עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Yossarian22,

אתמול בלילה יצאה גרסאת הPAL למשחק שאמור להיות הכי טוב לWII, אני אמור לקבל אותו בזמן הקרוב, ככה שאני אוכל להעלות רשמים מאוד בקרוב... כאן נוכל לדבר על המשחק ואם תרצו לעזור אחד לשני וכו' תהנו נ.ב אני אקפיץ את הדיון כשהמשחק יהיה אצלי, אם הוא ירד לעמודים אחרים.

2. Started by MODI,

האם שלט PS2 מתאים לPS1?

3. Started by marlboro,

http://news.teamxbox.com/xbox/14951/Bionic-Commando-Gameplay-Mechanics-Media/ אם הוא לא יוצא ל PS3 אז הם הפסידו משהו רציני

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. Started by MasterOr,

לשיתוף ידע ועזרה. אנא צור איתי קשר. תודה. יש לי את כל הפרטים בפרופיל שלי.

5. שלום קיבלתי ממישהו ps2 עם שלט ps1. מה היתרונות של שלט dualshock 2 לעומת השלט שיש לי כרגע והאם שווה לקנות? עוד שאלה בנושא: בשלט יש כפתור "analog" ומתחתיו led שדולק בזמן משחק. למה הכפתור משמש? (כשלחצתי עליו לא קרה כלום) תודה לעוזרים

6. Started by lowlow1001,

1.Dementium: The Ward- http://ds.ign.com/articles/831/831835p1.html מדובר במשחק אימה-פעולה מגוף ראשון,המשחק מתנהל בתוך בית משוגעים שאתם אחד החולים לא עלילה מיוחדת ,ששווה להרחיב עליה,למי שחושב שמחק FPS ב DS זה כשלון ידוע מראש,טועה!. השליטה במשחק היא מצוינת,קל מאוד לכוון נשק\פנס ועוד יותר קל להסתובב בבית משוגעים התנועה היא מהירה כמו FPS למחשב, כגון DOOM,QUAKE הישנים. אין הרבה נשקים אבל כל אחד בעל יחוד בהתחלה מקבלים פנס שכמו DOOM 3 מגדיל את טווח הראייה, ומשמש בנוסף להברחת ג'וקים,האקדח הכי חלש אבל הכי קל למצוא לו תחשמות,בנוסף מקבלים גם מסור חשמלי (שזה תמיד מוסיף נקודה בציון כללי). זה בערך המשחק, אז מה הופך אותו לטוב יותר/או לשווה קנייה לפי דעתי. הגרפיקה או העיצוב טובים מאו…

7. Started by MilkMan,

אני כבר מבולבל, חיפשתי בויקיפידיה ויש שם איזה 60 משחקים רק של FF!!! זה מטורף, מה האחרון לPS2? והאם אני יכול להתחיל לשחק בוא ישר או שאני לא יבין את הסיפור? אגב איזה משחקי RPG טובים יש לPS2?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. שלום חברים רציתי לדעת האם כדאי לקנות את ה-psp החדש מחו"ל וכמה יעלה לי ? כמו כן האם תיהיה לי בעיה להפעיל אותו בארץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  9. שלום אני רוצה להזמין מחו"ל משחק + כבל - מה שעלול לגרום לחבילה להיות גדולה מספיק כדי שיבדקו במכס. האם לוקחים מכס בכל מקרה של משחקים או שרק ממחיר מסוים? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  10. http://www.gamespot.com/news/6183452.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 שימו לב 350 אלף מהם היו WII אבל 653 אלף היו נינטנדו DS וזה רק בארצות הברית רק לשם השווה בכל החודש הקודם הWII והDS מכרו בארצות הברית בסביבות ה500 אלף+- כל אחד כניראה לא סתם קוראים לקריסמס חג הקניות

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. יש לי את המשחק בסוני ויש תרגילים שניתן לעשות רק בעזרת הידית האנלוגית (למשל להעביר שחקן בסיבוב...). איך עושים תרגילים כאלו ב PSP אם אין שם בכלל ידידת אנלוגית? יש כל מני משחקים שצריכים בשבילם את הידית הזו אבל ב PSP אין אותה.. אז מה קורה במצב הזה? זו הסיבה היחידה בינתיים שבגללה לא קניתי עדיין PSP. תודה.

12. Started by SeRial_KiLLeR,

מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד אם משחקים מארה"ב עובדים בארץ או לא? זתומרת אם יש את העניין של PAL וNTSC חלק אומרים כן חלק לא וזה מתחיל לשגע... במיוחד שההורים של חבר שלי בחו"ל והוא נתן להם רשימה והמוכר בארה"ב (שמדבר עברית) אמר להם שזה לא עובד... ???

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  13. Started by Tomerm,

האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. זה שהם נותנים עם הסטיק שלהם כדיי שיהיה אפשר לחבר אותו ל PC

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23906 תאמת ניראה לי מאכזב המשחקיות אומנם 2D שזה מצוין אבל הגרפיקה בלי אופי בניגוד לישנים שיש לדמויות הרבה אופי חבל שלא עשו בסגנון ישן

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. Started by Elia_xXx,

אחרי שקראתי הרבה פה בפורום הבנתי שקיבלתי ylod , הוא נידלק לכמה שניות מראה אור ירוק הופך למן אור כתום, צהוב כזה, ואז שוב לאדום. העניין הוא שלפעמים הוא גם נידלק כמו שצריך ואני מצליח לשחק, האם יש מצב כזה שקיבלתי ylod והוא עדיין עובד לפעמים? יש לי את הגירסא השמנה 40 ג'יגה. אשמח לתגובות

17. Started by naoriko,

הגעתי ל58% במשחק ואין לי יותר משימות ללכת אליהן מה עושים?!?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  18. גם לגבי משחקי רשת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matan147,

שלום לכןולם אני חובב משובע של המשחק GOD OF WER ואני מאוד נהנתי לשחק במשחקים עכשיו שמעתי שיש שמעות שיצא GOW 4 בסוף שנת 2012 אז האם באמת עומד לצאת משחק חדש או שזה רק ששמעות למי שיש מידע מאתר אמין אנאשלח לי אותו בבקשה או לפרטי או פה לפרום תודה מראש מתן ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by matan147,

שלום לכולם אני מתכונן לקנות החודש אקס בוקס 360 ואני רוצה לדעת האם כדי לי לחכות שיצא האקס בוקס החדש לא כדי לי לקנות עכשיו ושעוד חצי שנה יצא חדש חבל על הכסף אז מתי יוצא אקס בוקס חדש ועוד שאלה אני קונה אקס בןוקס פרוץ מהחנות עם פריצה 3.0 אני חושב האם כולל משחק יעבוד לי ואני לא יצתרך לפרוץ כול כמה חודשים מחדש או לעדכן האם ניגה גידין 1 יעבוד על אקס בוקס 360 פרוץ או שלא בגלל שהוא משחק ישן אני קונה תאקס בוקס 360 4GB תודה מראש לעונם ההרכה מתן

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  21. Started by EviLeader,

שלום לכולם, [list type=decimal] [*]קניתי בתור מתנה HALO REACH LIMITED EDITION לבחור שאני מכיר. גם המשחק וגם הקונסולה, שניהם NTSC. [*]בכל מקרה, המשחק עבד מצוין בבוקר ובצהריים (חרש עליו כל היום), בערב כשניסינו להפעיל, הוא טען את המשחק במשך 2 דקות ועשה RESTART. [*]הסתכלתי על הדיסק ואין סריטות אמיתיות.. סריטה פיצית קטנה שיש לי על כל דיסק. [*]האם הדיסקים לXBOX 360 כל-כך כך-כך רגישים שאפילו יש מצב שבגלל זה הוא נכשל בטעינה?מה יכול לגרום לזה? ומה כדאי לי לעשות? הרבה תודות מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by matan147,

שלום לכולם החלטתי לקנות אקס בוקס 360 ויש כמה דגמים אני בהתחלה ריציתי את 4GB ושמעתי שלא היה לי מקום להנתקין משחקים האם זה נכון? ואני יכול להתץקין רק דמאוים ולא משחקים מלאים המילצו לי על 250 GB אבל זה מאוד יקר בסביביות 1500-1600 שקל ואת 4GB או 120 GB אני יכול לקנות ב1200 יש לי עוד שאלה איזה משחקי הרפתקאות פעולה יש לאקס בוקס 360 ללא משחקי תפקידים משחקים אבל ברמ ה גבוה חפשתי ולא מצאתי תודה מראש לעונים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות תמשחק ניגה גאידן 1 ואני לא יודע עם יש אותו לאקס בוקס 360 מי שיודע משהוא בקשר לזה שיתוב פה תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! כיצד אני מעביר קבצים למכשיר מהמחשב כגון: תמונות סרטים וכו הוא מבקש ממני להירשם ואני לא מצליח?... ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. האםפ ב PSN אפשר לקנות DLC מאיזור אחד ואז להשתמש בו בבמשתמש אחר מאיזור אחר ששייך למשחק.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.