עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by reyrey_200,

שלום רציתי לדעת כמה עולה כיום בערך XBOX 360 65 NM בהונג קונג,לדעתכם המחיר עולה על 900 ש"ח ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. בעזרת הקישור הבא : http://www.llamma.com/xbox360/repair/ring_of_light_x-clamp_fix.htm עובד פגז ;D

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by DannyBoy1904,

שלום. שאלה פשוטה לכל מי שיש לו אקסבוקס בבית. זוג המאווררים האחוריים המקוריים באקסבוקס אמורים להוציא אוויר או להכניס?

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by huber,

http://www.videogaming247.com/2008/04/23/gta-iv-the-two-versions-look-different-says-houser/

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום יש לי אפשרות להביא בחודש הקרוב PS3 מארה"ב. רציתי לדעת האם בגרסה האמריקאית קיים שנאי פנימי שיודע לטפל במתח אמריקאי וגם בישראל ? כלומר שאין צורך לרכוש שנאי חיצוני כבד ומגושם להמרת המתח מ 110V ל 220V . אגב, איזה גירסה אתם ממליצים? (לאוו דווקא 40 או 60) - חשבתי על ה 40GB הבנתי שיש חבילות שכוללות סרט וגירסת המכשיר 98006 ויש גירסה אחרת ללא הסרט והיא 98007 שניהם באותו המחיר. מה ההבדלים בין גרסאות המכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by marlboro,

הרבה זמן לא כתבתי פה כלום, אבל עכשיו חטפתי בפעם השלישית את טבעת המוות, ונראה לי שהפעם זה רציני יותר, עשיתי את אותו התיקון כמו תמיד, הפעם הוא לא עזר, יש הצעות ???

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  11. מה ההבדל בין הגירסא של ה40 ל60 ול80 ב-PS3 ? כיאלו רק גודל המקום שאפשר לשמור עליו? ומה אפשר לשמור עליו ? כיאלו משחקים באים עם דיסקים אז למה צריך לשמור (שמירה של משחק שוקלת רק כמה MB ,לא?) פעם שמעתי שככל שיש יותר מקום זה משפיע על המהירות והביצועים, זה נכון? ואם כבר אני פותח אשכול אז אולי מישהו יכול לענות לי על עוד כמה שאלות א) כמה עולה PS3 בדיוטי פרי? ב) יש שם גם גירסא של 60 ו80 או רק ארבעים? ג)באיזה חנות אפשר לקנות בדיוטיפרי? ד)הרשת עובדת גם בישראל ? אם כן אפשר לשחחק נגד שחקנים מכל העולם או רק מישראל? תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  12. ps2 דק+ שתי שלטים +זיכרון 8 +eyetoy+ ציפ מובו+ SMS Simple Media System for Playstation 2+ uLaunchELF ואת המשחקים הבאים gta sa god of war 2 cod3 playsport-eyetoy splinter cell double agent yakuza manhunt2 god of war 1 gun dragon ball z 3 מקורי hitman234 resident evil 4 alien hominid getaway Teenage Mutant Ninja Turtles gran turismo worms okami destroy all humans 2 scarface Metal Gear Solid 3 bully beyond godandevil Tekken 5 simpson hit and run ico metal slug ghost recon final fantasy saybira kingkong spider man rayman silent hill4 jakks play3 eyetoy naruto sillent hill3 nfl football final fight zote Shadow of Colossus kinetic combat eye toy Dragon Ball Z: Budokai Tenkaic…

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  13. *כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  14. Started by h_yoav,

אבא שלי קנה לי burnout באירופה והמשחק בצרפתית הולנדית וגרמנית יש אפשרות להוריד את השפה האנגלית ולשמור אותה על ההרד דיסק? יואב

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by Srulz,

באתר כתוב כל מיני מחירים של משחקים לפלייסטישן 3 בין 50- 60 דולר. יש לי חבר שנמצא באוסטרליה ונכנס לחנות של EBGAMES משחק נגיד של פרו אבולושין שעולה באתר כ 60 דולר עולה בחנות עצמה 110 דולר מה ההבדל?

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by mosheva,

שלום! אני נמצא כרגע בארה"ב ורציתי לדעת האם XBOX360 NTSC יתאים לארץ? אני לא מדבר על תאימות למשחקים כי בזה אני יודע שPAL לא מתאים לNTSC מבחינת האם יראו בסדר על המסך? תודה! ועוד משהו מה ההבדל בין הפריום לעלית? והאם זה שווה עוד 100$?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. חברים יקרים, 2 הרשתות האלה לא יוצאות בריש גלי על המבצע הזה וחבל (אני מניח שזה גורם להם הפסדים). כל המשחקים של EA, ל PC, PSP, PS2, PS3, XBOX360 וה WII נמכרים ב 1+1! כלומר, קניתם BURNOUT PARADISE ב 399, לקחתם את ARMY OF TWO (לדוגמא) בחינם!!! או נגיד את שניהם ב 200 כל אחד, שזה מחיר מקביל למה שאפשר להביא מתאילנד! לקפוץ, לקפוץ, לקפוץ! אפשר לערבב, לקחת גם ל PS2 וגם ל 3.

19. Started by liviur,

אז ככה , לאחר שנה וחודש נתקלתי בבעיה טכנית חומרתית ראשונה בPS3. הדבר אולי יראה מינורי אבל לי זה ממש הורס. המכשיר הפסיק לנגן (באחוזים גבוהים) סרטיי DVD-R , הכוונה - סרטי DVD מגובים מכל סוג שהוא. כדי לשלול בעית צריבה - ניסיתי בעזרת 2 מחשבים וסה"כ 3 צורבים שונים לקודד סרטים ובדקתי גם עם מחשב וגם עם PS3 אחר שאין בעיה בדרך הקידוד של הסרטים. יש לציין שכל סוג מדיה אחר (BLUE RAY , משחקי PS3 , משחקי PS2 וכו) פועלים ללא דופי וללא בעיה. רציתי לדעת אם משהו נתקל בזה. חשבתי לנצל דיסק ניקוי מאלו של פעם, ההצלחה לא גדולה - הPS3 מסובב את הדיסק אך לא מצליח לקרא אותו. משהו נתקל ? למשהו יש רעיונות כלשהם ? (ההימור הוא כמובן שהבעיה מסתכמת בלא יותר מעינית מלוכלכת , אך עקב אי קריאת דיסק הניקוי - …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tiptipon,

אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by huber,

מכיוון שלא הצלחתי עדיין להזרים קבצים בין המחשב ל PS3 אלחוטית, החלטתי לנסות להעביר סרט ע"י בעתקה לדיסק קשיח חיצוני USB. העתקתי אליו את הקובץ, חיברתי את הדיסק החיצוני ל USB של ה PS3 - ועכשיו מה? איך אני ניגש לקבוץ? איך אני מעתיק אותו לדיסק הקשיח של ה PS3? איך אני צופה בו?

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by huber,

אחד פלוס אחד חינם על כל משחקי EA. רלוונטי לכל בעלי PS3/XBOX שנאלצים לרכוש בארץ משחקים במחירים מגוחכים.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. קבלתי היום את ה PS3 40GB גירסת ה PAL. בחלק מהמקומות קראתי שצריך מתאם מ 110 ל 220 ובחלק מהמקומות קראתי שה PS3 יודע לעשות המרה לבד. מה נכון? אנא - רק מניסיון, לא לנחש על מנת לא לגרום לי נזק. תקראו את השורה האחרונה פה - זה לא אומר שלא צריך מתאם? http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4908

24. Started by תמיד מחייך,

http://ps3.ign.com/articles/867/867631p1.html המשחק יציב דמויות של DC Comics מול הדמויות המיתולוגיות של MK. בין הדמויות של DC קומיקס אפשר למנות את סופרמן, באטמן, וונדר וומן, חברי ליגת הצדק והנוקמים. בין הדמויות של מורטל קומבט ניתן למצוא את סאב זירו, ריידן, ליו קאנג וסקורפיון. האמת היא שאני מאוד מחכה למשחק הזה, בעיקר כי אני נזכר במשחק הנפלא Marvel Vs. Capcom ומקווה שהמשחק הזה יהיה טוב כמוהו. המשחק אמור לצאת בסתיו השנה ל-XBOX 360 ול-PS3.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by IlanF,

חבר רוצה למכור לי PS2 ב500 שקל כולל הכל (משחקים, שלטים, כרטיס זכרון..) אבל בלי צ'יפ. זה שווה לקנות עכשיו או שעדיף איזה 360 חדש?

• 9 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים