קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי XBOX 360 ויחד איתה קניתי בקר נוסף שיכול לשמש גם את המחשב וגם את הקונסולה(USB). עד היום הבן שלי שיחק בזה רק במחשב . - היום ניסיתי לחבר את הבקר דרך יציאת הUSB ומה שהוא עשה זה להקפיא את התמונה שהייתי בה ולא לתת לשום דבר לקרות - הייתי צריך להוןציא אותו מהשקע ולאתחל את הקונסולה - מה עושים? האם למישהוא יש פתרון? צריך עזרה דחוף. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קניתי את המתאם האלחוטי של מיקרוסופט בחול ויש לי תחושה שהוא לא רוצה לדבר עם הראוטר שלי , יש לציין שאני מבין קצת ברשתות וניסיתי כל מיני דברים אבל לפני שאני מחליף ראוטר רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום. הבוקס מזהה את הרשת האלחוטית ואבל כשאני עושה את הLIVE TEST הוא רושם connection to the network failed ומציע כמה פתרונות וכמובן שניסיתי את כולם. הראוטר הוא של חברת sweex LW050 (משום מה אין להם תמיכה לדגם הזה באתר הרשמי רק לגרסת ה V2 שלו ). יש לציין שהמתאם עבד בחול בצורה טובה עם ראוטר של linksys , כמו כן כאשר אני מחבר את הבוקס ישירות אל הראוטר בכאבל רשת הוא עובד טוב אבל בגלל בעיות במבנה הדירה אי אפשר להשאיר אותו ואת המודם ליד הטלויזיה באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם חייב כדי להיתחבר ללייב ולאינטרנט ראוטר או שכרטיס רשת אלחוטי מובנה במחשב מספק אשמח לעזרה באיך לחבר בדרך הכי מהירה ופשוטה
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
איך אני מחבר את המחשב לps3 בצורה אלחוטית, אני משתמש בתוכנה ps3 media server התוכנה לא מזהה את המכשיר, מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריכה את עזרתכם בחיבור האקסבוקס למחשב. בימים הקרובים אני קונה מחשב ועוד אקסבוקס ואני מחברת את שניהם לאותו מסך. המסך הוא בעל יציאות VGA וגם HDMI אז לא נראה לי שתהיה בעיה , וכך אני יכולה לעבור בין האקסבוקס למחשב. רק נשארה בעיה קטנטנה והיא הסאונד. יש לי את הX530 ואני לא יודעת איך להשתמש במחשב כרסיבר לאקס. מודה לכם על העזרה ואם צריך לקנות כרטיס קול מיוחד, אז אני אקנה. מה שאני מתכוונת לקנות זה הXONAR ככרטיס קול חיצוני. פרנס
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשעה טובה רכשתי xbox ואני מנסה להוריד דרכו משחקים ולא מצליח. בהתחלה ניסיתי להגדיר את המדינה כישראל ולבחור משחק שהם מאפשרים (לא את כולם אפשר), וקיבלתי הודעה שצורת התשלום לא מאושרת - למרות שהזנתי פרטים מלאים ובדקתי עם חברת האשראי שהם מאשרים. אחר כך ניסיתי להתחבר בתור יוזר מארה"ב עם כתובת אמריקאית שיש לי ומוגדרת ככתובת נוספת על כרטיס האשראי. הפעם אני מקבל הודעה שהמשחק לא זמין ב-region שאני נמצא בו - כלומר זה עדיין מזהה שכתובת ה-IP שלי ישראלית. אני מתחבר עם ראוטר - מישהו יכול בבקשה לעזור לי להבין מה צריך לעשות? תודה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סוני ואני לא מצליח לחבר אותו לאינטרט,יש לי חבילת גיימר של 012 עם חייגן ידוע לי שיש הרבה בעיות עם הספק המסריח הזה ועוד עם חייגן. בכל מקרה יש דרך לחבר אותו איכשהו. יש לי מודם כבלים של תומפסון האב סוויט'ץ שני כרטיסי רשת ואפשרות לעוד אחד עם צריך... אני משחק עם האפשרויות כבר כמה ימים ולא מצליח לפענח את הדרך.. הייתי עובר ספק אבל הם תפסו אותי חזק בביצים כמו שאומרים וכרגע אני כנראה הולך להליכי משפט איתם בבקשה תעזרו
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 360 עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק gt5 הפעלתי אותו והוא עובד אבל כל אפשריות המרוצים נעולים אי אפשר להכנס איך אפשר לגרום להם להיפתח ולהיכנס למרוצים?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין ps3 מאנגליה בן דוד שלי שם אז הוא יכול לקנות לי ביותר זול מבארץ.. אני רוצה 80 ג'יגה בערך(60 או 120גם סבבה) אבל הבנתי שיש גירסא אמריקאית וגירסא אירופאית איזה גירסא אני צריך? וגם יש גירסא שתומכת במשחקים מps2? הPs3 קורא צרובים?! ואם אין לי lcd הps3 יעבוד על הטלויזיות השמנות האלה??לפחות עד שאני יקנה lcd צריך להזמין לו עוד מתאמים שנאים וכו,? תודה מראש לכל התשובות אני זקוק לזה!! (דרך אגב שוטטתי קצת ולא הבנתי כלכך אז בגלל זה שאלתי פה)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
רציתי לשאול ולוודא שאם אני קונה מארה"ב את הסוני אם יש הבדלים בחיבורים, אם אני צריך לוודא משהו כדי שאני לא ידפק אחרי שאני ארכוש אותו ויביא אותו לארץ. אז השאלה שלי איך אני רוכש סוני 3 מארה"ב שיהיה תקין ויעבוד כמו שצריך עם שלטים ומוצרים נלווים אליו מהארץ. יעזור לי אם תכתבו לי מדריך קטן בנוגע לרכישה נכונה של זה ועוד שאלה מה עדיף לקנות 40 ג'יגה 60 או 80.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום סוף סוף יש לי נינטנדו סוויץ אבל הבעיה שאני פותח את חנות המשחקים זה כותב שאני לא יכול להיכנס לחנות בגלל ארצי בגלל שאני בישראל אם למישהו זה קרה לו יכול לכתוב לי מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הפלייסטיישן 2 שלי החליט להפסיק לקרוא דיסקים. ניסיתי לפתוח אותו ולנקות אותו, אבל הוא ממשיך כמקודם. כשמכניסים דיסק (מקורי, כמובן) הוא לא עושה כלום, וכשאני נכנס ל-Browse הוא מציג לי "Reading Disc" מהבהב ולא עושה כלום מעבר לזה. ישמצב שהעינית הלכה? או שזה משהו טיפה פחות חמור?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תראו הורדתי עכשיו pes9 לסוני 2 עכשיו משהוא יכול לעזור לי ולהגיד איך אני צורב ? מי שיודע בבקשה שיעזור לי ... תודה .
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מבין כלום בקונסולות אבל יש לחבר יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות שלט נוסף לps3 שלו. יש למישהו המלצה על חנות עם מחיר שפוי? (חו"ל אפשר גם) ממה שהבנתי השלט האחרון הוא ה dualshock 3? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ערב טוב, אז החלטתי לקנות PS3 ואני צריך עזרה וכמה תשובות - אני קונה בארץ. 1. גירסאות - יש הבדל משמעותי בין ה40 ל 80? והאם באמת אני אצטרך 80GB בשביל זה? רוב המקומות שראיתי בארץ לא מוכרים בשטית PAL האם יש הבדל? וזה יעבוד לי על טלוויזה LCD מהשנה האחרונה? כנ"ל לגבי משחקים אין יותר הבדלים? 2. HDMI - הטלוויזה שלי בחדר היא LCD של LG לא FHD, האם יש טעם בלחבר את הסוני ב HDMI ב 1080I או בקומפנט רגיל? 3. כמה שלטים מקבלים בקנייה ? הם רוטטים, אלחוטיים? (אני מעוניין בשני שלטים אלחוטיים שלפחות אחד יהיה גם רוטט) 4. חנוית באיזור חיפה מי שמכיר זה יכול לעזור. 5. בנוגע לרשת - איך זה עובד? פשוט לחבר כניסה של טלפון? מה בנוגע לרשת אלחוטית? האם זה משנה לספקית אינטרנט משהו? ולגבי בזק? 6. איזה אפ…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן לקנות את הxbox 360 ולפני שאני קונה אני מעדיף להתייעץ עם כמה מהפורום הזה שאני בטוח שיש להם יותר ניסיון ממני בכל הנוגע לקונסולות. אז ככה, יש לי כמה שאלות: 1. איזה עדיף לקנות את ELITE או את הARCDE? אני שואל בגלל שהARCDE יותר זול והאם הוא מספיק בשבילי? האם בכלל יש הבדל בביצועים? אני יודע שלELITE יש הרבה הרבה יותר נפח, אבל גם ככה בשביל מה אני צריך דיסק קשיח גדול? הרי אין התקנה פשוט מכניסים ומשחקים. 2. ראיתי שיצא דגם חדש בשם xbox 360 slim השאלה שלי אם שווה לי לקנות, פשוט הבנתי שאין לו קורא צרובים ואני ממש לא מתכוון לקנות משחקים ב300 שקל, הכל אני הולך להוריד... 3. האם ייצא מתישהו איזה אביזר כמו אקדח? פשוט אני רוצה לשחק במשחקי FPS ואני רוצה תחליף ראוי לע…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם קצת ביררתי בנושא והבנתי כמה דברים: * צריך לקנות את ה- JASPER * יש 2 שיטות שידור ועדיף את שיטת ה- PAL * מומלץ לקנות מכשיר חדש ולא להתעסק עם משומשים מישו יכול להמליץ לי על מקום שאפשר לקנות מכשיר כזה במחיר זול? בטוח יש איזה כמה מציאות באתרי מכירות ברשת השאלה אם מישו מכיר כאלה?
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב לפני שאני קונה זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105014 אוו זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105011 זה:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16868105018
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות XBOX360 SLIM 4GB חיפשתי בזאפ אבל כל החנויות הזולות באיזור המרכז ואני מאזור הקריות אני מחפש חנות אימנה וזולה באזור והאם שווה לי להוזיף 400 שקל לגרסת ה 250GB ? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. שנים מאז שהתעסקתי בקונסולות או בכל סוג של חומרה אחרת בכלל הצבא. ועכשיו לקראת השחרור אני מחפש לקנות XBOX360 וכמו כל חייל בארץ אני מתחת לקו העוני :'( חיפשתי המון וקראתי לא מעט וממה שהבנתי הגרסת ג'ספר היא העמידה ביותר לעומת גרסאות אחרות. השאלה שלי האם זה קריטי להתעקש על הג'ספר? האם זה כ"כ חשוב? כי רוב העסקאות שמצאתי מציעות גרסאות שונות וטיפה ישנות יותר במחיר מציאה. אני אשמח אם תוכלו לתת לי כיוון ואולי כמה עצות למה ואיפה לחפש. חשוב לי להגיד שלא חשוב לי ה-LIVE אלא רק שיהיו 2 שלטים פריצה ו-HD מינימאלי. תודה רבה. תום.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שאנשים כאן מכירים את המשחק Sly Raccoon . אחד מהמשחקים שיותר נהנתי לשחק כשהייתי קטן. אני השכרתי אותו פעם לתקופה קצרה ומאוד נהנתי..בערך לפני 4 שנים. אני מחפש כבר זמן רב לקנות עותק שלו (וגם את המשחק השני בסדרה).ופשוט לא מוצא בשום מקום בארץ.גם יד שניה במצב טוב מתקבל.חיפשתי ביד 2 ובזאפ ולא מצאתי שום דבר. מישהו בבקשה יכול לעזור לי?מקום שמוכר את המשחק או מקום שמוכר משחקים ישנים יותר. יד שניה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום את הכל האשכולות בנושא אך עדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים. אני עדיין לא הבנתי... יש לי חבר עכשיו בארה"ב שיכול להביא לי סוני 3 או xbox 360 ב400 דולר גירסה של xbox360 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8301492&type=product&id=1172881999620 בשביל שזה יעבוד בארץ צריך ספק מתח וכונן דסקים שאיתו ניתן לשחק במשחקים צריך דבר נוסף על מנת שאני יוכל לשחק במשחקים חדשים כמו שצריך?. גירסה של Ps3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8982988&type=product&id=1218005635152 בשביל שזה יעבוד בארץ ואני יוכל לשחק במשחקים חדשים מה צריך?. עכשיו השאלה הראשית אם זה משתלם להביא מארה"ב או לקנות כבר מהארץ ולשלם את הפרש שיוצא בערך 250 שקל
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-