עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. למי שעדיין לא הבין הוא כתב את זה בציניות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25434 נינטנדו בהחלט משחקת אותה בכל מה שקשור למשחקים נוסטלגיים כבר כמאת כל הפלטפורמות הישנות מוצגות בחנות

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=16229 אולי זה יעניין חלק מימכם

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. מי מכיר חנות אמינה שאני יכול לקנות שם אקבוקס 360 באזור הצפון אוו באזור חיפה ? הוא בכלל מקומות שבאמת משם אפשר לקנות 360

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bennnn,

היי-אני כרגע בלונדון ויכול לקנות אקסבוקס 360 עם משחקים משומש מאיביי באיזור ה 600-700 שח האם זה משתלם לקנות אקס בוקס משומש?? תודה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  6. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב על תהרגו :errrr: :errrr: :errrr: אותי ונינטנדו ביכלל לא מוזכרת בסירטון וזה לא כאילו אני הכנתי תסירטון אני רק נותן תלינק בכל מיקרה כבלו תסירטון- The Xbox 360 red ring of death song http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18349 יש לי הרגשה שסוני היתה מעורבת בהפקה הזאת אבל בכל מיקרה יצא נחמד

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by huber,

שיחקתי בדמו ואני חייב לציין שלשם שינוי לא התאכזבתי בכלל (מה שקורה יותר מידיי פעמים במשחקי HYPE ששוחררו לאחרונה). המישחקיות די כיפית והם לא נקלעו לבעייה המרכזית שקורית ב STAR WARS THE FORCE (מצלמה לא נוחה, קושי בריכוז הכוחות על האובייקט הרצוי). המשחק בהחלט נכנס לרשימת הקניות שלי אבל בהחלט לא ב PREORDER. מה שכן, ואני מקווה שאני טועה, הדמו הרגיש לי קצת רפטטיבי, נקווה שבמשחק המלא אין את הבעייה הזו. הגרפיקה במחשק בהחלט לא מהטובות שראיתי אבל במקביל לא כזו גרועה כמו שתואר פה, למשחק עולם פתוח היא סבירה בהחלט. הביקורות מתחילות לצוץ: http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous מדהים איך אתר אחד יכול לתת 100 למשחק והשני נותן 70.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 77gamer,

שלום, לאחרונה נתקלתי במכשיר הps4 שלי בתופעה מוזרה, אני לא מצליח להעביר את המכשיר למצב שינה או כיבוי, אלא המכשיר מפסיק לעבוד, אור לבן מהבהב באיטיות בלי הפסקה, המכשיר מתחמם כמו מטורף והגויסטיק לא מגיב בכלל למכשיר, לחצתי על כל הלחצנים לחיצה ארוכה-קצרה-ביחד, שום דבר לא עובד , עד שנאלצתי להוציא את המכשיר מהתקע לגמרי כמה פעמים, לבסוף אחרי יום יומיים המכשיר חזר לעצמו, אני מקווה שלא הרסתי לו משהו בדיסק קשיח, מכל מקום השאלה, האם מישהו יכול לכתוב לי בקצרה מה פשר האורות וההבהובים שלהם בps4 כדי שאני אדע לזהות את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tiptipon,

חיפשתי במשחק וגם באתר של EA ולא מצאתי

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by ben389,

אח שלי חוזר עוד שבועיים מניו יורק וחשבתי על האפשרות שהוא יביא לי משם WII. חיפשתי ב-B&H ולא מצאתי. איפה אפשר לקנות שם? האם זה בכלל משתלם? יש בעיה של שיטות שידור? בנוסף מה כדאי לקנות על ההתחלה? חשבתי לקנות עם חבילת ספורט וFITNESS. המלצות ועיצות יתקבלו בברכה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Srulz,

יש לי מערכת בחדר ואני רוצה לחבר את הXBOX לLCD ולשמוע במערכת. השאלה איך אני עושה זאת? אני זוכר שבפלייסטיישן 3 חיברתי 2 חיבורים נפרדים, כבלHD מחובר לLCD בשבילהוידאו ואת הסאונד חיבורתי בחיבור אנלוגי למערכת-חיבור בננות אדום ולבן, אפשרי גם בXBOX? או שיש שיטה יותר קלה? תודה :]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. קיבלתי הצעת מחיר מחנות : אינג'וייסטיק - enjoystick (קראתי דברים טובים על החנות לכן הלכתי עליה) XBOX 360 4G 2 שלטים פריצה כונן 500G חיצוני כמובן אחריות שנה על הפריצה ועל המכשיר = 1800 ש"ח ללכת על ההצעה? משתלם או לא? חשוב לציין! זה לאחי ליום הולדת והוא ילד ואני לא רוצה לחכות לקונסולה החדשה או משהו כי היום הולדת זה הסופ"ש השאלה אם המחיר שווה או לא?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…

15. Started by talisman,

היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. אני לא יודע מאיפה בדיוק להתחיל את השאלה, אבל אם תוכלו לעזור לי אני שאמח. יש לי PS3 שמחובר לסמסונג R81 בחיבור HDMI. אני לפני קנית מערכת רמקולים חדשה כדי לתרום כמובן לאיכות הסאונד במשחקים שכרגע מושמעים דרך ה TV. ומכאן מתחילים הבילבול והשאלות. ישנן כמה מערכות רמקולים 5.1 למחשב (כמו לדוגמא ה X-540 או G51 של לוג'יטק) שאמורות להשמיע סראונד מלא (דולבי ?) אך למיטב ידיעתי אין חיבור HDMI לסאב של המערכות (מערכות רמקולים ללא רסיבר כמובן), אלא רק חיבורים אדום לבן אני חושב. 1. אז האם במידה ואני קונה את הרמקולים האלו אני עדיין אקבל את הסראונד המלא (דולבי או לא, אין לי מושג) של הסרטים והמשחקים? ואן כן איך אני מחבר את ה PS3 לסאונד ובמקביל HDMI ל T.V כדי להפיק את המקסימום מאיכות התמונה והס…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zurkin1232,

בימים האחרונים אני חושב לקנות Wii, מאז שהוא יצא התלהבתי מהשליטה החדשנית שלו. בעיקרון אני לא יודע כלום על המכשיר מעבר לכמה סרטונים שראיתי אז אשמח לקבל כל פיסת מידע. איפה לקנות ומה כדאי? גרסאות שונות של המכשיר? האם צריך לקנות כבלים כלשהם? האם כדאי לקנות שלט נוסף? מה לגבי נונצ'קו נוסף? האם יש למכשיר חסרונות כלשהם? משהו שכדאי לדעת לפני קניה? כל מידע שהוא יעזור לי. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…

19. היי, יש לי אקסבוקס כבר 3 חודשים ואני מעוניין לחבר אותו לרשת הלייב בשביל לשחק במשחקים מרובי משתתפים. אף פעם לא חיברתי את המכשיר לפני זה לרשת. איך עושים את זה? צריך לקנות כרטיס או שיש תקופת זמן מסויימת חינם לניסיון? אם בעבר שיחקתי במשחקים צרובים בקונסולה אני עלול לקבל באן? או שרק אם אני משחק במשחקים צרובים ברשת אני מקבל באן? אני מתכוון לשחק ברשת עם משחק מקורי שקיבלתי. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by MBN,

טוב זה אולי ישמע מוזר, אבל אני באמת לא מבין את ההבדלים בין הדגמים השונים של ה-XBOX. (אולי זה קשור לעובדה שלא הייתה לי קונסולת משחקים מאז 1992 בערך) ראיתי שההבדלים העיקריים זה בגודל הדיסק הקשיח של המכשיר, לא? אבל אני תוהה למה בכלל אני צריך דיסק קשיח גדול? לא מפעילים את הכל מדיסקים? אשמח אם תוכלו לשפוך קצת אור על העניין, תודה!

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by athi,

מה ההבדל בין Xbox 360 Controller for xbox 360 ,לבין Xbox 360 Controller for windows?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בחנות אחת ביררתי על ציפ' מסוג MAMBO (אם אני לא טועה) הוא עולה 390 שקל אבל הם לא מתקינים אותו במקום אלה הם אמרו שהם צריכים לבדוק את המכשיר פועל במשך הרבה עשות כדי לראות אם אפשר או כדאי בכלל לשים עליו תציפ' מדובר המכשיר העבה שמלווה אותי כבר הרבה זמן! מה אתם אומרים זה שווה? והאם הבדיקה הזאת הכרחית או שאפשר לוותר עליה? וד"א אם הדיסק של המשחק קצת שרוט זה ישפיע על הצריבה שלו? _______ לכל המנהלים!! אני יודע שאולי לא כל כך תוהבו את הדיון הזה פשוט תגידו לי או שתנעלו אותו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אפשר בבקשה חברים יקרים לדעת אם זה משחק 1 ל WII או כמה ממש פירוט מעמיק יעזור לי להבין קצת פרטים האם זה כמו SEGA וכדומה קצת תמונות יעזרו תודה מראש חברים

24. Started by huber,

מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

אני משחק MW2 איזה 15 שעה גג ואז XBOX LIVE מתנתק, כשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי משהו כמו "cannot connect to xbox live, select test connetion to troubleshoot, or try recovering your profile. for more info go to xbox.com/support".. עשיתי test connection והכל מחובר חוץ מה XBOX LIVE. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר (או מודם, לא כ"כ יודע מה ההבדל) אך זה לא עזר. הפתרון היחיד הוא סתם לחכות איזה שעה. מה לעשות? האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה? עריכה: טוב עשיתי test connection והוא הראה לי משהו אחר: Your DNS server cannot resolve Xbox LIVE server names. There may be a problem with the routing tables used to find Xbox LIVE on the internet. This is usually a problem outside your home n…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.