עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by dragon772,

סיימתי עכשיו את gears 2 והגרפיקה שלו פשוט מדהימה בכמה דרגות יותר מהמשחק הראשון או כל משחק אחר ששיחקתי בבוקס עד עכשיו, השאלה שלי היא איזה משחקים יש שמשתווים לגרפיקה של gears 2 או יותר יפים? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  2. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי הפסקה מזלדה לשחק בLM שזה משחק גימקיוב שבו לואיגי נכנס לטירה מלאת רוחות וצריך לישאוב אותם ולהציל את מאריו המשחק ניראה ומרגיש כמו שילוב של מכסחי השדים אם מאריו ואם משחקי קוסט בשילוב קל של ארקיד אבל זה לא מתחבר טוב בכלל אומנם יש הרבה סוגי רוחות במשחק וקצת הומור אבל השליטה מעצבנת וחוזרת על עצמה הפאזלים מעצבנים בקיצור המשחק מרגיש לא גמור אני לא מתחרט ששיחקתי בו כי חיכיתי הרבה זמן לשחק בכמה משחקי גימקיוב וזה אחד מהמשחקים שחיכיתי לשחק בהם אבל אני לא יכול להמליץ אליו שיש בWII ובגימקיוב משחקים טובים בהרבה ציון-6 מיתוך 10 בסולם קרירין כי הגרפיקה יפה והמשחק די מקורי

3. תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  4. Started by badmama,

קיבלתי את המשחק, והוא פשוט מדהים. מעבר לפרץ הנוסטלגיה העז ממכונת המשחקים בקניון השרון ב 1993, הוא כיפי בצורה שלא תאמן, ולוקח בסיבוב את סול קאליבר ואת טקן (לפחות עד 6). רוצו לקנות!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by tzr84,

שלום לכולם, אני טס עוד שבועיים לחודש לתאילנד ורוצה לקנות WII מוסב שקורא צרובים. השאלה היא האם המכשיר מתקלקל האם היבואן בארץ מתקן? ז"א האם האחריות היא בינלאומית? כמו כן, אשמח להדרכה בקצרה איזה דגם לקנות איזה שלטים ואיזה חלקים או מתאמים צריך לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  6. Started by yuraxp,

שלום רב,אני רוצה לקנות PSP יד שניה,המוכר אמר שהוא הגביר לו את מהירות המעבד (גירסה דקה) רציתי לדעת האם זה יכול להזיק למכשיר או שזה דבר פופולרי לPSP?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  7. ב-24 במאי, במהלך גמר המזרח ב-NBA יוצג הטריילר הראשון שיציג גיימפליי של Call of Duty: Modern Warfare 2. היום יצא טריילר "פרומו" לטריילר העתידי (קצת טיפשי, כי הוא כבר חושף גיימפלי), אז למי שמעניין אותו: הטריילר: http://www.nextgn.com/2009/05/11/call-of-duty-modern-warfare-2-gameplay-reveal-promo-video/ 12 "תפיסות מסך" מהטריילר באיכות גבוהה (אחלה כרקע ל Desktop): http://www.nextgn.com/2009/05/11/12-high-def-screengrabs-from-modern-warfare-2-gameplay-promo/

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by Elite_Sniper,

שיוסיף אותי בPSN EliteSniper99

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  9. דלפו תמונות של החבילה החדשה - מעניין יהיה לראות אם נינטנדו ישווקו 2 חבילות שונות או שבמקום יפתרו מהחבילה הישנה שהוזלה לאחרונה וישווקו רק את הגרסה הזאת בכל מקרה גם החבילה הזאת וגם ההוזלה של החבילה הישנה הרבה יותר משתלמות מהחבילה הישנה ב250$

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. איתי עזב אותנו לטובת מרחבי ניו זילנד (פראייר ) אז חזרנו למקורות - שלוש נותנים בראש! אני ולוני ניצלנו את ההזדמנות בכדי למרר ליוגי עוד קצת את החיים ובין לבין דיברנו על דמואים חדשים שיצאו לא מזמן, משחקים דנדשים מהקופסא ולקינוח המון שאלות מאזין אז תתרווחו לכם אחורה ותנו לשדים הלבנים למלא לכם את הראש בשטויות, Alrighty Then פרק מס’ 28 - “אקווינסו אוצ’ה” http://pod.icast.co.il/f3137a74-9bf9-40ea-9443-7f092e186f71.icast.mp3 סקירת דמואים: Fairytale Fights Beyonetta סקירת משחקים: God of War Collection חדשות הגיימינג – כל מה שחם: EA הולכים בעקבות Activision. ו Medal of Honor מקבל Reebot …

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  11. שלום לכולם , עד עכשיו שיחקתי באקס בוקס על מסך המחשב שלי Dell U2311H למי שמכיר . ואתמול להפתעתי גיליתי שיציאת הHDMI באקס בוקס לא בסדר משום מקום היא נהרסה לי הלכתי ל ENJOYSTICK (אין כבר אחריות כי הוא עבר שנה ) ואמרו לי שם שזה יכול לקרות מהסיבה שחיברתי את כבל ה HDMI למסך המחשב בזמן שהמחשב היה דלוק וככה היא נהרסה לי ושאי אפשר לתקן . אז השאלה שלי האם זה נכון ??? הלך לי האקס בוקס ???? (חוץ מיציאת VGA רגילה ) זה לא נשמע לי הגיוני שאי אפשר לתקן דבר כזה בכל זאת זה לא ששברתי את הכניסה או משהו פשוט הדלקתי את האקס בוקס בזמן שהמחשב היה דולק וזה נשמע לי כלכך מפגר שייהרס לי האקסבוקס בגלל דבר כזה .

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  12. Started by lesForce,

שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  13. תיראו, אני רוצה לראות סרטים שיש לי במחשב דרך ה-PS3. יש לי ראוטר מסוג RTA1025W שמחובר למחשב והפלייסטיישן גם כן מחובר אליו,והאינטרנט של בזק... עכשיו נגיד יש לי פרק של נמלטים ששוקל 300 MB בערך, וניסתי להפעיל אותו ב-PS3 דרך התוכנה Winamp Remote, ששירים היא מנגנת לי מצויין, אבל סרטים היא לא מנגנת מסוג AVI או שהיא מראה אותם מעוות כזה,וכשהמרתי את הסרט ל-FLV היא הראתה לי את זה כיאלו ממש באיטיות, מין Slow Motion כזה, הינה לינק לתמונה, זה ניראה ככה ב-PS3 תחכו כמה דקות שזה יטען כי זה קובץ די גדול...) http://img382.imageshack.us/img382/4051/lagyyy2hp2.gif כיאלו תמונה רצה אחרי תמונה אחרי תמונה, וזה לא קשור לזה שזה לא טען כי חיכתי שזה יטען איזה חצי שעה וחזרתי לתחילת הוידיאו והוא הראה ל…

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by simonsix,

Opinion: LittleBigPlanet to humilate Xbox Live system Chris Stead of Gameplayer has tried to evaluate whether LittleBigPlanet has the ability to literally piss all over Xbox Live and it seems as if he thinks it certainly has the potential to do so. Stead believes the game will challenge MS's views on user generated content and is the first wave of an onslaught of user-driven experience. He concludes "Indeed, if LittleBigPlanet fulfils its potential, appealing to mainstream and gamer alike, then it could very well force Microsofts hand by humiliating the revered Xbox Live system." http://www.gameplayer.com.au/gp_documents/LittleBigPlanet-Embarrass.aspx?catid=Features&amp…

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  15. מישהו יודע?

16. Started by kisin,

זהו, לפי דעתי, ללא ספק הטריילר הכי יפה ומושקע שראיתי אי פעם למשחק! http://www.gamersyde.com/stream_4648_en.html המשחק הזה הוא חובה לכל חובבי משחקי המטוסים. כל מה שצריך זה לחבר את הקונסולה למסך גדול, לשים קסדה של טייס על הראש ולהרגיש שאתה טייס לכל דבר

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by kisin,

גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. לא ראיתי חיבור של RCA בPS3 אבל לפי מה שניראה לי המוזיקה עוברת בHDMI לא? כי המגבר והרמקולים מחוברים לטלוויזיה

19. טוב קודם כל הכנתי ווידיאו גימפלי קטן - סליחה על האכות בכל מקרה Resident Evil The Darkside Chronicles הוא המשך למשחק Resident Evil: The Umbrella Chronicles וכמו הקודם הוא יריות מסילה בעוד שResident Evil: The Umbrella Chronicles סיפר את הסיפור של Resident Evil Z Resident Evil 1 וResident Evil3 ועוד איזה פרק מקורי פה עיקר הסיפור זה Resident Evil2 וResident Evil קוד וורוניקה למרות שגם פה נוספו מקומות חדשים בכל מקרה הברתי כבר את רוב השלבים וסך הכל המשחק די טוב הגרפיקה למרות שקשה לראות מהסרטון היא אחת הטובות שיש לWII ב3D השליטה טובה והבוסים מלחיצים גם רמת האתגר טובה ואורך המשחק שמשחקים לבד טובה (אפשר לשחק 2 שחקנים ואז זה הרבה יותר קל ) הבעיה העיקרית …

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  20. איך כדאי לי לבצע את ההזמנה משופ טו לחוד או ביחד? אם אני יזמין באותו הזמנה יקחו ממני מכס?? אני רוצה להזמין פרו 10+שלט דואלשוק..! תודה רבה!!

21. מחכה לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  22. מתוך הכתבה http://vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13669 ד"א הכוונה היא לעיתונות ומבקרים בחו"ל

23. Started by Slash87,

אני קונה את המכשיר הנ"ל.. האם אני צריך משחקים שמותאמים ל PAL??? או שאני יכול להביא גם משחקים מאמריקה שמותאמים ל NTSC??

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by nirsk1,

אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  25. Started by pssheba,

שלום, גילוי נאות: אין לי מושג מזה xbox. התבקשתי לרכוש לילדה בת 8 מכשיר xbox וין לי מושג מהם הפרמטרים לאיכות המכשיר ומחירו בהתאם. קיים נפח דיסק? נפח זיכרון? מהירות מעבד? איזה מותג כדאי לרכוש? מה המחיר המומלץ? היכן מומלץ לרכוש? רצ"ב תמונה של משחק שהתבקשתי לרכוש עם ה xbox. ניתן לרכוש את המכשיר עם המשחק? יש לקנות בנפרד? כמה צריך לעלות משחק? מגיע עם cd rom? ניתן לצרוב? להוריד מהאינטרנט? תודה

• 0 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.