קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
THIS CONTENT CANNOT BE ACCESSED ON YOUR ACCOUNT מה זה אומר שעדיין לא השלימו את הבעיות בסוני או שמשהו בחשבון שלי לא בסדר או לא מעודכן כמו שצריך תודה!! ;D ודבר שני למה כשאני מנסה להתחבר ולשחק במשחק רשת מנסה להתחבר ללובי חושב קצת ושוב מתנתק זה ככ מתסכל יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אז ככה השאלה המרכזית היא , האם כדאי נכון להיום לקנות את ה-PS2? עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד? כלומר עד מתי ימשיכו להוציא משחקים ל-PS2? עוד דבר, האם יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יותר טובה פחות טובה? ועוד משהו אחרון , יש מצב כזה שמשחקים חדשים יקרטעו ? , לדוגמא משחקי מחשב יש להם דרישות מסויימות שהמשחק יעבוד חלק או על הפנים =[ אז השאלה שלי אם זה קיים גם בPS2? או שפשוט כל שמחק שאני אשים בו יפעל באותו הצורה? תודה ענקית לעונים , אני פשוט לא מבין כלום בנושא =]
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו קרא ביקורות על איכות התופים החדשים? כל הביקורות מספרות רק על המשחק, הבנתי שיש כמה שיפצורים בתופים החדשים ואני רוצה לדעת אם לקנות אותם או את האלה של הביטלס רוק בנד.. תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני קראתי כמה דברים על עידכונים בPLAYSTATION VIDEO STORE, שהוסיפו את american dad ןעוד כמה סדרות וסרטים טובים. אני נכנס לplaystation store ואני לא יודע איפה זה נמצא, נכנסתי לכל קטגורייה אפשרית בplaystation store ואני לא מוצא את הסדרות והסרטים. יש לי משתמש אמריקאי, אם זה חשוב. תודה לעוזרים גל
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שקונאמי לא הכריזה על PES השנה לWII אמרתי לעצמי שהם בטח יוציאו גירסה לWII ב2009 ויוותרו השנה כי לא היה להם הרבה זמן פיתוח או משהו אבל היום פתחתי את גימספוט וראיתי את זה- http://uk.gamespot.com/wii/sports/pes2008/news.html?sid=6177176&om_act=convert&om_clk=gsupdates&tag=updates;title;2 עכשיו שגם EA בתמונה וגם 2K וגם קונאמי ואפילו רוקסטר אם "טניס שלוחן" אני חושב שהWII יקבל הרבה משחקי ספורט רצינים בניגוד לקוביה שקיבל בעיקר משחקים של EA בלבד
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש הרבה מודים חזקים של XCM אבל יש מעטים להזמין מאיביי ויקרים יש מישהו שמכיר חנות שמיתעסקת עם זה בארץ ? הנה האתר שלו : http://www.xcm.cc/360.htm
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
קודם כל סירטון די מאפן בכל מיקרה הקונסולה מאוד קטנה ושקטה -אני אוהב את זה מאוד הגימפאד נוח באופן מפתיע -והשימוש בו בנינטנדו לאנד מצוין יש מצלמה \מיקרופון\רמקולים\הזיהוי תנועה המוצלח ביותר שיצא לי לראות עד היום ,בגדול עם משחקים בלי הטלוויזיה אפשר ליצר מישחקים עם תנועה בכל הכיוונים דרך הזיהוי תנועה הזה בשילוב המסך האיכות תצוגה של המסך עצמו בינונית יחסית להיום ,הרבה יותר טובה מלפטופ תקציבי ,אבל לא קרובה לטאבלט איכותי המגע טוב ,אבל רק חד מגע ,אבל הסטילוס עובד מצוין הרמקולים לא משהו בגדול אני מאוד אוהב את השלט טאבלט הזה ברגע שיתרגלתי אליו מבחינת מערכת ההפעלה -מאוד פשוטה ,יותר מידי איטית לטעמי ,נקווה שישפרו את זה בעתיד כי מדובר במערכת הפעלה פשוטה יותר מWIN…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אורן נתן ואני נוהג לכתוב בפורומים האחרים באתר בזמנים שונים (בעיקר בחיפוש אחר המלצות ומפרטים לגבי מחשבים), בכל מקרה, מזה שבע שנים אני כותב על משחקי וידאו, לאחרונה השקתי אתר קטן במסגרת בלוג שאמור לרכז את כל הכתבות שלי ובכך לאפשר לי לקבל פרספקטיבה לגבי אפשרויות ההתקדמות שלי. בכל מקרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הכתבות השונות. בין הכתבות ניתן למצוא ביקורות על משחקי פלייסטיישן 3, מהדורת חדשות שבועית, כתבות מהארכיון ועוד. תודה רבה מראש. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האם שווה לקנות כבל קןמפוננט ?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי עמדות של פלאפון עם משחק המבוסס על WII שצריך "לתפוס" בו כל מיני פריטים עם רשת פרפרים. למישהו יש מושג על איזה משחק זה מבוסס? או שזה משהו בלעדי להם? אני מתכוון לרשת של הפרפרים ולא למשחק כמובן. תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1)יש לי שאלה בקשר לתוכנת הצריבה של משחקי WII אני לא יודע אם איזה תוכנה הכי כדי לצרוב בגלל שהקבצים הם קבצי ISO שאי אפשר לפתוח במחשב 2)בקשר לבריק בWII,לפי מה שהבנתי אם אני מוריד משחק NTSC(יש לי מכשיר PAL אם WIIKEY)והWII עושה עידכון אז "הלך" על הקונסולה(זה נכון?) והבנתי שיש גם תוכנה שמונעת בריק בשם:"WII BRICK BLOCKER" מישהו מכיר אותה?יודע אם היא באמת עוזרת? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6181968.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 זה הולך להיות "הפי קריסמס" למיקרוסופט שימו לב לאחד מהטוקבסטים- אני לא מבין למה לעזזל הם לא פותרים תבעיה החבילה הרגילה אם 2 משחקים ב350$ ניראת מצוינת על הנייר אבל זה לא יעזור אם הבעיות והפרסום הרעה ימשכו
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
It seems that people around the country are discovering their Wii's. Sarcastic Gamer News recently interviewed one group of gamers in Paducah, Kentucky. It seems that these group of guys have really gotten off playing with their Wii's. Jaysen M. from the group said, "Ya, ever since I discovered my Wii, I can't stop playing with it. I play with it when I'm alone, but recently, I have really enjoyed letting other people touch and play with my Wii! Now, instead of going out on the weekends, I just invite my buddies over and we take turns with my Wii!" Brien from the group said, "I couldn't believe his Wii! I had to touch it! Ever since Jaysen started playing with his Wii, …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז ככה נינטנדו לא נוהגת לחשוף מוקדם משחקים שבפיתוח ולמעשה אין לי מושג מה הם מתכננים להראות ולהכריז בE3 אבל בינתיים ידוע על כל מיני משחקים מענינים שבפיתוח רובם של צד שלישי אז קצת מידע על המשחקים קודם כל הראשון זה משחק שראיתי רק היום Tact of Magic לפי הסירטון פה הוא ניראה כמו דיאבלו שיזדווג אם משחק אסטרטגיה שיזדווג אם השליטה בWII http://www.youtube.com/watch?v=f35ZUrcLwiE The Conduit משחק FPS לWII שניבנה מהתחלה לWII אם מנוע גרפי חדש שכניראה ישמש לעוד משחקי WII בעתיד Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה שכניראה יספר את העלילה של RE2 המשחק הוא המשך לRE-UC שגם היה יריות מסילה Phantom Brave: We Meet Again משחק אסטרטגיה בתורות שמש…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא היה לי PS3, האם יש כמה סוגים? האם מכשיר ה- PS3 יכול לעבוד עם 2 סוגי התצוגה PAL\NTSC, אכפת לי רק ממשחקים. האם המשחקים הם לשיטת שידור מסוימת? האם משנה גודל ההרדיסק 80GB או 40GB, יש שימוש ממשי בהרדיסק? איפה קונים בארץ במחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
טוב אז ככה השיתי הפסקה מאיזה JRPG ישן שאני משחק והכנסתי את הדיסק של No More Heroes לא ידעתי אם הוא יפעל לי או לא אבל הוא פעל בכל מקרה שיחקתי שעה אחת כולל המצב אימון סך הכל משחק נחמד אני לא יודע למה גימספוט נתנו לו ציון 9 לפי השעה הראשונה הייתי נותן לו 8 אבל בכל מקרה משחק טוב גרפיקה מגניבה אבל הייתי רוצה יותר ליטוש ופרטים מוזיקה מאוד מגניבה שליטה קצת מבלבלת כל הזמן ניסיתי לתת מכות אם החרב כמו בזלדה שמזיזים את השלט אבל בפועל נותנים מכות אם B וA והזיהוי תנוע לדברים אחרים שזה מאוד מבלבל וחבל בכל מקרה אתם מגלמים רוצח שכיר שצריך להרוג רוצחים אחרים להגיע למקום הראשון בארגון מסוים המשחק הוא שילוב קליל של GTA\DMC +הומור ודברים מוזרים (טוב משחר יפני) המשחק היה אמור בה…
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-