קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29471 המשחק המדובר יהיה משחק בסיגנון גוסט ריקון עם שילוב של גירס נשמע מענין ונחמד אבל השאלה היא כזאת: האם הופכים את העולם של היילו למין מריו ?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להבין משהו כבר הרבה זמן ולא מצליח.. חיפשתי גם פה ולא מצאתי תשובה. יש לי XBOX אמריקאי שנקנה לא מזמן - JASPER 150W. אני צריך ספק כוח שמתאים לארץ. עכשיו, כולם אומרים לקנות ממיר ל 500W, אבל בתכלס המכשיר צורך 150W. שאלתי הרבה אנשים בנושא, כולל מוכרים בחנויות ולא קיבלתי תשובה. אני מבין שככל שקונים W יותר גבוהה, אז זה יותר "בטוח" בשביל המכשיר, אבל אבל אם ידוע שהמכשיר צורך 150, למה לא לקנות 150 או 200 או מקסימום 300? (נ.ב, כפי שניתו להבין אני ממש לא מבין בחשמל..) באותו נושא. אם אני מבין נכון - ספק כוח של FALCON 175W אמור להתאים לי נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני חושב שיש לי בעיה בספק כח של ה360 שלי (המכשיר בן שבוע) רציתי לדעת איך אני מממש אחריות על הספק, איך אני שולח ולאן? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28363 מעניין כמה כסף מיקרוסופט שילמה על זה ...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/ps3/driving/cmr07/review.html?sid=6178807 בלינק הם נתנו דגש די גדול על העובדה שבניגוד לגירסאת המחשב והXBOX - הFRAMERATE הרבה יותר טוב (ואיזכור על ההבדלים בפס קול - להזכירכם , הפס קול בגירסא לא מקווצת לא נכנס בDVD לXBOX מחוסר מקום) ולסיכום אמרו שזו "ה"גירסא. מענין שהם לא היתייחסו לחוסר בחלק מהתאורות שקיים בין הPS3 והXBOX , כנראה הם מסכימים שבסולם העדיפויות - עדיף FRAMERATE טוב קבוע מאשר עוד כמה עצים ותאורות בSCREENSHOTS. ליביו
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב קודם כל הכנתי ווידיאו גימפלי קטן - סליחה על האכות בכל מקרה Resident Evil The Darkside Chronicles הוא המשך למשחק Resident Evil: The Umbrella Chronicles וכמו הקודם הוא יריות מסילה בעוד שResident Evil: The Umbrella Chronicles סיפר את הסיפור של Resident Evil Z Resident Evil 1 וResident Evil3 ועוד איזה פרק מקורי פה עיקר הסיפור זה Resident Evil2 וResident Evil קוד וורוניקה למרות שגם פה נוספו מקומות חדשים בכל מקרה הברתי כבר את רוב השלבים וסך הכל המשחק די טוב הגרפיקה למרות שקשה לראות מהסרטון היא אחת הטובות שיש לWII ב3D השליטה טובה והבוסים מלחיצים גם רמת האתגר טובה ואורך המשחק שמשחקים לבד טובה (אפשר לשחק 2 שחקנים ואז זה הרבה יותר קל ) הבעיה העיקרית …
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב אני יודע שהמשחק כבר ישן בכל מקרה זה סקירה לא ביקורת כי רק עברתי שלב אחד של אימונים למי שלא יודע זה משחק "יריות מסילה" או "אקדח אור" למי שמעדיף אם כמה אלמנטים קטנים נוספים אחד הדברים הטובים בו מההתרשמות שלי זה שהוא כנראה חושף הרבה מהעלילה של הסידרה במשחק אחד החיסרון זה שמי שלא שיחק בסדרה זה יקלקל לו הרבה דברים למעשה המשחק הזה מתחיל מRE-Z שמבחינת עלילה המשחק הראשון אני לא יודע אם הוא כולל את כל המשחקים עד היום כמו RE4 לדוגמה אבל די בטוח שהוא כולל הרבה הגרפיקה יחסית לWII יפה מאוד ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהשליטה מאוד טובה ובאמת מזכירה אקדח אור אין לי את הזאפר (תוסף פלסטיק דמוי אקדח) או פלסטיקים דבילים אחרים ובאמת שלא הרגשתי צורך בזה האווירה מצוינת וכן יש תחוש…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפעמים אני משחק קצת במשחקים שקראתי עליהם בעבר אבל שאין לי כרגע זמן לשחק בהם אז אני בנתיים בודק אותם קצת ורק בשלב מאוחר יותר משחק בהם בכל מיקרה Resident Evil 0 זה אחד מהמשחקים האלו בעיקרון למי שמכיר את משחקי Resident Evil הישנים אז יש הרבה דימיון השינוים העיקרים מ20 דקות משחק זה יותר סרטונים גרפיקה יפה בהרבה ומשחקיות אם 2 דמויות אבל לא כמו בישנים הקודמים שלכל דמות סיפור אחר במשחק הזה אפשר להחליף דמויות תוך כדי ולפתור פאזלים ברמת העקרון המשחק לפחות לפי ההתחלה לא איכותי כמו RE4 אבל כן יש לו אווירה יותר מגניבה ויותר קולנועית השליטה מיושנת וזה מה שמציק אבל ניראה משחק חביב תגרפיקה צריך ליראות בזמן אמת היא חלקה ומפורטת ומכניסה טוב לאווירה …
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה השיתי הפסקה מאיזה JRPG ישן שאני משחק והכנסתי את הדיסק של No More Heroes לא ידעתי אם הוא יפעל לי או לא אבל הוא פעל בכל מקרה שיחקתי שעה אחת כולל המצב אימון סך הכל משחק נחמד אני לא יודע למה גימספוט נתנו לו ציון 9 לפי השעה הראשונה הייתי נותן לו 8 אבל בכל מקרה משחק טוב גרפיקה מגניבה אבל הייתי רוצה יותר ליטוש ופרטים מוזיקה מאוד מגניבה שליטה קצת מבלבלת כל הזמן ניסיתי לתת מכות אם החרב כמו בזלדה שמזיזים את השלט אבל בפועל נותנים מכות אם B וA והזיהוי תנוע לדברים אחרים שזה מאוד מבלבל וחבל בכל מקרה אתם מגלמים רוצח שכיר שצריך להרוג רוצחים אחרים להגיע למקום הראשון בארגון מסוים המשחק הוא שילוב קליל של GTA\DMC +הומור ודברים מוזרים (טוב משחר יפני) המשחק היה אמור בה…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב עדיף מאוחר מאשר לעולם לא הDS LITE היא קונסולה ניידת של נינטנדו היא בעצם שידרוג של הDS הרגיל שמכונה היום "שמן" וקודמת לגירסה החדישה ביותר הDSI בכל מקרה הקופסה (אני יקח תמונות מהרשת ) שלי שחור לבן אבל ככה זה ניראה בעיקרון מלפנים מאחור כתוב כל מיני מידע אבל סך הכל קופסה מיקרטון יחסית מסיבית בכל מקרה פתחתי את הקופסה יש קופון לnintendo power (ירחון שלהם מקבלים אחד חינם אם רוצים -אבל לא ניראה לי שזה תקף לישראל כי אין פה יבוא רישמי של המכשיר חוברת שימוש והוראות בטיחות חוברת לpictochat -תוכנת מסרים שמגיעה מובנת במכשיר דף הרשמה והחוברת הרגילה של הDS LITE -הרבה עצים ניכרתו בשביל הDS :'( חוץ מזה יש כבל מין הסתם לטעינה שיש לו USB \מיני USB\וחיבור קטן וצהו…
-
- 33 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה יצא לי לשחק קצת במאריו גלקסי יש לי עוד הרבה משחקים אחרים לעבור חוץ ממנו והמשחק העיקרי שלי כרגע זה מטרואיד פריים קורפשין (3) וחוץ מזה גם גייד אמפיר במחשב ככה שאני לא ייתן ביקורת מלאה בקרוב רק סקירה קטנה בכל מקרה המשחק מתחיל -איך לא שהנסיכה פיץ נחטפת בפעם הגיזיליון אז אתם אומרים לעצמכם שוב ? זה לא אמור להיות משחק גדול במקרה ? ואז מהר מאוד אתם מגלים את אחד מהשימושים הטובים ביותר שמפתחים עשו בתלת מימד בהתחלה יש איזה הרגשה שאתם אוגר בתוך גלגל עד שמתרגלים תשכחו ממשחקים כמו פרי או איך שקוראים לו תשכחו מחלקים קטנים ברצאט תשכחו מחלקים קטנים בזלדה TP המשחק בנוי ממקומות קטנים בחלל (לפחות בהתחלה) שלכל אחד יש כוח כבידה מה שזה אומר שאם יש צורת עיגול אתם יכולים ל…
-
- 87 תגובות
- 7k צפיות
-
-
טוב אני יעשה סקירה קצרה ושיהיה לי כוח אני יעשה איזה ביקורת ווידיאו בעברית בשבלכם טוב לכל מי ששיחק בגלקסי 1 גלקסי 2 בסך הכל המשךל משופר שכולל כמה תיקונים שחבל שלא היו במשחק הראשון וכמובן שלבים חדשים לגמרי -והרבה מהם המטרה במשחק כמו במאריו 64 וגלקסי 1 זה לאסוף כוכבים (משימות במשחק ) ולהציל את הנסיכה כמובן ידה ידה ידה מי שלא שיחק בראשון לטעמי זה היה בדגש על היה משחק הפלטפורמות הכי טוב שיצא לי לשחק ושיחקתי בהרבה משחקי פלטפורמות היום אחרי מעל 110 כוכבים בגלקסי 2 ועוד לא סימתי אותו לגמרי לדעתי גלקסי 2 לוקח את הכתר הסיבות ? : 1-הרבה יותר שלבים 2-שיפור במצלמה 3-יותר גיוון 4-יושי דמות שחיקה בחלק מהשלבים 5-יותר נוסטלגי לוותיקים ביננו -תשחקו תבינו ... באופן כללי לא מדוב…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז ככה לא יצא לי לשחק במשחק הזה הרבה ואף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת אני מעדיף את סדרת ריזידנט איוול שהיא די שונה בכל מקרה התחלתי את המשחק ההתחלה טובה לא רואים את זה בסרטון בגלל מצלמת הסלולרי אבל הגרפיקה מאוד טובה ואז הגעתי לחלק של "סיוט" אחרי הסרטון ששם צריך לברוח מיצורים ולמצוא את היציאה החלק הזה מאוד שונה מהחלק בסרטון וכל פעם שיצור תופס אותך צריך לשקשק את השלט באופן מעצבן ביותר עברתי את החלק של הסיוט והחלטתי להפסיק לשחק לא שהמשחק הפחיד אותי או משהו פשוט החלק של הסיוט היה כל כך מטומטם שלא רציתי להמשיך בכל מקרה המשחק הזה קיבל ביקורות מעורבות חלק ירצו לשחק בזה כי זה משחק אימה \השרדות בלי שימוש בנשקים ויש לו גרפיקה מאוד טובה וחלק יחשבו שזה זבל של משחק בכל…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
סרטון משחקיות שצילמתי (ביד אחת ואם סלולר ) ראד סטיל 1 היה משחק השקה לWII -הוא לא היה משחק טוב במיוחד אבל היה אחד מהראשונים להשתמש בשליטה של הWII והצליח למכור מעל מיליון עותקים אז הוביסופט החליטו לפתח המשך בשם כמובן ראד סטיל 2 רק שהפעם החליטו לשנות את המיקום והגרפיקה וגם לחיב שימוש בתוסף של הWII הM+ ואני חיב להגיד שהוביסופט הראו את המשחק בפעם הראשונה התלהבתי -למעשה עד שלא קראתי תגובות גולשים למשחק ציפיתי לו מאוד ולצערי חלק מהגולשים צודקים לפחות לפי התחלת המשחק שכוללת חיסול של הבוס הראשון קודם כל כמו שהובטח הגרפיקה מאוד טובה ובאמת ניראת ככה - וזה גם רץ חלק אבל כל יתר הדברים שניתקלתי בהם בהתחלת המשחק בינונים או גרועים התחלת העלילה זה של מערבון סוג ז …
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ... ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר וחו…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אז ככה זאת רק סקירה ויקח לי די הרבה זמן באמת לשבת על המשחק הזה ולעבור אותו אז אני לא מתכנן ביקורת בקרוב ככה שאני נותן את הסקירה בהתבסס על ההתחלה של המשחק והזכרונות מTP בכל מקרה The Legend of Zelda: Spirit Tracks הוא המשחק החדש בסדרה המכובדת ומבוססת של זלדה סדרה שהתחילה עוד מימי הNES ועדין חזקה מאוד גם היום Spirit Tracks הוא יותר בסגנון של זלדה The Legend of Zelda: The Wind Waker שיצא בזמנו לגימקיוב וזלדה The Legend of Zelda - Phantom Hourglass שהיה המשחק הקודם לDS שגם הוא לקח הרבה אלמנטים מ Wind Waker ושאני אומר אלמנטים אז זה בעיקר גרפיקה בסגנון מצויר יותר ומשחקיות יותר קלילה בכל מקרה אני רוצה להתחיל דווקא מהבעיות במשחק שמובחנות מהתחלה למי ששיחק בPhantom H…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה רק סקירה קצרה כי אני רק בהתחלה בכל מקרה לא מזמן עשיתי 121 כוכבים במאריו גלקסי הראשון שזה מצריך בעצם לעבור את כל המשחק עם לואיגי ולהשיג איתו את כל הכוכבים ככה שקל לי לעשות השווה בכל מקרה גלקסי הראשון היה מצוין אבל עם ההתחלה של גלקסי 2 אומרת משהו אז כבר יש כמה שיפורים ברורים קודם כל זווית המצלמה מרגישה משופרת וניראה שנינטנדו עשו עבודה מאוד טובה בזה והרבה יותר כיף לשחק ככה ההתחלה מאוד טובה במקום הגלקסיות המעצבנות שהיו בגלקסי 1 פה החליפו את זה במפה כמו במשחקי מאריו הישנים מה שהרבה יותר יעיל ומהיר (מקבלים אותה אחרי השלב הראשון ) בנוסך לזה יושי שחיק במשחק ההתרשמות שלי מאוד טובה למי שאהב את הראשון זה משחק חובה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי עוד הרבה משחקים לעבור לפני זה אבל הייתי חיב לבדוק ואני חייב להגיד אוהאאואהויאו הקפיצה בליטוש מי מטרואיד פריים 1 למספר 3 היא ענקית דווקה את השליטה יותר אהבתי בראשון כי זיהוי אוטומטי לדעתי עדיף למשחק הזה אבל השליטה בכלל לא רעה ומוכיחה שאפשר בקלות לעשות FPS או במקרה הזה FPA לWII וזה בין השליטה במחשב לבין השליטה בקונסולות הסטנדרטיות בכל מיקרה יש סוף סוף דיבוב במטרואיד שזה מאוד משפר את החוויה הגרפיקה עברה שיפור רציני וצריך לראות בזמן אמת כי התמונות לא משקפות יש עלילה שכיף לעקוב אחריה סוף סוף(לפחות לפי ההתחלה) ודי מזכירה את מלחמת הכוכבים משולב במטרואיד ביחד האפקטים של הקול טובים בכלל ההתחלה של מטרואיד נראית מצוינת עכשיו הגרפיקה אולי לא ברמה של קריסיס \COD…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-