עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by razoli,

יש ל קונסולה ב 18 שנה והפעלתי אותה שוב לא מזמן ונדהם תי לגלות שהיא עבדת באופן מושלם אך מה?! יש לי רק 3 משחקים אני לא מוצא שום מקום בראץ שמוכרים בו..... אז אם יש מישהוא שיש לא ומועניין למכור או חנות משהוא אנילא יודע אני אודה לכם מאוד

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by er0101,

מגלישה באיביי US ואייבי UK התרשמתי כי המחיר הכולל של יבוא קונסולה יקר ולפעמים לא רחוק מהמחיר בארץ. האם פספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26575 טוב זה היה צפוי מאוד דרך הגב הדול שוק 3 יהיה יקר בארצות הברית הוא יתומחר ב54 דולר שזה כמאת כמו ה60 דולר לידית WII +נונצק

• 4 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by klayton,

:

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26548

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by leibeyal,

אחר צהריים טובים לכולם, חבר שלי רוצה לרכוש PS3 ורוצה לדעת על מה ההבדלים בין הגרסאות של ה-40, 60 ו 80 ג'יגה בייט? חוץ מההבדלים שרשומים באתר שב 60 וב-80 יש 4 יציאות של יו-אס-בי 2 (כאשר ב 40 יש רק 2 ) ושיש להם גם כניסה לזיכרון נייד. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שאני קונה Ps2 מחנות אני אמור לקבל כרטיס זכרון או שקונים אותו בנפרד? ואם קונים את זה בנפרד כמה פחות או יותר זה עולה? תודה

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  8. Started by xtreme21,

אם אני רוצה להפעיל מששחקים של GC אני חייב ג'וייסטיק??

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by liviur,

"נחת" אצלי לפני שעה (נו טוב - עשיתי סיבוב עם הכלבה כדי לאסוף אותו מהחנות). 70 מכוניות + 6 מסלולים. המשחק מהווה מאין פרומו לGRAN TURISIMO 5 שעומד לצאת עוד כחצי שנה לPS3. מכיוון שאני תכף חוזר לשחק בו (ואז לראות המטבח - נפלאות הHOT MAGIC), אני רק אציין שהחווית נהיגה מצוינת ודומה מאוד לGT4 , המבחר מכוניות נחמד ביותר והגרפיקה , אך הגרפיקה - פשוט מדהימה!. הם אמנם עשו ויתור כואב - אין AA , אבל זה לטובת HDR וצללים מדהימים לאורך כל המסלולים עם שימוש מצוין באפקט. בקיצור - בהחלט MUST לכל חובב של הסידרה. יש לציין גם שזה לא משחק מלא ומחירו בהתאם נמוך ממשחק PS3 מלא , ככה שאם מנסים למכור לכם במחיר רגיל (350+ ש"ח) פשוט אל תקנו! עדיף כבר להוריד מהPSN ב30 פאונד. ליביו

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524953,00.html ציטוט של טוקבקיסט שאני מסכים איתו לגמרי חוץ מזה לפי הטוקבקיסטים המון אנשים בארץ מכירים את הWII דבר כזה לא היה לקונסולות נייחות של נינטנדו בארץ מאז הSNES וכחובב זה מאוד משמח שאנשים חזרו להכיר את נינטנדו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by huber,

עוד כשלושה שבועות מגיע ליי ה PS3. ראיתי ברשת שניתן להתקין לינוקס עליו באישור SONY. השאלה המתבקשת היא למה? הרי אחרי כל העידכוני פירמוויר האחרונים עם התמיכה בניגון סרטי DIVX וגלישה יחסית נוחה באינטרנט, מה עוד נשאר? איזה יתרון מציג הלינוקס? יש פה משיהו שהתנסה בזה ויכול לתת חוו"ד?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by gal140,

שלום, יש לי התלבטות. החלטתי שאני רוצה להזמין את המשחק דארק סקטור ל-PS3. אני יכול להזמין אותו מפליי-אסיה, אבל כתוב שהמוצר ישלח תוך 5-15 ימים.... אני יכול להזמין אותו גם מהאתר: http://www.cduniverse.com/ שם זה יוצא לי אותו מחיר, וישלח תוך 1-2 ימים. הבעיה היא שאני יודע שאם לוקחים בפלי אסיה את המשלוח הכי זול של המעטפה לא לוקחים לך את התשלום החדש הזה של דואר ישראל על טיפול בחבילות מחו"ל שעולה 35 שקל. אבל אני לא יודע אם באתר השני לוקחים את התשלום הזה, מישהו הזמין מהם מאז שהתחילו לגבות את זה(חודש האחרון בערך)? ויודע אם לוקחים אותו? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by J0n1,

שלום. יש לי PS2 גדול וקטן, ואני רוצה לחבר אותם לרשת, ראיתי שלקטן יש כניסה של כבל רשת, כל מה שיש לעשות זה פשוט לחבר את המודם? כי זה לא עבד לי (יש לי מודם MPLS (חיבור ללא חייגן) שמתפקד כמו ראוטר) ואיך מחברים את הגדול? תודה

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by klayton,

Everyone's A Rat Trailer HD http://www.gametrailers.com/player/32308.html Everyone's a Rat Trailer: Slow-motion HD http://www.gametrailers.com/player/32355.html

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם.. אני מחפש מטען לשלט/בטריות של הווי.. ורציתי להתייעץ,מה עדיף לי..טוען שלט יפה כזה עם הלדים וכל השטויות..או שעדיף טוען רגיל לבטריה שיהיה מתאים לכל שימוש? ובקשר לתחנה עם הלדים וזה..ראיתי שהוא מתחבר בUSB לווי,זה הורס משהו או יכול להרוס?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אז ככה לפני שאני מתחיל בביקורת כן אני יודע שההתחלה מסריחה וכן המשחק לא מושלם אז בבקשה למי שלא עבר את כל המשחק ורוצה להגיב אז תקראו את כל הביקורת לפני התגובות הביקורת הקדמה "מאריו שמש " -ככה אני קורא לו בביקורת הוא בעצם המשך למאריו 64 אבל אם שינוים שאני יכתוב עליהם בהמשך כמו מאריו 64 יש במשחק כוכבים גם במקרה הזה 120 מהם והכוכבים בעצם מסמנים משימות שצריך לעשות כדי לקבל אותם כמו מאריו 64 יש עולם אחד חיצוני ובתוכו עולמות פנימים כמו מאריו 64 לא חייבים את כל הכוכבים לעבור את המשחק אלה הרבה פחות השינוי הגדול ביותר שהכניסו למשחק זה שמאריו לובש על הגב מאין "תיק רובוט צינור" הרובוט הזה בעצם נותן לו להשפריץ מים ובנוסף נותן לו לרחף באוויר קצת זמן בדומה לזנ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3523523,00.html ומה שאני אומר חברה , אם אתם מצפים שאחרי שאנחנו שילמנו יותר ממחיר כפול על קונסולה בארץ , אתם עוד אחרי זה מצפים שנשלם כפול גם על משחקים??? ז*ן זו כביכול הדרך "שלנו" להחזיר לכם ומצטער על השפה הבוטה זו האמת

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Godmoney,

ובכן, המצב הוא כזה. אני חולה מאז יום שישי. ראשון, שני אני לא בעבודה, סיימתי את Shadow of the colossus ואני כבר מתחיל להשתעמם. ביקשתי מחבר שלי שיביא לי את ה XBOX שלו והוא הסכים. בהתחשב בזה שסביר להניח שיש לי עוד יום-יומיים חופש, באיזה משחק מתוך קייס המשחקים שהוא הביא לי לשחק? Overlord Army of Two Gears of War COD 4 Mass Effect Smackdown vs. Raw 2008 Halo 3 Stranghold Lost Planet Bioshock יש לו גם את AC, שזה המשחק שהכי הכי הייתי רוצה לשחק בו, אבל הוא מגיע לי עם ה PS3 ואני לא רוצה להרוס לי כשהוא יגיע... אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  19. שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  20. אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. השבוע יוצאת כמות נכבדת של משחקים ל-PSP,ובניהם אחד המשחקים הכי מצופים של השנה,אם לא הכי ,כמובן שהוא God Of Wars:Chanis Of Olympus!! המשחקים שיוצאים בארה"ב הם: * -משחק מצופה ביותר שחיכו המון זמן עד שתרגמו אותו לאנגליתCrisis Core: Final Fantasy VII * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באירופה הם: * Boulder Dash Rocks * Dungeon Explorer -המשחק המדובר של השנה ולפי דעתי הטוב ביותר,וגם הקצר ביותר LOL * God of War: Chains of Olympus * Metal Gear Solid: Portable Ops Plus * Riviera: The Promised Land * Warriors Orochi המשחקים שיוצאים באסיה: * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors * Code Geass: Hangyaku no Lelouch - Lost Colors (Special Edition) …

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  22. http://www.iphoneblog.co.il/2008/03/blog-post_6030.html

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Godmoney,

משחק מדהים... באמת מדהים... לקח לי בערך שמונה וחצי-תשע שעות לסיים אותו. הסוף מאד איכזב אותי, אבל אני ממליץ לכל מי שבא לסחוט עוד קצת מיץ מה PS2 שלו לשחק בו. עכשיו המשחק האחרון שאני רוצה לשחק על ה PS2 שלי הוא Ratchet: Size Matters ואז עוברים ל PS3 לשחק Ratchet עליו

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by huber,

http://www.gametrailers.com/player/32158.html אני אישת לא רואה הבדל...

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Godmoney,

בשעה טובה ובלי עין הרע הצטרפתי למשפחת ה PS3. "זכיתי" ב Bid באיביי על PS3 ובתקווה שתוך חודש/חודש וחצי (תלוי מתי הוא ישלח, תלוי מתי יגיע) גם אני אוכל להחליף קצתחוויות ממשחקי ה Next Gen ואפסיק להרגיש כ"כ מוקצה בפורום . בכל מקרה, השאלה שרציתי לשאול היא, המוכר ממוקם בקנדה. המשלוח לארה"ב והמשלוח לישראל יעלו אותו דבר. דוד שלי מארה"ב אמור להגיע עוד שבועיים לארץ. האם לדעתכם כדאי לי לשלוח את ה PS3 כאן לארץ ולהמר על כמה יקחו לי במכס או שלשלוח את זה לדוד שלי שנמצא בארה"ב ולהגיד לו לעבור במסלול האדום ולהמר על כמה שם יקחו לו במכס (שיגיד שהוא קנה את זה לילדים שלו והם לא רוצים אז הוא מביא את זה לי). מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.