קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
זה מכשיר שמריץ משחקי DS ו3DS ,אבל המסך שלו לא 3D הוא לא מיתקפל ,ויש לו רמקול בודד אחד במקום 2 בגדול גרסה מוזלת ל3DS ,המחיר יעלה 129$ בארצות הברית בניגוד ל169$ ל3DS הרגילה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להריץ את המשחק killzone 2 על ה ps3 שאני מכניס את הדיסק במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעת שגיאה error 80710723 כמו כן שאני מנתק את האינטרנט האלחוטי המשחק רץ באופן חלק! אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
בשעה טובה (ובאיחור קצר...), הגיע אלי המשחק. אחד המשחקים היחידים שהעזתי להזמין בלי לשמוע חוות דעת עליו. התחלתי אותו לפני חצי שעה בערך, הנה מה שאני חושב עד לנקודה זו- רקע קצרצר- אתם משחקים חייל מארינס לשעבר בשם ריי (שכחתי את השם משפחה כבר, יעודכן ברגע שאשמע אותו שוב....), שאחרי שיצא מהשירות הצטרף ל IRT ביחד עם החבר הכי טוב שלו מימי התיכון, סטיב, (IRT זה צוות הצלה וחילוץ בינ"ל, International rescue team במשחק.) תחילת המשחק- ישר בפרזנטציה זורקים אותכם לזירת אירוע, הר געש פעיל בדרום אמריקה (יש לציין, המקומות- אמיתיים, אבל השמות- מודבקים), באמצע מבצע חילוץ. הר הגעש חוטף התקף זעם ומתפרץ, מסוק החילוץ שלכם- קאפוט, ועל הדרך אתם גם מופרדים משאר הצוות. השלב הראשון הוא Tutorial קצר ע…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
מה ההבד בין הציפים? למישהו יש ניסיון איתם? איפה הכי מומלץ להתקין?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
משהו לא ברור לי איך אפשר להוציא קונסולה שהחומרה שלה בצד הכרטיס מסך כפי שפורסם היא טכנולוגיה בינונית וקצת מיושנת בהשוואה לכרטיסי המסך היותר מתקדמים שיש כרגע ושיש להרבה מהאוכלוסיה לפי מה שהבנתי הכרטיסי מסך בקונסולות זה בערך הכרטיס מסך שיש לי בלאפטופ משהו שהוא כבר בין שנתיים ואיך אפשר לשחרר קונסולה כזאת שעכשיו GTX 660 הוא בערך הנורמה אמנם מה שבטוח שמדובר בקפיצת מדרגה מהחומרה של הקונסולות המתישנות אבל האם באמת אפשר לקרוא לזה "הדור הבא" הרי אם כרגע החומרה קצת מיושנת אז מה יהיה עוד שנה ושנתיים שכרטיסי המסך ישלשו את כוחם ואולי תהיה איזה התקדמות טכנולוגית וכו.. הרי כל המשחקים העתידיים של הקונסולות יצטרכו לעבוד בהתאמה למשחקי המחשב ועוד שנתיים שלוש הכוח של הכרטיסי מס…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, מאז שעברנו להוט לפני חודשיים אין לי אפשרות להתחבר לפראטי ליותר מדקה לפני שמתנתק וטוען "your network settings are blocking party chat" נוסף על כך כשאני משחק gta אונליין, אני מופיע בשרת לבד, בלי אפשרות להצטרף למשימות או לשחק אונליין עם שחקנים נוספים (כפי שקורה לאחר שעושים בדירת נאט טייפ למי שמכיר, למרות שלא עשיתי כלום, בעבר עבד כרגיל כמובן) יש עוד מגוון בעיות תקשורת כאלה ואחרות, אני יכול לשחק אונליין משחקים מסויימים אבל נושא הצ'אט משגע אותי, אודה על עזרתכם. ספק - הוט נט תשתית - הוט אקס בוקס X
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש איזה מתאם לחיבור VGA/DVI לPS2?.. אני רוצה לחבר את הPS2 למחשב ולשחק דרך המסך (ללא VIVO)...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , השאלה מדברת על XBOX360. רציתי לשאול האם המשחק FIFA 12 יעבוד על הפריצה LT הכי ישנה(1.7). הורדתי כבר גרסאת Ntsc/u / Pal ומשום מה זה לא עבד S: אז אם אני אוריד גרסאת ריג'יון פרי או רק פאל זה יעבוד ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הורים שלי טסים לתורכיה לאנטליה עד חודש , אז חשבתי להבי להם כסף על המכשיר . העם מישהו יודע עם מוכרים WII ב DUTY FREE בארץ וכמה הוא עולה שם???אני בונה על 350$ בערך או אולי בתורכיה באנטליה באיזה חנות או גם בDUTY FREE
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי PS2 העבה וראיתי שיש חיבור מאחור ל"דיסק קשיח", ראיתי שיש חיבור כזה מיוחד לחיבור ה"דיסק קשיח".. מאיפה ניתן לי לקנות את החיבור הזה? וזה בעצם זה "דיסק קשיח" רגיל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://www.2kgames.com/bioshock/ps3/us/launch.html
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב פורסם במספר פורומים*
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
It seems that people around the country are discovering their Wii's. Sarcastic Gamer News recently interviewed one group of gamers in Paducah, Kentucky. It seems that these group of guys have really gotten off playing with their Wii's. Jaysen M. from the group said, "Ya, ever since I discovered my Wii, I can't stop playing with it. I play with it when I'm alone, but recently, I have really enjoyed letting other people touch and play with my Wii! Now, instead of going out on the weekends, I just invite my buddies over and we take turns with my Wii!" Brien from the group said, "I couldn't believe his Wii! I had to touch it! Ever since Jaysen started playing with his Wii, …
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
Sony has confirmed that they have stopped supplying the 80GB PS3 Motorstorm bundle. Sony are presumably making way for the new 80GB MGS 4 bundle that includes a DualShock 3 controller. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28080 הגיע הזמן שיכניסו את הדול שוק 3 לקופסאות
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
בלי להרחיב יותר מדיי על הנושא
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
http://www.gizmag.com/microsoft-reverses-xbox-one-drm-always-online/27987/
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כשבוע XBOX ONE S 2TB מארה"ב. בXBOX ONE S כבר אין את הPOWER BOX - האם מישהו יודע האם אני עדיין צריך לקנות שנאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אייך אני פותח משתמש ישראלי בסוני 4 ואיזה פרטים לרשום שם יש מצב למדריך אייך אני מוחק משתמש קיים בסוני 4???
-
- 1 תגובה
- 5.3k צפיות
-