עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.digitalspy.co.uk/gaming/a58390/metal-gear-solid-4-confirmed-for-xbox-360.html

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. האם זה בגלל שהוא היה אמור להיות משחק GC במקור?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  3. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,בזמן האחרון שומעים הרבה על התוכנות Go!Messenger ו-Skype ל-PSP. ובכן,במהלך קריאת הכתבה של Yahoo על מכירות סוני 3 בתקופת החגים שמתי לב ל-2 הפסקאות האחרונות: In a tie-up that could help sales, Sony said Monday that PlayStation Portable users worldwide will be able to make calls through the popular Internet-based phone service, eBay Inc.'s Skype, starting later this month. The PSP must be the latest model released in September, and download of special software and a microphone would be needed. Users would also have to sign up for the Skype service, which provides free calls to other Skype users. תרגום מקוצר:במהלך החודש כנראה יצא ה-skype ל-PSP,בשביל זה צריך מקרופון…

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by QQQ,

את הXBOX 360 אני רוצה לחבר למסך מחשב 24" עם רזולוציית FHD, כך שגם PAL וגם NTSC אמורים לעבוד (ברזולוציה טבעית כמובן שניתן לעבוד גם עם 60HZ וגם עם 50HZ). האם אחד מהם עדיף על השני? האם יש הבדל בביצועים - אחד נראה טוב יותר ויזואלית מהשני (וידאו) או שאין הבדל ממש? אני פחות מתייחס לקטע של התאימות כרגע כי הוא פחות רלוונטי עבורי, אני מודע שמשחקי PAL לא עובדים על מכשיר NTSC ולהפך

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by Eli100,

רציתי לדעת אם לקנות עכשיו או לחכות לPSP GO‏ או לPSP2 שיש עליהם שמועות? יכול להיות שיהיה להם גרפיקה \ ביצועים טובים יותר? אם אני קונה עכשיו אז איזה גירסא לקנות 3004 \ 3000 \ 2000? בGO‏ הבנתי שלא יהיה UMD‏ שהמשחקים יהיו על הזיכרון אז אם יהיה לי PSP ‎3000 עם כרטיס זיכרון 8 ג'יגה אני יוכל לשים עליו משחקים של GO? תודה וסליחה על החפירה

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by lm1976,

אני קונה מחר בחנות מסוימת את המוצר הנ"ל. במסגרת המבצע מוצעים 2 משחקים - pro evo 08 שעולה 250 Uncharted שעולה 200 שח כמובן שניתנת האפשרות להחליף אותם באחרים באותו מחיר אני לא בקטע של כדורגל,יש המלצה למשחקים אחרים,עדיפות ליריות ומרוצים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by dariapod,

שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  8. כמה זמן לוקח להעתיק משחק שלם לארדיסק? והאם אפשרי להכניס ארדיסק חיצוני (בUSB)) או חייבים של מיקרוספט

9. Started by VortexD,

אני עומד לקנות את הPS3 ואיתה גם לקנות את Samsung 32" R81B עכשיו השאלה שלי היא ככה אפשר לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד למשל WD MYBOOK 250GB ולהריץ משם משחקים בעתיד או סרטים באיכות HD עוד שאלה מישהו מוכן להסביר לי איך להזמין משחק מPLAY ASIA כי אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים ב400 שקל זה יותר מידי כואב או שעדיף מEBAY למרות שזה לא 100% בטוח כי הסיכוי לקבל שרוטים או לא לקבל בכלל גבוה? מה המשחקים הכי מומלצים כרגע? מישהו יכול להביא מדריך איך להתחבר לPSN ולקנות מהחנות בדרך הכי קלה זהו לבנתיים תודה למומחים ולמשתמשים המבינים כאחד

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות כבל component לצורך חיבור הps3 ב720p. אני מתלבט בין שני כבלים שמצאתי אבל פתוח גם להצעות אחרות. http://cgi.ebay.com/For-Sony-PS2-PS3-Premium-Gold-HD-Component-AV-Cable_W0QQitemZ180162798902QQihZ008QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem זה הכבל הרשמי של סוני: (אבל עולה כ90 שקל יותר) http://cgi.ebay.com/PS3-OFFICIAL-Sony-HD-Component-AV-HDAV-Cable-NEW_W0QQitemZ300154607171QQihZ020QQcategoryZ147177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by eli79,

האם חייב כדי להיתחבר ללייב ולאינטרנט ראוטר או שכרטיס רשת אלחוטי מובנה במחשב מספק אשמח לעזרה באיך לחבר בדרך הכי מהירה ופשוטה

12. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…

13. Started by huber,

כמה שאני מאוכזב: http://www.bit-tech.net/news/2008/07/18/knights-of-the-old-republic-mmo-revealed/1

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  14. Started by Mczestaw,

אחותי קנתה לי ווי בארה"ב והוא הגיע אתמול לארץ , חיברתי אותו והכל, עוד לא הפעלתי אותו כי אני רוצה לוודא משהו, אני רוצה להתקין לו את הצ'יפ החדש, אם אני אדליק אותו לא יקרה כלום נכון? אני עדיין אוכל להתקין את הצ'יפ יותר מאוחר..? גם אין לי עדיין router אלחוטי וכו'...

15. זה ממשחק או מתוכנית טלויזיה ? איך קוראים לו ? תודה לעוזרים... [br]פורסם בתאריך: 8.07.2007 בשעה 13:40:41 מי שבמקרה לא יודע על מי מדובר, הנה התמונה של דובי זוביhttp://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=9329

16. אני מעונים לקנות PSP אחי טס לארה"ב ואני מבין שמחיר יותר זול משם אנני לא אמצא... אז ככה.. 1. כמו שהבנתי יצאה גירסה חדשה (3000) השאלה היא האם אני יכול לשחק בה בכל המשחקים שיש (גירסאות של אירופה או ארה"ב). 2. האם יש דרך לפרוץ אותו שאפשר יהיה לשחק במשחקים שאני מוריד מהאינטרנט. (ומה עוד נותנת הפריצה). 3.האם ביכלל שווה להביא אותו.....אולי פשוט ללכת על הגיסא השנייה ? (Slim). תודה.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. אני לא רוצה לקנות את סטיק ה WIFI היקר של האקסבוקס... האם יש אפשרות נוספות לחבר אותו לרשת...(בעבר חיברתי אותו דרך המחשב הנייד) אבל אני רוצה משהו שיהיה זמין עליו כל הזמן.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי NDSL, והמסך העליון עושה ריצודים כאשר הצדפה פתוחה עד הסוף(או כמעט עד הסוף לפני ה"טיק"), כשהיא פתוחה רק חצי אין בעיה, זאת נראה כמו בעיה של חיבור רופף. (של הFLAT CABLE) יש כאן מישהו שיכול לפתוח את הDS ולבדוק מה הבעיה, אם באמת מדובר בחיבור רופף, אז לחזק, אם המסך דפוק אני אקנה מסך חדש ומי שיצור איתי קשר ירכיב אותו. אני מוכן לשלם על התיקון בשני המקרים, גם אם מדובר בהרכבה וגם אם זה חיזוק הכבל. (כבר ניסיתי ללכת לחנויות פרטיות והן לא רוצות לפתוח את הDS, אנג'ויסטיק, מוני ליין, אפטר גיימס) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  19. Started by jango_adam,

אני רוצה להביא xbox elite 120 מאירופה - מה אני צריך לוודא לפני שיש? 1. זה נכון שאין טבעת מוות בעלית? 2. צריך לקנות לו מאורר? אשמח לכל פיסת מידע תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by dannyle,

שלום לכם, יש לי מכשיר PS2 עבה עפ צ'יפ (לא יודע איזה) כבר מספר יותר מ-3 שנים. מאז לפני כשנתיים, בעת שאני שם משחק במכשיר - המכשיר לא תמיד מזהה את בדיסק. לפעמים הוא מזהה את המשחק ורואים את הלוגו של SONY אך הוא לא מצליח להגיע להתחלת המשחק. לאחר מספר פעמים שאני לוחץ על לחצן ה"ירוק" הוא לבסוף באיזה שהוא שלב מצליח להריץ את המשחק. העניין המדהים הוא שלאחר שכבר המשחק עלה - הוא עובד 100 אחוז ללא כל בעיה. ראוי לציין 2 דברים: 1. בהתחלה (שנה-שנתיים ראשונות) לא הייתה כל בעיה במכשיר. 2. התופעה מופיעה בכל המשחקים. 2. ניקיתי את העינית עם אלכהול (כבר הרבה פעמים) ולא נראה שיש קשר - כי התגובה נשארת אותו דבר. שאלתי בחנות המתמחה בתיקונים מה ההסבר לתופעה ואמרו לי שכנראה צריך להחליף את…

21. יש לי מס' משחקים שקניתי דרך החנות המקוונת. רציתי לדעת אם יש דרך לגבות את אותם משחקים בדרך כלשהי כדי שאם בעתיד אצטרך לפרמט את ההארדיסק כל הכסף שהוצאתי לא יילך לפח

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by rockerr,

לפי סקר שעשיתי בין כמה חנויות הבנתי שההבדל במחיר בין הארקייד לפרמיום גדול..בערך 500 שקל. השאלה מה ההבדל בינהם,חוץ ממה שבא עם החבילה . - בארקייד ש תמיכה לאחור?(משחקים של אקבוקס 1 יעבדו עליו?) - האם הכרטיס זכרון יספיק לכמות גדולה של שמירות? - למה עוד צריך הארדיסק באקסבוקס חוץ מהשמירות? תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. יש לי XBOX360 פרוץ ויש לי כמה משחקים עם אפשרות של MULTIPLAYER . יש לי חשבון Xbox Live והכל נראה תקין . כשאני מנסה להכנס לאפשרות של ה MULTIPLAYER אני מקבל הודעה שקשורה ליוזר . מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ?

24. Started by huber,

נראה שעוד משחק מבוסס STAR WARS בדרך אלינו. המשחק שיושק ב 15/9 ישווק ל PS3 ול XBOX360. המשחק שיושק ממבט גוף שלישי יפשר לכם לשחק אביר ג'דיי עם מספר מסויים של כוחות (למשל שליטה ברובוטים). המשחק יבוסס על סידרת הטלוויזיה ששודרה לאחורנה. המשחק שיאפשר אופציית CO-OP יתן לשחקן אפשרות לשחקן את אנאקין סקייווקר ואת הפדוואן שלו. למען האמת - אחרי המשחק האחרון בסידרה שהיה מבחינתי קצת מאכזב אני אישית מנמיך ציפיות. בלינק הבא תמצאו טריילר עם גיימפליי: http://www.joystiq.com/2009/05/09/the-clone-wars-republic-heroes-confirmed-trailer-released/

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by DardaDai,

אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ את RB2 (גרסת PAL) לXbox 360? חיפשתי בכל החנויות שאני מכיר, אבל אף אחד לא מחזיק את זה. (אומנם באתר של Gamestation כתוב שיש להם, אבל בפועל אין במלאי) אני מחפש את החבילה שכוללת גם את הכלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.