עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ניסיתי להעביר שירים בפורמט MP3 , כשאני מחבר את הדיסקאונקי לPS3 הוא מזהה אותו ובMUSIC רשום NO TRACKS FOUND או משהו כזה.. אותו דבר לגבי סרטים שניסיתי להעביר בפורמט MKV , עזרה?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  2. יש את פלי אסיה ויש עוד חנות מקנדה (שכמהה שאני זוכר יותר זולה?????) - מי זוכר את שם החנות בקנדה? האם יש חנויות אחרות מומלצות????? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by LIDOR_13,

היי תקשיבו מילאתי כסף ב PAYPAL ואני באתי לקנות במקסימום קארד אבל התברר לי שהם לא מוכרים עם PAYPAL בסוף... בקיצור השאלה שלי זה איפה עוד אפשר לקנות לייב[של שנה...]? ומישהו קנה פעם מסוחר ב EBAY והוא שלח לו את הקוד במייל? תודה רבה לעוזרים!

4. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מנסה לרכוש משחק ב-PSN STORE (הארופאי) אבל אני מקבל הודעה שפרטי כרטיס האשראי אינם נכונים . מה לעשות (אני משתמש בויזה ) תודה מראש

5. גם לגבי משחקי רשת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי אקס בוקס ארקייד ואני חושב לקנות דיסק קשיח של 120 גיגה (61$ באייבי) מה יקרה שאני יחבר אותו? האם כל השמירות של המשחקים יעברו עליו? או שאני יכול רק להעתיק את המשחקים שיעבדו בלי דיסק... ומשחקים שכבר התחלטי לשחק ישמרו ב 256 מגה שנמצאים בקונסולה עצמה...

7. ראיתי שיש כמה דגמים, מאמין שכל חנות עושה איזה מוד למה שהיא מוכרת, אפשר הסבר על צ'יפים, שיטת שידור, והבדלים בין הגירסאות?

8. Started by viox,

רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם"

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by sagioto,

שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  10. Started by oDot,

כותרת...

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

מנסה לשחק על גירסת הרימאסטרד בPS4. או שאני זקן או שאני לא מצליח להבין משהו מאוד בסיסי. בתחילת המשחק עוד בשלב הלחימה בחיילים פשוטים לעיתים הם תופסים את קרייטוס ומורידים אותו לקרקע. ברגע הזה מופים עיגול שחור ובתוכו עיגול כתום מהבהב. מה אני אמור לעשות כדי לשחרר אותו מהאחיזה שלהם? ניסיתי ללחוץ על כפתור "עיגול" כולל לחיצות מהירות. לא עוזר. מישהו יכול להסביר מה המשחק המטומטם הזה רוצה ממני?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by d195,

היי לכולם- אני מתכוון לרכוש XBOX ולחבר אותו למסך מחשב (כי יש לי טלוויזיה מעפנה) השאלה אם לקנות מסך מחשב שהו גם טלוויזיה (chemi למינהם) בשבל הHDMI או שאני יכול לחברו פשוט למסך מחשב רגיל (lcd של סמסונג וגו) בהבדל של פחות 300 שלק תודה!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות סוני 3 ויש לי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 ורציתי לדעת אם אני אקנה סוני 3 אוכל לחבר אותו למסך בעזרת הכבל הזה: http://www.naot.co.il/products/79358 אם כן זה יראה כמו שאני אחבר את זה לטלויזיה באותו הגודל כלומר יראו אותו דבר? (בהנחה שהטלויזיה עם אותם מאפיינים) אם אכן זה יעבוד איך אני מחבר לזה סאונד? אם זה לא יעבוד על איזה גודל טלויזיה אתם ממליצים למרחק של מטר וחצי? בברכה, גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. אשמח להוסיף פה אנשים ל Friend list של ה xbox line שלי... למשחקים או סתם... anyway הכינוי\המשתמש שלי הוא Eriksupestar

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. או שזה כמו עם ה 360

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  16. Started by Play,

היי,סתם גלשתי בפורומים (לא ישראלים) של פליסטישן ומצאתי תמונה דיי אמינה שבאה מאתר אמזון הגרמני אני חשוב שזה התמונה המקורית ולדעתי הPS3 הדק נראה ממש סבבה,רק חבל שתקעו את כיתוב הPS3 המכוער עליו..

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  17. Started by צומפי,

אני זקוק לPS2 עם שני שלטים ציפ כרטיס זיכרון. מה אתם אומרים על ההצעה הבאה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2252 האם כדאי לקחת את הציפ מטריקס אינפיניטי? האם ניתן למצוא הצעה טובה יותר באזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by shadowfan33,

היי, אני חדש כאן, מישהו פה רוצה לשחק בSuper Smash Bros Brawl? אני מאוד רוצה לשחק אונליין עם אנשים אבל אין לי עם מי. כל מי שהוספתי את הקוד שלו מארץ אחרת היו לאגים מטורפים ובעיות. כשאני נכנס למצב שזה מחפש אנשים זרים בעולם זה לוקח שעות! רק פעם אחת זה עבד ועבד חלק וממש נמאס לי שזה נגמר מהר כלכך.. אם יש מישהו שמשחק במשחק ורוצה לשתף את הקוד שלו שישתף איתי כי אני מחפש אנשים לשחק איתם. הקוד שלי זה: 0519-9767-0510 Shad זהו זה רשמי: פתחתי גם קבוצה בפייסבוק שנקראת "סופר סמאש ברוס ישראל" תוכלו להצטרף לקבוצה ולקבוע עם מי לשחק מתי שרק תרצו ולהחליף אחד עם השני קודים (: עדכון: זה הלינק לקבוצה: https://www.facebook.com/groups/supersmashbrosisrael/ אם יש בעיה למצוא את הקבוצה, הוסיפו אותי…

19. Started by eranratzon,

שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה

20. Started by amit1242,

שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. http://www.engadget.com/2011/11/20/walmart-selling-limited-edition-blue-wii-for-99-96-on-black-fri/ ליתר דיוק המחיר הוא 99.96 דולר אז זה עדיין פחות מ-100 דולר ... האם יכול להיות שמכירת כמות מסיבית של קונסולות ב-Black Friday תגרום למפתחי המשחקים להתעורר ולהציג משחקים או קונספטים חדשים? לא בטוח אבל סביר להניח שמיקרוסופט וסוני יענו במבצעים אגרסיביים משלהם. עריכה: חלק מהחנויות בארה"ב מציעות Xbox 360 Slim 4GB במחיר של כ-150 דולר ו-PS3 תמורת כ-200 דולר (בחלק מהמבצעים נכללים שני משחקים). ראוי לציין שחלק מהמבצעים מצריכים הגעה פיזית לסניפים מוקדם בבוקר או מאוחר בלילה אך לדעתי שווה להטריח את החבר או הקרוב משפחה שלכם בארה"ב בשביל העסקאות הללו. http://slickdeals.net/forums/showthread…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. מעונין לקנות דיסק של משחק ויי:star wars the complete saga wii pal יד שניה או חדש.

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  23. Started by Jean-paul Attia,

שלום, יש לי חשבון ב EA עם לא מעט משחקים. האם יש דרך להעביר את החשבון ל XB1? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nirgrauer,

היי . יש לי אקסבוקס 360 הגרסא הישנה לא הסלים אז אם אני עושה עידכון לאקס בוקס וקונה GOLD אז זה יעבוד כמו בסלים ? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.