עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! האם אני יכול לשים סרטי HD על ה-דיסק קשיח של ה-PS3 ולנגן אותם מהמכשיר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by shokolit,

יש אפשרות להזרים סרטי MKV לאקסבוקס בלי להמיר את הקובץ?? כי כשאני מנסה להפעיל סרט MKV זה אומר שהקובץ לא חוקי

3. אני משתמש בתוכנה PS3 Media Server כדי לראות סרטי 720P ומה שמוזר הוא שהסרט עובד מעולה ב-10 דקות הראשונות, ואז מתחילות התקיעות. יעזור לי נגיד להוריד סרט BRRip? יש למישהו המלצות מה אפשר לעשות בקשר לזה?

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי כמה סרטים גדולים מ-4GB בפורמט MKV רציתי לדעת האם ניתן להעתיק ו/ או לנגן אותם מה-PS3 , ואם לא האם יש פתרון כלשהו לבעיה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by koresh,

איזה אהבתם ועל מה אתם ממליצים? עכשיו בפסח בהוט עולה הסרט של סטריט פייטר עם קריסטין קרוק מסמולוויל דווקא סרט משעשע מאוד לדעתי ובהחלט שווה צפיה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. אני מתלבט כרגע האם לקנות פלייסטיישן בישראל (במחיר מופרז מדי) או לקנות בארה"ב כשאני אטוס לשם בחודש הבא (בקרוב לחצי מחיר מהמחיר בארץ). אני יודע שהמשחקים פתוחים לכל האיזורים ללא הבדל אך השאלה שלי היא, האם אני אוכל להריץ סרטי בלו-ריי (שזו אחת הסיבות שאני מתכוון לקנות את הפלייסטיישן) שנקנו בישראל על קונסולה שנקנתה בארה"ב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by yxo,

It seems that people around the country are discovering their Wii's. Sarcastic Gamer News recently interviewed one group of gamers in Paducah, Kentucky. It seems that these group of guys have really gotten off playing with their Wii's. Jaysen M. from the group said, "Ya, ever since I discovered my Wii, I can't stop playing with it. I play with it when I'm alone, but recently, I have really enjoyed letting other people touch and play with my Wii! Now, instead of going out on the weekends, I just invite my buddies over and we take turns with my Wii!" Brien from the group said, "I couldn't believe his Wii! I had to touch it! Ever since Jaysen started playing with his Wii, …

8. Started by SpLiNtEr,

ערב טוב. לאחר חצי שנה שה-PSP לא ראה אור,הוצאתי אותו היום מהמגירה. כשניסיתי לשותת דרכו בפורום נתקלתי בטופעה מוזרה. העברית מזוהה כ -- ----- ---- וכו'. תמונות: זה קורה כך בכל אתר שהגופן שלו בעברית, מדוע? בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by eitan246,

קיבלתי קונסולת WII מקנדה,הורדתי את ערוץ האינטרנט,הדפדפן לא מקודד לעברית ,יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עברתי על אתר www.ign.com ובדקתי את התאריכי יציאה של משחקים וספרתי משחקים שיוצאים מהיום עד ל25 לדצמבר (חג המולד - הזמן שהמכירות הקמעוניות בעולם המערבי עולות לשיא) התוצאות http://wii.ign.com/index/release.html WII 109 http://ps2.ign.com/index/release.html PS2 98 http://xbox360.ign.com/index/release.html XBOX360 83 http://ps3.ign.com/index/release.html PS3 68 הPC לא מקופח עם כ 122 משחקים/הרחבות ( http://pc.ign.com/index/release.html ) . שימו לב שלא כלכך בדקתי כפילויות של colector edition אבל בדקתי שאני באמת סופר משחקים אולי ה PS3 תצא סוף סוף מהבוץ. בנתיים ה WII די מנצחת וגם סוני ממשיכים להרוויח בגדול על ה PS2 (עדיין הקונסולה הביתית המובילה).

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by .:YoGy:.,

אני רוצה לקנות PS2 בשביל כמה משחקים מאוד ספציפיים (ראיתי את הPS3 ופשוט לא נהנתי, לא יודע למה, המשחקיות שמה הוא על הפנים) אני נטו רוצה לקנות PS2 למשחקים הספציפיים הבאים, ואולי תוספת שאני אגלה בהמשך MK shaulin monks syphon filter (כל הסידרה, כולל אלה של PS1) pro nba live TEKKEN TIME CRISES 1+2 (זה המשחק הזה עם האקדח שאתה יורה על הטלווזיה) הסיבה שאני שולל אוטומטית PS3 כי הבנתי שהוא לא מאפשר קריאה של משחקים מPS2 ומPS1 (אם אני טועה תקנו אותי בבקשה) ואם בכלל יותר כדאי לי לקנות איזה WII או XBOX או נינטנדו (כשאני מוכן להוציא על מכשיר עד 1300 שקל אם הוא באמת שווה אותו, כשאני מצאתי PS2 ב800 יד ראשונה)

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by SoHoN BuChO,

ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

אני רוצה לקנות עם החברה בבסיס PS2 לחדר, מה אתם אומרים עדיין שווה להשקיע כ1000 שקל על הקונסולה?

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  14. איזה דפוק זה לעשות דבר כזה, מזל שעדיין הייתי בתחילת המשחק

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by tamir70s,

שלום... איך אוכל לעדכן את השחקנים והקבוצות בפרו 2012 על אקסבוקס. אני מחובר עם כאבל לאינטרנט. אני מתכוון עדכון של KONAMI כלומר לא העברה ידנים של שחקנים אלא העדכון שעושה את כל ההעברות החדשות בכדורגל.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום לכולם! לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת. רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...? האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה? תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!

17. Started by maverick,

לאחרונה עדכנתי את ה-WII שלי לערוצי חדשות ומז"א. שמתי לב שהוא נותן לי את החדשות ומז"א באנגליה. ניסיתי לחפש בהגדרות את ישראל ולא מצאתי. 2 שאלות: 1. האם ניתן לעדכן עוד ערוצים? 2. האם ניתן לעדכן את המכשיר לישראל?

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  18. שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם... רכשתי את המשחק פרו 2011 לפני חודש והבנתי שמאז יצא עדכון למשחק.... יש למישהו מושג אם קיים עדכון ואיך אני מבצע אותו?

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13412 אני לא יודע אם היא תחסום לגמרי את שרות הLIVE לישראלים אבל זה בהחלט לא מעודד בארץ אין כרגע ת360 רישמית ובתאוריה הם יכולים לחסום לגמרי תLIVE בארץ וככה לא יהיה אפשר לשחק בשרתים רישמים במולטיפליר מקוון מהארץ

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. ב9.5.2007 נודע על עדכון חדש של מיקרוסופט המשפר את איכות חיבור הVGA ומתקן מספר דברים בחיבור שלקוחות התלוננו לגביו. קישור לכתבה על העדכון החדש. http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=7216 אני אישית שמח מאוד, כיוון שאני מתכוון לרכוש מסך LCD של דל 2407 ושקלתי אם לחבר את הXBOX אליו בחיבור HDVI-DVI או בחיבור VGA. הXBOX360 מעביר 1080P בחיבור VGA וזה נראה שיספק אותי. קראתי ביקורות של משתמשים באינטרנט לגבי חיבור הXBOX360 שחיברו אותו למסך 2407 ואהבו את האיכות. האם יכול להיות שתהיה לי בעיה כלשהי להוריד את העדכון דרך הXBOX? והאם אפשר לחבר אותו עם כבל רשת רגיל או שחייב כרטיס רשת אלחוטי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Godmoney,

Official announcement on the 30th. The video walkthrough and official screens of in-game XMB, profiles and trophies will all be out on Monday.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Cable,

טוב זה היה דיי ברור שזה יקרה מתישהו בזמן הקרוב: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478733,00.html

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  24. אוקי, לאלו מכם שזוכרים, מתישהו בסוף מרץ רכשתי קונסולת PS3 מקנדי אחד באיביי. עבר חודש ומשהו והקונסולה לא הגיעה. בתחילת מאי הגשתי עליו תלונה ב Paypal ובסוף מאי קיבלתי ממנו את כל הכסף חזרה. היום קיבלתי מכתב בדואר שה-PS3 במכס ואני צריך לבוא לשחרר אותו... מצחיק...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Godmoney,

עברו כבר בערך 50 יום מרגע התשלום והקונסולה לא הגיע. הגשתי תלונה לפני שבועיים ב Paypal והיום החזירו לי את כל הכסף לחשבון בנק. עד האגורה האחרונה ללא כל קשר לשער דולר - החזירו לי בשקלים. לדעתי הוא כן שלח את ה PS3 ולדעתי זה כן יגיע בחודש הקרוב... אבל גם אם לא - אני מוגן...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים