קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז כבר לפי הכותרת זה מובן מה אני רוצה. על איזו חבילה אתם הכי ממליצים שאפשר להשיג מחו"ל?, אני רוצה עם 2 שלטים אלחוטיים. מאיזה אתר אני יכול להזמין שאתם סומכים עליו מארץ אחרת וכמה יעלה לי כל הסיפור כולל משלוחים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 14:08:09 מצטער על הדאבל, שפוט אני קונה את זה לחבר ליום הולדת ואני צריך תגובה מכם, זה מאוד חשוב.סליחה ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, מדובר בכתבות וידאו-אנימציה נחמדות של מגזין המשחקים המקוון http://www.escapistmagazine.com, שמובאות ע"י Ben "Yahtzee" Croshaw. והפעם: Assassin's Creed Guitar Hero 3 תהנו
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מאז פוקימון שנאפ לא ראיתי אף משחק בסגנון הזאנר צילום למעשה אני לא חובב גדול של הזאנר הנדיר הזה ומעדיף אותו כמיני משחק במשחקים אחרים בכל מיקרה Majesco הכריזה על Wild Earth: African Safari http://www.gamespot.com/wii/action/wildearthafricansafari/index.html?tag=tabs;summary מהתמונות זה ניראה כמו "אפריקה" של סוני רק בגרפיקה פחותה בהרבה ולדעתי האישית זה נחמד שמפתחים זאנרים חדשים יש כבר את "אוקינוס אין סופי" בפיתוח ועכשיו את זה ומעניין ליראות מה יצא מיזה ואיך "משחקי טבע" או איך שלא ניקרא לזה יתפתחו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפעמים אני משחק קצת במשחקים שקראתי עליהם בעבר אבל שאין לי כרגע זמן לשחק בהם אז אני בנתיים בודק אותם קצת ורק בשלב מאוחר יותר משחק בהם בכל מיקרה Resident Evil 0 זה אחד מהמשחקים האלו בעיקרון למי שמכיר את משחקי Resident Evil הישנים אז יש הרבה דימיון השינוים העיקרים מ20 דקות משחק זה יותר סרטונים גרפיקה יפה בהרבה ומשחקיות אם 2 דמויות אבל לא כמו בישנים הקודמים שלכל דמות סיפור אחר במשחק הזה אפשר להחליף דמויות תוך כדי ולפתור פאזלים ברמת העקרון המשחק לפחות לפי ההתחלה לא איכותי כמו RE4 אבל כן יש לו אווירה יותר מגניבה ויותר קולנועית השליטה מיושנת וזה מה שמציק אבל ניראה משחק חביב תגרפיקה צריך ליראות בזמן אמת היא חלקה ומפורטת ומכניסה טוב לאווירה …
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23524 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23512 מעניין יהיה ליראות כמה ימכרו עד סוף השנה לערכתי עולמית נינטנדו ימכרו יותר מי 2 מיליון בחודש הזה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד אם משחקים מארה"ב עובדים בארץ או לא? זתומרת אם יש את העניין של PAL וNTSC חלק אומרים כן חלק לא וזה מתחיל לשגע... במיוחד שההורים של חבר שלי בחו"ל והוא נתן להם רשימה והמוכר בארה"ב (שמדבר עברית) אמר להם שזה לא עובד... ???
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני בchapter 11 בsan diego משימה: rooftop technician נמצאים על גג וישנן שתי קשתות גדולות כאשר ליד כל קשת ישנם שני קונוסים שמסמנים את קו ההתחלה וקו הסוף. בין שתי הקשתות יש מחסום. אני צריך לעשות manual ואז לבצע תרגיל flip מעל למחסום ולחזור לmanual עד קו הסיום (הקונוסים). עשיתי בדיוק מה שצריך אבל כשאני עובר את קו הסיום ויוצא מהmanual, אני נכשל וכתוב לי "gotta get that manual". עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד אותו דבר. ניסיתי גם להתחיל את הmanual במרחק גדול לפני קו ההתחלה ולסיים מרחק גדול לאחר קו הסיום ועדיין זה מכשיל אותי. מצאתי סרטון שמדגים איך עושים את זה: http://www.tonyhawkguide.com/underground/san-diego.html עשיתי בדיוק את מה שמראים בסרטון. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שני המשחקים האלה התחילו לעניין אותי בזמן האחרון, קיבלו ביקורות מעולות ומוגדרים ע"י הרבה אנשים כ-must have. העניין הוא שחייבים את הגיטרה בשביל לשחק בהם וליהנות מהם כמו שצריך וזה כבר מתחיל לייקר מאוד את העסק עד פשוט חוסר כדאיות, גם אם רוצים להזמין מחו"ח רק את הגיטרה אז המשלוח עולה הון שלא לדבר על המיסים. השאלה שלי היא אם יש כאן למישהו את אחד מהמשחקים (X360) ואם בכל זאת שווה להשקיע בגיטרה בשבילם כי הם עד כדי כך טובים.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל יש לציין שאני נפגשתי עם PS1 ו PS2 ובכלל לא התלהבתי מזה אתמול הלכתי לבן דוד שלי ושחקתי אצלו ב WII וישר התלהבתי הממשק פשוט טוב וזה ממש כיף שזה דורש גם תנועות הגרפיקה באמת לא משו אבל השאלה היא אם זה ככה בכל משחק או שזה משו חד פעמי אני שחקתי בחבילת ספורט הבסיסית שמקבלים עם זה במשחק הטניס עכשיו כמה שאלות: אני לפי מה שהבנתי הקונסולה עולה בחו"ל 250$ כולל ה ספורט והאביזרים הנלווים ? כמה בערך עולה משחק לזה? בחול כמובן... האם יש לזה גם חיבור לאינטרנט ? איזה חיבורים ויציאות יש לזה? ועוד מידע רלוונטי יעזור...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23464 עוד יום עוד פירסום רע ל360
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI/DVI, וזה מחובר למסך LCD שלי ועובד יפה. הבעיה היא שהאודיו לא עובד, ואני צריך למצוא את הדרך הכי טובה לחבר את הקונסולה לרמקולים של המחשב. אולי יש כזה דבר כבל אופטי עם מתאם שיכול להכנס לחיבור של הרמקולים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. ניסיתי להזמין את המשחק TIME CRISIS 4 דרך האתר אמזון אבל הוא אמר לי שלא שולחים את המשחק הזה לארץ.... :'( אולי אתם יכולים לעזור לי עם אתר שיכול לשלוח לי את המשחק לארץ. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
למי שרוצה יש ביקורת של גימספוט פה- http://www.gamespot.com/gamecube/action/supersmashbrosmelee/index.html וזה המשחק לגימקיוב ולא המשחק שצריך לצאת בקרוב לWII טוב Super Smash Bros. Melee הוא אחד מהמשחקי המולטיפליר הטובים ביותר ששיחקתי יש לו רק חסרון גדול אחד וזה החוסר במולטי מקוון וחסרון קטן שהידית גימקיוב לא הכי טובה למשחקים בסגנון יתר הדברים מצוינים הגרפיקה מצוינת לסוג המשחק וכך גם המוזיקה יש מספיק דמויות שלבים מצבים והרבה רמות קושי לבחור כמשחק סינגל הוא פחות טוב אבל עדיין די טוב הרבה בזכות המצבים ורמות הקושי השונות בסופו של דבר הציונים היו בזמנו בסביבות ה90 והציון שלי אותו הדבר במשחק הבא יהיה כבר אונלין מה שיכול להיות מצוין ואולי אחד מהמשחקים המקווני…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות קונסולה בחצי שנה הקרובה ואני דיי מתלב בין PS3 לxbox 360. כרגע החלטטתי ללכת על XBOX. אבל אני רואה שלPS3 יש בהרבה יותר פוטנציאל! אפשר להריץ על PS3 לינוקס לכבר עכבר ומקלדת ולגלוש באינטרנט, ולדבר עם אנשים עם MSN,MIRC וכו'. אני רק לא מבין מה קורה עם הקונסוה הזאת (PS3), למה אין משחקים שווים? למה היא כלכך מוזנחת? משחקים שיש לשניי הקונסולות בX עובדות יותר טוב. הבנתי שגם יותר קשה לפתח משחקים לPS3 ורציתי לדעת למה זה? זה דיי חבל שאאפשר להריץ על X לינוקס. צריך גם לציין שרוב הסיכויים שאני יחבר את הקונסולה לCRT 21, האיכות תהיה על הפנים? כמו כן, רוב הסיכויים שאני לא יפרוץ את הקונסולה, אלה יקנה פעם ב...משחק, יזמין מחול play asia.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-