קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23464 עוד יום עוד פירסום רע ל360
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
יצא לי לשחק משהו כמו חצי שעה, זה אומר לעבור את האימון הבסיסי שמסביר על השליטה(שלא אופיינית) פלוס משימה ראשונה. גרפיקה - נראה פשוט מדהים, הכל כל כך חי ודינמי, טקסטורות חדות, אנימציות טובות מאוד, עולם גדול ומרחב פעולה גם כן. סאונד- סטנדרטי, לא משהו יוצא דופן, דיבוב טוב לדמויות עד כה. משחקיות - כאן אנחנו מגיעים לחלק שאמור להיות גולת הכותרת של המשחק והוא אכן כזה, אינספור דרכים לבצע כל משימה, אפשר לשחק פעם אחרי פעם וזה יהיה שונה, המון נתיבי בריחה ונתיבי גישה אל המטרות, הרבה מאוד דרכים לחיסול המטרות, מערכת קרבות טובה מאוד ברגע שלומדים אותה כמו שצריך, תחושה של משחק מלוטש מאוד. זה בערך כל מה שאני יכול להגיד בינתיים מהתרשמות קצרה של חצי שעה, נראה מאוד מאוד מבטיח, בטח לעוד אנשים עם…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למי שרוצה יש ביקורת של גימספוט פה- http://www.gamespot.com/gamecube/action/supersmashbrosmelee/index.html וזה המשחק לגימקיוב ולא המשחק שצריך לצאת בקרוב לWII טוב Super Smash Bros. Melee הוא אחד מהמשחקי המולטיפליר הטובים ביותר ששיחקתי יש לו רק חסרון גדול אחד וזה החוסר במולטי מקוון וחסרון קטן שהידית גימקיוב לא הכי טובה למשחקים בסגנון יתר הדברים מצוינים הגרפיקה מצוינת לסוג המשחק וכך גם המוזיקה יש מספיק דמויות שלבים מצבים והרבה רמות קושי לבחור כמשחק סינגל הוא פחות טוב אבל עדיין די טוב הרבה בזכות המצבים ורמות הקושי השונות בסופו של דבר הציונים היו בזמנו בסביבות ה90 והציון שלי אותו הדבר במשחק הבא יהיה כבר אונלין מה שיכול להיות מצוין ואולי אחד מהמשחקים המקווני…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום. אני מאוד מתלבט בין WII ובין XBOX360. מצד אחד אני מאוד אוהב את הפשטות של ה-WII ואת השלט ה"מרגיש". ומצד שני אני גם אוהב מאוד מאוד לשחק עם שלט ולא בתנופות.. במשחקי אקשן וכל זה .. כמו COD 4.. אה .. והאם הגרסא החדשה של 65nm שווה את ההשקעה ?כי ככה בלי עולה פחות 700-1000 שקל !!(כאילו הגירסא הישנה של 90)
-
- 58 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות קונסולה בחצי שנה הקרובה ואני דיי מתלב בין PS3 לxbox 360. כרגע החלטטתי ללכת על XBOX. אבל אני רואה שלPS3 יש בהרבה יותר פוטנציאל! אפשר להריץ על PS3 לינוקס לכבר עכבר ומקלדת ולגלוש באינטרנט, ולדבר עם אנשים עם MSN,MIRC וכו'. אני רק לא מבין מה קורה עם הקונסוה הזאת (PS3), למה אין משחקים שווים? למה היא כלכך מוזנחת? משחקים שיש לשניי הקונסולות בX עובדות יותר טוב. הבנתי שגם יותר קשה לפתח משחקים לPS3 ורציתי לדעת למה זה? זה דיי חבל שאאפשר להריץ על X לינוקס. צריך גם לציין שרוב הסיכויים שאני יחבר את הקונסולה לCRT 21, האיכות תהיה על הפנים? כמו כן, רוב הסיכויים שאני לא יפרוץ את הקונסולה, אלה יקנה פעם ב...משחק, יזמין מחול play asia.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני מנסה להפעיל משחק כלשהו ב-Wii אני מקבל הודעה שארעה שגיאה בקריאת הדיסק ואני צריך להפעיל מחדש את הקונסולה ו/או להוציא ולהכניס את הדיסק. מיד אח"כ הדיסק נקרא כראוי. האם זה תקין? קורה גם לכם?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
חיפשתי מידע על המשחק וראיתי באיזה פורום יפני שמהמשחק הוא 4 דיסקים של DL כל כך אהבתי את BlueDragon, מקווה שגם המשחק הזה יהיה טוב
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הייתי בשוק, כל כך השקיעו במנוע של המשחק ובמערכת הקרבות למשחק הקצר ביותר איי פעם. 6 שעות כולל מה שנפסלתי והסתובבתי בעיר ואספתי שטויות, זה אומר שהייתי יכול לסיים אותו ב 3.5 שעות בלי בעיה. כנראה שההמשך יהיה ב DLC
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לא יודע אם שמעת אבל הסיפור הזה מרעיד את הקהילה בימים האחרונים הנה לינק שבתוכו תוכלו גם למצוא לינקים נוספים הקשורים לפרשה : http://www.joystiq.com/2007/11/30/rumor-gamespots-editorial-director-fired-over-kane-and-lynch-rev/ גיימסופט אתר שלדעתי דועך עם השנים ולא מצליח להוות מתחרה הולם לאתר שפשוט בכמה רמות מעליו - IGN.COM ההתנהלות הזאת מגוכחת...הסיפור עם המשחק הזה הוא בעיקר בגלל שגיימספוט מפרסמים אותו בלי סוף בעמודים הראשיים וגם עשו הרבה מאד כתבות לקידום המשחק ... והציון הנמוך כנראה זעזע את המפיצה edios בביקרות שכתובה בטקסט הורדו מספר משפטים והביקורת וידאו הורדה גם היא אפשר עדיין לראות את הביקורת http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23224 והיא אכן קשה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אמור להיות המשך למשחק XBOX
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
תגידו, אם בעצם אין לי משחקי PS2 , אז שווה לי לקנות PS3 40GB ? ועוד משהו - הרי ממילא ה 80GB הוא NTSC ואני לא אוכל לשחק PS2 של הארץ, אז ה ממש ישתלם נכון? אבל האם שווה להפסיד את קורא כרטיסי זכרון ו 2 כניסות USB ? האם אני אוכל לחבר קורא כרטיסיס זכרון חיצוני שיש לי בבית?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו המשחקים ששחקתי עם התרשמות שלי Meteriod Prime 3 - משחק טוב, מתחיל להמאס כבר לקראת הסוף Zelda TP - שיחקתי דיי הרבה, אבל הגרפיקה פשוט דוחה, דוחה אותך מלשחק בו. זה ממש הורס את המשחק. RE:UC - משחק טוב, שוב הגרפיקה שלו לא מספיקה לסגנון, צריך יותר רזולוציה ופוליגונים, אתה לא יורה בבלונים שם. SMG - אולי צריך להיות ניטנדופיל או משהו כזה, משחק לא רע, אבל המשחק הכי טוב בכל הזמנים הוא בטוח לא. Zack & Wiki - מפתיע לטובה, חידות יפות, הפעם הגרפיקה לא פוגעת במחשק. Truama center - לא מבין על מה ביזבזו פה דיסק DVD, אפשר לעשות את המשחק ב 2 מגה, אחרי שקולטים את הרעיון וזה קורא דיי מהר,ממצים. Ghost squad - נחמד, גם פה גרפיקה שהיא בושה, והמשחק מסתיים תוך 16 דקות, יש רק שלוש משימות די…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הקנסולה מכובה, פתאום נדלק האור הכחול של הדיסק, חזק...חלש ככה ממשיך מה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום יצא WII FIT ביפן זה שילוב מוזר של שטיח ריקוד אם מודד משקל ויש לו משחקים מיוחדים שיוצאים בישבילו לפי דיווח פה- http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=212715 הוא כבר נמכר לגמרי והיו תורים ארוכים אני לא יתן תתמונות כי הם גדולים מידי אז תיכנסו ללינק אבל קבלו תמונה של יממוטו בכל מיקרה אני לא מיתלהב מהמוצר המסוים הזה וחושב שהוא פונה לציבור שקונה מוצרי כושר לא יעילים ולא לקהל הגימרים מבחינתי חבל שנינטנדו הלכו על מוצר כזה אבל האפשרות לעשות רווחים גדולים מהמוצר גדולה מאוד ואם זה יגרום לאנשים לקנות יותר תקונסולה עצמה אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
Dragon Quest IV ---------------------------- לתמונות מהמשק:http://www.ds-scene.net/?s=viewtopic&nid=4583 הקדמה (ארוכה לא חובה לקרוא) ---------------------------------------- תור הזהב של נינטנדו היה אי שם בסוף שנות ה-80 תחית שנות ה-90 , אני כמו רבים מקוראי הפורום לא חוויתי את הNES בזמנו הטבעי אלה רק מאוחר יותר דרך המגסון או אימולטורים. ולכן טבעי היה שאני ואתם נכיר את להיטי הענק כמו MARIO,ZELDA,PUNCH OUT,CONTRA , שאומנם היו והינם משחקים טובים מאוד,אך מסתבר שבארץ השמש העולה הטעם שונה במקצת, שם דווקא חברה קטנה (היום ממש לא) בשם SQURE ENIX הוציאה למכשיר הNES סדרת משחקים בשם DRAGON QUEST ו\או DRAGON WARRIOR, שנחשבת ביפן לסדרה לא פחות טובה מFRANCHISE של נינטנדו הגדולה. טוב …
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-