עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by הכי טוב,

ראיתי פרסומת בעיתון שמוכרים xbox 360 elite כונן 120 גיגה קורא צרובים. חיבור hdmi במחיר 1749 . השאלה שלי האם זה מחיר טוב? אני לא מבין בזה כלום. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים? כי הבנתי שיש כמה וכמה סוגים של xbox 360 . תודה רבה לכולם מראש מוסב זה קורא צרובים?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  2. אני מעוניין (כרגע) לחבר את הps3 ישירות למודם של הוט במקום המחשב אני מנסה לשים שם משתמש וסיסמא או להגדיר אוטומטית וזה לא עובד הוא מאשר את האייפי success אבל לא מאשר את ההתחברות failed אומרים לי שצריך ראוטר אבל זה לא הגיוני כי אפשר גם לחבר אותו ישירות הוט ונטוויזן אמרו לי שאינם חוסמים שום פורטים הכבל שלי r45 רגיל האם לעדכן dns של נטוויזן? לא רוצה סתם לבזבז 200 שקל על ראוטר.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם ניתן להוסיף ל-PS3 החדשים שנמכרים (250GB) את הציפ שמוכרים ל-PS2 ואז בעצם לגרום לכך שה-PS3 יקרא גם מחשקים של PS2?

4. טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  5. יש לי PS3 ואת המשחק GTA IV. האם יש אפשרות למשחק ברשת? ואם כן אז בבקשה ספרו לי איך כי אני לא מצליח להבין איך... תודה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

אני משחק MW2 איזה 15 שעה גג ואז XBOX LIVE מתנתק, כשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי משהו כמו "cannot connect to xbox live, select test connetion to troubleshoot, or try recovering your profile. for more info go to xbox.com/support".. עשיתי test connection והכל מחובר חוץ מה XBOX LIVE. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר (או מודם, לא כ"כ יודע מה ההבדל) אך זה לא עזר. הפתרון היחיד הוא סתם לחכות איזה שעה. מה לעשות? האם עוד מישהו חווה בעיות כאלה? עריכה: טוב עשיתי test connection והוא הראה לי משהו אחר: Your DNS server cannot resolve Xbox LIVE server names. There may be a problem with the routing tables used to find Xbox LIVE on the internet. This is usually a problem outside your home n…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by yuvalg,

על איזה משחקים תמליצו לילדים בגיל 8 ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Orong,

סליחה למחוק. תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום, לפני כמה זמן החלפתי את הנתב האלחוטי שברשותי מ-SIEMENS מדגם שאני לא זוכר ל-D-LINK 2760. מאז, ה-PS3 לא מצליח לזהות את הנתב. מה אני צריך לעשות? והאם השאלה הזאת מתאימה לפורום הזה או לפורום רשתות ואינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dalit,

בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. לא יקר מדי (לא המכשירים שעולים כ- 2000 ש"ח - אלא יותר בכיוון של 600-800 ש"ח). על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בין PS3 ל Router איזה סוג של כבל צריך להיות(ישר או מוצלב)?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by ohadinbar,

אני מעוניין לקנות XBOX ARCADE (לאחר טבעת המוות במכשיר הקודם...). יש לי כמה שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על חנות באזור המרכז? 2. מי בד"כ נותן אחריות למכשירים? האם יש אחריות מועדפת? 3. המכשיר הקודם שלי היה NTSC וכל המשחקים שלי הם כאלה. האם כדאי לי לקנות שוב NTSC (אפשר בכלל בארץ?) או אולי PAL - ואז האם המשחקים שלי יעבדו גם על PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Tomerm,

לאחרונה מספר משחקים לא עולים טוב או נתקעים ב PS3 שלי. יש איזושהי דרך לנקות את העיינית ? או שכמו בזמני ה PS2 יש צורך ללכת להחליף עיניית ? ואם כן - כמה זה עלה בערך ? תודה תומר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by WarNet,

עכשיו אפשר לשחק כמו במציאות שווה לנסות!

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by bennnn,

היי-אני כרגע בלונדון ויכול לקנות אקסבוקס 360 עם משחקים משומש מאיביי באיזור ה 600-700 שח האם זה משתלם לקנות אקס בוקס משומש?? תודה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by BravaSX,

אהלן, לפני הקניה של הקונסולה, רציתי לדעת כאשר אני ארכוש PS3 בשיטת שידור NTSC ולא PAL, אני אוכל להריץ משחקים שהם בשיטת שידור PAL? או שאני לא אוכל ואני אצטרך לרכוש קונסולה שהיא בעצם PAL? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by babaluba,

קניתי משחק בארה"ב והוא לא עובד על ה WII שלי - כנראה בגלל שיטות שונות NTSC ו PAL (ה WII שלי הוא PAL) האם זו הסיבה? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום. רציתי לדעת אם יש מצב לעהתיק את הדמו שהורדתי ל DISK ON KEY ולהעביר אותו לPS3 של חבר שלי כי האינטרנט שלו נורא איטי וכשאני מנסה להוריד דרכו זה מראה שנשארו 6 שעות להורדה. האם יש אפשרות או שחייב להוריד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. vgp לוקחים 69 דולר קנדי משלוח נראה לי מטורף השלט עולה 39.9 דולר והמשלוח כמעט כפול זה הכי זול שמצאתי ביינתים לשלט מקורי http://www.thehut.com/games/games-accessories/dual-shock-3-ps3-controller/9995943.html מישהו מצא מקורי בזול יותר ? ראיתי חיקוי בEB ב29 דולר כולל משלוח ובארץ הכי זול שמצאתי 250 ש"ח

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by huber,

עקב תקלה ב PS3 נמחקו לי כל השמירות של המשחק. מכיוון שסיימתי בערך חצי מהמשחק אין לי כח להתחיל הכל מחדש וברשת אני לא מוצא שמירות של משהו מתחת ל 100 אחוז. יש מצב שמישהו פה משחק במשחק כרגע או שיש לו שמירות של המשחק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יש לי דוד שיש לו WII והוא מאוד אוהב אותה. חשבתי לקנות לו את הרובה M16 שיש בחנויות של LOGIC3. רציתי לדעת איזה משחקים מתאימים לזה? ואם יש לו כבר משחק של יריות נניח אז הרובה מתאים לכל משחק?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. ככל הנראה שארצה לקנות גיטרה. ראיתי בכל מיני מקומות מזוייפות, מקוריות, כאלה ואחרות. מה לקנות, מה מומלץ ומה עדיף? האם גיטרה "מזוייפת" מזייפת? מה הבעיות איתן? מחירים מומלצים? אשמח לטיפ ועצה ממישהו שכבר יש לו משהו שהוא יוכל להמליץ/לפסול מניסיון אישי. תודה, הצ'ה צ'ה צ'ה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by dor444,

אני צריך המלצה לחנות הכי אמינה והכי זולה לקנות מכשיר של PS3 120GB SLIM אגב, אני נוסע לרודוס (יוון) בעוד יומיים, משתלם לקנות בחו"ל? או בדיוטי פרי? (אם יש בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים