  7. Started by 114508534,

בוקר טוב , ניסיתי לחבר את הגיטרה עם ממיר כזה מחיבור של PS3 ל USB - חיברתי את זה לאקסבוקס ולא קרה כלום - איך אפשר לגרום לגיטרה לעבוד ? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by m_g,

יש פה מישהו שהצליח להתקין XP על PS3 וזה עבד טוב? והאם אפשר להתקין גם תוכנות על האקס פי כמו אופיס או BSPLAYER

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by v_g_t,

איפה ואיך להשיג הוראות הפעלה בעברית? ??? אני מעוניין שילד (בן 10) ילמד הוראות הפעלה ל-PS2 בשפה הברורה. תודה מראש.

10. Started by stone cold,

טוב אז ככה זה רק סקירה ראשונית כי רציתי לתת ביקורת אם עוד מוצר שיאפשר לי לחבר את הגימפאד הזה לכניסת גימקיוב של הWII התוסף הזה נעלם לו בדואר ואני יוסיף לסקירה רק שהוא יגיע אלי חוץ מזה יצא לי לשחק רק קצת בגימפאד הזה בכל מקרה Hori Classic Controller מתחרה בעצם בגימפאד הזה - http://www.wiisworld.com/images/hardware/classic-controller.jpg והשיפור שלו הזה - http://thenintendo.com/wp-content/uploads/2009/06/black-wii-classic-controller-pro_01.jpg ומתחרי צד שלישי למי שלא מכיר זה גמפאדים שמתחברים לשלט של הWII ונעדו לחלק ממשחקי הWII והWIIWARE ולהרבה משחקי VC משחקים כמו SSBB או מאריו קארט ועוד יותר נוחים אם זה ומשחקי נינטנדו 64 וסופר נינטנדו ועוד מחיבים או גימפאד כזה…

11. מה המשחק בין האחרונים הכי טוב של dragon-ball ב PS3 ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by mr_sababa,

שלום פורום נכבד, בתחילת אוקטובר חברה שלי ואני טסים לברצלונה, בע"ה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם מומלץ בכלל להביא משם מכשיר + משחקים..? 2) האם גם שם כמו בישראל עובדים בשיטת PAL ? 3) האם יש מחיר ידוע? חיפשתי בגוגל והחיפושים עלו בתוהו. מדובר כנראה על הPS3 SLIM 120GB 2 שלטים כבל HDMI ומשחק אחד לפחות (כנראה PES2010, 2011 אם יצא כבר...) תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום, לאחרונה ניסיתי לצרוב משחק לקונסולת ה- Wii שברשותי. אני יודע לצרוב (Image) וזו לא הבעיה. למרות זאת, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, המכשיר לא מצליח לקרוא את הדיסק. השתמשתי בדיסק דיוידי (GB 4.7) רגיל. האם הבעיה נעוצה בדיסק? יכול להיות שיש דיסקים מיוחדים לקונסולה הזו (כמו שקראתי בכמה מקומות)? מיותר לציין שהדיסק חדש, לא שרוט ו"במצב מצויין". תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

16. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16229 אולי זה יעניין חלק מימכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by huber,

מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  18. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/08/21/fallout-3-release-date-announced/1 אני אישית מחכה בקוצר רוח.

19. Started by pet4a,

האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה

20. לא יצא לשחק אותו בבוקס אפילו שהיה לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

יש מכשיר שעובד כנתב אלחוטי למכשיר ה DS למשחקי אונליין וגם בעזרת תוסף זכרון ודפדפן אופרה להוריד דמואים של משחקים שיוצאים . אני מחפש לקנות את המכשיר בארץ אך עד עכשיו לא מצאתי חנות אחת אפילו . (גם לא במחיר מופקע) 1. אם אתם מכירים תנו לינק בבקשה 2. אם לאו אז אולי משהוא מכיר חנות מעבר לים שעושה משלוחים לארץ וגם אמינה ובעלת מחירים הוגנים מדובר בתוסף בגודל ובמשקל של DISK ON KEY דור ראשון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by proevo4ever,

היי, אני רשום לחנות האמריקאית ואני לא מצליח איך אני פותח קריאה לבקש זיכוי על משחק שקניתי. יש להם LIVE CHAT אבל כנראה זה מזהה שאני גולש מישראל וחוסם אותי. לא מוצא כתובת מייל... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב בתקופת הסופר נינטנדו יצא משחק מעולה לזמנו בשם מאריו RPG סקוור פיתחה אותו והוא נחשב קלסי זה היה לפני שמאריו נכנס למיליון משחקים בכל מקרה מאז הסדרה שינתה כיוון מצד אחד יצאו משחקים לGBA ולDS שדי מזכירים את מאריו RPG אבל אם כמה שינוים ולN64 ולגימקיוב יצא את סדרת מאריו נייר שגם היא JRPG רק אם סגנון שונה עכשיו לWII יצא המשחק Super paper Mario והוא כבר לא RPG למרות כמה אלמנטים של RPG Super paper Mario הוא יותר פלטפורמה \קווסט אם כמה רעיונות נחמדים בכל מקרה מבחינת העלילה הפעם העלילה הראשית היא לא להציל את פיץ (הנסיכה) אלה להציל את העולם איזה מכשף רשע מנסה להשמיד את העולם (לא בוסר הפעם) וצריך למצוא 8 לבבות טהורים כדי להציל את העולם (מאריו מה אתם מצפים) כדי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by a8r,

כן, המשחק כבר ישן, אבל זה מה שיש כרגע. נרשמתי לPSN ניסיתי לפתוח פורטים. ניסיתי לפתוח DMZ ועדיין, כל פעם שאני נכנס לנטוורק בתוך המשחק, הוא רושם: An error has been occured. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. סתם מעניין אותי לדעת הרבה זמן לא שחקתי משחק שהוא חדש יחסית במחשב כי המחשב שלי מאוד ישן בוא נגיד אם ניקח פיפא 2009 וassassin creed במחשב ובPS3 עם טלווייזיה HD

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.