קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקונסולת WII על מנת שאני אוכל לשחק עם עוד אנשים (בעיקר אשתי). בזמנו, התלהבנו מאוד מ-RAYMAN RAVIN RABBIDS, כששיחקנו אותו בגרסת המחשב. ברור לי שזה לא משתווה מבחינה גרפית ל-XBOX או PS, אבל לצרכים שלנו נראה לי שזה יתאים. רציתי לדעת מספר פרטים: 1) איפה אפשר לראות את הקונסולה בפעולה על מנת שנתרשם אם היא מתאימה לנו? 2) יש לנו טלוויזית CRT- זה משפיע על איכות התצוגה של המשחק? 3) מה המחיר של קונסולה כזאת בחנות? כמה כסף צריך להוסיף בשביל אביזרים נוספים כגון שלטים וכו'? מה תוקף האחריות הניתנת בד"כ בחנות? אילו חנויות מומלצות או לחילופין, מאילו חנויות כדאי להתרחק? 4) אם אני רוכש דרך יד שנייה, למה לשים לב? 5) האם באמת יש הרבה משחקים שיתאימו לנו או ש-RAYMAN היה מי…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
האם חייב כדי להיתחבר ללייב ולאינטרנט ראוטר או שכרטיס רשת אלחוטי מובנה במחשב מספק אשמח לעזרה באיך לחבר בדרך הכי מהירה ופשוטה
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גיטרה בשביל לשחק בrock band , guitar hero ובינתיים כל מה שאני רואה זה גיטרות שמתחברות ל-PS3. השאלה שלי היא אם הגיטרות האלה יכולות להתחבר גם ל-360 בלי בעיה דרך הUSB או שזה חיבור אחר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קונסולה ובזמן האחרון אני מחפש הצעות ראיתי בebay פ ps3 בין המכירים 800-1000 שח האם זה הגיוני אין איזה קאצ בסיפור ואם זה אמיתי מישהו יכול להביא הצעה של ps3 כדאי במחירים האלה יד ראשונה לא משומש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
כנראה שלגרסת 2.50 ישנה עוד אפשרות טובה למשתמשי הפלייסטיישן 3. תפריט זה מאפשר לבצע עדכון מחדש, עדכון לגרסה חדשה יותר או לשחזר את המערכת. כדי להכנס לתפריט:יש ללחוץ לחיצה רצופה על לחצן ההפעלה עד הישמע 3 ציפצופים http://www.ps3fanboy.com/2008/10/18/firmware-2-50-adds-hidden-recovery-menu/
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק מורטל קומבט ארמגדון. כל המשחק עובד סבבה רק שכל הקטע של התנועות עם השלט בכלל לא עובד. השלט עצמו עובד- כשאני לוחץ על הכפתורים A B אז זה מגיב ונותן מכות, אבל יש שם למשל חלק כזה של אימון שבו מבסירים איזה תנועות לעשות על השלט כדי לבצע פעולות מסויימות במשחק וזה לא עובד לי. ניסיתי להתרחק מהטלויזיה, ניסיתי לשים את הסנסור למעלה/למטה, וכלום לא עובד. מוכר למישהו? פיתרון אולי? נפתר! חיפשתי סרטונים ביוטיוב וראיתי שצריך ללחות על הכפתו B בשלט לפני כל תנועה. גם ככה זה טיפה מסובך אבל עכשיו זה לפחות עובד...חחח יאללה זזתי להריץ כמה משחקים עם סקורפיון. בכל מקרה תודה, אפשר לנעול!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
*** הערה: נכון שציטוט הוא מאתר Warez אבל לדעתי ה Thread שלי אינם חורג מחוקי הפורום, אבל אם הוא חורג נא למחוק *** While the Wii wasn't designed to be a media hub, there's no reason it can't be thanks to the functionality of the Wii Oprea Browser that is now available. Wii Media Center X lets you stream your JPG, GIF and PNG images, MP3 audio and FLV video from your computer to your Wii. You can create FLV videos yourself by converting your original videos using our newly released version of Wii Video 9 (1.93). התחלה לא רעה בכלל אבל לבצע המרות ל Flash לפני צפיה בכל סרט יכול להיות מעיק, יש עוד מקום לשיפור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק gt5 הפעלתי אותו והוא עובד אבל כל אפשריות המרוצים נעולים אי אפשר להכנס איך אפשר לגרום להם להיפתח ולהיכנס למרוצים?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קיבלתי לפני חודשיים את ה-wii אמריקאי ואני כבר מתחיל להשתעמם כי אין לי משחקים אחרים חוץ מ-wii sport ו wii play. רציתי לשאול איזה משחק כדי לי לקנות.
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
כותרת , זה ממש דחוף לי המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
היי התקלל ה WII DVD. אני רוצה לקנות DVD חדש ולהחליף, לא יודע האם יש קשר ל PAL/NTSC אודע לעזרה תודה מיינר
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי ל58% במשחק ואין לי יותר משימות ללכת אליהן מה עושים?!?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לא כל כך מפתיע אחרי תצוגת הנפל שלהם ב E3, כנראה מישהו שם נלחץ מהתגובות. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168951
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני וחברה שלי קנינו PS2 אבל עדיין לא מצאנו את ה"משחק" שלנו... אני צריך עזרה בלמצוא איזה משחק טוב ל2 ששוה לקנות.. בינתיים מה שיש לנו זה: tekken 5, 3 mortal combat, hitman, splinter cell, worms, golden axe ( ), buldar's gate, resident evil and tony hawk אז נמאס מכולם מאוד מהר... תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי. לפני הקנייה של הXbox360 רציתי לדעת אם Xbox360 ללא חיבור HDMI יכול להתחבר למסך מחשב LCD של LG. ברשותי המסך הבא: L226WTQ האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה. סורי על השאלה המפגרת, פשוט אני לא מבין בזה כלום וחבל לי לקנות ואז לגלות שאין לי שימוש בו. אני מזכיר הXbox הוא ללא יציאת HDMI. אם זה עוזר לכם הנה פרטים עליו. http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=79&prodid=223&keySearch= תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי עשה טיול בדרום אמריקה כבר זמן מה ובעוד חודש הוא יהיה בניורק. הוא רוצה לקנות איזה קנסולת משחקים (פלסטיישן xbox וכו..) לבית כזה שנוכל לפעמים לשחק בסלון בכיף. הבעיה היא שלא אני ולא הוא מבינים בקונסולות. ורציתי לשאול אותכם איזה קונסולה הכי חדשה היום וטובה כדאי לקנות שיהיה נוח לצרוב משחקים וכמובן הגרפיקה שתיהיה טובה!! אני יודע שבפלסטיישן 3 יש את הבעיה של הצרובים שעדין לא הוציאו צ'יפ.או שאני עדין חיי בימי הבייניים. ולא יצא איזה קונסולה עם שידור HD??
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום שמעתי שאפשר לחבר דיסק קשיח לPS2 ולהעלות אליו משחקים ולשחק משם אבל בשביל זה צריך את המתאם רשת שלו מאחורה אני רוצה לעשות את זה אבל מישהו יודע אם אני צריך גם ג'וק בשביל זה? או שצריך רק לחבר דיסק קשיח וזהו? יש מישהו שעשה את זה?... ועוד שאלה: מישהו המליץ לי שאם יהיה לי את זה אז להשתמש בתוכנה WINHIIP כדי להעלות אליו משחקים מישהו יודע איך משתמשים בה? בבקשה זה דחוף תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
היי, הרבה משחקים של PS3 דורשים חיבור לאינטרנט. בבקשה עזרה/הסבר:איך מחברים את הPS3 לאינטרנט? תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-