קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
-
שלום קניתי SP,והבעיה היא שכשאר אני שומר משחק המשחק נשמר,אולם ברגע שאני מחכה את המשחק השמירה נעלמת,רק במשחק זלדה זה נשמר,מה הבעיה? כמו כן שמתי לב בקלטת של זלדה איפה שהחריץ רשום שם את הלוגו של נינטדנו,ובשאר אין,יכול להיות שכיוון שהקלטות ניקנו ב תיאלנד הם מזויפות? כי ב 2 הקלטות איפה שיש לוגו רשום מאחור מיוצר ביפן ואילו בשאר לא רשום איפה. ועוד דבר,כשרוצים לכבות את המכשיר פשוט מכבים אותו או צריך ללחוץ על משהו לפני זה? ---בעיה נפתרה---- הקלטות אכן מזויפות ראיתי ב יוטיוב איך מזהים ,מי שרוצה לדעת איך מזהים קלטת מזויפת פשוט מאוד. איפה שהחריץ בקלטת מקורית יש את הלוגו של נינטדו ומספר סידורי בלקטת מזויפת אין אותו.
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
פחות 2 כניסות USB, פחות קורא כרטיסים של מצלמות, אין תמיכה אחורה במשחקי PS2 וגימור לא נוצץ. עם זאת, ירידה גבוהה למדי במחיר... מה אתם חושבים על המהלך?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חיפשתי מידע על המשחק וראיתי באיזה פורום יפני שמהמשחק הוא 4 דיסקים של DL כל כך אהבתי את BlueDragon, מקווה שגם המשחק הזה יהיה טוב
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך עושים את זה ומה אני צריך כדי שיהיה לי גם סאונד? הרבה תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי GAMECUBE אמריקאי כלומר NTSC. השאלה היא כזאת: האם יש FREELOADER שיאפשר לי להריץ משחקי PAL? ואם כן, האם זה אותו FREELOADER שיאפשר למישהו עם קונסולה אירופאית להריץ משחקי NTSC? אני מתכוון האם אותו דיסק של FREELOADER הוא אוניברסלי או שזה משהו ספציפי לכל גרסא של הGAMECUBE?
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש איזה מקום בסביבת הקריות שאפשר להשכיר משחקי PS3? במקום לקנות משחק כמו GOD OF WAR 3 הייתי משכיר אותו וכשמסיים לוקח משחק אחר
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נמאס לי לשדרג כל פעם את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים חדשים אז אני שוקל לקנות PS3, במיוחד לאחר שיצא GTA4 ועם הנתנונים של המחשב שלי לא נראה לי שהוא יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית כשהוא יצא ל PC. אז כמה שאלות: האם מומלץ לקנות קונסולה בחו"ל ואם כן איפה? יש לי כרגע מסך 22" LCD למחשב עם חיבור DVI, האם ניתן לחבר אותו ל PS3 ואם לא האם קיים איזה מתאם עבור זה? האם ניתן לצפות בו בסרטי DVD או רק בלו-רייד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כמה זמן לוקח להעתיק משחק שלם לארדיסק? והאם אפשרי להכניס ארדיסק חיצוני (בUSB)) או חייבים של מיקרוספט
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הClassic Linker 2 יכול לחסוך לבעלי WII כסף -במחיר של 15$ ועוד כמה דולרים בודדים על משלוח המתאם הזה נותן לחבר גימפאדים של PS1-2 ושל הקלסיק קונטרולר לחריץ גימפאד של הגימקיוב \WII למה זה טוב אתם שואלים ? קודם כל גימפאד גימקיוב איכותי (לא אחד שמתפרק בידים ) עולה יותר כסף ושנית להרבה בעלי WII יש את אחד מהגימפאדים שהמתאם הזה תומך בהם בכל מקרה בדקתי את המתאם גם אם גימפאד PS1 וגם אם גימפאד קלסיק שניהם פעלו ורק המיקום של חלק מהכפתורים צריך קצת התרגלות -אבל זה לא משהו שפוגם במשחק הדבר היחידי שעלול להיות בעיתי זה שבגימפאד גימקיוב האורגינלי לכפתורי L וR היה לחיצה כפולה -אבל לא זכור לי משחקים שבאמת עשו אם זה שימוש בכל מקרה לבעלי גימפאד קלסיק זה יכול לשחרר שחקן נוסף…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
-
ניסיתי להעביר שירים בפורמט MP3 , כשאני מחבר את הדיסקאונקי לPS3 הוא מזהה אותו ובMUSIC רשום NO TRACKS FOUND או משהו כזה.. אותו דבר לגבי סרטים שניסיתי להעביר בפורמט MKV , עזרה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
קניתי PS1 משומש, רק השלט שבא איתו כבר דפוק והייתי רוצה להחליף אותו. השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות שלט ל PS2 ולחבר אותו.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
או שגם זה לא טוב מבחינת התחממות, עקרונית זה אמור להיות על הספריה שלי זה דיי פתוח אבל זה יש "קיר" עץ מאחורה את ה PS3 אני שם שם, אבל לאחר שהייתי צריך לקנות עוד 360 בגלל טבעת המוות אני מעט חושש עקרונית בצדדדים יש מספיק מקום וגם כלפי מעלה יש איזה 30 סנטימטר, זה או זה או להשים אותה על הריצפה ואז יש הרבה מקום ליציאת החום
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה לקנות PS3 מארה''ב אבל יש לי שאלה : 1) אני צריך שתגידו לי אם יש בעיה כלשהי אם החיבורים של ה-PS3 לישראל( אני מזכיר לכם אני קונה מארה''ב).. 2) הבנתי שלא צריך מתאם זה נכון? אם כן אז מה צריך.. 3) אני רוצה שמתליצו לי איזה גירסא לקנות ומה הכי העדיף כי מה שראיתי שהכי טוב בנתיים היה זה : http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?N=90000141+&oid=221001&catOid=-16622&c=1 למי שאין כוח להיכנס לקישור חח : זה גירסא של 80 ג'יגה ב-400$ וד''א הבנתי שיוצא גם גירסא של 160 אני לא קונה בחודש הזה אז אין לי בעיה לחכות אם זה שווה תודה רבה לעוזרים! D:
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן אקסבוקס סלים 2GB חשבתי שאני לא אצטרך יותר מידי מקום אבל מסתבר שעדיף בכל זאת להתקין חלק מהמשחקים כדי שיעבדו יותר מהר או יותר יפה(BF 3) אז השאלה שלי האם אפשר פשוט לקנות הארד דיסק למחשב נייד 5400RPM ולהחליף(כמו בסוני) או שמיקרוסופט סיבכו את זה?.. תודה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני קצת תקוע ואם מישהו שיחק ויודע על מה אני מדבר אני אשמח לקבל עזרה, הגעתי למקום שאני אמור להצלי את אשלי אחרי שהיא נחתפה על ידי הקיר המסתובב , במקום שהורגים את לוייס, אז בחדר יש כמו מרפסת שאני יורד בה ולמטה רואים את אשלי מחוברת לקיר , הבעיה שאין לי מושג איך אני יורד למטה , ניסיתי לקפטץ אבל אי אפשר ואין שום דלת שמובילה לשם . אז מי ששיחק ויודע על מה מדובר קצת עזרה לא תפריעה תודה
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שמעתי ממישהו שאני יכול לשחק באקס בוקס בסינגל פלייר וחבר שלי יכול להצטרף אלי למשחק ולעזור לי לעבור את המשימות? זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך עושים את זה ובאיזה משחקים זה עובד. תודה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מה לקנות? god of war/god of war 2/metal gear solid 3?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי במחשב קבצי XVID...איך אני יכול להמיר אותם לקובץ שה-PS3 יוכל לקרוא אותו? (אני משתמש במדיה סרבר)
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
איזה דפוק זה לעשות דבר כזה, מזל שעדיין הייתי בתחילת המשחק
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו יודע או מכיר אתר שמאפשר להוריד סרטונים ממשחקים להורדה? לא Gameplay. אלא הסרטונים מהמשחקים עצמם. ולא סרטון הפתיחה שאפשר למצוא בכל אתר מחשבים שונים. אלא את כל הסרטונים מהמשחק.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-