קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אחותי כרגע בניו יורק. יש לה אופציה לקנות מבסט ביי סוני 3 סלים, 160GB: http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PlayStation+3+%28160GB%29/3061302.p?id=1218379530906&skuId=3061302 229$ אני לא חושב שאצליח למצוא כזה מחיר זול לקונסולה חדשה בארץ השאלה אם העובדה שהוא מניו יורק תפריע לו לעבוד בארץ כי אני יודע שיש את העניין של הPAL וכו' .. והאם יהיה אפשר לפרוץ אותו והכל. אגב, היא תצטרך לשלם במכס? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום חברתי ארדיסק לאקס בוקס ויש לי באר דיסק 7 משחקים שעתקתי את כולם באותה שיטה אבל האקס בוקס מזהה רק 4 משחקים האם יש לי מה לעשות בנידון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מתבלט בין שני הקונסולות במבצע ברשת באג שניהם עם כותרי מרוצים, מה עדיף מבין שניהם? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13534 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13227&utm_medium=PLAYSTATION3&utm_campaign=bugattack תודה והמשך בוקר מהנה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי xbox מארה"ב ואני צריך שנאי. על הספק כתוב: ערכי כניסה: 100-127V 3.29A 47-63HZ ערכי מוצא: 120W 12V 9.6A איזה שנאי מומלץ לקנות עבור הספק הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לתיאלנד ביום שבת הקרוב וברצוני לישאול אותכם אם מישהו יודע איזה חנות מקורית כדי ליקנות קונסולות ומשחקים מקוריים של נינטנדו. שמעתי על החנות הזאת "NiNtendo Group" האם כדאי ליקנות שם את הקונסולות שרשמתי או שלא,כי לפי מיטב הבנתי שקונים דברים כאלה בתיאלנד חייבים להיזהר מזיופים ולכן אני כאן כדי לישאול אותכם אני ישמח לקבל אינפורמציה ומאנשים שכבר קנו שם או יודעים דבר או שניים על החנות הספציפית הזאת תודה ויום טוב שיהיה לכולכם !! ( :
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי . יש לי אקסבוקס 360 הגרסא הישנה לא הסלים אז אם אני עושה עידכון לאקס בוקס וקונה GOLD אז זה יעבוד כמו בסלים ? תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לקחת repplay ב granturismo להפוך אותו לסרט ולהעלות ליוטיוב? או כל דרך אחרת ? מצאתי את המדריך הזה http://ronin-gt.net/forum/index.php?topic=78.0 לא ממש הבנתי , ולא יודע אם זה בעניין הנכון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
קניתי טלויזית תחת מימד ומלבד המשחקים שעובדים מעולה רציתי לדעת אם אפשרי דרך MEDIA SERVER או כל תוכנה אחרת להריץ סרטי תלת מימד בפורמט ISO כי אני חרשתי את הרשת ולא מצאתי דרך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
היי אני מנסה לגרום ל-xbox לראות את המחשב, כדי לראות סרטים וכו' מהמחשב (win xp sp3) בטלוויזיה - אבל אני מקבל כל הזמן הודעה של PC not listed... גם המחשב וגם ה-xbox מחוברים לרשת (דרך ראוטר אלחוטי), ולשניהם יש גישה לאינטרנט. גם יש פינג מהמחשב ל-xbox. ניסיתי להפעיל media sharing ב-wmp11, אבל הוא לא מזהה את ה-xbox ניסיתי להפעיל ולכבות כלמיני services, למחוק DRM, להפעיל ולכבות את המדיה פלייר ואת המחשב, אפילו לרסט את הראוטר - וכלום: המחשב אומנם מקבל פינג, אבל שום דבר אחר, וה-xbox לא מזהה את המחשב בשום בדיקה שאני מצליח להריץ דרכו. חרשתי את גוגל, ניסיתי את כל מה שמציעים שם, וזה לא עוזר. למישהו יצא להתקל בבעיה? מה אני מפספס?... :s05:
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
משחקיות טובה, עלילה מורכבת. יש כאלה? בינתיים הילדים משחקים בrayman וכד', יש משהו בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה אם זה אפשרי בכך שאני אקנה את הקונסולות החדשות ואחבר אליהם את המסך המחשב שלי, מקלדת, עכבר ורמקולים. וכך זה יהיה כאילו אני משחק במחשב לכל דבר. זה פשוט לא נוח לשחק מול הטלויזיה וגם עם הבקר (לפחות במשחקים מסוימים). האם הגיוני \ אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
קניתי קונסולת PS3 בניו יורק שבוע שעבר. אחרי שנרגעתי מהחששות שלא יעבוד על 220V, חיברתי סוף סוף את הקונסולה. קניתי את הבאנדל הבא: http://us.playstation.com/ps3/newsystems/ps3-classic-white-bundle.html שאמור לבוא עם 3 משחקים שמורידים דרך הPLAYSTATION PLUS שמקבלים אליו מנוי לשנה בבאנדל. יצרתי לי ID לחנות ואני מצליח להתחבר אליה, אבל כאשר אני מבקש לבצע REDEEM CODE לקוד שקיבלתי עבור הPLAYSTATION PLUS על מנת להוריד את המשחקים, אני מקבל תשובה שהקוד שגוי או כבר לא תקף. כן הצלחתי בקלות להוריד DEMOים מהחנות הרגילה. ניסיתי את כל האופציות שניתן, כך שאין סיכוי שהקוד מוכנס שגוי. אני לא מצליח להבין איפה אני מפשל עם זה. למישהו יש ניסיון עם הסיפור? אני די אובד עצות עם זה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
משהו לא ברור לי איך אפשר להוציא קונסולה שהחומרה שלה בצד הכרטיס מסך כפי שפורסם היא טכנולוגיה בינונית וקצת מיושנת בהשוואה לכרטיסי המסך היותר מתקדמים שיש כרגע ושיש להרבה מהאוכלוסיה לפי מה שהבנתי הכרטיסי מסך בקונסולות זה בערך הכרטיס מסך שיש לי בלאפטופ משהו שהוא כבר בין שנתיים ואיך אפשר לשחרר קונסולה כזאת שעכשיו GTX 660 הוא בערך הנורמה אמנם מה שבטוח שמדובר בקפיצת מדרגה מהחומרה של הקונסולות המתישנות אבל האם באמת אפשר לקרוא לזה "הדור הבא" הרי אם כרגע החומרה קצת מיושנת אז מה יהיה עוד שנה ושנתיים שכרטיסי המסך ישלשו את כוחם ואולי תהיה איזה התקדמות טכנולוגית וכו.. הרי כל המשחקים העתידיים של הקונסולות יצטרכו לעבוד בהתאמה למשחקי המחשב ועוד שנתיים שלוש הכוח של הכרטיסי מס…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
http://www.gizmag.com/microsoft-reverses-xbox-one-drm-always-online/27987/
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נתקלתי בהזמנה המוקדות למשחק NFS - http://www.needforspeed.com/rivals/buy האם המחיר גבוה יותר לקונסולות מהסיבה הפשוטה - כי פשוט אפשר? הרי למשתמש הקונסולות (רובם) אין "פריצה" כלשהי או דרך להוריד את המשחק, אז אין להם ברירה אחרת למעט לקנות, ו10$ לא יעשו את ההבדל, בעוד משתמש הPC יכולים להוריד את המשחק. או שבאמת יש סיבה אחרת? (העובדה שהדיסקים הם Blu-Ray למשל)
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לטובת הפעלת מתחם קונסולות משחק בתערוכה גדולה, דרושים עובדים וראשי צוות. העבודה בנמל ת"א, החל מחודש יולי ולמשך כחודשיים. דרושים בנים/ בנות אחרי גיל צבא, גיימרים בנפשם, המסוגלים לעבוד עם קהל. למעונינים נא לשלוח מייל עם הכותרת : "עובדים למתחם קונסולות" ולציין שם מלא, גיל וטלפון ניד. כמו כן, האם אתם מעונינים להיות איש צוות או ראש צוות. info@glgteam.com בברכה, GLGteam
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דברים כאלו ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שלט של XBOX לPS מפני שהשלט של הפלייסטישן בכלל לא נוח לי ואני לא מסתדר איתו והXBOX ONE החדש פחות טוב מPS4 ולכן אני מעדיף לקנות PS4 אבל אני פשוט לא יכול להסתדר עם השלט אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לחבר בלי הרבה סיבוכים כל מיני מכשירים מוזרים וגם אם יש אפשרות אז שלא יהיו מוכחרחים להישאר מחוברים לPS4 בכבל כלשהו שאמור לגרום לחיבור בין השלט לPS4
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על יבואן בשם קאיה (לא קשורה לרכב), ראיתי בחנויות שהם נותנים 3 שנות אחריות. השאלה שלי אם מישהו מכיר ויכול לתת חוות דעת ו/או ביקורת עליהם לעומת ישפאר?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על כבל HDMI שיעבוד לי בטלויזיה 3D. אשמח לקבל קישור רכישה מהאייבי תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? קניתי קונסולת NES ישנה כי חשבתי שהיא תעבוד עם המשחקים של המגאסון הישן שלי. התבדתי. לצערי. הקלטות שיש ברשותי כמו שתראו בתמונה לא נכנסות פנימה ואין לי מושג למה. על כול פנים אני מחפש משחקים, יש למישהו משחקים שהוא לא צריך? ומאיפה אפשר לקנות משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים מקווה שאוכל לדון על כך פה ושתוכלו לעזור לי קיצר, לאחרונה חזרתי לשחק בPS2 שלי בן ה10 שנים +- שיחקתי בו שבועיים עד היום.. רציתי סתם לנקות אותו וקראתי כמה דברים באינטרנט.. לכן החלטתי לפתוח אותו לגורמים ולנקות עם ספריי לחץ.. קיצר אני מחבר את הכל בחזרה ומחבר לחשמל.. והפעם הוא לא נדלק.. שום דבר לא נדלק לא האור של הריסט ולא כלום.. יש לכם מושג מה לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-