קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום חברתי ארדיסק לאקס בוקס ויש לי באר דיסק 7 משחקים שעתקתי את כולם באותה שיטה אבל האקס בוקס מזהה רק 4 משחקים האם יש לי מה לעשות בנידון תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156022 בקיצור מישחקים יכולים לנצל את ערוץ מזג האוויר כדי ליקבוע תמזג אוויר במישחק עכשיו ניראה כמה זמן יקח לסוני ולמיקרוסופט לחכות את זה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות להזרים סרטי MKV לאקסבוקס בלי להמיר את הקובץ?? כי כשאני מנסה להפעיל סרט MKV זה אומר שהקובץ לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
ה 360 מחובר לי בכרטיס רשת במחשב ויש לי עוד כרטיס שאיתו אני מחובר לאינטרנט לא יודע אם הגדרתי את זה הכי טוב ד"א זה עבד לי פע אבל נעלמו לי כל מניי הגדרות אחרי וירוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ילד בן 4 ואני מחפש לו משחקים אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין החודש חברות GOLD שקיבלתי לבין החברות הרגילה? כלומר מה הGOLD מאפשר? מה יחסם בפני בסוף החודש? 2. אם יש לי משחק שתומך במשחק רשת (ורובם תומכים), האם אני חייב את הGOLD כדי לשחק? 3. הקונסולה שלי היא בגרסאת הSLIM 4GB, לכן אין לי אפשרות לבצע את ההתקנות של כל מני משחקים, האם אפשר לחבר התקן זיכרון חיצוני בUSB שעליו אפשר יהיה לבצע את ההתקנות הנ"ל? הכוונה היא גם לקשיח USB וגם לדיסק און קי גדול במידת הצורך.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים באתר PLAYASIA XBOX 360 אירופאי במחיר 400$, ויפני במחיר 350$. עדיף ארופאי, נכון? שמעתי שקשה להשג משחקים ליפני. כמה יעלה משלוח, והאים אני אצטרך לשלם מכס על זה? ואם כן, מה המחיר בדולרים המשוער שזה אמור לצאת? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
*כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
כשהיא נישאת על אדי ההצלחה האדירים של השקת ה-Pokemon GO, חברת המשחקים היפנית מציגה מזכרת מדליקה מהעבר שאותה יעריך כמעט כל מי שגדל בשנות השמונים והתשעים השבוע הנוכחי עשוי להיות המפנה הגדול שלו ייחלה נינטנדובשנים האחרונות – Pokemon GO שנוצר תחתיה הופך במהירות למשחק המובייל הכי פופולרי אי פעם, מקפיץ את המניה שלה מעלה באופן כמעט חסר תקדים ומבהיר שלחברה יש עתיד מזהיר בעולם הנייד, לצד קונסולת ה-NX החדשה לשוק הביתי שצוברת גם היא התעניינות גדולה יותר ויותר. אל אלו מצטרף עתה עוד מוצר מדליק שעשוי להפוך ללהיט בלתי צפוי – גירסה מיניאטורית של קונסולת ה-NES אשר החלה את הכל (וכבר חגגה יום הולדת 30 לפני כשנה), עם מיטב הלהיטים שנוצרו עבורה ותמיכה באמצעי תצוגה מודרניים. הדגם החדש-…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי התקנתי עידכון 3.40 OE-A ומאז יש לפעמים תקיעות בג'ויסטיקים L ו R השקופים אם במשחקים ואם במערתכ ההפעלה מה עושים? :'( :-[
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אתמול בלילה יצאה גרסאת הPAL למשחק שאמור להיות הכי טוב לWII, אני אמור לקבל אותו בזמן הקרוב, ככה שאני אוכל להעלות רשמים מאוד בקרוב... כאן נוכל לדבר על המשחק ואם תרצו לעזור אחד לשני וכו' תהנו נ.ב אני אקפיץ את הדיון כשהמשחק יהיה אצלי, אם הוא ירד לעמודים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שתי קונסולות משחק ישנות: Nintendo entertainment system (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nintendo_entertainment_system.png) SEGA mega drive (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Megadrive_no_shadow.jpg) המגה-דרייב תקין, הנינטנדו לא כל כך. השאלה היא האם יש מה לעשות איתן? סתם רעיון שהיה לי - לנסות לשפצר את השלט של הנינטנדו ולחבר אותו למחשב (ב-USB). אולי אפשר להמיר איכשהו את המשחקים לקבצים שירוצו על מחשב? אולי יש למישהו משהו לעשות עם המשחקים עצמם? אם מדובר באלקטרוניקה פשוטה - אולי לנסות לתקן את הנינטנדו? אולי סתם לפרק אותם כדי לראות איך הם בנויים, תחת ההנחה הסבירה שאם אני פותח אותם לא יהיה אפשר להרכיב אותם חזרה... בקיצור - אשמח לקבל כל רעיון שהוא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לילדיי יש SP2 (ישן, בן 5 שנים). אנחנו חושבים להישתדרג ולקנות מכשיר משחקים חדש, ומתלבטים האם כדאי לקנות SP3 או לקנות XBOX. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים המהותיים בן השניים, והאם יש עדיפות למכשיר מסויים (שנותן למשל אופציות רבות יותר, או שהוא נוטה פחות לתקלות וכד'). תודה רבה לעונים ולמומחים.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
http://socialclub.rockstargames.com/patches/ נראה שזה בעיקר תיקונים למשחק רשת.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
יש למישו מושג מתי הוא יוצא ? ולאיזה קונסולות הוא יוצא ? ראיתי את הטריילר ששיחררו ובאמת שרוקסטדי עשו איתו עבודה מטורפת. המשחק נראה מדהים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה הגיטרה שלי לא מגיבה טוב פתאום , החלפתי בטריות , ניסיתי לעשות Calibrate Lag אבל זה לא עזר , עושה רושם שהוא פשוט לא מגיב מספיק מהר. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי שמישהו כאן הזכיר את ה Shadow 6 Controller בעיצוב של XBOX ומתאים ל PS3 http://www.dreamgear.net/shop-by-platform/sony-playstation-3/shadow-6-wireless-controller.html למישהו כאן יצא לשחק בו? ביקורות כבר קראתי אבל אני רוצה חוות דעת של מישהו ששיחק בו. ועוד שאלה, יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותו בארץ באיזה יבוא אישי של מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי XBOX 360 ELITE בניו יורק. שם הכל עבד מעולה. הבאתי אותו לפה ואני לא מצליח להתחבר ל XBOX LIVE. האינטרנט מחובר, וכתוב בסטטוס: internet: conncted network: connected xbox live: disconnected. הוא אמר שאני צריך לעשות update, אז הסכמתי. הוא מגיע בערך לשלושת-רבעי ואז כותב error, ושאם הבעיה תימשך אני אפנה ל xbox.com/support. נכנסתי, לחצתי על המדינות שבהן XBOX LIVE פועל וישראל לא הייתה ברשימה. איך זה הגיוני? אני מכיר כמה וכמה אנשים שמשחקים. מה אני יכול לעשות? עריכה: טוב הצלחתי לעשות את ה update ולהתחבר, אבל כשאני מנסה לשחק MW2 במולטיפלייר הוא כותב לי משהו כמו: "this account isn't alowed to play at xbox live" או משהו כזה. יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי silver m…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה הכי זול לקנות את המשחק (חו"ל, ארץ וכל דבר). וחשוב מאוד שלא יהיו בעיות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מהיום ניתן לשחק ביותר מ-100 כותרי Xbox 360 בקונסולה העדכנית מבית מיקרוסופט, וזה מסייע לה לרשום היקפי ביקוש מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שירות-התמיכה-לאחור-במשחקי-xbox-360-הושק-עבור/
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 9 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה? הכל טוב? שמחים לשמוע. ד”ש לסבתא! השבוע יש לנו פרק קצת שונה בשבילכם – לוני שלנו נקרא לשרת את המולדת ועלה לצפון לטחון קצת מילואים… הוא בטח אוכל שם סרטים שהוא ב-Operation Flashpoint או משהו… אבל אל תתנו לזה להבהיל אתכם, כי הבאנו שחקן חיזוק מיוחד – סיב שלנו, מצוות הפאנבויז המקורי, חזר אלינו לפרק אחד! השבוע היו לנו פחות סיקורים, אבל השיחה נסחפה ונכנסו לדיונים בכמה נושאים שאין לנו בכלל ספק שתמצאו אותם כמאוד מעניינים (עתיד המוב והקינקט, הזמנת משחקים מחו”ל), וכמו תמיד היו צחוקים והרבה כיף. אנחנו מזכירים לכם שתחרות התחפושות נושאת הפרסי…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
הצריכת חשמל של ה Sony PlayStation גבוהה ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-