קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
האם ידועות "בעיות" כלשהם לאחר ההתקנה, ומה אתם אומרים על העידכון
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשאול מספר שאלות על שני הקונסולות הללו. נתחיל ב PS3, האם זה כבר נמכר בצורה רשמית בארצות הברית? האם כבר יש ציפ טוב לקונסולה? ובקשר ל360 האם יש ציפ טוב לקונסולה? ובכללי מי לוקח משני הקונסולות? ד"א אני אוהב יותר משחקי פעולה ומכוניות. תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,בזמן האחרון שומעים הרבה על התוכנות Go!Messenger ו-Skype ל-PSP. ובכן,במהלך קריאת הכתבה של Yahoo על מכירות סוני 3 בתקופת החגים שמתי לב ל-2 הפסקאות האחרונות: In a tie-up that could help sales, Sony said Monday that PlayStation Portable users worldwide will be able to make calls through the popular Internet-based phone service, eBay Inc.'s Skype, starting later this month. The PSP must be the latest model released in September, and download of special software and a microphone would be needed. Users would also have to sign up for the Skype service, which provides free calls to other Skype users. תרגום מקוצר:במהלך החודש כנראה יצא ה-skype ל-PSP,בשביל זה צריך מקרופון…
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום ראיתי כאן בדיון על בלאק פריידי XBOX בארה"ב ב250 $ זה מתאים לארץ מבחינת שיטת שידור? אני אוכל אחרי זה לרכוש משחקים בארץ( או לקבל)? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שקראתי הרבה פה בפורום הבנתי שקיבלתי ylod , הוא נידלק לכמה שניות מראה אור ירוק הופך למן אור כתום, צהוב כזה, ואז שוב לאדום. העניין הוא שלפעמים הוא גם נידלק כמו שצריך ואני מצליח לשחק, האם יש מצב כזה שקיבלתי ylod והוא עדיין עובד לפעמים? יש לי את הגירסא השמנה 40 ג'יגה. אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
http://uk.wii.ign.com/articles/848/848539p1.html אני לא מכיר טוב את הסדרה אבל זה רק יחזק את הWII ביפן עכשיו גם מונסטר אונטר 3 וגם Fatal Frame ושמועה חזקה על "ממלכת הלבבות 3 " בקיצור השג גדול לנינטנדו ביפן
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המשחק דרך הpsn (כולל ההרחבה) ואני מוכן למכור את היוזר שלי , גם הקלה בהוצאה מבחינתי וגם משחק זול יותר בשבילכם , למי שמעוניין נא לשלוח הודעה פרטית.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ובכן, המצב הוא כזה. אני חולה מאז יום שישי. ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם. ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים. בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק? Overlord Army of Two Gears of War COD 4 Mass Effect Smackdown vs. Raw 2008 Halo 3 Stranghold Lost Planet Bioshock יש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע... אז מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שצריך לתמחר מכשיר כזה ? הוא במצב טוב -קצת שריטות אבל לא משהו רציני ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קצת מסובכת אבל אני ינסה להסביר יש את המשחק רשת TF2 במחשב, ואני רוצה לקנות אותו לPS3 (הוא מגיע באורנג' בוקס) והשאלה שלי היא אם יש שרתים מיוחדים שהם רק לאלה שמשחקים דרך הPS3 או שאפשר לשחק בשרת שמשחקים שחקני PC?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש בחודש הקרוב PS4 PRO או לחכות עד לסוף השנה (+-) ליציאה של ה XBOX SCORPIO החדש... המלצות?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS2 ביד 2 והשאלה שלי היא כדלעיל מה צריך לבדוק? ואיך בודקים.. קראתי שצריך לבדוק את העינית אבל.. איך בודקים את זה? ניפתח פה בעבר תרד כזה אבל.. אני לא מבין איך אני עושה את הבדיקות הללו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170952.0
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, כמה שאלות אפשר לפרק את הHDD שעל הPS3 ולהרחיב אותו עם משהו אחר ? ועוד דבר ששמעתי שאני רוצה לדעת אם הוא נכון, אמרו לי שבאתר של PS3 אפשר להוריד משחקים ב60 דולר ישירות למכשיר או משהו כזה. איך עושים את זה ? וכמובן שאלה מאוד חשובה, מתי יוצא TEKKEN 6 ? איפה אני יכול לראות XBOX360 ו PS3 בפעולה ? יש איזה חנות שמראה את שניהם לצורך השוואה גרפית ? [move]תודה על העזרה מראש[/move]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה פה שחל איסור גורף על דיונים הקשורים לפריצה החדשה ובאמת שאני לא מבין את זה. אני מבין שאופי האתר (ואגב גם אני) נגד הפרת זכויות יוצרים ובאמת באופן מוצדק לחלוטין. איך ממש לא כל מי שפורץ עי" CFW מנצל את הפריצה לשם הפעלת משחקים פרוצים. ישנם כ"כ הרבה יתרונות אחרים - שבכלל אינם נוגדים את החוק. סתם דוגמא - יש לי המון משחקי PS2\PS1 (מקוריים בהחלט) שרכשתי בעבר ,ובעזרת האימולטר (שניתן להתקין דרך ה"פריצה") אני יכול לחזור ולשחק באותם משחקים נוסטלגיים. את מגבלת ה-FAT32 של כוננים חיצוניים שסוני כפו עלינו ניתן לעקוף ולהשתמש בכונן כמו שצריך בNTFS. העתקת משחקים מקוריים מהדיסק לכונן הפנימי של הסוני, מה שמשפר פלאים את מהירות הרצת המשחק (טעינות של דקות ארוכות הופכות לשניות עד בלתי מור…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי אז אני לא יודע אם זה בעיה בזכרון או ב-PS2. יש לי מכשיר עם צ'יפ קורא צרובים (לא יודע איזה צ'יפ אבל קורא כל האזורים בלי דיסק אתחול). קיצר הבעיה היא שאני מפעיל את המכשיר עם דיסק צרוב בפנים כשהזכרון בפנים, אז זה נכנס לי לתפריט של הזכרון במקום למשחק. אז מה שאני צריך לעשות זה להפעיל את המכשיר בלי הזכרון בפנים, ורק שמופיע הלוגו של ה-Playstation 2 אז רק אני מכניס את הזכרון וזה עובד. זה קצת מציק אז רציתי לדעת אם זה בעיה בצ'יפ או בזכרון עצמו.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
:screwy: אני נמצא עכשיו בארצות הברית והבן הגדול ביקש סוני 3 והקטן נינטנדו DS. אחרי שיטוט בחנויות יש לי כמה שאלות. 1. מה כדאי לקנות - סוני,מיקרוסופט או ויי?הבן שלי בן 8 ומשחק כל היום פיפא?קחו בחשבון גם עלויות משחקים אחרי זה - הבנתי שאת הXBOX אפשר לפתוח למשחקים ולטעון אותם על הHD. 2. מה לגבי שיטת השידור? - יש לךי מסך 42HD בסלון(אני לא צריך שהסוני יהיה נגן בלו ריי - יש לי). 3. אם אני קונה כאן - איך אני משיג משחקים שעובדים בארץ? 4. לגבי ה DS - חבר אמר לי לקנות אותו עם מתאם כדי שאוכל להוריד לי משחקים ולטעון אותם על כרטיס כדי שלא לקנות כל הזמן משחקים - מה זה המתאם הזה? אם יש לכם עוד הארות אני אשמח כי אני לא יכול לחזור לארץ בלי זה ואני די אובד עצותץ אחרי שראיתי את המבחר כ…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/41048.html
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/920/920761p1.html ודובי אמר שלא יכולים להרוס משחק כזה :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמיקרוסופט השיקה בזמנו ת360 היא אמרה שכל מישחק יהיה ב720P סוני הבטיחה 1080P בפועל בזמן האחרון יוצאים דיווחים על משחקים שרצים ברזולוציות נמוכות יותר לדוגמה COD4 שרץ ב-600P http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22676 הילו 3 לדומה רץ ב620P אז נכון עדיין המשחקים ניראים מצוין מבחינת גרפיקה אבל לכל האנשים שמתבאסים מלשדרג תמחשב בישביל להריץ הכל ברזולוציה גבוה ועל גבוה הקונסולות לא יהיו פיתרון טוב כי במשחקים כבדים חדשים הרזולוציה וההגדרות יורדות לאפשר למשחק לרוץ בקצב סביר
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.gizmodo.fr/2007/11/17/dessinez_et_jouez_avec_crayon_physics_deluxe.html#more-11090
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחק רשת המוני לWII (כמו WOW וכאלה) יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. הולי שיט יצא לנו פרק ארווווך סקרנו 2 דמואים חדשים ו2 משחקים חמים, ים של חדשות ושאלות מאזינים. דיברנו ודיברנו ומתברר שהזמן פשוט עף כשנהנים, מאוד נהנינו מהפרק, מקווים שגם אתם, נשמח אם תקפצו אח”כ לפורום ותספרו לנו מה אתם חושבים… האזנה נעימה פרק מס’ 41 – “הפעם פרק כרגיל” http://pod.icast.co.il/bea21b83-91f6-4edc-a45b-9447e3fe770e.icast.mp3 סקירת דמואים: Just Cause 2 MotoGP 09/10 סקירת משחקים: Borderlands Heavy Rain – התרשמות ראשונית חדשות הגיימינג: כל מה שחם Infinity Ward Founders Suing Activision New Downloadable Lara Croft Game Announced Electronic Arts to Publish Klei Entertainments Shank Elect…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל הנושא ויש לי כמה שאלות. קניתי עכשיו XBOX 360 דגם SLIM המכשיר פרוץ. אני מנסה להתחבר דרך ראוטר אלחוטי ל XBOX LIVE וכל הזמן נכשל. המדריך מפנה אותי להגדרות של הנתב, יש לי נתב של אורנג' וביקשתי מהתמיכה שלהם להגדיר את הנתב אבל הם ביקשו את כתובת ה IP של ה XBOX ושם של ה PORT שצריך לפתוח. אלה נתונים שלא הצלחתי למצוא. האם זה בגלל שהוא פרוץ ? כששאלתי בחנות אם הם יודעים מה צריך לעשות הם לא ידעו לעזור וגם הזהירו אותי שאם אתחבר אז הפריצה תתבטל. זה נכון ? במידה ואכן זה נכון והפריצה מבוטלת המכשיר הופך ל"כשר" ? או שהוא מסומן ואני לא אוכל להנות לא מהפריצה ולא מהיתרונות של מכשיר לא פרוץ ? אשמח לקצת הסבר בנושא ה"באן". מצטער על ריבוי השאלות בנושא אחד אבל לא מצאתי תשובות בפורו…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-