קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז יש לנו פרק שמח בשבילכם, משחקים חדשים, חדשות, וגם שאלות מאזינים. כמובן, גם המשחק המצופה ביותר של השנה (לא, לא חנה מונטנה) ייסקר בפרק ובכלל היה תענוג. חשבנו שיהיו פחות נושאים ותכנית של 40 דק’ גג אבל בסופו של דבר הפתענו בעיקר את עצמנו. אני מניח שאתם ציפים לפרק ארווווך :-) מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 43 – “מילואים בפירנצה“ http://pod.icast.co.il/a08a0067-5e93-4056-8522-14072f38893d.icast.mp3 סקירת משחקים: * God of War II (לינק) * God of War III (לינק) * Assassins Creed 2 (לינק) * חדשות הגיימינג: כל מה שחם * נינטנדו מכריה על DS תלת מימדי (לינק) * ישפאר נגד מחירים נור…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי יש לי ילד בן 4 ואני מחפש לו משחקים אז אם יש לכם המלצה אני אשמח. תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כשנתיים את המכשיר מארהב ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במטען שמסופק באריזה מבחינת מתח רצוי בארץ מבלי להזיק למכשיר? רציתי לדעת כמה צריך להיות בINPUT ובOUTPUT[ אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
ברצוני לחבר את ה PS2 של שותף שלי למסך מחשב בגודל 22" למסך יש כניסת HDMI ו VGA , ל PS2 יש יציאה של Composite ו SCART האם קיים מתאם בין איזשהו זוג מהחיבורים האלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת את המשחק הזה (שמישהו המליץ עליו בשבילי) אבל אני לא חושבת שהוציאו אותו לשיטת שידור Pal. אודה לכם על העזרה מורן
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875454,00.html די יקר...
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
במידה ואני מזמין קונסולת Wii מחו"ל, כמה מכס/מע"מ אני אצטרך לשלם? כמה אני אצטרך לשלם למדינה סה"כ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את האקס בוקס 360 עלית בגירסת ה-250 ג'יגה שלו לא מוסב יש למישהו המלצות מה המקום הכי טוב ואמין לקנות בו והאם יש אינפורמיה מיוחדת שצריך לדעת לפני הרכישה אשמח לתגובות ZIK
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי, זהו לוח שעבר תלאות רבות החלפת מעבד+NAND(צ'יפ מערכת ההפעלה) + DVD. התקנת בלוק קרור מים לCPU+GPU, צלעות קרור לזיכרונות של ה GPU, צלעות קרור לCHIPSET ולצי'פ שאחראי ליציאה הגרפית. בלוק המים הותקן ללופ מים בהקפדה רבה ומחשבה רבה שני מאוררי דלתא 35מ"מ (עובי) נשלטים כל אחד בנפרד והכל עובד יפה מאוד. סה"כ המערכת גם ניידת לחלוטין ואטומה הייטב. קרדיט רציני ביותר לdhob18 חברי הטוב שהיה עיקר הידיים בפרוייקט הזה ! מקווה שנהנתם, אשמח לענות על שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי שמישהו כאן הזכיר את ה Shadow 6 Controller בעיצוב של XBOX ומתאים ל PS3 http://www.dreamgear.net/shop-by-platform/sony-playstation-3/shadow-6-wireless-controller.html למישהו כאן יצא לשחק בו? ביקורות כבר קראתי אבל אני רוצה חוות דעת של מישהו ששיחק בו. ועוד שאלה, יש למישהו מושג אם אפשר להשיג אותו בארץ באיזה יבוא אישי של מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שלט PS3 מקורי : DualShock 3 ואני רוצה לנסות להשתמש פה ב- PC. אני מחבר אותו , ה- WINDOWS (7( מתקין אותו בהצלחה אבל אני לא יכול להשתמש בו. בנוסף ארבעת הנורות מבהבות על השלט (נורות 1 עד 4) יודעים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
חבר שלי קנה PS3 והוא רוצה להתחבר לאינטרנט! איך מה מי מו אם אפשר מדריך בעברית אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שמתי לב שכרגע לא קיים אקספלוייט שמאפשר להפעיל אפליקציות homebrew אני מחפש אתר שמעדכן על ההתקדמות בעניין ושמתי לב שזה כבר נמשך זמן מה והאם יש אפשרות שייצרו אקפלוייט שיאפשר זאת בלי הבעיה שאם מכבים את המכשיר כל התהליך נמחק?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם"
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם המעבד הגרפי ב-PS3 עבר שדרוג במהלך השנים וכן האם הזכרון שודרג? האם יש לך ביטוי בביצועים בפועל?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה ממש מעצבנת. בכל פעם שאני משחק בפרו אבולשן בפלייסטישן 3 שלי- יש לאג עצבני שלא נותן בכלל לשחק בצורה נורמאלית. האם זה הגיוני? האם עןוד מישהו נתקל בזה? יש לי אינטרנט במהירות 2.5 ושום מחשב לא מחובר לרשת בזמן המשחק...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי XBOX 360 ELITE בניו יורק. שם הכל עבד מעולה. הבאתי אותו לפה ואני לא מצליח להתחבר ל XBOX LIVE. האינטרנט מחובר, וכתוב בסטטוס: internet: conncted network: connected xbox live: disconnected. הוא אמר שאני צריך לעשות update, אז הסכמתי. הוא מגיע בערך לשלושת-רבעי ואז כותב error, ושאם הבעיה תימשך אני אפנה ל xbox.com/support. נכנסתי, לחצתי על המדינות שבהן XBOX LIVE פועל וישראל לא הייתה ברשימה. איך זה הגיוני? אני מכיר כמה וכמה אנשים שמשחקים. מה אני יכול לעשות? עריכה: טוב הצלחתי לעשות את ה update ולהתחבר, אבל כשאני מנסה לשחק MW2 במולטיפלייר הוא כותב לי משהו כמו: "this account isn't alowed to play at xbox live" או משהו כזה. יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי silver m…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
קניתי טלוויזיה 46 של סוני זה הדגם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753744 חיברתי את YES (לא עם HDMI זה ממיר ישן עם חיבור 24 פינים ככה אני חושב שקוראים לזה) הכל עבד מצוין. חיברתי את הXBOX עם HDMI הופיעה תמונה אבל עם פסים אדומים (כמו שיש לפעמים כשהכבל לא מחובר טוב) ניסיתי לחבר את הכבל שוב בדקתי שהוא מחובר כמו שצריך אבל התמונה נעלמה לגמרי מאז לא משנה מה עשיתי לא הייתה שום תמונה חיברתי לכל חריצי הHDMI, חברתי גם עם החיבור של האדום לבן צהוב, בדקתי בטלוויזיה שהHDMI מופעל, חשפתי דרך הטלוויזיה התקנים עם HDMI לא מצא כלום, ניתקתי את החיבור של YES, ניתקתי מהחשמל גם את הXBOX וגם את הטלוויזיה כלום לא עבד זה פשוט לא הראה כלום חברתי את הXBOX למחשב עם אותו הכבל עבד מצוין על טלווי…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
-
אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר לא מעט התבטויות רכשתי לבסוף WII. מהם המשחקים הטובים להתחיל מהם (בכל קטגוריה) מנסיונכם?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות סוני 3 ויש לי את המסך הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709109 ורציתי לדעת אם אני אקנה סוני 3 אוכל לחבר אותו למסך בעזרת הכבל הזה: http://www.naot.co.il/products/79358 אם כן זה יראה כמו שאני אחבר את זה לטלויזיה באותו הגודל כלומר יראו אותו דבר? (בהנחה שהטלויזיה עם אותם מאפיינים) אם אכן זה יעבוד איך אני מחבר לזה סאונד? אם זה לא יעבוד על איזה גודל טלויזיה אתם ממליצים למרחק של מטר וחצי? בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, בתחילת אוקטובר חברה שלי ואני טסים לברצלונה, בע"ה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם מומלץ בכלל להביא משם מכשיר + משחקים..? 2) האם גם שם כמו בישראל עובדים בשיטת PAL ? 3) האם יש מחיר ידוע? חיפשתי בגוגל והחיפושים עלו בתוהו. מדובר כנראה על הPS3 SLIM 120GB 2 שלטים כבל HDMI ומשחק אחד לפחות (כנראה PES2010, 2011 אם יצא כבר...) תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-