עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by tiptipon,

קראתי את הכתבה וזה הביא לי חשק לרכוש PSP חדש אני טס לקנדה בעוד חודש וחשבתי לרכוש אחד למרות שיש לי PS3 מה את אומרים כדאי לרכוש בקנדה או בארץ ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3583661,00.html

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by yuvalg,

לאחר לא מעט התבטויות רכשתי לבסוף WII. מהם המשחקים הטובים להתחיל מהם (בכל קטגוריה) מנסיונכם?

3. Started by gal663,

שלום חברים! אני מנסה להריץ את המשחק killzone 2 על ה ps3 שאני מכניס את הדיסק במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעת שגיאה error 80710723 כמו כן שאני מנתק את האינטרנט האלחוטי המשחק רץ באופן חלק! אשמח לעזרתכם תודה

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. כמה זה עולה? PS2 דק.. עם ציפ Matrix Infinity אבל לא המקורי.. אלא החיקוי.. + 16 מגה זיכרון + גויטיק אחד.. כמה זה עולה (בכמה למכור?)?

5. Started by stone cold,

טוב זה היה צפוי שיהיה סרטון כזה ורק שרמת השינאה של חובבי הPS3 וה360 תירד קצת כלפי תקבלו קליפ נגד הWII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19058

6. http://ngnews.wordpress.com/2008/08/05/warhawks-trophies-patch-out-on-august-27-more-trophies-details-revealed/

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by huber,

Game of the Year Grand Theft Auto IV Studio of the Year Media Molecule, creators of LittleBigPlanet Best PC Game Left 4 Dead Best Xbox 360 Game Gears of War 2 Best PlayStation 3 Game LittleBigPlanet Best Wii Game Boom Blox Best Independent Game World of Goo Best Action Game Grand Theft Auto IV Best Shooter Gears of War 2 Best Role Playing Game Fallout 3 Best Handheld Game Professor Layton and the Curious Village Best Multiplayer Game Left 4 Dead Best Rhythm Game Rock Band Best Team Sports Game NHL 09 Best Individual Sports Game Shaun White Snowboarding Best Driving Game Burnout Paradise Best Fighting Game Soul Calibur IV Best Game Based on a Movie or TV S…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  8. Started by 114508534,

היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  9. Started by guyby,

לפני שאני הולך להוציא סכום דיי גדול על סוני 3 רציתי לדעת כמה דברים. לא מאמין שאני אשחק משחקים מעבר ל-PES2009 והחדשים שיצאו אחריו, אני מכור רק למשחק הזה. אני מעוניין שהמכשיר הזה יהיה תחנת בידור להרבה שימושים, ראיתי שאפשר לחבר דיסק נייד ולראות ממנו סרטים או לשמור עליו DEMO של משחקים אז ככה: הבנתי שלגירסא של 40GB אין רשת אלחוטית זה נכון? בגירסאות שיש אלחוטי אני יכול לשתף את המחשב ולראות סרטים בLCD שלי? ההתקן של BLUETOOTH יכול לתמוך בעכבר אלחוטי או במקלדת אלחוטית (לגלישה באינטרנט), אם לא אז ב-USB אפשר? פשוט ההוצאה גדולה עלי (יחד עם רשת אלחוטית) אז חשוב לי לדעת שזה לא יהיה רק לכדורגל כי יש לי סוני 2 כרגע! תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by LaCostE,

שלום לכולם 8) אני בקנדה , וסתם התחלתי להתעניין בPS2 והחלטתי שאני רוצה אחד . אני לא חולה על קונוסלות , אלא סתם להעביר את הזמן . עכשיו השאלה שלי , בקנדה זה NTSC , בארץ PAL , המכשיר יעבוד בארץ ? המשחקים של PAL יעבדו עליו ? צריך משהו מיוחד ? זה דיי דחוף , אני עוד כמה ימים עוזב . ולינק http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B26C5CAD785174A5AA6DDDF691DAA462D351BE48AEA7AF9C666C54742198CB2F3BF8AE377AB5C885D8A28488859AD41F0DC3B896C386C6DCAF418CF96FF769302F723535C269B093E5658AAB4784B95B301C0ED7F2DF0CB875EDF4B8A7482DD65A4070DE3BE71726CAA5023125AE5F8AB3&sku_id=0665000FS10078938&catid=11167&test%5Fcookie=1 תודה מר…

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  11. יש לי עכשיו את הגרסאת arcade שהגיע עם 256 מגה אם אני לא טועה וזה ממש עומד להיגמר לי. אני משתמש בעיקר בזכרון בעיקר לשמירת משחקים. רציתי לשמוע מה דעתכם כדאי לי לקנות hd 20gb או 512 mb , בהתחלה חשבתי ישר על הכרטיס זכרון אבל אז ראיתי ש HD לא יקר בהרבה וזה יפתור לי את הכאב ראש. ראיתי באייבי HD ב30 דולר : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320437418635 ברור לי שזה לא באמת מקורי אבל כמה זה קריטי ? מה אתם אומרים כדאי לקנות ?

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

שיוסיף אותי בPSN EliteSniper99

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by methodman,

כל פעם שאני נכנס לשרת מופיעה לי הודעה שלפיה התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת אבל מצד שני אני לא יודע איך לשנות כלוןם בהגדרות ולכן לא מצליח להגידיר IP מישהו יכול לתת לי הוראות או איזה לינק שיעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  14. Started by silas91,

אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  15. בCMR2005 זה מרגיש כאילו אין לי רגישות בכלל בג'ויסטיק האנלוגי (כנ"ל בDiRT), הורדתי את PINACCALE וניסיתי לסדר שם אבל זה פשוט לא הולך ! מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה זה DeadZone ו Saturation שמופיעים בהגדרות של המשחק ?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by djelectric,

אוקיי אז המשחק הורכז לא מזמן, טריילר גם יש: יש בי איזושהי תקווה שהמשחק הזה יעשה פורט לPC. אני אישית מאוד נהנתי מ-Marvell super heroes VS street fighter

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by stone cold,

מאוד מאוד יהיה לי חבל אם השמועה אמיתית הם היו היוצרים של אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטוב ביותר ולפי שמועות עבדו על לפחות משחק WII אחד http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34732

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  18. Started by lowlow1001,

1.Dementium: The Ward- http://ds.ign.com/articles/831/831835p1.html מדובר במשחק אימה-פעולה מגוף ראשון,המשחק מתנהל בתוך בית משוגעים שאתם אחד החולים לא עלילה מיוחדת ,ששווה להרחיב עליה,למי שחושב שמחק FPS ב DS זה כשלון ידוע מראש,טועה!. השליטה במשחק היא מצוינת,קל מאוד לכוון נשק\פנס ועוד יותר קל להסתובב בבית משוגעים התנועה היא מהירה כמו FPS למחשב, כגון DOOM,QUAKE הישנים. אין הרבה נשקים אבל כל אחד בעל יחוד בהתחלה מקבלים פנס שכמו DOOM 3 מגדיל את טווח הראייה, ומשמש בנוסף להברחת ג'וקים,האקדח הכי חלש אבל הכי קל למצוא לו תחשמות,בנוסף מקבלים גם מסור חשמלי (שזה תמיד מוסיף נקודה בציון כללי). זה בערך המשחק, אז מה הופך אותו לטוב יותר/או לשווה קנייה לפי דעתי. הגרפיקה או העיצוב טובים מאו…

19. Started by Director,

שלום לכולם. היום הייתי אצל בן דוד שלי ,והיה לו XBOX 360 וראו ממש יפה . (פעם ראשונה שראיתי את ה XBOX בפעולה ). עכשיו התעניינתי גם לקנות אחד , אבל מה לדעתכם עדיף ? XBOX / PS3 ? ה XBOX עולה גם פחות ב 1000 + - מה PS3. ועוד שאלה , ראיתי בכל מיני מקומות שרשום XBOX LIVE , אז מה הכוונה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  20. שלום לכולם , עד עכשיו שיחקתי באקס בוקס על מסך המחשב שלי Dell U2311H למי שמכיר . ואתמול להפתעתי גיליתי שיציאת הHDMI באקס בוקס לא בסדר משום מקום היא נהרסה לי הלכתי ל ENJOYSTICK (אין כבר אחריות כי הוא עבר שנה ) ואמרו לי שם שזה יכול לקרות מהסיבה שחיברתי את כבל ה HDMI למסך המחשב בזמן שהמחשב היה דלוק וככה היא נהרסה לי ושאי אפשר לתקן . אז השאלה שלי האם זה נכון ??? הלך לי האקס בוקס ???? (חוץ מיציאת VGA רגילה ) זה לא נשמע לי הגיוני שאי אפשר לתקן דבר כזה בכל זאת זה לא ששברתי את הכניסה או משהו פשוט הדלקתי את האקס בוקס בזמן שהמחשב היה דולק וזה נשמע לי כלכך מפגר שייהרס לי האקסבוקס בגלל דבר כזה .

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by stone cold,

שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by צומפי,

אני זקוק לPS2 עם שני שלטים ציפ כרטיס זיכרון. מה אתם אומרים על ההצעה הבאה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2252 האם כדאי לקחת את הציפ מטריקס אינפיניטי? האם ניתן למצוא הצעה טובה יותר באזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  23. לקראת היציאה לחופשה שלי וניצול כמה שעות טובות של ה-PS3 ביום התחלתי להיות מודאג. תכלס מאז שקניתי אותו, בערך 60-70 אחוז מהזמן שה PS3 דולק המאווררים פועלים על מה שנשמע כמו עוצמה מקסימלית. עדיין לא היה לי שום תקלה (פעם ב-כשאני פותח איזה דמו חדש שהתקנתי הקונסולה נתקעת ואני צריך לכבות מאחורה ולהדליק מחדש). אני לא צריך להיות מודאג בקשר לנושא?

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. קיבלתי שלט אלחוטי עם המכשיר, האם כל פעם צריך לסנכרן אותו מחדש למכשיר? בנוסף אשמח לשמוע המלצות למשחקים שהחברה גם תשמח לשחק בהם... אם זה ביחד או לבד הכל הולך.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by nirsk1,

אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים