עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Rondh,

היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים

2. Started by Rotem Levy,

שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.

3. איזה שיפור צפוי אם אחליף את הדיסק ב- Xbox One S בכונן SSD ? עד כמה זה יהיה משמעותי ובאילו מקרים? (אני פשוט לא יודע האם הדיסק הוא מגבלה אמיתית, או שבגלל החומרה של הקונסולה החלפה ל- ssd לא תיתן שיפור משמעותי) תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by uncommon,

אין לי אוסף של משחקים בדיסקים, וכונני הדיסקים כבר מזמן נעלמו מהלפטופים והנייחים. 1. האם יש צידוק ל-400 ש"ח הפרש לטובת הBlu-ray? עד כמה רכישת משחקים בדיסקים באמת חוסכת? 2. האם יש יתרונות משמעותיים נוספים לאחת הפלטפורמות? (רזולוציה למשל).

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  5. שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  6. Started by noam talor,

הי לכולם יש לי פרופיל משתמש פעיל במיקרוסופט ובXBOX והכל עבד תקין.. כעת שמנסה להיכנס לקונסולה באמצעות הוספת פרופיל הוא לא מאפשר לי להתחבר כלל פשוט זורק אותי לעומת זאת כאשר אני נכנס לפרופיל שלי דרך המחשב הוא מופיע והכל תקין למישהו יש רעיון איך אני מתגבר על כך? תודה

7. שלום, חדש בענייני נינטנדו ואשמח לעזרה והבהרות- קניתי לילד סוויץ' יד 2 כולל 2 משחקים פיזיים, פתחתי חשבון נינטנדו שלי (תחת ארה"ב) ועשיתי לילד חשבון ילד תחתיי ב- FAMILY. אח"כ פתחתי משתמש לי ולו בסוויץ' וקישרתי אותם לחשבונות שלנו. בנוסף על הסוייץ' יש את המשתמש של מי שקניתי ממנו את הסוויץ' שעדיין לא מחקתי או הסרתי ממנו כלום. האם בסדר או שיש דרך עדיפה אחרת? האם יש עוד משהו שעליי לעשות במכשיר יד 2 (שהיה של ילד של חבר אז אין בעיה של להסתיר ממנו משהו או לקנות על שמו משחקים נוספים- דבר שלא אעשה בכל מקרה)? בנוסף יש על המכשיר כמה משחקים (אני מניח דיגיטליים) של מי שקניתי ממנו. ברשותכם כמה שאלות: 1. אם אשחק במשחקים אלו עם המשתמש שלי ושל הילד שלי - האם מי שקניתי ממנו יכול א…

8. Started by Daver,

המשחק ייקרא No More Heroes: Desperate Struggle והוא מתוכנן לצאת בארה"ב בינואר 2010 ובאירופה בפברואר/מרץ 2010 גם במשחק הזה הגיבור יהיה טראוויס טאצ'דאון והמשחק ייתקיים באותו מקום בו מתרחש המשחק הקודם [santa Destroy] טריילר: http://www.gametrailers.com/player/41032.html[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 19:46:50 מצטער לא שמתי לב שכבר פתחותנעלו את הנושא

9. Started by p-o-i,

מישהו פה יודע אולי אם אני יכול לשחק עם הGAMEPAD של הPS2 בPCSX2??..כי אני רוצה לקנות מתאם אבל לפני שאני סתם מוציא כסף אני רוצה לדעת אם בכלל זה אפשרי?

10. Started by cleric,

היום סוף סוף קיבלתי את המייל המיוחל עם ההזמנה (הבעסה היא שבדיוק היום יש בעיה בשרתים ואני לא יכול לגשת לאפשרויות כדי להכניס את קוד ההורדה ) יש כאן טסטרים של home?

11. Started by matanch,

יש לי חבר בארצות הברית ואני רוצה שהוא ישלח לי כמה משחקים אני צריך להגיד לו שיביא לי משהו ספציפי...או שכל משחק יעלה לי..? שמתי לב שבמשחקים שיש לי מסומן מאחורה בעטיפה מספר 2 אם אני לא טועה זה השם של האיזור.. קיצור מה אני צריך להגיד לו שהמשקים שהוא ישלח לי יעבודו לי?!! תודה מראש לכל העוזרים..!! מתן

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי

13. Started by huber,

כנראה שלגרסת 2.50 ישנה עוד אפשרות טובה למשתמשי הפלייסטיישן 3. תפריט זה מאפשר לבצע עדכון מחדש, עדכון לגרסה חדשה יותר או לשחזר את המערכת. כדי להכנס לתפריט:יש ללחוץ לחיצה רצופה על לחצן ההפעלה עד הישמע 3 ציפצופים http://www.ps3fanboy.com/2008/10/18/firmware-2-50-adds-hidden-recovery-menu/

14. Started by rooten,

אני תמיד שיחקתי ב-PS3 על טלויזיה שלא תומכת ב-HD, והכל עבד בסדר. עכשיו אחרי שחיברתי פעם אחת לטלויזיה עם HD, אני כבר לא מצליח להפעיל את ה-PS3 על הטלויזיה הקודמת. המכשיר עובד אבל לא רואים כלום בטלויזיה... ניסיתי לחבר שוב לטלויזיה עם ה-HD וזה עבד טוב אז הבעיה לא במכשיר. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה

15. Started by tiptipon,

רציתי לשתף אותכם חזרתי מחופשה בחו"ל בקנדה ורכשתי לי קצת גודיס ל PS3 שלי כמו DUALSHOCK 3 שניים שכל אחד חצי מחיר מאשר בארץ וגם את המשחקים WARHAWK וגם PURE אחלה משחקים חבל שלא קניתי עוד אבל השלטים פשוט משהו שמוסיף הרבה לחווית המשחקים גם במרוצי מכוניות וגם FPS כמו BAD COMPANY והמשחקים מהנים עוד יותר תודה לכל מי שעזר בהחלטות לגבי מה לרכוש תודה תודה תודה :yelclap:

16. Started by 12131,

איך הופכים שלט אקס בוקס לעכבר במחשב?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  17. Started by Epik_yozhik,

כמובן שאקנה גם את GOW2 אבל האם יש עוד משחקים ברמה של המשחק הזה ל XBOX זה היה פשוט תענוג לשחק במשחק הזה עם חבר. העלילה, הגרפיקה, הגיימפליי, מושלם היה! יש משהו מומלץ בסגנון?

18. Started by iem,

מה זה בדיוק עושה ??? לא ממש הצלחתי להבין... אשמח להסבר מפורט. תודה http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3993

19. Started by eyalha,

אהלן, אחי נמצא בניו יורק וחושב על לקנות WII, האם מה שהוא יקנה שם יתאים לארץ? (שיטת שידור וכו'..). למה לשים לב? (כדי שתהיה תאימות ובכלל..) האם יעשו לו בעיה שהוא יביא את זה ארצה? (מכס) אשמח לתשובות.. (ואם מישהו מוכן לפרט במילה על התאימות של PS3 וXBOX360 לארץ זה יהיה אחלה)

20. Started by אבשה,

אתם יכולים לתת לי מקום טוב לקנות WII??

21. Started by nineball,

בשעה טובה (ובאיחור קצר...), הגיע אלי המשחק. אחד המשחקים היחידים שהעזתי להזמין בלי לשמוע חוות דעת עליו. התחלתי אותו לפני חצי שעה בערך, הנה מה שאני חושב עד לנקודה זו- רקע קצרצר- אתם משחקים חייל מארינס לשעבר בשם ריי (שכחתי את השם משפחה כבר, יעודכן ברגע שאשמע אותו שוב....), שאחרי שיצא מהשירות הצטרף ל IRT ביחד עם החבר הכי טוב שלו מימי התיכון, סטיב, (IRT זה צוות הצלה וחילוץ בינ"ל, International rescue team במשחק.) תחילת המשחק- ישר בפרזנטציה זורקים אותכם לזירת אירוע, הר געש פעיל בדרום אמריקה (יש לציין, המקומות- אמיתיים, אבל השמות- מודבקים), באמצע מבצע חילוץ. הר הגעש חוטף התקף זעם ומתפרץ, מסוק החילוץ שלכם- קאפוט, ועל הדרך אתם גם מופרדים משאר הצוות. השלב הראשון הוא Tutorial קצר ע…

22. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. Started by marlboro,

א. שהתחלתי את המשחק בחרתי יחדת קומנדו מוטסת, איפה היא בכלל ? ב. למה לא תמיד אפשר לשדרג את הנקודות שאתה כובש ולקבל תמיכה אווירית ? תודה

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by zzz727,

שלום יש לי lcd ו ps2 ואני משחק לדוגמא ב pes 2009 וגם עוד כמה משחקים וה ps2 לא מתאים את עצמו למסך רחב אני רואה שליש מסך או משהו כזה מה לעשות???? תודה לעוזרים!!!

25. Started by stone cold,

טוב בתקופת הסופר נינטנדו יצא משחק מעולה לזמנו בשם מאריו RPG סקוור פיתחה אותו והוא נחשב קלסי זה היה לפני שמאריו נכנס למיליון משחקים בכל מקרה מאז הסדרה שינתה כיוון מצד אחד יצאו משחקים לGBA ולDS שדי מזכירים את מאריו RPG אבל אם כמה שינוים ולN64 ולגימקיוב יצא את סדרת מאריו נייר שגם היא JRPG רק אם סגנון שונה עכשיו לWII יצא המשחק Super paper Mario והוא כבר לא RPG למרות כמה אלמנטים של RPG Super paper Mario הוא יותר פלטפורמה \קווסט אם כמה רעיונות נחמדים בכל מקרה מבחינת העלילה הפעם העלילה הראשית היא לא להציל את פיץ (הנסיכה) אלה להציל את העולם איזה מכשף רשע מנסה להשמיד את העולם (לא בוסר הפעם) וצריך למצוא 8 לבבות טהורים כדי להציל את העולם (מאריו מה אתם מצפים) כדי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.