עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  2. Started by zzz727,

יש לי PES 2009 ב PS2 אני כבר 2 עונות עם סביליה בעונה הראשונה לקחתי מקום ראשון בעונה השניה מקום שני ומשום מה אני לא רואה שום דבר שקשור לגביע אופ"א או לליגת האלופות מה עושים?? עם זה קשור הסטטיסטיקה של השערים שלי זה בין 40 ל 50 גולים בעונה.. אולי אני לא נכנס למצב נכון למרות שאני לא חושב...? למה זה? בתפריט הראשי איך עושים ליגה שיהיה בה את הליגות והגביעים האלו..? איך רואים מי עלה לליגת האלופות או לאחד הגביעים? איזה ליגות וגביעים יש??

3. שלום.. יש לי Ps3 ורציתי לדעת איך אני יכול לקנות משחקים דרך האינטרנט? ואיך זה מתבצע בדואר? או שזה מוריד את המשחק לסוני?! תודה לכל העזורים שיהיה חג שמח!!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. מה אתם אומרים על ההצעה הזאת ? http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={F6E3A2B6-7BC9-47D1-B71E-E37BA152E090} ויש לי כמה שאלות 1. אם יש לי את ה IXTREME 1.5 אני יכול לשחק בלייב בלי לקבל באן? 2.חוץ משאין לי הארדיסק יש עוד הבדל בין הגירסאת ארקייד לאחרות? 3. כרטיס זיכרון של 256MB יספיק לשמירות של הרבה משחקים? 4.אני זוכר שהיה לי את האקסבוקס הקודם היה אפשר לשחק במשהו דומה ללייב קוראים לזה XBCONNECT זה עדיין קיים בשביל ה360?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by liav25,

השלט שלי הוא אלחוטי ומחובר למחשב בעזרת המתאם USB במידה ואני קונה אוזניות לשלט/מתאם לפלאג 3.5mm האוזניות יעבדו גם עם המחשב או רק עם XBOX ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by slrr,

??? איזה תוכנה באיזה מצב אני כבר יסתדר משם..

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. קניתי כבל קומפוננט שאמור להיות מותאם ל PS2/3. חיברתי את ה PS2 שלי לטלויזיה סמסונג 32 אינץ' שלי בחיבור הקומפוננט והתוצאה לא טובה בכלל. החיבור כל הזמן מהבהב בוורוד וכל שניה הוא המסך הופך לשחור וכתוב "Not Supported". ניסיתי את את כניסות הקומפוננט וזה לא עזור, התמונה עדיין ורודה ומהבהבת. יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. Started by zombie,

אני צריך המלצות למשחקיי ספורט לwii כמו פינג פונג איגרוף באוולינג וכל מיני שטויות כאלו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  9. אוקי פתחתי את האקס בוקס ועשיתי כמו שהסבירו כאן עכשיו אני מחפש את הברגים השייבות האומים(מידות וכו') זה נמצא ב2:09 בסרטון והאומים נמצאים ב4:30+ אני רוצה מחר בבוקר לקנות אותם ולסיים עם הסיפור תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  10. אהלן... למי שמכיר את משחק ה RPG הזה ושיחק בו, אני אשמח לעזרה... אני נתקעתי בקטע שאני צריך למצוא הר עם קיר שבלילה נפתח לשער לעולם הבא או משהו בסגנון... עכשיו הם אומרים לי שההר הוא up the streem, כלומר במעלה הזרם... עכשיו איך אני רואה את הזרם של הנהר? ומה ההגדרה של "למעלה" זה עם הזרם או נגד? והלכתי לכל הכיוונים, ומצאתי מערה, אני לא יודע אם אני מתחיל במערה ואז מטפס על ההר דרכה, או שאני צריך ללכת לכיוון השני... קיצר אני כבר למעלה מ5 שעות הסתובבתי בחלק הזה של המפה, ועדיין לא מצאתי שום קיר מחורבן... לפחות עליתי מלא שלבים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. Started by shimronfio,

קניתי היום PS3 חדש.. חיברתי אותו קודם לטלוויזיה של סבתא שלי באמצעות כבל HDMI וקבעתי רוולוציה של 1080P , שהגעתי הביתה (אין לי טלוויזית FULL HD) נתקלתי בבעיה שחיברתי את ה-PS3 הוא מראה לי מסך כחול בלבד ושום דבר אחר.. האם יש אפשרות לתקן את זה בלי לחבר את הPS3 לטלווזית FHD?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  12. Started by methodman,

עכשיו זה רשמי לאחר שצצו הרבה שמועות בקשר לבקרי זיהוי תנועה שונים ובעקבות רכישתה של 3DV הישראלית שמפתחת מצלמה כזאת. http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10351

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. ב-24 במאי, במהלך גמר המזרח ב-NBA יוצג הטריילר הראשון שיציג גיימפליי של Call of Duty: Modern Warfare 2. היום יצא טריילר "פרומו" לטריילר העתידי (קצת טיפשי, כי הוא כבר חושף גיימפלי), אז למי שמעניין אותו: הטריילר: http://www.nextgn.com/2009/05/11/call-of-duty-modern-warfare-2-gameplay-reveal-promo-video/ 12 "תפיסות מסך" מהטריילר באיכות גבוהה (אחלה כרקע ל Desktop): http://www.nextgn.com/2009/05/11/12-high-def-screengrabs-from-modern-warfare-2-gameplay-promo/

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. Started by nikosor,

-------------------------------------------------------------------------------- בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. היי. למישהו יש הצעה לחנות אמינה שכדאי לרכוש בה ? יש לי ליד הבית את באג ופנדה, אבל במחיר של WII עם צ'יפ אני קונה אצלן WII ללא צ'יפ. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. Started by eli79,

יש מצב מוזר כשאני מדליק תמכשיר יש כמו ניצנוצים כאלה על המסך לא משהו שמפריע בגדול כשיש רקע בן השחור ללבן אפשר להבחין בזה אבל כשאני משחק הכל עובד חלק האם מישהו ניתקל בזה המכשיר הוא דגם של 09

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  17. Started by lev-27,

רכשתי NDS ב-2004 בתקופת הצבא. מאד נהנתי מהמכשיר, אבל לצערי הוא נגנב. בקרוב אחי טס לארצות הברית והחלטתי שאני רוצה לרכוש NDS פעם נוספת. השאלה אם עדיף להשקיע עוד 40$ עבור DSi. באינטרנט ובמצלמה אני לא הולך להשתמש. גם משחקים של GBA לא עושים לי את זה. בגדול אני משלפ תוספת 200 שקלים עבור מסכים יותר גדולים, בהירות משופרת וציפוי מט (עדיף על המבריק). שווה?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by oDot,

היי, אני רוצה לקנות גיטר הירו למחשב, ואולי עוד חודש ככה אני קונה בוקס.. אם אני אקנה את הבוקס אני ארצה שהגיטרה תפעל גם עליו.. יש איזה טריק להפעיל גיטרה של בוקס על מחשב או גיטרה של מחשב על בוקס? זה הרי בסה"כ שלט, ושלטים אפשר להעביר... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  19. Started by DardaDai,

ע"פ שמועה שמתבססת על הוועדה לדירוג משחקים הגרמנית, נראה כי גירסת חדשה (מיוחדת לייתר דיוק) של אי הקופים (The Secret Of Monkey Island) בדרך לXBLA של Xbox 360. http://www.gamerbytes.com/2009/05/the_secret_of_monkey_island_co.php ;D (נלקח מפרום xbox בvgames)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  20. Started by Kolshamen,

המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. למישהו יש מושג אם משתלם לקנות 360 xbox באוקראינה או במולדובה ?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  22. רכשתי בשעה טובה Dsi. היום בבוקר שמתי לב שמצד ימין, מתחת למצלמה החיצונית, המכסה לא נסגר עד הסוף. יש מרווח של מילימטר בזמן שצד שמאל נסגר אטימה מלאה. פגם? :-\

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by Guy950,

בוא נעשה את זה פשוט, אני פתחתי לפני חודשיים נושא שבו אני מסביר שפעם הצלחתי לחבר אקס בוקס למחשב עם ווינדוס XP מקורי והיה לי שיתוף ולייב, המחשב ההוא שבק חיים ואז קניתי חדש! בחדש יש לי ויסטה מקורית וכרטיס רשת PCI שהעברתי מהמחשב הקודם כדי לחבר את האקס בוקס. כשאני מחבר את האקס בוקס הויסטה מזהה שיש משהו מחובר אבל לא נותנת גישה לאינטרנט או לקבצים משותפים. איך לעזאזל אני מחשב את האקס בוקס למחשב? ניסיתי פתיחת פורטים.. עריכה: בעיקרון כשאני מחבר את האקס בוקס ומפעיל אז ברשת רואים "רשת לא מזוהה" ואני עושה לה "אבחן" אז זה אומר שאין תצורת IP חוקית והתיקון לא עובד. איך אני מגדיר IP?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.