עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אני וחבר שלי כל יום משחקים ביחד ברשת. היום הוא מתחבר, שולח לי הזמנה למשחק, אני משאר את ההזמנה- וכלום לא קורה... המשחק לא מתחבר לי לשרתים, הסוני מחובר לרשת כי עובדה שאני כן מקבל את ההזמנה למשחק.. אבל האונליין במשחק לא עובד לי. מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה לרכוש MICROSOFT POINTS בשביל לקנות כל מיני שטויות למשחקים. בדרך הבאה: נקודות - http://cgi.ebay.com/XBOX-360-LIVE-4000-MICROSOFT-POINTS-MARKETPLACE-ZUNE-/260665831791?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb0e4f16f וליצור משתמש שמיקומו מוגדר בUS. האם אוכל להשתמש בנקודות בדרך הזאת? תודה

3. Started by itair73,

קניתי לאחרונה רמקולים של ALTEC - vs4621 הם 2.1 ואני מנסה לחבר אותם לאקס בוקס... קניתי כבל שיחבר את הRCA (אדום ולבן) לכבל אחד ואותו אני מחבר לרמקולים. עשיתי את החיבורים והכל, אבל לא נקלט שום סאונד ברמקולים מהאקס בוקס... בינתיים אני חושד שהמתאם לא טוב... בכל זאת הוא מהשופרסל ועלה לי 16 שקל חחח יכול להיות שצריך מתאם "מורשה" לכאורה של האקס בוקס? כמו שהמתאם האלחוטי היחיד שעובד על האקס בוקס הוא זה שמיוצר על ידי מיקרוסופט

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן , היום קיבלתי את המשחק הנ"ל , ניסתי לשחרר את התוכן בעזרת הקוד שקיבלתי אך ללא הצלחה, יש תו 1 בתחילת הקוד שאיני מבין אותו, אשמח למי שיכול לתת עצה, חשבתי אולי זה T הפוכה אך לא הולך כבר שום דבר. הנה לינק לתמונה, תודה לעוזרים. http://rapidshare.com/files/426062426/AS.jpg

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by HuGeMouTh,

ניסיתי להכנס גם ל US וגם ל EU ובשניהם כתוב לי שהחנות לא זמינה באיזור שלי לפני כמה ימים הכל עבד...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום, כרגע אני משתמש בשלט בסוללות אצבע GP Ni mH ואני מטעין אותן באמצעות מטען שקיבלתי ביחד עם הסוללות זה בעצם יוצר מצב שאם נגמרות לי הסוללות אני צריך להוציא אותן מהשלט ולשים במטען לטעינה ואז אני בעצם לא יכול לשחק בשלט ראיתי ב- EBAY שיש כבל שמצד אחד מחברים אותו ל- USB ובצד השני מחברים אותו בקידמת השלט אם אני קונה כזה כבל השלט יוכל להטעין את הסוללות GP שלי או שאני צריך לרכוש את הסוללה הנטענת של microsoft ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. בחנות שהזמנתי דרכה את ה-PS3 המוכר אמר לי שהפסיקו לייצר את COD:WAW ובמקרה היה להם עותק משומש. האם עדין אפשרי למצוא עותק חדש? לא תיהיה שום בעיה ברשת בשימוש בסיריאל שכזה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כל המתענינים ברכישת במשחק Call Of Duty Black Ops מדייה גיים עורכת מכירה קבוצתית למשחק במחיר מוזל ועוד הנחות כגון משלוח חינם ועוד... למי שמתעניין בקנית המוצר שבמבצע ניתן ליצור קשר אם החנות בלינק: ps3: http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1047107 xbox: http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1047133 pc : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1047378 נ.ב - במקרה ויש בעיה כולשהיא אם הפירסום הנהל נא ליצור קשר פרטי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by zabi_g,

מאחר והרבה אנשים שואלים איזה משחקים מומלצים יש ל PS3 ותמיד אנחנו חוזרים על אותה רשימה ומתחילים לריב מה טוב ומה לא עשיתי סקר קצר, יש כאן את רוב המשחקים הטובים שיצאו ל PS3 (כן אני יודע, חסרים כאן משחקים, מה לעשות אבל אני רק בנאדם ולזכור 50 משחקים זה גם ככה מעל ומעבר אז מתנצל מראש על מה שלא שמתי כאן) כל אחד יכול לסמן את 15 המשחקים שהוא הכי אהב, אני מאמין שאם מספיק אנשים יגיבו תהיה לנו כאן רשימה שתראה לפחות 7-10 משחקים שהם קונצנזוס וחובה לכל מי שקונה PS חדש. אני מאמין שזה ייתן גם לנו (מי שכבר מכיר את רוב המשחקים) יתרונות כמו להכיר שחקנים שאוהבים את אותם משחקים (אונליין) ואולי יפתח אופציה להחלפות בעתיד וכו'... בכל מקרה תוך שבוע כבר נראה מה תהיה ההיענות ואם הסקר הזה יעלם מהמפה…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by LIDOR_13,

היי, רציתי לשאול אם בMP במשחקים ב PS3 יש תקיעות ולאגים... ואם הוא נוח? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Moty_p,

שבוע טוב, ה - PS2 שלי עושה בעיה עם הכרטיס זיכרון משומה זה לא עובד אז רציתי להשתמש עם ה DOK שלי ככרטיס זיכרון איך אפשר לעשות את זה? ואם אני מחבר את הסוני לרשת של המחשב איך אני נכנס עליו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by liav12,

יש לחבר שלי WII אמריקאי (PAL) אם זה משנה בקשר למידע והוא צריך לעדכן אותו, איך מעדכנים את זה לגרסה הכי טובה ומאיפה אני מוריד? אם זה אפשרי בכלל כי ראיתי באינטרנט שמבקשים על זה 200 שקל לעדכון.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. אני מחפש לקנות קונסולת wii לילדות בנות 8 ו5. ראיתי בזאפ טווח מחירים די גדול 850 עד 2250 ולא ברור לי מה ההבדלים בטווח הגדול הזה ומה כדאי (רצוי לצמצם את עלות הרכישה לחלקים שפחות משתמשים בהם). איזה קונפיגורציה + מחיר מומלצת (אפשר גם לציין חנות מומלצת)?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, יש לי מערכת קולנוע של פיוניר HTZ181. אין במערת כניסה אופטית. יש בה LINE IN. מהסוני שלי יש יציאה לסאונד רק דרך יציאה אופטית. יש אפשרות כלשהי שאני אוכל לחבר אותם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום, אני משתמש בPS3MEDIASERVER כדי להזרים לXBOX360.. הכל סבבה עובד אם אני ממיר לWMV או מריץ MKV.. יש אפשרות להריץ AVI בלי לעדכן את המכשיר בעזרת התחברות לXBOXLIVE? גם כשניסיתי לראות סרט עם קובץ כתוביות חיצוני או היה בג'יבריש איך משנים את הקידוד של התוכנה? בנוסף היה סרט מסויים שכשניסיתי להפעיל אותו הופיעה במחשב הודעה שהMEncoder הפסיק לפעול באופן לא צפוי.. מה הבעיה? עוד סרט HD התחיל, בהמשך נקטע ובשלב מסויים (תוך פחות מדקה) זרק אותי למסך הראשי של הXBOX.. למה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מדובר בNTSC והמחיר 1700 ושל ישפאר 1880 שקל בגירסה של PAL 160G (לא משנה לי אני לא רואה DVD או HD במכשיר) או שעדיף ישאפר 2100 שקל כולל שני שלטים של SONY בכל מיקרה מה ההשלכות תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by bitonml11,

חיברתי את הכבל בשני הצדיים (לטלויזיה ולפלייסטישן) העברתי את הטלויזיה למצב HD ולא רואים כלום... עריכה\: והטלויזיה מזהה שמשהו מחובר שם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by L1ron,

יש לי שלט סוני 3 dualshock3 מקורי של SONY . איך אני מחבר אותו למחשב ועושה שהמחשב יקרא אותו במשחקים? את החיבור USB שלו יש לי.חיברתי אותו למחשב ולמטה הוא רשם לי בהודעות שהוא קרא אותו. אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו במשחקים.

• 2 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. Started by stone cold,

תראו את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=Bxd96qRa6wY&feature=player_embedded#at=70 ובסוף תבחרו 6969 :smile1:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eliau21071981,

שלום אנשים איך אני יכול להעביר משחקים מהמחשב ישירות לסוני ללא דיסק חיצוני, למרות שיש לי. הבעיה היא הארד דיסק חייב להיות מפורמט FAT32 ואי אפשר להעביר משחקים עם קבצים גדולים מ 4GB למשל מטאל גיר סוליד 4 יש שם קובץ DAT ששוקל 12GB ואני לא מצליח להעביר אותו. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הסוני למחשב ישירות דרך הרשת איך אני יכול לעשות זאת? יש לי אינטרנט מהירות 12MB ויש גם ראוטר אלחוטי תודה מראש אחים יקרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

kineckt מתאים לכל XBOX360 לא משנה ממתי? יש לי ELITE מלפני שנה וקצת..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. קודם כל Okamiden המשך למשחק אוקמי שיצא בזמנו לPS2 ולWII המשחק הזה יצא רק לDS המשחק מזכיר מאוד משחקי זלדה החומרה של הDS אומנם מגבילה אותו מהבחינה הגרפית אבל בגל זאת משחק מאוד מומלץ שני זה Pokemon Black וכמובן Pokemon Whit שני משחקים שהם +- אותו משחק עם שינוים קטנים בגרסאות האלו יש שיפור גרפי וסאונד מאוד מורגש ומהקצת ששיחקתי מאוד מומלץ -הרבה יותר טוב מהקודמים כניראה המשחקים הכי טובים בסדרה ואחרון חביב Golden Sun: Dark Dawn בהתחלה חשבתי שהוא השני בסדרה אבל הוא השלישי זה JRPG -הקודמים היו בGBA והמשחק הזה היה הרבה בפיתוח כמובן לDS שיחקתי רק קצת ולחובבי JRPG לי הוא ניראה מצוין לפחות לפי ההתחלה לא מזמן יצא גם דרגון קווסט האחרון בגרסה האמרי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by alex15,

שלחתי את האקסבוקס שלי למעבדה לתיקון שם הם שמו לי CD-ROM חדש היה משהו ב CD-ROM עכשיו אני שואל כי אני קיבלתי באן מזמן ולא נכנסתי לאינטרנט כי קיבלתי באן . עכשיו אם החלפתי CD-ROM אני צריך לתקן את הקבצים שאני מוריד ? או שלצרוב אותם ולא צריך שום תיקון של הקבצים ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by iakovl,

אני כרגע משחק בFinal Fantasy IIII, די בהתחלה... וגיליתי (כן...) שיש את IV השאלה היא האם שווה לסיים את III או לקפוץ ישר לIV? בנוסף אם יש טיפים משחקני Final Fantasy מנוסים יותר..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. רציתי ליידע את כל מי שמחפש מחיר מוזל בארץ למשחק החדש של Mortal Kombat מדייה גיים פרסמו מכירה מיוחדת לגביו במחיר מוזל אז מי שרוצה שיצור איתם קשר: המשחק : Mortal Kombat במכירה מיוחדת ! רק 279 ש"ח עבור המשחק ! (לא כולל משלוח) החלפה חינם של משחק בספריות ההחלפה במדיה גיים ! במדיה גיים ספריות החלפה ענקיות בהן ניתן להחליף משחקים במקום לקנות חדשים במחיר מלא. מי שיגיע לאסוף את המשחק בעצמו יוכל להחליף בחינם משחק אחד שיש לו במשחק אחר מתוך ספריות ההחלפה. בהתאם לנוהל ההחלפות בחנות. שיטת הזמנה פשוטה באתר מדיה גיים ! פשוט נכנסים לאתר מדיה גיים : http://www.mediagame.co.il ועושים הזמנה למשחק. בטופס ההזמנה חשוב לרשום בסעיף האחרון (הוא נקרא "תאריך משלוח והערות מיוחדות") את ההערה הבאה : …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים