עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by 114508534,

הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by 114508534,

היי הגעתי כמעט לסוף לקטע שבוא אני נלחם נגד שלושה מטאל גירים הרובוטים האלו, אז אני לא מצליח להרוג אותם, אני משתמש בשיטה שאני יורה להם בברך ואז הפה נפתח ואני יורה במפה וככה אני מוריד להם חיים, בשלב מסויים הם קופצים על הפלטפורמה שאני נמצא עליה אני פוצע אותם כמעו עד הסוף וכאשר נשאר להם טיפ טיפה חיים הם קופצים למיים ומגיע מטאל גיר אחד בזמן הזה המטאל גיר הפצוע ממלא את החיים שלו או משהו כזה וככה כל הזמן יש שלושה מטאל גירים, איך אני מחסל אותם תודה האאא אני משחק בסוני 2 אם זה משנה משהו .

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה לרכוש משתמש live gold לאחר שתקופת ההתנסות(חודש) הסתיימה אבל ישנו סעיף בשם zip code ואני לא יודע מה לכותב בוא המיקום שלי ב-xbox הוא uk תודה omer_

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  4. אהלן... למי שמכיר את משחק ה RPG הזה ושיחק בו, אני אשמח לעזרה... אני נתקעתי בקטע שאני צריך למצוא הר עם קיר שבלילה נפתח לשער לעולם הבא או משהו בסגנון... עכשיו הם אומרים לי שההר הוא up the streem, כלומר במעלה הזרם... עכשיו איך אני רואה את הזרם של הנהר? ומה ההגדרה של "למעלה" זה עם הזרם או נגד? והלכתי לכל הכיוונים, ומצאתי מערה, אני לא יודע אם אני מתחיל במערה ואז מטפס על ההר דרכה, או שאני צריך ללכת לכיוון השני... קיצר אני כבר למעלה מ5 שעות הסתובבתי בחלק הזה של המפה, ועדיין לא מצאתי שום קיר מחורבן... לפחות עליתי מלא שלבים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by gtabak_37,

אני קראתי כמה דברים על עידכונים בPLAYSTATION VIDEO STORE, שהוסיפו את american dad ןעוד כמה סדרות וסרטים טובים. אני נכנס לplaystation store ואני לא יודע איפה זה נמצא, נכנסתי לכל קטגורייה אפשרית בplaystation store ואני לא מוצא את הסדרות והסרטים. יש לי משתמש אמריקאי, אם זה חשוב. תודה לעוזרים גל

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by Titan777,

ההודעה המקורית של חבר שמעוניין בעזרה אך הוא לא רשום כאן. תודה בשמו.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by VortexD,

שאלה האם אפשר לקנות בPSN עם כרטיס נטען של הדואר? בגלל שהכרטיס שלי ושל ההורים שלי לא בינלאומי אם אפשר איך מכניסים פרטים

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by alonezer,

שלום, קיבלתי אקסבוקס 360 והוא כבר היה בשימוש אז הUSER NAME אני לא יכול לשנות בלי נקודות אבל רציתי לדעת אם אני יכול לשנות את האיימיל כדי להתחבר למסנג'ר אחר בלי נקודות? תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  9. Started by omry3000,

רציתי לדעת לפני שאני קונה אקסבוקס 360 אם אפשר להעביר משחקים להארד דרייב ולשחק או שחייב לקנות דיסק DL ולצרוב עליו ואז לשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. Started by omry3000,

אני מתכנן לקנות קונסולה בחודש הקרוב ויש לי התלבטות בין קניית XBOX 360 ל- PS3 . מצד אחד לXBOX יש משחקים יותר יפים כרגע מאשר לPS3 לפי דעתי וגם הוא פרוץ ואפשר לשחק בו צרובים(יתרון),לXBOX 360 יש את בעיית ההתחממות שיכולה להרוס את המכשיר (Ring Of Death) (חיסרון). מצד שני יש את ה-PS3 שהוא בעל גראפיקה פחות טובה משל הXBOX ,המגוון במשחקים השווים שלו הוא נמוך ואין לו פריצה (למרות ששמעתי שיוצאת עוד מעט פריצה שנקראת FERROX v1.0 PS3 iSO Loader אבל לא בטוח אם היא אמיתית או לא) (חסרונות), לPS3 אין בעיה של התחממות והוא לא יכול להיהרס בקלות ולא צריך כל הזמן לחשוש שהוא יהרס כמו בXBOX (יתרון). אז רציתי לדעת מה יותר כדאי ואם יצאו משחקים טובים לPS3 בעתיד והגראפיקה שלו תשתפר ולגבי הXBOX אם מ…

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by IDAN5555,

שלום לכולם,אני קצת חדש בתחום הPS4, אבל בעל ידע בתחום הטכנולוגי. קניתי ps4 עשיתי חשבון והתחברתי בהצלחה,היום לא הצלחתי להתחבר לPSN דרך הסוני גם שמחובר לרשת עם כבל לראוטר וגם בWIFI. עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי נקודת רשת דרך הסמארטפון ואז התחברתי דרך הסוני ואז הצלחתי להתחבר לPSN. כלומר הבעיה עם הרשת הביתית/ראוטר.... פתחתי פורטים ונעזרתי בכל המדריכים שיש באינטרנט וללא הצלחה... אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Rotem Levy,

שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.

13. Started by tiptipon,

אני מנסה להגדיר בנתב אלחוטי הצפנה של WPA2 ואז מנסה להתחבר ב PS3 אבל אני מקבל הודעה "TIME OUT CONNECTING TO " ב PS3 למה ???

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  14. איך כדאי לי לבצע את ההזמנה משופ טו לחוד או ביחד? אם אני יזמין באותו הזמנה יקחו ממני מכס?? אני רוצה להזמין פרו 10+שלט דואלשוק..! תודה רבה!!

15. Started by Lyor,

לא ידעתי אם לפנות לפורום הזה או למשחקים, אז סליחה מראש אם טעיתי. בכל מקרה, רציתי לדעת איך מפעילים משחק על האימולטור בשם MAME? הורדתי את האימולטור והכנסתי לו בתקייה של הROMS את כל הקבצים של אותו משחק שאותו רציתי והוא כותב לי שאני לוחץ על MAME.EXE שאין שום משחק בתקיית הROMS... מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Alon_R8,

שלום חברים אני משתמש ב-TVersity כדי להפעיל סרטים ב-XBOX, כל הסרטים הרגילים (DIVX ו-XVID) מופעלים בסדר גמור ורצים סבבה. אבל כשאני מנסה להפעיל קבצי HD מסוג MKV ה-XBOX נותן לי הודעת שגיעה שהקובץ לא נתמך. יש לי במחשב את כל המקודדים שצריך ואני כן רואה סרטי HD במחשב אבל הם לא מועברים ל-XBOX. מקווה שתעזרו תודה

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by 125,

אם אני קונה את הכרטיס רשת הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1488&perur=4 מחבר אותו למחשב,קונה כבל רשת מוצלב ופועל לפי זה: חיבור האקס בוקס דרך המחשב. דרישות: א. כבל רשת מוצלב. ב. כרטיס רשת פנוי במחשב המחובר לאינטרנט הוראות: א. יש לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת הפנוי במחשב ב. יש לגשת ל Network Connections ולשתף את כרטיס הרשת המחובר לאינטרנט, אם החיבור הוא ישירות למודם אז את הכרטיס המחובר למודם ואם החיבור הוא דרך נתב אז את הכרטיס המחובר לנתב. הלייב יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. איך אני מחבר תמסך לקונסולה ואיזה מתאמים אני צריך אשמח עם מישהו יעזור לי בקשר לזה מכיוון שאני מעוניין לשחק במסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by zzz727,

שלום יש לי lcd ו ps2 ואני משחק לדוגמא ב pes 2009 וגם עוד כמה משחקים וה ps2 לא מתאים את עצמו למסך רחב אני רואה שליש מסך או משהו כזה מה לעשות???? תודה לעוזרים!!!

20. שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Spider76,

שלום, לפני שאני רוכש PS3 רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למסך (L1960TR): http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=184&keySearch= בעזרת הכבל (כבל HDMI - DVI): http://www.daganm.co.il/rec/318-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-1-5-%D7%9E%D7%98%D7%A8/ אני מודע לכך שהאיכות לא תהיה כמו במסך של FULL HD השאלה היא אם לכרגע זה יעבוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  22. אני מעוניין (כרגע) לחבר את הps3 ישירות למודם של הוט במקום המחשב אני מנסה לשים שם משתמש וסיסמא או להגדיר אוטומטית וזה לא עובד הוא מאשר את האייפי success אבל לא מאשר את ההתחברות failed אומרים לי שצריך ראוטר אבל זה לא הגיוני כי אפשר גם לחבר אותו ישירות הוט ונטוויזן אמרו לי שאינם חוסמים שום פורטים הכבל שלי r45 רגיל האם לעדכן dns של נטוויזן? לא רוצה סתם לבזבז 200 שקל על ראוטר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. ברצוני לחבר את הקונסולה עם מתאם HDMI TO DVI וכבל DVI רגיל, כפי שמתואר בסרטון הבא: המסך שברשותי הוא LG L1960TR, רק רציתי לוודא - זה יעבוד (רק הוידאו יועבר כמובן)? 2. כדי להעביר סאונד, הבנתי שיש להשיג מתאם כלשהו שימיר את כבלי הRCA של הקונסולה לחיבור (נקבה) סטנדרטי של מחשב (3.5 MM, ירוק). מישהו יודע היכן ניתן להשיג אחד כזה, והאם מישהו ניסה זאת בעצמו? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את ה-XBox, שתומך ב-HDMI למסך מחשב רגיל. המסך תומך רק ב-vga/dvi. בתור בהתחלה קניתי מתאם hdmi->vga כולל אודיו ב-90 ש"ח, אבל האיכות יצאה על הפנים. חיפשתי מתאם hdmi->dvi, אבל לא מצאתי אחד כולל אודיו חוץ מכמה דברים ב-ebay וזה קצת מחשיד. למה אין מתאמים כאלו? פתרון אפשרי אחר: ל-XBox יש גם יציאת SPDIF, אז אולי אפשר להשתמש במתאם hdmi->dvi ללא סאונד + להשתמש ביציאת SPDIF בשביל סאונד. הבעיה: אני לא בטוח כמה זה בריא/איכותי להמיר SPDIF לאודיו 3.5mm, אולי אני טועה - אבל צריך ממיר מיוחד בשביל זה. האם למישהו יש פתרון יצירתי לבעיה? יש תמיד את האופציה לקנות מסך חדש, אבל זו נקודת מוצא אחרונה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by MatanFrenkel,

רכשתי משהו פשוט מאוד, הדלקתי את האוזניה, נכנסתי לACCESSORY SETTINGS בPS ואז לMANAGE BLUE TOOTH DEVICE רשם לי שאין והוא שאל אותי אם לעשות REGISTER למכשיר כלשהו עשיתי YES ואז START SCANNING מצאתי את האוזניה בשם BH320 הכנסתי סיסמא ואז רשום לי DEVICE NAME : BH 320 ומימין TYPE : AUDIO DEVICE הוא במצב חובר ויש לידו מנורה כחולה ואז נכנסתי לAUDO DEVICE SETTINGS שהוא גם נמצא בACCESSORY SETTINGS ושם אני מגדיר לו INPUT DEVICE : BH320 OUTPUT DEVICE : BH 320 ואז כשאני מדבר אני שומע את עצמי באוזניה והמד הזה עולה.. ואז אני לוחץ OK אבל עדין שאני שומע הכל דרך הרמקולים של הטלוויזיה... אני רוצה לשמוע רק דרך האוזניה, מה אין אפשרות כזו?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים