עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אף פעם לא היה לי PS3, האם יש כמה סוגים? האם מכשיר ה- PS3 יכול לעבוד עם 2 סוגי התצוגה PAL\NTSC, אכפת לי רק ממשחקים. האם המשחקים הם לשיטת שידור מסוימת? האם משנה גודל ההרדיסק 80GB או 40GB, יש שימוש ממשי בהרדיסק? איפה קונים בארץ במחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by DOGMA,

אחרי הטריילים המאוד ארוכים שהיו כמעט כמו סרט תעודה מזוייף שהיו לHALO3 הם באמת התעלו על עצמם הפעם. אני לא אתפלא אם זה הטריילר היקר ביותר שהופק איי פעם לפחות יחסית לאורך המאוד קצר שלו יחסית לטריילרים שהיו לHALO3... http://www.gametrailers.com/video/full-length-exclusive-halo-3-odst/55529

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  3. אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21957 אני מעריך שיהיה פורט פשוט ואני לא מתכנן לשחק בו עוד הפעם אבל זה בשורות מצוינות למי שקנה WII ולא שיחק בגירסת הPS2

5. כן כן , חבר שלי גר שם הייתי צריך להתקשר לארה"ב לבטל את ה LIVE שלי, עקרונית לא צריך את הכתובות רק מספר כרטיס אשראי. לפחות אמרו לי חג שמח.

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  6. Started by pet4a,

האם שלט לא מקורי של GC יעבוד עם משחקי GC על WII? איפה ניתן לרכוש שלט כזה? אפשר לשחק עם שלט הקלאסיק הלבן?

7. Started by stone cold,

תיצפו בווידיאו למטה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21394 אני לא מבין תראש של מיקרוסופט הם לא אמורים לילחם בנינטנדו? הם לא מבינים שרווח לDS=יותר כסף לנינטנדו לקדם תWII ? אומנם במשחק הזה כניראה בוטל אבל מי ביכלל חשב לפתח אותו? :screwy:

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  8. Started by huber,

* Army of Two * Battlefield Bad Company * Devil May Cry 4 * Gran Turismo 5 Prologue * Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots * Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction מה 16 ליוני כל המשחקים הללו יעלו 30 דולר בלבד! אם לא שיחקתם בהם עד עכשיו, הנה ההזדמנות שלכם - כולם להיטי זהב וכל אחד ימצא לפחות משחק אחד לטעמו אם לא יותר (אני אישית שיחקת ב ARMY OF TWO והוא בהחלט יות רמשווה 30 דולר, שלא לדבר על GT וראטצ'ט וקלאנק!). http://www.joystiq.com/2009/05/28/mgs4-ratchet-others-30-as-ps3-greatest-hits-starting-june-1/

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by badmama,

היי חבר'ה, מישהו התנסה בעבר בהזמנת אקססוריס לגיטר הירו? קרי התופים, המיקרופון והגיטרה? זה פשוט מדהים שב EBAY אפשר למצוא את כל הערכה ב 120 דולר, בעוד בארץ מוכרים את זה ב 1,500 שקל. יש לי ניסיון בהזמנת ציוד מ EBAY ומ PLAY-ASIA, החשש המתמיד הוא ממכס, בטח ממוצר כזה גדול. מה אפשר לעשות?

10. יש לי סוני פליסטיישן 2 ואני רוצה לחבר אותו למסך המחשב יענו אני רוצה לשחק ושיראו על מסך המחשב....קיים איזשהו כבל?! אפשר תמונות,אתרים של הקבל ? תודה רבה .

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. זה משחק רציני או עוד סתם משחק

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  13. מה הוא רק לוינדוס :-\

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  14. Started by NM,

מה יקרה אם אני אקנה PS3 ואשחק על טלויזיה רגילה? לא LCD לא HD,רגילה..שתמיד שיחקתי בה במשחקים שלי ב-PS2 ונהנתי מהם מאוד. לפי מה שהבנתי מאתרים אחרים לא ישימו להבדל ממש מהגרפיקה של הPS2 מה הכוונה שאני אראה את המשחק לא טוב?או שאני אראה את המשחק בגרפיקה טובה כמו של GOW2 או יותר טוב? כי בת'חלס להוציא אלפי שקלים על הקונסולה וגם עכשיו להוציא על טלויזיה חדשה תואמת זה לא נורמלי

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  15. סיימתי על Heroic, מחפש אנשים שיש להם את המשחק(או יקבלו אותו בשבוע הקרוב) בשביל לסיים אותו על Legendary, אחרי שלקח לי בערך 30 מיתות לסיים את השלב הראשון אני באמת מתחיל להאמין לזה שBungie טוענים שהם יצרו אותו כך ששום בן תמותה לא יכול לסיים אותו ללא COOP. ככה שעם עוד 2-3 שחקנים זה לא יהיה בעיה, יש לי 512kbit up ככה שלעשות host לfriends\invite only זה לא יהיה בעיה יותר מידי. מי שרוצה שישלח לי מסנג'ר + Live name tag ושעות וימי משחק מעודפים לפרטי.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  16. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 21 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. סאפ, ביצז’? בשבוע שעבר התקיימה תערוכת טכנולוגיה (מסכי D3 וגיימינג) בנמל ת”א. לוני וינאי הלכו לדפוק נוכחות וחזרו עם רשמים (מדיה גיים – שאפו!). יש לנו פרק עמוס בכל טוב עבורכם השבוע: יש לנו סקירות של משחקים חדשים (קאמפר סליחה סנייפר: גוסט ווריור, אאוטלנד, מורטל קומבט ועוד..) סקירות של דמואים מבישים (דנג’ן סיג’ 3 ומאג’יק 2012) משחק שווה לאייפון (ארמי אוף דארקנס: דפנס), סקירת מאזין ל-L.A. Noir, המלצות על סרטים חדשים, שאלה שבועית חדשה בפורום הפאנבויז, המון חדשות חמות וים של שאלות מאזינים. מאוד …

17. אהלן אנשי הקונסולות,אני מתעתד לשהות בלונדון ביום שהמשחק הזה יושק ל PC רציתי לשאול את אלו ששיחקו במולטי שלו (הבנתי שהסינגל לא רע) האם הוא שווה קניה . אם אפשר תשובות קצת יותר ארוכות מ- "מגניב" / "מדהים" / "עלוב" / "מעאפן" וכו תודה

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by shybs,

אהלן, רגע לפני רכישת xbox כמה שאלות: 1. ראיתי באחת החניות כי הם מוכרים xbox 360 slim והם מציינים שהוא לא ניתן לפריצה(כונן של היטאצ'י). מה זה אומר במידה ואני לא מתכוון לפרוץ אותו /לשחק בצרובים? - האם זה מכשיר מיושן? מכשיר אחר שהם מגדרים כניתן לפריצה עולה 400 ש"ח יותר. איפה הקאצ'? 2. בהנחה ואני לא רוצה לראות סרטים/תמונות/מוזיקה דרך המכשיר - למה צריך HD גדול? האם העתקת המשחק ל- HD גורמת למכשיר לעבודה יותר מהר/שקט? האם ניתן להחליף/להוסיף כונן במעבדה/עצמאית? לא ראיתי בשום מקום שמוכרים כוננים כאלה. תודה, שי

19. בזמן האחרון יש הרבה שמועות כאלו וזה גם די הגיוני אחרי כל השינוים בגרסאות העלית היום מאוד דומה לפרימיום וההבדל העיקרי זה בנפח הארד דיסק ואני חושב שמהלך כזה יעזור לMS לשווק את ה360 בצורה טובה יותר כל עניין הגרסאות בPS3\360 גם ככה ניראה לי מטומטם עדיף גרסה אחת של קונסולה במקום כמה גרסאות כי זה רק מבלבל את הלקוחות שרובם לא מבינים גדולים בקונסולות ואם כבר מחניסים שינוים אז הגרסה הקודמת צריכה לרדת בכל מקרה אם זה נכון יהיה רק את העלית והארקיד בשוק פה יש כתבה של גימספוט על הנושא http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26996231/299-xbox-360-elite-price-cut-due-august-30.html

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  20. עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה נושאים וראיתי גם שאין לה חיבור לכבל רשת, אז תיארתי לעצמי שאין אפשרות לשחק ב-LIVE. יש מישהו שיכול לאשר ?

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by Drek Boy,

יש לי טלויזיה 37 אינץ' LG לא חדשה והיא HD READY האם זה מתאים לסוני 3? או שהוא יכול להפיק יותר מFHD?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20048 אני לא מבין למה הם מחכים ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37204 1-בקיצור הדיסק של WII FIT + יעלה רק 20$ וזה בלי הבורד ככה שמי שמעונין רק לשדרג את התוכנה עצמה ויש לו את הבורד אז זה מחיר זול לשדרוג כזה חוץ מזה הגרסה הישנה של WII FIT שכמובן מגיעה אם הבורד תוחלף בWII FIT + ככה שמי שמעונין לקנות את זה כדי לחכות הגרסה הזאת יוצאת באוקטובר 2-יצאו עוד צבעים לDSI (לא באמת מעניין) 3-יצא באנדל של שלט WII +מושאן פלוס בצבע שחור וחוץ מזה נונצק בצבע שחור שימכר בנפרד -המחירים זהים לגרסאות הלבנות (אני מעריך שהWII השחור שיצא רק ביפן יצא גם במערב רק עוד לא הוכרז ) (איזה מעצבן כבר הזמנתי שלט ונונצק שחורים אבל מושאן פלוס לבן ) פה יש תמונות של הגרסה שיצא ביפן בהשקה של מונסטר אונטר 3

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by shahar07,

איך אני מחבר את המחשב לps3 בצורה אלחוטית, אני משתמש בתוכנה ps3 media server התוכנה לא מזהה את המכשיר, מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by stone cold,

Deadly Creatures הוא לא משחק טיפוסי במשחק הזה מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנטולה ואפשר לחשוב שזה יהיה ילדותי מאוד אבל לא המשחק די ראליסטי ודי רציני וזה כולל גם את הגרפיקה וגם את המשחקיות העלילה של המשחק מועברת דרך 2 דמויות אנושיות שרואים ושומעים לפעמים את הסגנון של המשחק מאוד קשה לתאר אתם מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנולה וצריכים לעבור מקומות מסוימים ולחסל אויבים שמפרעים לכם בדרך מידי פעם מקבלים תנועות חדשות וגם יש בוסים פה ושם האויבים במשחק זה חרקים ובעלי חיים קטנים לסוגהם והקרבות די נחמדים ומקורים לכל יצור יש את החולשות והיתרונות שלו כולל הדמויות שאתם משחקים וזה משתקף גם בקרבות וגם בחקירת העולם המשחק מתחיל די פושר אבל משתפר מאוד בפרקים האחרונים…

• 0 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים