עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by ofir2808,

שלום לכולם, החלטתי לקנות XBOX360 ולאחר בדיקה קצרה, גיליתי כי יש מספר דגמים, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גרסת ה - ARCADE לגרסה הרגילה? המפרט הטכני שלהם נראה אותו דבר ועדיין יש בינהם הבדל של 70 דולר (בארה"ב, בארץ אפילו יותר). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by EcSm,

שלום אני כבר תקוע הרבה זמן בשלב מסויים במשחק (כוכב בריו, איפה שהיה הקרב מול רנדאס) אני צריך לנטרל איזה משהו, ויש כזו מעלית שיורדת למטה אבל אני מגיע לשם יש גוש מתכת גדול כזה שיורד ומתנפלים עלי בזה אחר זה האוייבים הגדולים האלה עם הכנפיים (לא יודע אם יש להם שם) ויש לי מן שני משדרים שאני צריך כל הזמן למשוך את הידית עם הנונצ'ק אבל זה לא עושה שום דבר חוץ מלהעלות את ה"אנטנה" למעלה, והאוייבים ממשיכים לבוא בכמויות. למישהו יש פיתרון?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Omri643,

שאלה בכותרת... מוכר בחנות באילת אמר לחבר שלי שיש לו מובנה... ולא ראיתי בשום מקום שזה ככה...

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Melike Pk,

מה בדיוק עושים עם ה20 ג'יגה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by lmlm,

עדיין לא חגגנו שנה לWii וכבר עוקפת את יריבה לשוק (?) XBOX 360 שנמצאת כמעט שנתיים בשוק: שימו לב שפלייסשטיין מצמצם פעריים לאט לאט. הולך להיות מעניין 8) מקור: http://xbitlabs.com/news/multimedia/display/20070822235444.html

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  7. היי קניתי היום את הגירסה הזו, למה הכוונה? רוני

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. Started by cb,

אוקיי אז ככה: שיחקתי בראשון כי השאלתי אותו מחבר ..משחק מעולה...! גמרתי אותו פעמיים! מאז אני תמיד רציתי לשחק בשני ובשלישי אבל מה לעשות קצת התרחקתי מהקונסולה הישנה הזאת(PS2).. עכשיו מאוד בא לי לחזור לשחק במשחק הזה ולהמשיך לשחק בשאר משחקי הסדרה. אני לא זוכר את השמות של שלושת הכותרים אבל בכל מקרה כשחיפשתי לקנות אותם באינטרנט בין אם חיפשתי בגוגל או ברשתות שמוכרות משחקים (פריק ,באג וכו') לא מצאתי זכר לSLY 1 או 2 רק ל3. למישהו יש מ ו ש ג איפה אני יכול למצוא אותם לקנייה במחיר שפוי? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by yuraxp,

שלום רב,אני רוצה לקנות PSP יד שניה,המוכר אמר שהוא הגביר לו את מהירות המעבד (גירסה דקה) רציתי לדעת האם זה יכול להזיק למכשיר או שזה דבר פופולרי לPSP?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by marlboro,

לא קלטתי אם כן או לא

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22609 צריך להמציא לזה שם חדש כמו דיסקוטק המוות :lol: (תיראו תסירטון)

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מעוניין למכור את הסוני 3 שלי, ולקנות אקס בוקס. האם השליטה באקס בוקס פחות טובה או יותר טובה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by zebra,

הדיסק לא נקרא לי בעינית יש למישהו מושג כמה עולה עינית ואם שווה לסדר???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by HNR,

ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24293 המשחק הזה הולך להיות פשוט ענק וזמן תה אם אתה קורא זה כנראה משחק שאני כן יקנה טוב רק אם חנויות בארץ לא יעלו תמחיר כמו שעשו לזלדה שעלה 450 שקל במקום 350 למשחק WII רגיל יעלה קדימה נינטנדו תזיזו את התחת על התאמה למערב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by WarNet,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875454,00.html די יקר...

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by The_Byter,

היי, נפל לידי XBOX 360 עם כונן שלא מתאים למכשיר... אני אסביר קודם כמה דברים כדי שהכל יהיה ברור, במעבד, בNAND(היכן שמערכת ההפעלה מאוחסנת) ובכונן DVD, יש KEY מיוחד שחייב להיות תואם בשלושתם... המכשיר שקבלתי היה כנראה עם KEY לא תואם למעבד\NAND בDVD. לאחר מחשבה החלטתי להחליף למכשיר את המעבד,NAND וDVD לשלושה שיש לי עם אותו KEY... לאחר עבודה מורכבת וכמה דרמות, הפרוייקט הוכתר בהצלחה ! המכשיר עובד ומנגן משחקים !! banana תהנו בסירטון רואים עבודה אחרת שעשיתי למכשיר אחר, תיקן הלחמות לGPU.

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/gaming/2008/04/10/condemned_2_bloodshot/4 נראה מבטיח ביותר

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by klayton,

http://www.videogamesblogger.com/2008/05/24/devil-may-cry-5-on-capcoms-mind-devil-may-cry-4-record-sales-of-2-million-make-it-all-but-certain.htm

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by matanch,

יש לי מכשיר Ps3 שמחובר למערכת הגברה יש אפשרות לעשות שה ps3 ישמש כרמקול למחשב דרך wifi?? לדוגמא אם אני שומע שיר במחשב אז אני ישמע את זה דרך ה Ps3 שמחובר למערכת. תודה מראש לכל העוזרים!! מתן

21. Started by EyEOnE,

האם באמת לישפאר אין מעבדת תיקונים בארץ? באיזה חנות אמינה ניתן לרכוש שיהיה אחריות עם מעבדת תיקונים בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם. יש לי סוני ואני לא מצליח לחבר אותו לאינטרט,יש לי חבילת גיימר של 012 עם חייגן ידוע לי שיש הרבה בעיות עם הספק המסריח הזה ועוד עם חייגן. בכל מקרה יש דרך לחבר אותו איכשהו. יש לי מודם כבלים של תומפסון האב סוויט'ץ שני כרטיסי רשת ואפשרות לעוד אחד עם צריך... אני משחק עם האפשרויות כבר כמה ימים ולא מצליח לפענח את הדרך.. הייתי עובר ספק אבל הם תפסו אותי חזק בביצים כמו שאומרים וכרגע אני כנראה הולך להליכי משפט איתם בבקשה תעזרו

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. מישהו אמר לי פעם שאם מכניסים לתוך WII אמריקאי דיסק בשיטת PAL - זה גם יכול להרוס אותו מישהוא אחר אמר לי שליפעמים גם פלטפורמה אמריקיאית יכולה לנגן PAL ולהיפיך מה נכון ומה לא? מעבר לזה יש לי שאלה נוספת - קניתי בארה"ב 4 דיסקים מקוריים המליצו לי לגבות אותם ולשחק על הגיבוי כדי שהמקור לא יתקלקל - ואוכל גם להחליף לימכור בעתיד עם איזו תוכנה אפשר לגבות ? והאם זה על דיסק של DVD רגיל ? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by xXaXdXaXrXx,

אחי הקטן מיתווקח איתי שהכרטיס שלי radeon x1950xt פחות טוב מיps2 תיבשו אות קצת עשו טובה ותגידו לי אים הוא גם אוכל את שלוש המפרט שלי מעולה מעבד כפול ליבה גיגה רם ולוח אם מעולה ומומלץ

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכוון לחבר אותו למסך HD, והשימוש יהיה אקסקלוסיבי לסרטים (הבנתי שכרגע הPS3 הוא כרגע הכי טוב לזה), אז אני לא צריך משחקים או את הג'ויסטיקים, ומן הסתם הנפח לא משנה. יש חשיבות לאיזה דגם אני קונה? (אסיאתי/אירופאי וכו')

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.