קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם חיברתי HD לקונסולה (שמותקן בה wiiflow) אבל המכשיר מודיע שהוא לא מזהה את המשחקים. עד היום השתמשתי בדיסקים ואני ככל הנראה מפספס משהו. האם קבצי המשחקים אמורים לעבור המרה כלשהיא? בזמנו ראיתי אצל מישהו שה-HD מחובר אצלו ל-wii עם כבל USB מפוצל. אולי זו הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הקונסולה למסך (שבכותרת), אני מחבר אותו עם כבל HDMI ל- HDMI, עכשיו מכיוון שאין לי HDMI ב- LCD, שמתי מתאם DVI 24+1 ל-HDMI, וכאשר אני מדליק את ה-BOX אני רואה תמונה אבל עם מלא רעשים של נקודות אדומות ופסים אדומים מרצדים, ז"א רואים תמונה ברור אבל את הרעשים עליה גם בבירור. ניסיתי לשנות רזולוציות לכל הסוגים כולל האופטימלי של המסך, אבל הבעיה לא נעלמת... מה גם שמדי פעם פתאום התמונה נעלמת כליל (מסך שחור) וחוזרת אחרי 2 שניות, ככה כל איזה 1-2 דקות משחק... וזה רק בגלל החיבור שחיברתי ככה. מה לעשות? אני נואש.... :-\ תודה !
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות קונסולה. הבעיה היא שהטלויזיה שלו היא לא שיא הטכנולוגיה, מה שאומר שיש לה יציאות RCA,SCART, אולי עוד, אבל בטח לא HDMI. האם אפשר בכלל לחבר את הקונסולות האלו לכזו טלויזיה? אני יודע שהטלויזיה לא תפיק כלום מהקונסולות אבל לא זה העניין.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
הורדתי משחק ל-XBOX 360 וצרבתי אותו ולאחר הצריבה הכנסתי את הדיסק לכונן של המחשב ואני רואה שתי תיקיות VIDEO_TS ו-AUDIO_TS ואני רואה קבצים רק בתיקייה VIDEO_TS ובתיקייה השנייה AUDIO_TS אין בכלל קבצים האם זה בסדר? יכול להיות שהמשחק שהורדתי הוא בלי קול? והתיקיה של ה- VIDEO_TS שוקלת משהו כמו 6-7-kb האם זה הגיוני ככה זה אמור להיות אחרי צריבה של המשחק?????
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, שאלתי את השאלה הזאת גם בפורום תקשורת ואינטרנט אבל מאחר והשימוש העיקרי שלי הוא חיבור ל PS3 ומשחקים אונליין חשבתי לשאול גם מה דעתכם בתור אנשים שיש להם קונסולה. אני רוצה לעשות אינטרנט של 12 MB דרך הוט ואני מתלבט באיזה ספקית לבחור, אני משתמש באינטרנט כמובן גם להורדות (חוקיות בלבד אז לא להציק), סטרימינג ושאר הדברים אבל השימוש העיקרי שלי כמו שאמרתי הוא משחקים ברשת (דרך ה PS3) איזה ספקיות נותנות את החיבור האמין ביותר והאם יש משהו ספציפי שכדאי לי לבקש על מנת שלא יחסמו לי פורטים, יתערבו לי בתעבורת רשת יתנו לי חיבור בלי חייגן או דברים בסגנון? על מה הייתם ממליצים לי? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך להעביר ל-PS3 קובץ טקטס שיש בתוכו סיסמא ל-Wi-Fi שלי. האם יש דרך לעשות זאת : להעתיק את הקובץ ל-PS3 ,לפתוח את הקובץ ,להעתיק את הסיסמא לתיבה ולאשר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול להשאיר את הדיסק ב PS4 באופן קבוע שהוא מכובה? או עדיף תמיד להוציא?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האוזניות חדשות, לא היו בשימוש אפילו פעם אחת, באות באריזת OEM כדי לחסוך בעלות משלוח http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=7583 מדובר באוזניות הנ"ל. האוזניות מגיעות במשלוח מבריטניה (הזמנתי 2 זוגות, אחד לי, ואחד לבחור שדפק ברז.) שלא תחשבו שהבאתי לכם איזה פריט מסין. אני גר באיזור הקריות. הובלה ומשלוח : תלוי באיזור מגוריכם, אולי אני אוכל להגיע לשם. מחיר מבוקש : תזרקו הצעות, מחיר תחילה של 55 ש"ח. אם אתם מעוניינים לראות תמונה של האוזניות המדוברת, ביום ראשון בערב יוצא המשלוח + הוכחת משלוח, הוכחת תשלום שלי עליו. לכל שאלה נוספת : nadavpld@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם חנות כלשהי כבר הודיעה על הדגמה? אני מניח שזה יעמוד להדגמה בבאג וכאלה חנויות. אולי יש דרך להירשם להדגמה מסודרת איפשהו? מישהו שמע? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PES 2009 ב PS2 אני כבר 2 עונות עם סביליה בעונה הראשונה לקחתי מקום ראשון בעונה השניה מקום שני ומשום מה אני לא רואה שום דבר שקשור לגביע אופ"א או לליגת האלופות מה עושים?? עם זה קשור הסטטיסטיקה של השערים שלי זה בין 40 ל 50 גולים בעונה.. אולי אני לא נכנס למצב נכון למרות שאני לא חושב...? למה זה? בתפריט הראשי איך עושים ליגה שיהיה בה את הליגות והגביעים האלו..? איך רואים מי עלה לליגת האלופות או לאחד הגביעים? איזה ליגות וגביעים יש??
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
רכשתי בשעה טובה Dsi. היום בבוקר שמתי לב שמצד ימין, מתחת למצלמה החיצונית, המכסה לא נסגר עד הסוף. יש מרווח של מילימטר בזמן שצד שמאל נסגר אטימה מלאה. פגם? :-\
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את החומים אדומים וירוקים. אני יודע שאני צריך להשיג את הכחולים אבל אין לי מושג איך אני מגיע ל HEAVEMN'S PECK הצלתי את הנסיכה הזו, אבל היא לא עושה כלום - רק מסתובבת ליד הכסא שלי כל היום. מה עושים?! תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
רוצה לרכוש קונסולת משחקים לבן שלי עד 1600 ש"ח. מתלבט קודם כל מה לקנות: אקסבוקס או פלייסטשיין מבחינת היצע של משחקים? הרבה המליצו לי על אקסבוקס וגם פה יש את ה 360 ויש את ה ONE. אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רכשתי NDS ב-2004 בתקופת הצבא. מאד נהנתי מהמכשיר, אבל לצערי הוא נגנב. בקרוב אחי טס לארצות הברית והחלטתי שאני רוצה לרכוש NDS פעם נוספת. השאלה אם עדיף להשקיע עוד 40$ עבור DSi. באינטרנט ובמצלמה אני לא הולך להשתמש. גם משחקים של GBA לא עושים לי את זה. בגדול אני משלפ תוספת 200 שקלים עבור מסכים יותר גדולים, בהירות משופרת וציפוי מט (עדיף על המבריק). שווה?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
xbox - 360 - קייימים משחקים שרשום על האריזה שלהם - Bundle Copy. מה המשמעות של זה עבור המשחק האם זה demo? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] נרשמתי לשירות LIVE GOLD עם כתובת ישראלית ועכשיו אני לא יכול לשחק נגיד COD החדש כי צריך להוריד מהחנות מפות חינמיות והוא לא נותןהצלחתי למצוא באינטרנט את המדריך הזה השירות' יש לבחור מדינה אחרת ולתת בה כתובת קיימת ומיקוד מדוייק (הבדיקה של הכתובת נעשית על ידי השוואת המיקוד לטבלאות שיש בשירות). כעקרון בחירת הארץ קובעת גם לאיזה שרתים תהיו מחוברים ולכן שחקנים בארץ בוחרים בדרך כלל באנגליה או בארצות הברית (בגלל השפה). השירות לא משווה בין הכתובת המוכנסת לבין ה-IP של שירות האינטרנט שלכם, ולכן ניתן כעקרון להשתמש בכל כתובת שמוצאים באינטרנט או במגזין מחו"ל. כדאי להתלבט רגע לפני שבוחרים את המדינה כי את הנתון הזה לא ניתן אחר כך לשנות – אפילו לא ע"י מסכי שינוי כת…
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
היי אני מנסה לגרום ל-xbox לראות את המחשב, כדי לראות סרטים וכו' מהמחשב (win xp sp3) בטלוויזיה - אבל אני מקבל כל הזמן הודעה של PC not listed... גם המחשב וגם ה-xbox מחוברים לרשת (דרך ראוטר אלחוטי), ולשניהם יש גישה לאינטרנט. גם יש פינג מהמחשב ל-xbox. ניסיתי להפעיל media sharing ב-wmp11, אבל הוא לא מזהה את ה-xbox ניסיתי להפעיל ולכבות כלמיני services, למחוק DRM, להפעיל ולכבות את המדיה פלייר ואת המחשב, אפילו לרסט את הראוטר - וכלום: המחשב אומנם מקבל פינג, אבל שום דבר אחר, וה-xbox לא מזהה את המחשב בשום בדיקה שאני מצליח להריץ דרכו. חרשתי את גוגל, ניסיתי את כל מה שמציעים שם, וזה לא עוזר. למישהו יצא להתקל בבעיה? מה אני מפספס?... :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי היזדמנות להשיג WII מטורקיה מישהו יודע מה המחיר שם ואם בכלל מוכרים שם כי אם זה זול אז עדיף לי להשיג משם ולהתקין ציפ בארץ
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
רצחתי כבר 3 אנשים אז זה אומר שאני ב Memory Block 4 (ככה המשחק גם אומר ). בכל מקרה, אמרו לי עכשיו שיש לי בחירה בין שלושה ערים, ירושלים, דמשק ו ACRE. הבעיה היא שבאף אחת מן הערים לא מופיעות לי משימות חדשות חוץ מ Save Civilians... תפסתי את כל ה View Points האפשריות בכל אחת מן הערים, בירושלים אפילו הצלתי את כל האזרחים, אבל אין לי אף אחד לכייס, להאזין או לרצוח... מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש ברשותי PS3 מהדגם השמן CECHK01. ולאחרונה הוא לא מוכן למשוך את הדיסקים שאני מכניס לו פנימה עד הסוף, הוא מושך אותם עד מחצית מהדיסק ולא מאפשר להם להיכנס. דוגמה לבעיה שאני חווה עכשיו: ראיתי כמה סרטונים ברשת שמסבירים איך לשחרר את המנגנון הנעילה של הכנון דיסקים, אבל זה מצריך המון עבודה קשה בפירוק והתעסקות עדינה עם המכשיר. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לפתור את הבעיה מבלי לפרק את המכשיר לגורמים ולהסתכן בלהרוס אותו עד כמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15275 NiGHTS נחשב לאחד ממשחקי הסאטורן הטובים ביותר ומעניין מאוד איך יצא ההמשך אני אף פעם לא שיחקתי בNiGHTS אבל קראתי ביקורות
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
-
לאחר לא מעט התבטויות רכשתי לבסוף WII. מהם המשחקים הטובים להתחיל מהם (בכל קטגוריה) מנסיונכם?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-