קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המשחק, והוא פשוט מדהים. מעבר לפרץ הנוסטלגיה העז ממכונת המשחקים בקניון השרון ב 1993, הוא כיפי בצורה שלא תאמן, ולוקח בסיבוב את סול קאליבר ואת טקן (לפחות עד 6). רוצו לקנות!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני לא יודע ממש מה לעשות בו... יש מכונית שחורה נראה לי המכונית של באטמן לקחתי ממנה איזה אקדח קטן כזה ואין לי מושג מה לעשות הלאה.... אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
טוב קודם כל הכנתי ווידיאו גימפלי קטן - סליחה על האכות בכל מקרה Resident Evil The Darkside Chronicles הוא המשך למשחק Resident Evil: The Umbrella Chronicles וכמו הקודם הוא יריות מסילה בעוד שResident Evil: The Umbrella Chronicles סיפר את הסיפור של Resident Evil Z Resident Evil 1 וResident Evil3 ועוד איזה פרק מקורי פה עיקר הסיפור זה Resident Evil2 וResident Evil קוד וורוניקה למרות שגם פה נוספו מקומות חדשים בכל מקרה הברתי כבר את רוב השלבים וסך הכל המשחק די טוב הגרפיקה למרות שקשה לראות מהסרטון היא אחת הטובות שיש לWII ב3D השליטה טובה והבוסים מלחיצים גם רמת האתגר טובה ואורך המשחק שמשחקים לבד טובה (אפשר לשחק 2 שחקנים ואז זה הרבה יותר קל ) הבעיה העיקרית …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
Opinion: LittleBigPlanet to humilate Xbox Live system Chris Stead of Gameplayer has tried to evaluate whether LittleBigPlanet has the ability to literally piss all over Xbox Live and it seems as if he thinks it certainly has the potential to do so. Stead believes the game will challenge MS's views on user generated content and is the first wave of an onslaught of user-driven experience. He concludes "Indeed, if LittleBigPlanet fulfils its potential, appealing to mainstream and gamer alike, then it could very well force Microsofts hand by humiliating the revered Xbox Live system." http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/LittleBigPlanet-Embarrass.aspx?catid=Features&…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מכשיר PS2 עבה עפ צ'יפ (לא יודע איזה) כבר מספר יותר מ-3 שנים. מאז לפני כשנתיים, בעת שאני שם משחק במכשיר - המכשיר לא תמיד מזהה את בדיסק. לפעמים הוא מזהה את המשחק ורואים את הלוגו של SONY אך הוא לא מצליח להגיע להתחלת המשחק. לאחר מספר פעמים שאני לוחץ על לחצן ה"ירוק" הוא לבסוף באיזה שהוא שלב מצליח להריץ את המשחק. העניין המדהים הוא שלאחר שכבר המשחק עלה - הוא עובד 100 אחוז ללא כל בעיה. ראוי לציין 2 דברים: 1. בהתחלה (שנה-שנתיים ראשונות) לא הייתה כל בעיה במכשיר. 2. התופעה מופיעה בכל המשחקים. 2. ניקיתי את העינית עם אלכהול (כבר הרבה פעמים) ולא נראה שיש קשר - כי התגובה נשארת אותו דבר. שאלתי בחנות המתמחה בתיקונים מה ההסבר לתופעה ואמרו לי שכנראה צריך להחליף את…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בCMR2005 זה מרגיש כאילו אין לי רגישות בכלל בג'ויסטיק האנלוגי (כנ"ל בDiRT), הורדתי את PINACCALE וניסיתי לסדר שם אבל זה פשוט לא הולך ! מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה זה DeadZone ו Saturation שמופיעים בהגדרות של המשחק ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני קונה את המכשיר הנ"ל.. האם אני צריך משחקים שמותאמים ל PAL??? או שאני יכול להביא גם משחקים מאמריקה שמותאמים ל NTSC??
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא ראיתי חיבור של RCA בPS3 אבל לפי מה שניראה לי המוזיקה עוברת בHDMI לא? כי המגבר והרמקולים מחוברים לטלוויזיה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך כדאי לי לבצע את ההזמנה משופ טו לחוד או ביחד? אם אני יזמין באותו הזמנה יקחו ממני מכס?? אני רוצה להזמין פרו 10+שלט דואלשוק..! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם זה עוזר ורציני מה שאמרו לי שהתקשרתי זה שעושים את התיקון ואם זה לא עוזר מחליפים לוח אם שזה 1000 ש"ח. ומי אמר שבלוח הבא זה לא יקרה?? אין לי אפשרות לשלוח לחו"ל
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לקראת היציאה לחופשה שלי וניצול כמה שעות טובות של ה-PS3 ביום התחלתי להיות מודאג. תכלס מאז שקניתי אותו, בערך 60-70 אחוז מהזמן שה PS3 דולק המאווררים פועלים על מה שנשמע כמו עוצמה מקסימלית. עדיין לא היה לי שום תקלה (פעם ב-כשאני פותח איזה דמו חדש שהתקנתי הקונסולה נתקעת ואני צריך לכבות מאחורה ולהדליק מחדש). אני לא צריך להיות מודאג בקשר לנושא?
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לייב באתר מקסימוס כרדס אבל יש לי ויזה ניטען זה אפשרי לרכוש עם זה לייב? באתר הזה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אקס בוקס 360 יד שנייה אמריקאי, רציתי לדעת עם הוא יעבוד על הטלוויזיה שלי: 26LC2R ??
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקיי אז המשחק הורכז לא מזמן, טריילר גם יש: יש בי איזושהי תקווה שהמשחק הזה יעשה פורט לPC. אני אישית מאוד נהנתי מ-Marvell super heroes VS street fighter
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני משחק בגירסת הגימקיוב אבל אני חושב שזה תקף גם לגירסת הPS1 בכל מיקרה עברתי את הבוס הראשון (הזה אם האקדח שאחריו יש את הסרט אם הנינגה ) ואני לא יודע מה צריך לעשות כרגע ? מה עושים אחרי הבוס הזה ?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. איתי עזב אותנו לטובת מרחבי ניו זילנד (פראייר ) אז חזרנו למקורות - שלוש נותנים בראש! אני ולוני ניצלנו את ההזדמנות בכדי למרר ליוגי עוד קצת את החיים ובין לבין דיברנו על דמואים חדשים שיצאו לא מזמן, משחקים דנדשים מהקופסא ולקינוח המון שאלות מאזין אז תתרווחו לכם אחורה ותנו לשדים הלבנים למלא לכם את הראש בשטויות, Alrighty Then פרק מס’ 28 - “אקווינסו אוצ’ה” http://pod.icast.co.il/f3137a74-9bf9-40ea-9443-7f092e186f71.icast.mp3 סקירת דמואים: Fairytale Fights Beyonetta סקירת משחקים: God of War Collection חדשות הגיימינג – כל מה שחם: EA הולכים בעקבות Activision. ו Medal of Honor מקבל Reebot …
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=194938 הבחור הזה אוהב לעשות כותרות, אבל הפעם הוא צודק.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-