עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

Game of the Year Grand Theft Auto IV Studio of the Year Media Molecule, creators of LittleBigPlanet Best PC Game Left 4 Dead Best Xbox 360 Game Gears of War 2 Best PlayStation 3 Game LittleBigPlanet Best Wii Game Boom Blox Best Independent Game World of Goo Best Action Game Grand Theft Auto IV Best Shooter Gears of War 2 Best Role Playing Game Fallout 3 Best Handheld Game Professor Layton and the Curious Village Best Multiplayer Game Left 4 Dead Best Rhythm Game Rock Band Best Team Sports Game NHL 09 Best Individual Sports Game Shaun White Snowboarding Best Driving Game Burnout Paradise Best Fighting Game Soul Calibur IV Best Game Based on a Movie or TV S…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by 12131,

איך הופכים שלט אקס בוקס לעכבר במחשב?

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  3. נשרף לי החלק שמחבר בין השקע לסוני זה אם הריבוע באמצע.. וזה לא עובד בדקתי 23232 פעם מוכרים אותו בנפרד? אם כן כמה יעלה ? .

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  4. Started by ita123,

שלום לכולם יש לי PSP מהדגמים הישנים 1000 ורציתי לדעת עד איזה נפח הוא תומך ואיזה סוגים מתאימים לו, האם הUltra II MS Pro Duo יעבוד איתו?

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by huber,

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=194938 הבחור הזה אוהב לעשות כותרות, אבל הפעם הוא צודק.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  6. Started by a-lmog,

הרבה כתבות אמרו שיוצאת בחודש אוגוסט גירסת ה- JASPER החדשה שאין לה טבעת המוות ובאוגוסט יצאה הגירסה של ה- 60GB רציתי לדעת אם זאת הגירסה שדיברו עליה?

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by ofir2808,

שלום לכולם, החלטתי לקנות XBOX360 ולאחר בדיקה קצרה, גיליתי כי יש מספר דגמים, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גרסת ה - ARCADE לגרסה הרגילה? המפרט הטכני שלהם נראה אותו דבר ועדיין יש בינהם הבדל של 70 דולר (בארה"ב, בארץ אפילו יותר). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  8. 3 פעמים פתחתי אותו שמתי משחה פעם שכבה דקה ופעם עבה ופעם בינונית ב 3 המקרים הוא עובד לכמה דקות ושוב זה חוזר איזה באסה זה,

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by gtabak_37,

כמה אפשרויות! יש אולם קולנוע לצפייה בסרטים, אתה יכול לשחק עם חברים סנוקר וכל השאר במועדון. באולינג במועדון הבאולינג. לכל אחד יש דירה משלו, אני לא חשבתי שזה יהיה ככה וממש התלהבתי. סרטון של 12 דקות של גירסת הבטא 0.98 - שווה צפייה! http://www.psu.com/PSU-Exclusive--Home-Beta-098-video-walkthrough-News--a0004871-p0.php

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  10. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק אחרון לשנה הנוכחית, איתי חזר אלינו מניו זילנד הרחוקה והצטרף לפרק מסכם – פרק מיוחד! למה מיוחד? או – טוב ששאלתם! כי בפרק הזה לראשונה בתולדות הפאנבויז אנחנו מתכנסים חגיגית בחדר אחד ומקליטים פנים מול פנים לא רק זאת, אלא שקומץ מאזינים ברי מזל קיבלו הזמנה לוידאו צ'אט וצפו בנו משתטים בלייב ואף נטלו חלק בתכנית עצמה. אהבנו את הרעיון – יתכן מאוד שנעשה זאת שוב, אבל קודם עלינו לפתור כמה בעיות טכניות שהורידו מאיכות השידור ועל כך אנו מתנצלים. אגב, קטעי הMP3 של המאזינים שנשלחו אלינו שובצו בתכנית ואהבנו אותם מאוד – כל הכבוד חבר'ה, הפרסים כמובטח, יחולקו בקרוב תודה לכולם על שנה נפלאה, שנה הבאה תהיה…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by er0101,

הי, אני לא מוצא את האופציה לעדכון אחרי שבעבר עשיתי עדכון לNXE. אני חייב עדכון כי אני מנסה לנגן HD בסטרימינג מהמחשב וכתוב לי שאני צריך עדכון. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אני לא מוצא את האופציה בשום תפריט. מקווה שפספסתי ותוכלו לעזור. תודה עריכה: ניסיתי שוב לנגן את הסרט והתבקשתי להוריד מפענח MP4 וAAC. התקנתי, פתחתי את המדיה סנטר מחדש בXBOX וכשאני מנסה לנגן MKV יש רק סאונד. התקנתי TVersity ומשום מה אני עדין מגיע למסך של המדיה סנטר ולא של התוכנה. חוץ מזה XVID סטנדרטי ברזו' DVD נראה מפוקסל מאוד על LCD 1366X768 וביחס 3:4 למרות שהסרט 16:9. עם אחד ממצבי הזום זה נמתח אבל עדין מפוקסל בצורה נוראית. אגב, ניגנתי WMV HD הדגמה של גלישה בים וזה מדהים! אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by stone cold,

טוב זה היה צפוי שיהיה סרטון כזה ורק שרמת השינאה של חובבי הPS3 וה360 תירד קצת כלפי תקבלו קליפ נגד הWII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19058

13. שלום לכולם, אני רוצה לקנות אקס בוקס 360 יד שנייה אמריקאי, רציתי לדעת עם הוא יעבוד על הטלוויזיה שלי: 26LC2R ??

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by liorper,

יש לי lcd מדגם : 32lg30r הטלזויזיה תומכת hd Ready קיבלתי עם הסוני כבל hdmi ואני חיברתי בינו לבין הטלויזיה..... והרזולוציה היא 480 p ובמפרט של הטלוזיה רשום שהכניסות hdmi קוראות 1080i 1080p 720p שאני מנסה לשנות אותה לרזולוציה יותר גבוהה 720 p או 1080 i או 1080p זה לא מאפשר לי ומחזיר אותי תוך 30 שניות לרזולוציה הקודמת שהיא 480 p למישהו יש מושג מה עושים ?!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  15. Started by huber,

http://gamesblog.ugo.com/index.php/gamesblog/more/live_from_e3_hands_on_flower/

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  16. בינתים אין הרבה דיווחים כי הוא יצא לא מזמן אבל תראו אחד מהם ותגובות למי שאין כוח יכול להיות שהD-PAD החדש שנותן אפשרות להחליף בין דיסקית (כמו ברגיל ) לבין סטנדטי לא עמיד ויכול לישבר -וזה היה הפיצר הכי חשוב בשדרוג כרגע מוקדם לדעת כמה זה נפוץ באחוזים אבל כדי לעקוב עם זה יקרה הרבה MS בטח תוציא מודל נורמלי יותר

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב מי שרוצה לדבר על הנושא מוזמן אין לי כוח לעלות כרגע פרטים שנחשפו היום אבל הם באתרי המשחקים

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by silas91,

אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. Started by slrr,

בבקשה עזרה אם הסבר איפה מקישים וזה...

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  20. קיבלתי שלט אלחוטי עם המכשיר, האם כל פעם צריך לסנכרן אותו מחדש למכשיר? בנוסף אשמח לשמוע המלצות למשחקים שהחברה גם תשמח לשחק בהם... אם זה ביחד או לבד הכל הולך.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by shaytan,

שלום ,מישהו מכיר חנויות באיזור באר-שבע שמוכרים משחקים לps3.חוץ מ Bug

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום, אני משחק במשחק FORZA3 ופתאום קובץ השמירה שלי נדפק... רק לאחר שהסרתי את השמירה המשחק "הסכים" לעלות אבל עכשיו קריירה של שנה ירדה לטמיון... האם יש דרך לשחזר את השמירה דרך חשבון ה-LIVE או לערוך קובץ שמירה כך שאני יוכל לחזור למצב שבו סיימתי...? ראיתי שיש מוד שעורך את המשחקים בגיימר טאג האם זה רק ל- LIVE?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29258 אני חושב שMS קבלה דיווח כזה בזמן הגרוע ביותר מבחינתה E3 ממש קרובה וכנראה היו אמורים להיות הכרזות גדולות עכשיו אם הדיווח הזה זה עלול לקלקל הרבה ממאמצי השיווק-פרסום שלהם כרגע לא ידוע אם זה רק עלית שמבוססים על הלוח אם הישן או גם עלית מבוססי פאלקון

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by oz25,

כמה שאלות בנוגע לפרו(באקס בוקס 360): 1. כל פעם שאני משחק נגד "המחשב" או נגד חבר ומגיע לעימות פיזי על הכדור כשהכדור ברגליים שלי היריב מעיף אותי בשנייה וזוכה בכדור(איך אני שומר על הכדור?) וכשאני מנסה להגיע אתו לעימות פיזי כדי לחטוף לו את הכדור אני לא מצליח לעשות זאת במהירות, מה שגורם לי לחשוב שבטוח יש כפתור מיוחד שמפעיל את הפעולה הזאת, מישו יודע מהו? 2. תמיד בהרמת כדור של שוער כשאני משחק נגד חבר איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שלו נמצא לפני השחקן שלי כדי לקבל את הכדור וגם זה לפי דעתי בלחיצת כפתור מישהו יודע איך עושים זאת? 3. שאלה בקשר לבעיטה, מישו יודע איך בועטים בעיטה שטוחה על הקרקע(או כל סוג אחר של בעיטה חוץ מהבעיטה הרגילה) ? 4. איך אני מעדכן את המשחק מבחינת קבוצות, ש…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.