עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום רב. אני צריך PS2 לשבוע. לחבר שלי יש אבל בלי צ'יפ שקורא צרובים. אני רוצה להכניס לו צ'יפ פשוט וזול (עד 400 מקסימום). יש מקום בירושלים שאני אוכל לעשות את זה מחר(יום שישי) תוך חצי שעה- שעה ? כי אני נוסע יום ראשון לאילת וחייב שיהיה לי עד אז. מקווה לעזרה , תודה רבה

2. Started by L1ron,

שלום, האם ניתן להגדיל את המפה למטה בפרו 2011 בסוני 3? ויש איזה שהוא פוסט בפורום עם תרגילים וטריקים שאפשר ללמוד ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. הי, יש לי XBOX360 -ELITE - מחובר עם NETWORK ADAPTER מקורי. המחשב שלי מחובר דרך ROUTER - 6504N EDIMAX. דרך L2TP על תשתית הכבלים. כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה- XBOX360 לרשת - אני מצליח למצוא ולהתחבר לרשת המקומית - אך מקבל שגיאה על קבלת כתובת IP. ב-ראוטר יש DHCP SERVER במצב ON. ואין לי שום בעייה להתחבר עם ה- WII שלי לרשת. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש רעיון שיכול לעזור? תודה. חן

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  4. קראתי המון דברים סותרים...

5. Started by ztakram,

הבן הקטן (חמש) נהנה מאוד מ- Mario Kart והגדולה (שמונה) משחקת כרגע ב- rabbids go home וביקשה SIMS. נשמח לקבל המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. זאת הרשימה http://news.vgchartz.com/news.php?id=6381 אני אישית חושב שזה צעד מגעיל -גם אם בחלק מהמשחקים אין הרבה פעילות בכל מקרה לטעמי משחק שמציע אונלין מקוון צריך שהשרת יהיה לפחות פעיל 4 שנים מההשקה וברשימה הזאת יש משחקים שיצאו רק לפני שנה ושנתיים

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  7. Started by Epik_yozhik,

כמובן שאקנה גם את GOW2 אבל האם יש עוד משחקים ברמה של המשחק הזה ל XBOX זה היה פשוט תענוג לשחק במשחק הזה עם חבר. העלילה, הגרפיקה, הגיימפליי, מושלם היה! יש משהו מומלץ בסגנון?

8. Started by gal555,

יש לי בעיה שלא קרתה לי קודם במשחק UNCHARTED המטבע פשוט מסתובב שעה ולא נכנס למשחק ושאר המשחקים עובדים מעולה יכול להיות שיש בעיה בדיסק?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  9. Started by eli79,

יש מצב מוזר כשאני מדליק תמכשיר יש כמו ניצנוצים כאלה על המסך לא משהו שמפריע בגדול כשיש רקע בן השחור ללבן אפשר להבחין בזה אבל כשאני משחק הכל עובד חלק האם מישהו ניתקל בזה המכשיר הוא דגם של 09

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by yotamgiu,

שלום, חזרתי מארה"ב עם PS3 חיברתי אותה לחשמל ולטלוויזה(טלוויזיה רגילה, לא HDMI אלא AV) הPS3 נדלקת אך אני לא רואה תמונה או שומע קול.... בדקתי בכמה טלווזיות כולן חיבור AV. בארה"ב היתי משתמש בHDMI ועבד פרפקט. יש למישהו מושג מה לעשות? או מה הבעיה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by huber,

לכל מי שלא מבין את ההשלכות, מהיום ניתן לראות את התכנים של הרשת הנפלאה והאיכותית הזו גם דרך ה PS3 דרך האינטרנט. http://nextgn.com/2008/12/02/bbcs-iplayer-now-working-with-playstation-3/[br]פורסם בתאריך: 2.12.2008 בשעה 17:12:06 גיליתי כרגע שזה חסום לישראלים. פשוט זוועה לגור פה :-\

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  12. Started by ביז'ו המוס,

היום כנראה נדפק לי הXBXOX 360, הוא עולה כרגיל לתפריט שלו אבל הוא לא קורא שום דיסקים (לא משחקים ולא סרטים) נראה לי שהכונן דיסקים שלו נהרס. איפה יש חנות באיזור המרכז שמתעסקת בכאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. האם ניתן לחבר את ה PS2 שלי למוניטור של המחשב ? האם צריכים חומרה מיוחדת בשביל זה (כרטיס טלוויזיה אולי...) כל עזרה תתקבל בברכה ...

14. השאלה שלי האם זה פשוט כל כך . כלומר, מעתיקים משחק לכרטיס זכרון של הפיאספי ואז שמים אותו במכשיר וואלה המשחק עובד.........או שיש מדריך ארוך ומייגע שצריך לקרוא כדי להבין איך לשחק במשחקים מכרטיס הזכרון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Rotem Levy,

שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.

16. איזה שיפור צפוי אם אחליף את הדיסק ב- Xbox One S בכונן SSD ? עד כמה זה יהיה משמעותי ובאילו מקרים? (אני פשוט לא יודע האם הדיסק הוא מגבלה אמיתית, או שבגלל החומרה של הקונסולה החלפה ל- ssd לא תיתן שיפור משמעותי) תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by fnse,

שלום לי יש את המשחק god of war 2 עכשיו אני יודעשצריך לצרוב אותו ב-dl ולחברשלי יש צורב כזה...הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות דיסק...מישו יכול להיא לי אתר או משו אני לא יודע איפה מוכרים...ומישו יכול לתת לי מדריך איך צורבים את המשחק בשיטה הזאת???...לצרוב בשיטה הרגילה או שיש דרך אחרת????

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  18. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28621 סוף סוף מקשיבים לי ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. מה הוא רק לוינדוס :-\

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  21. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by mc_elad,

אני נוסע לחול לזמן של כ 3.5 חודשים ואני צריך חיי סוללה ארוכים חשבתי לקנות את ה Sony PSP 3000 slim & lite מה חיי הסוללה כשמשחקים או רואים סרט?? וכאשר מחברים אליו את המטען הזה : http://www.navitech.co.il/2523/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F_USB_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA.html הוא בכלל מתאים כלומר יהיה אפשר לטעון ת'PSP עם המטען הזה? כמה זמן הPSP יחזיק כאשר משחקים או רואים סרט? אם יש לכם המלצות על מטענים(שמבוססים על AA או AAA) שיוכלו להעריך את חיי הסוללה של הPSP זה יעזור תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by MasterOr,

לשיתוף ידע ועזרה. אנא צור איתי קשר. תודה. יש לי את כל הפרטים בפרופיל שלי.

24. Started by zzz727,

שלום יש לי lcd ו ps2 ואני משחק לדוגמא ב pes 2009 וגם עוד כמה משחקים וה ps2 לא מתאים את עצמו למסך רחב אני רואה שליש מסך או משהו כזה מה לעשות???? תודה לעוזרים!!!

25. Started by alon88,

אהלן שלום לפני שבוע שהדלקתי את הסוני שלי הופיע האור הצהוב המהבהב שאף אחד לא רוצה לראות על הקונסולה שלו החלטתי לתקן את המכשיר בעצמי בגלל עלויות התיקון הגבוהות או לקנות חדש יש פה מישהו שהיה לו YLOD והוא תיקן אותו בעצמו? הכוונה פתח את המכשיר וחימם את הלוח עם אקדח חום אם ושם משחה טרמית חדשה.. השאלה שלי אם יש פה מישהו עם אקדח חום שתיקן את התקלה הזו? כי אני פירקתי את הסוני שלי ועכשיו אני רק צריך אקדח חום זה המצב כרגע http://i46.tinypic.com/157lkpg.jpg אני לא מתכוון לתקן את הסוני בחנות במחיר הרגיל אני רוצה לבצע את התהליך בעצמי סך הכל צריך להתקדם מכאן הבעיה היא שאין לי את הכלים לעשות את זה.. מישהו כאן עשה את זה? יש לו את הכלים? …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.