קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום בXBOX 360 עלית יש חשיבות לשיטות שידור ??? כמו בPS3???
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
הצריכת חשמל של ה Sony PlayStation גבוהה ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי את מכשיר הPS3 160GB פרוץ (אני לא יודע את הגרסא). את המשחקים אני מעלה דרך הארד דיסק חיצוני בפורמט FAT32. הייתי רוצה לדעת האם ניתן להעלות באופן עצמאי את המשחקים דרך המחשב, כלומר להוריד משחק PS3 דרך טורנט ולהעביר להארד דיסק.... עד עכשיו פשוט חבר העביר לי את המשחקים והוא לא מגלה לי איך הוא עושה את זה... תודה מראש, ארד גונן
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באקסבוקס 360 ג'אספר ארקייד. פתאום הוא לא עובד בטלווזיה שלי(SHARP 32A37M)כשאני מחבר בכבל HDMI(ניסיתי כמה כבלים וזה לא עובד,וכשאני מחבר את ה YES HD זה עובד)אבל כשאני מחבר בcomposite האקסבוקס עובד. וכשאני מעביר את האקסבוקס לטלוויזיה אחרת(LG 47LD460) זה עובד בHDMI,מה אני יכול לעשות כדי שהאקסבוקס יעבוד בטלווזיה שלי ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
מה המשחק בין האחרונים הכי טוב של dragon-ball ב PS3 ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי יום הולדת עוד חודש והחלטתי לפנק את עצמי בקונסולה אבל כרגע אני נמצא בהתלבטות קשה בין שתי קונסולות PS3 וWII האמת שחשבתי לקנות את הWII כבר כמה פעמים, אבל אף פעם לא יצא לי אני מאוד אוהב את כל המשחקים של נינטנדו - מריו זלדה וכו' רק שלפי מה שהבנתי הWII בסוף דרכו כרגע עם היורש החדש בפתח אני מעוניין לקנות קונסולה עכשיו ולא רוצה לחכות לחדשות יותר הPS3 זה משהו שצץ לי רק לאחרונה מאז ששיחקתי אצל חבר בLBP וממש התלהבתי מהמשחק אני מוכרח להודות שיש כרגע בערך רק 4 משחקים שמעניינים אותי בPS3 - שלושה מהם אקסלוסיבים - LBP 1+2 וKATAMARI FOREVER אבל עצם העובדה שהוא יכול לשמש גם כנגן בלו ריי יכולה להיות שימושית בנוסף רוב משחקי הMAINSTREAM יוצאים בעיקר לPS3 ואקסבוקס ופחות לWII ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל האנשים שמבינים ב WII מוסב USB. יש לי HARD DISC נייד 500 GB שחבר שלי הביא לי ובתוכו משחקים לWII. הוא הכין אותו דרך התוכנה שצריך להוריד לפי המדריך וכו', והמשחקים בו עובדים בWII. השאלה שלי היא איך אני משכפל את הדיסק קשיח של חבר שלי לדיסק קשיח חדש? כלומר יש לי דיסק קשיח זהה רק חדש, ואני רוצה ליצור העתק מדוייק של הדיסק של חבר שלי כך שגם הדיסק קשיח שלי יריץ משחקים דרך הUSB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה , הבאתי מערכת קולנוע ביתית של פיוניר , המפרט : http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?P...ff=Zap〈=he עכשיו בטלויזיה שלי יש 2 חיבורים של HDMI , באחד אני מחבר את הסוני3 סלים 320 ג'יגה , ובשני אני מחבר את המערכת קולנוע עכשיו בשביל שאשמע בכל הרמקולים(5.1) בזמן שאני משחק בסוני אני אמור לחבר כבל אופטי או HDMI הבעיה היא שגם במערכת הקולנוע וגם בסוני יש רק חיבור אחד של HDMI אז מה שמשאיר לי את הכבל אופטי , וגם פה יש בעיה שבמערכת הקולנוע אין חיבור אופטי , רק בסוני יש. האפשרות האחרונה שנשארה זה RCA עם האדום לבן , עכשיו שאני מחבר תסוני עם הכבל RCA רק 2 רמקולים עובדים , ובהגדרות בסוני של ה-AUDIO מתי שאני נכנס ל AUDIO OUTPUT SETTING ובוחר מבין ה3 האפשרויות שיש לי : HDMI כבל אופטי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי כמעט 3 חודשים שלא נגעתי באקס בוקס החלטתי לשחק שוב כשהדלקתי את המכשיר הוא ביקש ממני לעשות עדכון גרסא אז הסכמתי הוא באמת התחיל להוריד וסיים אבל כשהוא התחיל לעשות אינסטול הוא שלח לי שגיאה 3151-351f-b780-0401-c000-0022 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה אני לא מצליח כלום לעשות?!!!!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
היי, מכרתי את הסוני 3 שלי ואני רוצה לקנות אקס בוקס. אני לא מתכוון לשחק ברשת, רק אופליין. איזה דגם הכי מומלץ? מה זה משנה אם הוא 4 גיגה או 200 גיגה? (רק בשביל ההתקנות של המשחקים?) יש דגמים שמתחממים יותר מהר מאחרים? יש סוגי שלטים מסויימים או שכולם אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש אפשרות להזרים סרטי MKV לאקסבוקס בלי להמיר את הקובץ?? כי כשאני מנסה להפעיל סרט MKV זה אומר שהקובץ לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן WII חדש שנקנה לפני כחודשיים מאופיס דיפו. אם הבנתי נכון מדובר על פורמט PAL בכל אופן אני מעוניין לקנות לו עוד שלט ונונצ'ק. המחירים בארץ לפי מה שראיתי הם באזור ה-200 ש"ח לשניהם יחד במקרה הטוב. מחיפוש קצר באיביי ראיתי TOP TATED SELLER שמוכר את הנ" בכ-60 ש"ח. האם צפויה להיות בעיית תאימות או שזו קנייה בטוחה? האם ממה שאתם מבינים/יודעים זה נשמע הגיוני המחיר לשלט מקורי או שככל הנראה מדובר בתחליף או חיקוי זול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי מסך חדש LG IPS236, בחרתי במסך הזה כי קראתי עליו ביקורות טובות באינטרנט וגם פה בפורום וגם בגלל העובדה שיש לו חיבור HDMI - בדיוק בשביל לחבר את הפלייסטשיין חיברתי והכל עובד טוב ויפה רוב הזמן, אבל לפעמים באמצע שאני משחק, המסך משחיר לכמה שניות (יכול להיות אפילו רבע דקה) ולאחר מכן התמונה חוזרת, משום מה המסך גם לא מגיב תוך כדי... חשבתי לעצמי שאולי יש בעיה בכבל HDMI למרות שהכבל הזה חיבר לפני כן את הפלייסטשיין לטלוויזיה ומשום מה זה קורה לי רק כשאני משחק בפלייסטשיין על המסך הזה, אם אני משתמש ביציאה של הDVI שאליה חיברתי את המחשב, זה לא קורה. האם יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הפלייסטשיין בעקבות המעבר מטלוויזיה למסך מחשב או שאולי היציאה של HDMI או הכבל…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כאן מישהו מומחה בנושא SONY2 דק - אני רוצה לשחק ברשת TEKKEN או PRO או NFS . האם ניתן? כיצד עושים את זה? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת מידע על הקנסולה העתיקה הזאת תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים מה שלומכם? כבר הרבה זמן שאני לא מבין מה אני עושה... איך אני בידיוק צורב משחק ל SONY 2? (יש לי סוני 2 עם ג'וק) צרבתי על דיסק DVD-RW 4.7 GB משחק מסויים בנרו -----> BURN IMAGE את קובץ ה - ISO אבל המשחק פשוט לא עובד בסוני, אני צורב על המהירות הכי נמוכה. יכול להיות שיש צורך בדיסק DVD-R וזה כן יעבוד?? תודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רגע לפני רכישת xbox כמה שאלות: 1. ראיתי באחת החניות כי הם מוכרים xbox 360 slim והם מציינים שהוא לא ניתן לפריצה(כונן של היטאצ'י). מה זה אומר במידה ואני לא מתכוון לפרוץ אותו /לשחק בצרובים? - האם זה מכשיר מיושן? מכשיר אחר שהם מגדרים כניתן לפריצה עולה 400 ש"ח יותר. איפה הקאצ'? 2. בהנחה ואני לא רוצה לראות סרטים/תמונות/מוזיקה דרך המכשיר - למה צריך HD גדול? האם העתקת המשחק ל- HD גורמת למכשיר לעבודה יותר מהר/שקט? האם ניתן להחליף/להוסיף כונן במעבדה/עצמאית? לא ראיתי בשום מקום שמוכרים כוננים כאלה. תודה, שי
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
משום מה הגיטרה שלי לא מגיבה טוב פתאום , החלפתי בטריות , ניסיתי לעשות Calibrate Lag אבל זה לא עזר , עושה רושם שהוא פשוט לא מגיב מספיק מהר. מה עושים???
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, חזרתי מארה"ב עם PS3 חיברתי אותה לחשמל ולטלוויזה(טלוויזיה רגילה, לא HDMI אלא AV) הPS3 נדלקת אך אני לא רואה תמונה או שומע קול.... בדקתי בכמה טלווזיות כולן חיבור AV. בארה"ב היתי משתמש בHDMI ועבד פרפקט. יש למישהו מושג מה לעשות? או מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני מנסה להריץ משחק/סרט בלוריי, המכשיר מצפצף ו"פולט" את הדיסק החוצה. אני גם מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג למה? אגב, תוכן שנמצא כבר במכשיר עצמו (משחק infamous שהורדתי) הוא כן מריץ, רק גם מצפצף כשאני סוגר.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות PS3 חדש. יש דרך בה אני יכול לדעת מה ה firmware שלו לפני שאני קונה ומחבר אותו לחשמל ... ? תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אהלן, בן דוד שלי קנה תופים ל-WII מסוג rock band 3 pro drums pro cymbas, התופים לא עובדים - הווי לא מזהה אותם כשלט... 1. הם נדלקים (יש כוח לסוללות), יש חתימה על האריזה שזה מתואם לנינטנדו. 2. הבאתי שני סוגים של קונסולות WII אחד פרוץ (גירסת 4.3E שהורדה מהקונסולה) והשני לא פרוץ (3.4). א. חיברתי את "הדונגל" (המשדר לתופים) ליציאת USB של ה- WII הפרוץ, הדנגל והתופים הראו אות קבוע כחול (בלחצן העגול - לא ב 1 מ4 הריבועים) ז"א לא זוהה כשלט. ב. כשהפעלתי משחק דרך 7 -8 - 9 neogamma הדונגל נכבה ולא הוציא אות. ג. הפעלתי דרך Priiloader הדונגל לא נכבה, והאורות של התופים והדנגל היה קבוע - אך התופים שוב לא זוהו כשלט וברגע שלחצתי מחדש על הדנגל כדי לבצע סנכרון שוב נכבה הדנגל. 3. חיברת…
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה אחרונה התחלתי לים לב שישנם המון ניתוקים מצד הקונסולה שלי, מדובר בPS3 השמן. לעיתים כאשר אני מנסה לחשק ברשת בGT5, רוב הפעמים המשחק מתנתק לי באמצע, תוך אולי 5-10 דקות, ניסיתי להחליף ראוטר, אותו סיפור. פעם המכשיר היה אצל משתמש אחר בבית, המכשיר היה מחובר עם כבל רשת, בנוסף לכל זה, כל שאר הדברים אשר מתחברים בETHERNET היו גם כן מחוברים כמו מחשב. יום אחד היה קצר במודם, נשרף המודם ובאותו זמן גם הPS3 וגם המחשב היו מחוברים יחד לאותו מודם, לאחר המקרה הנ"ל, כרטיס רשת במחשב הפסיק לעבוד וככל הניראה גם המודם של הPS3. הדבר המוזר הוא שבWIFI הPS3 כן מתפקד, לא הייתי מגדיר להיט אבל מתפקד. כאשר אני בא לחבר כבל רשת הישר מהראוטר שלי לקונסולה ונכנס להגדרות בכדי להגדיר את הקונסולה כחיב…
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
מחפש בדחיפות לקנות XBOX היום מתנה לבן ליום הולדת . הבדל בין 4 ל 250 GB לא גדול , אולי גם בלי קינקט בשלב הראשון , זה פחות 700 ש"ח האם אתם מכירים חנות טובה במרכז ,יש הרבה חנויות קטנות שקצת מפחיד לקנות שם אני מחפש מכשיר מוסב עם אחריות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-