קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם , השאלה מדברת על XBOX360. רציתי לשאול האם המשחק FIFA 12 יעבוד על הפריצה LT הכי ישנה(1.7). הורדתי כבר גרסאת Ntsc/u / Pal ומשום מה זה לא עבד S: אז אם אני אוריד גרסאת ריג'יון פרי או רק פאל זה יעבוד ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק של פלייסטיישן 2 אני מנסה להעתיק אותו לדיסק חדש- (המכשיר שלי כבר לא מצליח לקרוא אותו...) העתקתי את כל הקבצים שלו וצרבתי אותם דרך תוכנת הצריבה של ווינדווס 7 לדיסק חדש הכנסתי את הדיסק לקונסולה - הופיעה הודעה "הדיסק לא יכול לפעול" מה לא עשיתי בסדר? תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן להגיד לי לכל הרוחות עם האקסבוקס הזה איזה גירסאות אמורות לעבוד בו ? אני ניסיתי NTSC ו PAL של PRO 2012 והם לא עבדו.. האם זה NTSC-J או NTSC-C ????? כי NTSC-U לא עובד. אני כבר ממש התחרפנתי מהמכשיר הזה,חבר קנה יד שנייה והוא משגע אותי אשמח לעזרה. לי אישית יש PAL ועובד כמו שעון.
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לרכוש את הבוקס עם הקינקט במחיר הכי זול בארץ, זאפ לא מניב תוצאות חיוביות, בזמנו היה ב 1400 בביג בוקס אבל נגמר להם המבצע... למישהו יש רעיון לחנות אמינה במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי האקסבוקס שלי פרוץ ואני רוצה לשחק בלייב.. אם אני עושה לו update כאילו מעדכן אותו... מה הסיכויים שיתנו לי באן?? ומה יכול לקרות לו אם יכול בכלל תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/11/20/walmart-selling-limited-edition-blue-wii-for-99-96-on-black-fri/ ליתר דיוק המחיר הוא 99.96 דולר אז זה עדיין פחות מ-100 דולר ... האם יכול להיות שמכירת כמות מסיבית של קונסולות ב-Black Friday תגרום למפתחי המשחקים להתעורר ולהציג משחקים או קונספטים חדשים? לא בטוח אבל סביר להניח שמיקרוסופט וסוני יענו במבצעים אגרסיביים משלהם. עריכה: חלק מהחנויות בארה"ב מציעות Xbox 360 Slim 4GB במחיר של כ-150 דולר ו-PS3 תמורת כ-200 דולר (בחלק מהמבצעים נכללים שני משחקים). ראוי לציין שחלק מהמבצעים מצריכים הגעה פיזית לסניפים מוקדם בבוקר או מאוחר בלילה אך לדעתי שווה להטריח את החבר או הקרוב משפחה שלכם בארה"ב בשביל העסקאות הללו. http://slickdeals.net/forums/showthread…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המשחק CODMW3 , כשאני משחק הוא רושם לי שמבצע שמירה אוטומטית, וזה נכון במקרה של הרג אני חוזר לנקודה האחרונה. אבל כשאני סוגר את הקונסולה ובא לשחק למחרת , אני שוב פעם מתחיל מנקודת ההתחלה שבו אני נחלץ מההאמר. האם כך עובדים כל משחקי COD? בברכה,
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
בבדיקת הקישוריות ב PS מתקבלת הודעת ה "The router in use may not support IP fragments". מנבירה קלילה ברשת עושה רושם שמדובר בסוג של מחלה של הדילינקים בשילוב ה PS3. חלק מהמשתמשים מצליחים לפתור זאת באמצעות הגדרת ה MTU בראוטר ל 1500 וכנ"ל גם לגבי ההגדרה הרלוונטית ב PS3, חלק באמצעות שדרוג הקושחה וחלק מועט נוסף באמצעות טקסים פאגניים וחשמול הראוטר ב 220v והחלפתו באחד של חברה יותר נורמלית. במקרה שלי, מלבד נסיון החשמול, זה לא ממש עזר ולכן באתי לכאן... אולי לכם יהיה רעיון כלשהו. גירסת הקושחה היא הבטא האחרונה מבזק - 2.54. בראוטר מאופשר uPnP וה PS3 מקבל כתובת אוטומאטית מה DHCP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מעונין לקנות דיסק של משחק ויי:star wars the complete saga wii pal יד שניה או חדש.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום אני חדש בכל הנושא ויש לי כמה שאלות. קניתי עכשיו XBOX 360 דגם SLIM המכשיר פרוץ. אני מנסה להתחבר דרך ראוטר אלחוטי ל XBOX LIVE וכל הזמן נכשל. המדריך מפנה אותי להגדרות של הנתב, יש לי נתב של אורנג' וביקשתי מהתמיכה שלהם להגדיר את הנתב אבל הם ביקשו את כתובת ה IP של ה XBOX ושם של ה PORT שצריך לפתוח. אלה נתונים שלא הצלחתי למצוא. האם זה בגלל שהוא פרוץ ? כששאלתי בחנות אם הם יודעים מה צריך לעשות הם לא ידעו לעזור וגם הזהירו אותי שאם אתחבר אז הפריצה תתבטל. זה נכון ? במידה ואכן זה נכון והפריצה מבוטלת המכשיר הופך ל"כשר" ? או שהוא מסומן ואני לא אוכל להנות לא מהפריצה ולא מהיתרונות של מכשיר לא פרוץ ? אשמח לקצת הסבר בנושא ה"באן". מצטער על ריבוי השאלות בנושא אחד אבל לא מצאתי תשובות בפורו…
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום קניתי בצרפת לפני חודשיים בערך borderlands GOTY ועכשיו גמרתי אותו (דרך אגב היה לי borderlands למחשב אבל עם DLC אחד) ועכשיו ראיתי שצריך להכניס קוד כדי לפתוח את הDLC ועשיתי download contect וזה לא מצא כלום. ??? מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
בוקר טוב , ניסיתי לחבר את הגיטרה עם ממיר כזה מחיבור של PS3 ל USB - חיברתי את זה לאקסבוקס ולא קרה כלום - איך אפשר לגרום לגיטרה לעבוד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קונסולה ובזמן האחרון אני מחפש הצעות ראיתי בebay פ ps3 בין המכירים 800-1000 שח האם זה הגיוני אין איזה קאצ בסיפור ואם זה אמיתי מישהו יכול להביא הצעה של ps3 כדאי במחירים האלה יד ראשונה לא משומש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
זה אזניות אלחוטיות + חיבור USB קטן שהוא אלחוטי...כמו דונגל שמחברים לUSB..והוא מהבהב וכו'... בכל מקרה אני מחבר את הדונגל לPS3 מקדימה, והוא לא מזה אותו הוא רש unknown Usb device... אז ניסיתי לחבר את הדונגל למחשב....ולעשות את הפעולה כשהוא מחובר למחשב ...והופה הסוני מצא את האוזניות ... עשיתי להם CONNECT , הגדרתי אותם כ input וגם output יש להם רמקול מובנה... בתפריט של ההגדרה אני שומע את עצמי , אך כשאני יוצא מהתפריט אני לא שומע לא את הממשק , ולא משחקים ,(יענו כלום) הסוני מחובר למסך המחשב בכבל שיוצא ממנו HDMI ונכנס למסך ב DVI. קניתי FFXIII2 ו1 וכל מיני אבל מבאס לשחק בלי סאונד ... מה בדיוק הבעיה מה אני לא עושה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, מצאתי PS3 יד שניה שנשמע לי אחלה. (320GB) עם שני שלטים והארד דיסק חיצוני ב-1400 ש"ח. הבעיה היחידה שהוא פרוץ, אם אני רוצה לשחק ברשת אני יכול לשדרג גירסה ולשחק חופשי או שיכול להיות עליו BAN ? מה כדאי לבדוק כשאני בא לקנות אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מספר שאלות בנוגע לקניית PS3 יד שניה. 1. האם יש משהו חיצוני שאוכל לראות שיגיד לי מה קרה למכשיר? (אני מדבר מעבר לשברים והתרסקויות, אולי תיקתוק מוזר וכו'). 2. איך אני מזהה אם מדובר בPAL או בNTSC? 3. חבר שלי אמר לי שיש עניין של קרן שצריך לבדוק כמה היא חזקה, במידה והמכשיר קורא סרטים זה מוכיח על קרן חזקה, האם זה נכון? ויש עוד דרכים לבדוק? 4. איך מבררים אם המכשיר קיבל באן?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3156022 בקיצור מישחקים יכולים לנצל את ערוץ מזג האוויר כדי ליקבוע תמזג אוויר במישחק עכשיו ניראה כמה זמן יקח לסוני ולמיקרוסופט לחכות את זה ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
*** הערה: נכון שציטוט הוא מאתר Warez אבל לדעתי ה Thread שלי אינם חורג מחוקי הפורום, אבל אם הוא חורג נא למחוק *** While the Wii wasn't designed to be a media hub, there's no reason it can't be thanks to the functionality of the Wii Oprea Browser that is now available. Wii Media Center X lets you stream your JPG, GIF and PNG images, MP3 audio and FLV video from your computer to your Wii. You can create FLV videos yourself by converting your original videos using our newly released version of Wii Video 9 (1.93). התחלה לא רעה בכלל אבל לבצע המרות ל Flash לפני צפיה בכל סרט יכול להיות מעיק, יש עוד מקום לשיפור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה שלי האם זה פשוט כל כך . כלומר, מעתיקים משחק לכרטיס זכרון של הפיאספי ואז שמים אותו במכשיר וואלה המשחק עובד.........או שיש מדריך ארוך ומייגע שצריך לקרוא כדי להבין איך לשחק במשחקים מכרטיס הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש איזה מתאם לחיבור VGA/DVI לPS2?.. אני רוצה לחבר את הPS2 למחשב ולשחק דרך המסך (ללא VIVO)...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13852 :lol:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יצא לשחק אותו בבוקס אפילו שהיה לי
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
אני מעריך שזה מוד של איזה משחק מחשב למישהו יש פרטים על המשחק\מוד הזה ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לי יש את המשחק god of war 2 עכשיו אני יודעשצריך לצרוב אותו ב-dl ולחברשלי יש צורב כזה...הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות דיסק...מישו יכול להיא לי אתר או משו אני לא יודע איפה מוכרים...ומישו יכול לתת לי מדריך איך צורבים את המשחק בשיטה הזאת???...לצרוב בשיטה הרגילה או שיש דרך אחרת????
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש מכשיר שעובד כנתב אלחוטי למכשיר ה DS למשחקי אונליין וגם בעזרת תוסף זכרון ודפדפן אופרה להוריד דמואים של משחקים שיוצאים . אני מחפש לקנות את המכשיר בארץ אך עד עכשיו לא מצאתי חנות אחת אפילו . (גם לא במחיר מופקע) 1. אם אתם מכירים תנו לינק בבקשה 2. אם לאו אז אולי משהוא מכיר חנות מעבר לים שעושה משלוחים לארץ וגם אמינה ובעלת מחירים הוגנים מדובר בתוסף בגודל ובמשקל של DISK ON KEY דור ראשון. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-