עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. המחיר של הקינאקט יהיה 150$ בארצות הברית כולל משחק אחד שיגיע איתו זה מתאים ל2 שחקנים וכמובן חיבים קונסולת XBOX360 לזה ארקיד חדשה שתכלול 4 גיגה זיכרון פנימי (הארקיד לא מגיעות עם ארד דיסק ) תעלה 200$ באנדל של ארקיד חדשה וקינאקט יעלה 300$ המחירים זה מארצות הברית ולא כוללים מס מקומי (במדינות של ארצות הברית ) http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=113284&page=1

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

במידה וכן, יש לי ממיר מתח קטן (הטענתי איתו בזמנו GBA) של חברת LIRAN input - ac 230v 50hz output - 110v 50\60hz 26 va max מתאים למשימה? תודה רבה רבה.

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  3. היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  5. 1)יש לי שאלה בקשר לתוכנת הצריבה של משחקי WII אני לא יודע אם איזה תוכנה הכי כדי לצרוב בגלל שהקבצים הם קבצי ISO שאי אפשר לפתוח במחשב 2)בקשר לבריק בWII,לפי מה שהבנתי אם אני מוריד משחק NTSC(יש לי מכשיר PAL אם WIIKEY)והWII עושה עידכון אז "הלך" על הקונסולה(זה נכון?) והבנתי שיש גם תוכנה שמונעת בריק בשם:"WII BRICK BLOCKER" מישהו מכיר אותה?יודע אם היא באמת עוזרת? תודה לכל העוזרים!

6. Started by huber,

טושיבה וסוני מתכננות לייצר מעבד CELL ב 45NM (כרגע מעבד ה CELL ב PS3 החדשים הוא ב 65NM) כבר בתחילת 2009, מה שאומר צריכת זרם נמוכה ב 40 אחוז בערך, פליטת חום נמוכה וכנראה הורדת מחירים ואף אולי גירסה רזה של ה PS3: http://www.ps3fanboy.com/2008/09/22/sony-toshiba-making-45nm-cells-in-09-slim-ps3-on-way/

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  7. טוב אז ככה השאלה המרכזית היא , האם כדאי נכון להיום לקנות את ה-PS2? עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד? כלומר עד מתי ימשיכו להוציא משחקים ל-PS2? עוד דבר, האם יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יותר טובה פחות טובה? ועוד משהו אחרון , יש מצב כזה שמשחקים חדשים יקרטעו ? , לדוגמא משחקי מחשב יש להם דרישות מסויימות שהמשחק יעבוד חלק או על הפנים =[ אז השאלה שלי אם זה קיים גם בPS2? או שפשוט כל שמחק שאני אשים בו יפעל באותו הצורה? תודה ענקית לעונים , אני פשוט לא מבין כלום בנושא =]

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  8. ובכלל אני לא ממש מצליח לשחק "קבוצתי" אלא יותר לקחת את הכדור ולקלוע. איך אני עושה תרגילים ? אשמח לעזרה.

9. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23906 תאמת ניראה לי מאכזב המשחקיות אומנם 2D שזה מצוין אבל הגרפיקה בלי אופי בניגוד לישנים שיש לדמויות הרבה אופי חבל שלא עשו בסגנון ישן

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  10. משחק מדהים, אם כי לא ארוך כמו שחשבתי (הייתי בטוח שזה יהיה כמו אובליויון) לקח לי בערך 30-40 שעות לסיים אותו. (עם סייד קווסטים)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by tkjbi,

שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?

13. Started by stone cold,

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by babu,

אני רוצה לקנות טלווזיה שתשמש כמסך רציתי לוותר על מחשב אבל איך אפשר לוותר על אינטרנט PS2 עולה היום 1000 שקל עם הכל הכל וזה עוד סביר השאלה שלי היא עם PS2 יוכל להריץ לי משחקים וסרטים באיכות יותר טובה ממחשב באזור ה 2.5 K? אם כן אני יקנה מחשב ב 200 שקל רק בשביל אינטרנט ויחסוך לי אם לא אני יקנה כבר מחשב שיחובר לטלוזיה וזהו ! אז מה יותר טוב PS2 או מחשב באזור ה 2.5K

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by orenmj23,

שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  16. Started by david32,

קיבלתי את ה 360 החדש שלי ואיתו את Mirror's Edge. אני פשוט מלא התלהבות, מכול המשחקים החדשים שהיו לי וממש רציתי לשחק בהם בחרתי בו (יש לי עוד 2 משחקים - DEAD SPACE וגירס 2 - שנמצאים עדיין בניילונים). עדיין לא סיימתי אותו , אני לא קרוב לאמצע המשחק אפילו (סיימתי סך הכול פרק 3 - מתוך 8 או 9) אבל אני חייב לציין שהמשחק אדיר ברמות מטורפות. לרגע נעזוב את הקונספט ונרד לגראפיקה: הכול מדהים , רואים שהשקיעו בעיצוב כסף לא קטן , אתה נכנס לאווירה תוך שניה ומפחד לקחת קפיצה לא נכון. מוזיקה: גם כן המשחק לא נופל והמוזיקה מפציצה ומתאימה למשחק (שיחקתי לפני זה FAR CRY 2 בזמן ששמעתי את CITY OF EVIL של A7X וישר כיביתי ברגע שנכנסתי למשחק , פשוט מדהים). השלבים: השלבים יחסית נחמדים , בכול אחד יש קטע…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by ben389,

לאחרונה ראיתי עמדות של פלאפון עם משחק המבוסס על WII שצריך "לתפוס" בו כל מיני פריטים עם רשת פרפרים. למישהו יש מושג על איזה משחק זה מבוסס? או שזה משהו בלעדי להם? אני מתכוון לרשת של הפרפרים ולא למשחק כמובן. תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by eli79,

איך אני מחבר תמכשיר למסך מחשב שלי שהוא crt יש לו כבל שיוצא מהמסך רק לחיבור vga מה האפשרויות שעומדות בפני איזה רכיבים אני צריך כדי שאוכל לחבר אותו אשמח אם תעזרו לי בנושא זה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by stone cold,

חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  20. Started by oDot,

מישהו קרא ביקורות על איכות התופים החדשים? כל הביקורות מספרות רק על המשחק, הבנתי שיש כמה שיפצורים בתופים החדשים ואני רוצה לדעת אם לקנות אותם או את האלה של הביטלס רוק בנד.. תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  21. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]

22. Started by fetch,

האים אחרי פריצת האקסבוקס בחנות אני אוכל לשחק מישחקים מיכל האזורים PAL ו NTSC זאת קונסולה מיארהב

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  23. Started by stone cold,

שימו לב לא מדובר על הPSP הרגיל אלה רק על דגם הPSP GO סוני הפסיקה ליצר את הדגם הזה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  24. תגידו, אם קונים משחק פה בארץ, עדיין אפשר להוריד לו תוכן גם מהחנות האמריקאית בנוסף לחנות האירופאית? ואם לא, לאיזה חנות יהיה תוכן גדול יותר? פשוט אני כבר מת לקנות את LBP ואני די יתבאס אם בחנות האמריקאית ייצאו לו הרבה יותר שלבים ואני לא יוכל להוריד אותם...

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by jean-paul,

היי, רכשתי את המשחק CODMW3 , כשאני משחק הוא רושם לי שמבצע שמירה אוטומטית, וזה נכון במקרה של הרג אני חוזר לנקודה האחרונה. אבל כשאני סוגר את הקונסולה ובא לשחק למחרת , אני שוב פעם מתחיל מנקודת ההתחלה שבו אני נחלץ מההאמר. האם כך עובדים כל משחקי COD? בברכה,

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים