קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, ידידה נדלקה על ה wii-fit ויש מי שיקנה לה בארה"ב בימים הקרובים (יש חשיבות לזמן - קצת דחוף). בדקתי למשל ב bestbuy וראיתי שהמחיר של הקונסולה וה"שטיח" ביחד נמצאים בתקציב. כמה שאלות: האם המשחקים של ה FIT באים ביחד עם השטיח או שצריך לקנות בנפרד? אני מניח שהגרסא שתגיע היא NTSC. האם זה ישפיע איכשהו? האם רכישה של משחקים בארץ תתאפשר לקונסולה מחו"ל? (סלחו לי על שאלות ה n00b, אני בעלים גאה של ps3 :] ) אשמח לפירוט נוסף אם פספסתי משהו... תודה ניר_
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
איך אני מחבר את המחשב לps3 בצורה אלחוטית, אני משתמש בתוכנה ps3 media server התוכנה לא מזהה את המכשיר, מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
According to the NPD Group, in December Sony sold only 797,600 units compared with 1.35 million Wiis and 1.26 million Xbox 360s. But the tide is changing and the latest data from NPD Group are in, showing that in January, PS3 has finally managed to surpass Xbox 360 and moved to the second spot, right behind Nintendo Wii. Although it was a slow month for gaming sales, Sony sold 269,000 PS3s, 5,000 units less than Nintendo Wii. Microsofts Xbox 360 was kicked in the third place, with 230,000 units sold in January. But it seems the reason behind Xbox 360s modest result is Microsofts inability to anticipate strong post-holiday demand. http://www.efluxmedia.com/news_Surprise_Su…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
במידה וכן, יש לי ממיר מתח קטן (הטענתי איתו בזמנו GBA) של חברת LIRAN input - ac 230v 50hz output - 110v 50\60hz 26 va max מתאים למשימה? תודה רבה רבה.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21957 אני מעריך שיהיה פורט פשוט ואני לא מתכנן לשחק בו עוד הפעם אבל זה בשורות מצוינות למי שקנה WII ולא שיחק בגירסת הPS2
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אף פעם לא היה לי PS3, האם יש כמה סוגים? האם מכשיר ה- PS3 יכול לעבוד עם 2 סוגי התצוגה PAL\NTSC, אכפת לי רק ממשחקים. האם המשחקים הם לשיטת שידור מסוימת? האם משנה גודל ההרדיסק 80GB או 40GB, יש שימוש ממשי בהרדיסק? איפה קונים בארץ במחיר הכי זול?
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אורן נתן ואני נוהג לכתוב בפורומים האחרים באתר בזמנים שונים (בעיקר בחיפוש אחר המלצות ומפרטים לגבי מחשבים), בכל מקרה, מזה שבע שנים אני כותב על משחקי וידאו, לאחרונה השקתי אתר קטן במסגרת בלוג שאמור לרכז את כל הכתבות שלי ובכך לאפשר לי לקבל פרספקטיבה לגבי אפשרויות ההתקדמות שלי. בכל מקרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הכתבות השונות. בין הכתבות ניתן למצוא ביקורות על משחקי פלייסטיישן 3, מהדורת חדשות שבועית, כתבות מהארכיון ועוד. תודה רבה מראש. הנה הלינק: http://ogelive.wordpress.com
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני קראתי כמה דברים על עידכונים בPLAYSTATION VIDEO STORE, שהוסיפו את american dad ןעוד כמה סדרות וסרטים טובים. אני נכנס לplaystation store ואני לא יודע איפה זה נמצא, נכנסתי לכל קטגורייה אפשרית בplaystation store ואני לא מוצא את הסדרות והסרטים. יש לי משתמש אמריקאי, אם זה חשוב. תודה לעוזרים גל
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23906 תאמת ניראה לי מאכזב המשחקיות אומנם 2D שזה מצוין אבל הגרפיקה בלי אופי בניגוד לישנים שיש לדמויות הרבה אופי חבל שלא עשו בסגנון ישן
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6181968.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 זה הולך להיות "הפי קריסמס" למיקרוסופט שימו לב לאחד מהטוקבסטים- אני לא מבין למה לעזזל הם לא פותרים תבעיה החבילה הרגילה אם 2 משחקים ב350$ ניראת מצוינת על הנייר אבל זה לא יעזור אם הבעיות והפרסום הרעה ימשכו
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום ! אני הולך לקנות את אחד משני הקוסלות הבאים: exbox 360 elite או wii אל תגידו לי תיכך sony 3 כי הוא לא בתקציב שלי אחד משניהם עכשיו אני מתלבט כי יש כאלה שאומרים לי שעדיף לי לקחת את ה wii ויש כאלה שאומרים לי שעדיף את ה xbox360 עכשיו אני צריך חוות דעת מיקצועית שיגדו מה יותר שווה לי לקחת הגרפיקה די חשובה אבל גם המשחקיות של ה wii אני לוקח בחשבון לכן קשה לי להחילט איזה מבין שני הקונסולות עדיף לי לקנות!?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום עד היום הקונסולה היתה מחוברת בכאבל HDMI והיום אני מנסה לחבר אותה בכאבל AV שמגיע איתה ואין תמונה אין לי כאבל HDMI איתי איך אני עושה שתהיה תמונה תודה
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מישהו התנסה בעבר בהזמנת אקססוריס לגיטר הירו? קרי התופים, המיקרופון והגיטרה? זה פשוט מדהים שב EBAY אפשר למצוא את כל הערכה ב 120 דולר, בעוד בארץ מוכרים את זה ב 1,500 שקל. יש לי ניסיון בהזמנת ציוד מ EBAY ומ PLAY-ASIA, החשש המתמיד הוא ממכס, בטח ממוצר כזה גדול. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
והאם אפשר לשחק את המשחק הזה בזוגות? אני טס לארה"ב וחשבתי להביא איתי שתי גיטרות, אבל עוד לא יצא לראות כזו במציאות.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב אז ככה השיתי הפסקה מאיזה JRPG ישן שאני משחק והכנסתי את הדיסק של No More Heroes לא ידעתי אם הוא יפעל לי או לא אבל הוא פעל בכל מקרה שיחקתי שעה אחת כולל המצב אימון סך הכל משחק נחמד אני לא יודע למה גימספוט נתנו לו ציון 9 לפי השעה הראשונה הייתי נותן לו 8 אבל בכל מקרה משחק טוב גרפיקה מגניבה אבל הייתי רוצה יותר ליטוש ופרטים מוזיקה מאוד מגניבה שליטה קצת מבלבלת כל הזמן ניסיתי לתת מכות אם החרב כמו בזלדה שמזיזים את השלט אבל בפועל נותנים מכות אם B וA והזיהוי תנוע לדברים אחרים שזה מאוד מבלבל וחבל בכל מקרה אתם מגלמים רוצח שכיר שצריך להרוג רוצחים אחרים להגיע למקום הראשון בארגון מסוים המשחק הוא שילוב קליל של GTA\DMC +הומור ודברים מוזרים (טוב משחר יפני) המשחק היה אמור בה…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, ה-Xbox שלי צריך להגיע מארה"ב ביום שישי במחיר מעולה :smile1: ויש לי שאלה, * מה אפשר לעשות עם המחשב וה-Xbox ואיך הכי כדאי לחבר אותם (או שאפשר רק בדרך אחת)? כי אני זוכר שאפשר לעשות מידה סנטר כזה, אבל אני לא זוכר איך זה הולך. ה-Xbox ישב בדיוק ליד המחשב ככה שאני לא צריך אלחוטי וכל זה. בקיצור, תוכלו להסביר לי טיפה על ה-Media Center? * הבנתי באיזה ת'רד כאן של-PS3 יש "בעיה" או חיסרון ושהוא לא קורא mkv/avi ושצריך להמיר את הוידאו ל-mp4 שממש לא נשמע לי הגיוני לעשות. זה ככה גם ב-Xbox? אם לא, הוא קורא avi וגם mkv או רק אחד מהם. תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שימו לב לא מדובר על הPSP הרגיל אלה רק על דגם הPSP GO סוני הפסיקה ליצר את הדגם הזה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=28680 היו הרבה שמועות על זה שנינטנדו מאכסנת WII לקריסמס ואולי השמועות האלו נכונות היום ראגי הכריז שנינטנדו תשווק המון WII בצפון אמריקה בקריסמס ההרגשה שלי שזה הולך להיות חג ענק לנינטנדו ואפילו הלו 3 לא יעצור אותם
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חבל שזה לא ב2D אבל נקווה לטוב http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29120
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מה הוא רק לוינדוס :-\
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה אפשרי.. ואני מאוד רוצה לנסות. לכל אדם יש מספר ספציפי של משחקים קבועים שהוא משחק בו ואם הדיסק נשרט אז הלך המשחק. מישהו כאן יודע איך עושים זאת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האים אחרי פריצת האקסבוקס בחנות אני אוכל לשחק מישחקים מיכל האזורים PAL ו NTSC זאת קונסולה מיארהב
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-