עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by matanch,

שלום.. יש לי ps3 ואני מחפש טלויזיה 32 אינץ' full hd שתנצל את האכות המקסימלית של הPs3 הטווח מחירים שלי זה 3500 עד 4000 , אני יודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי! חג שמח!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מקווה שכן, כי המלצתי למישהי לקנות לחבר שלה כי במסך טלוויזיה הענתיקה שלנו בבית יש NTSC.... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kisin,

ניתן לראות פה את השעה הראשונה של המשחק מטרויד פריים 3: http://www.tehgamr.com/2007/08/19/first-hour-of-metroid-prime-3/ אני כרגע בעבודה והסרטונים חסומים לי, מסקרן אותי לראות איך המשחק נראה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/08/21/fallout-3-release-date-announced/1 אני אישית מחכה בקוצר רוח.

5. Started by pet4a,

האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה

6. איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by Lmagus,

ראיתי שיש להרבה אנשים בעיית התחממות עם הXBOX360 שלהם או RROD, אז השאלה שלי היא כזאת: אם אני מקבל XBOX360 מחו"ל ואחרי כמה זמן מתחילה להיות לו בעיה כזאת, אפשר יהיה לתקן את זה בארץ ואם כן כמה זה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. שלום לכם חברים. החלטתי לפתח את סצנת הדיאס בארץ ולפתוח בלוג לחדשות דיאס (סטייל DS Fanboy) ואני פותח כאן ת'רד שנועד לשאול אתכם שתי שאלות פשוטות: 1. מי כאן מעוניין לעזור לי לתפעל את הבלוג? (זה אומר פרסום נושא כלשהו כל יום-יומיים), אני זקוק לשניים כאלו. חובה רמת כתיבה סבירה ומעלה ומסנג'ר. 2. מי כאן באמת יקרא ויגיב בפוסטים? אני באמת לא חושב שיש טעם לפתוח בלוג שיהיה ללא צפיות או עם צפיות אך ללא תגובות. כמובן שאם הנושא אינו מעניין אז אני לא מצפה מכם להגיב. אלו שתי שאלות שחשובות לי ויקבעו את המשך הבלוג כרגע. אם זה מעניין מישהו, עוד אין שום כתבה בו אך הכתובת היא http://ndsil.blogspot.com/ והשם של הבלוג, כרגע, הוא "מסך כפול" (ניתן לשינוי, אשמח להצעות). כמובן שהלוגו וכל העיצוב עוד ל…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  9. לא יצא לשחק אותו בבוקס אפילו שהיה לי

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. אחרי הפיאסקו וההשתקה המכוונת בנושא ה RROD - אני כבר נוטה להאמין לכל לגביהם: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/16/microsoft-knew-about-xbox-360-disc-scratching/1 לפי זה, עובד של החברה אמר שהחברה הייתה מודעת לכך שהכונן של הקונסולה יכול לגרום להרס דיסקים ובכ"ז שיחררה אותו כך. לדיברי העובד הצוות שתכנן את הכונן הציע למיקרוסופט פיתרונות אך הם נדחו על מנת לחסוך בעלות ייצור. בארה"ב מתנהל כרגע משפט ייצוגי בנושא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by cb,

שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן. אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים. אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר. יד שניה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  12. Started by lowlow1001,

יש מכשיר שעובד כנתב אלחוטי למכשיר ה DS למשחקי אונליין וגם בעזרת תוסף זכרון ודפדפן אופרה להוריד דמואים של משחקים שיוצאים . אני מחפש לקנות את המכשיר בארץ אך עד עכשיו לא מצאתי חנות אחת אפילו . (גם לא במחיר מופקע) 1. אם אתם מכירים תנו לינק בבקשה 2. אם לאו אז אולי משהוא מכיר חנות מעבר לים שעושה משלוחים לארץ וגם אמינה ובעלת מחירים הוגנים מדובר בתוסף בגודל ובמשקל של DISK ON KEY דור ראשון. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GhostY,

שלום, רציתי להתעניין האם המכשיר הנ"ל אכן מהגירסה האירופאית : http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=198 באתר אכן כתוב "מכשיר פלייסטיישן 3 אירופאי" וגם "שנה אחריות היבואן ישפאר" , אך האם ישפאר נותנים אחריות לקונסולה שלא כוללת את ה "BUNDLE" של שני המשחקים והשלט? במידע ומישהו יודע/קנה קונסולה דומה (60GB ללא ה BUNDLE), אשמח לעזרה. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Swed,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by stone cold,

פוקימון החדש לDS מכר כבר 6מיליון תוך5 ימים http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16218

• 33 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by gshhar,

1 אני הולך לקנות מסך פלזמה עם רזולוציה של 1024X768 - האם הרזולוציה הזאת בסדר לשחק איתה ב-XBOX360 או שזה נמוך ? 2 אני אהיה בניו יורק שבוע הבא,מה המחירים של ה-XBOX360 שם ? אני מתכוון לדגם על ההארד דיסק 120G 3 אם אני קונה בניו יורק ומביא לארץ האם יש מיסים או רק מע"מ ? 4 האם אפשר לקנות בניו יורק את המכשיר עם פריצה ? 5 האם לקנות PAL או שזה לא משנה ? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by stone cold,

מיקרוסופט אומרת בין 5 ל4 אחוז בסקר באחד האתרים הגיעו ל61 אחוז http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17067 וזה מאתר של חובבי XBOX לא אתר של פאנים מנינטנדו או סוני

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by כבר כואב לי הראש,

להלן מספר שאלות, לאו דווקא קשורות אחת לשניה, לעזרתכם אודה : 1. מהי עלותו הממוצעת של PC המסוגל לייצר גרפיקה המשתווה באיכותה ל XBOX 360 / PS3 ? (ברור שיש יתרונות וחסרונות לכאן ולכאן, הכוונה היא מה עלות המחשב שמסוגל להפיק גרפיקה באותה רמה, פחות או יותר) 2. הגיימרים הרציניים טוענים שאין תחליף למשחק ב PC, מכיוון שמשחק ע"י קונטרולר בקונסולה (XBOX 360 / PS3), אף פעם לא יהיה מספיק מדוייק ומהיר. לדוגמא, עבור משחקי First Person Shooter היכולת לשלוט על הדמות, ולכוון למטרה, תמיד תהיה מהירה יותר וקלה יותר לביצוע ע"י מקלדת ועכבר, ואף קונסולה לא מציעה פתרון ואיכות שליטה זהה ל PC. האמנם ? (האם, האם יש אפשרות לקבל מקלדת ועכבר ל XBOX 360ול PS3 ?) 3. כאשר בודקים PS3 לעומת XBOX 360, שני יתרו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by HuGeMouTh,

ניסיתי להכנס גם ל US וגם ל EU ובשניהם כתוב לי שהחנות לא זמינה באיזור שלי לפני כמה ימים הכל עבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

היי, אני רשום לחנות האמריקאית ואני לא מצליח איך אני פותח קריאה לבקש זיכוי על משחק שקניתי. יש להם LIVE CHAT אבל כנראה זה מזהה שאני גולש מישראל וחוסם אותי. לא מוצא כתובת מייל... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. www.turnir.co.il אליפות ישראל ב FIFA 13 XBOX360 חושבים שאתם אלופים ב FIFA 13 על ה xbox360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! הטורניר יתקיים ב 28.3.13 באולם ספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 11:00. · עשרות עמדות משחק בהקרנה על מסכים ענקיים · פרסים מדהימים לזוכים · יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לצפות במשחקים · תחרויות והפעלות נוספות ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה. חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא הגבלת גיל. רוצים להשתתף ? כנסו להירשם עכשיו ! www.turnir.co.il מעונינים לעבוד בטורניר ? אנחנו מחפשים חבר'ה רציניים אחרי צבא, שיעבדו באירוע בתור שופטי משחקים, בעמדות ההרשמה, ובתפקידים נוספים…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kovar,

שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by 100BATISTA,

THIS CONTENT CANNOT BE ACCESSED ON YOUR ACCOUNT מה זה אומר שעדיין לא השלימו את הבעיות בסוני או שמשהו בחשבון שלי לא בסדר או לא מעודכן כמו שצריך תודה!! ;D ודבר שני למה כשאני מנסה להתחבר ולשחק במשחק רשת מנסה להתחבר ללובי חושב קצת ושוב מתנתק זה ככ מתסכל יש למישהו רעיונות?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אהלן אנשי הקונסולות,אני מתעתד לשהות בלונדון ביום שהמשחק הזה יושק ל PC רציתי לשאול את אלו ששיחקו במולטי שלו (הבנתי שהסינגל לא רע) האם הוא שווה קניה . אם אפשר תשובות קצת יותר ארוכות מ- "מגניב" / "מדהים" / "עלוב" / "מעאפן" וכו תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  25. מישו בבקשה יוכל להביא לי? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.