קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני קניתי ps3 לא מזמן ואני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל המחיר שלו הוא 400 שקל (בדקתי באיזה 5 חנויות הכל באותו מחיר) אז השאלה שלי היא העם המשחק הזה שווה את המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין resistant evil 4 ו metal gear solid 3. יש לציין שלא שיחקתי ב MGS2\1
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28258 למרות שאני לא אוהב את הזאנר היחסית חדש הזה של "משחקי טבע" אני חייב להגיד שנראה שהשקיעו הרבה מאוד במשחק הזה וכל הכבוד להם
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי! אז ככה, נרשמתי לשירות PSN בתור תושב אנגליה (כידוע, השירות לא תומך בישראל). ועכשיו אני מעוניין לבצע רכישה כלשהי דרך השירות הנ"ל ועלי להביא פרטים על האשראי. במהלך מילוי הפרטים אני מתבקש לרשום כתובת, מה עליי לרשום? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
איזה זין זה יאללה :\... זה אחד המשחקים שהכי חיכיתי להם אני ממש ממש מבועס. EA החארות האלו.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
האם יהיו ירידת מחירים בחצי חודש הקרוב? עכשיו 400$ יש מצב לירידת מחירים?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמה שוקל ה-XBOX 360 Premium+(למרות שקשה לי להאמין שזה ישפיע על המשקל) "קונטרולר נוסף" ו-4 משחקים)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה משחק נהדר כיף חיים כמה חוויות מהמשחק הראשון: אוקי, קודם כל הפחד מאימת הפינגים התבדתה. רוב המשחקים אצלי מתחת לפינג של 200 או 300 - אז זה טוב. שיחקתי רק משחק אחד ולא היה בו אפילו לאג אחד. התחלתי לשחק, הבנתי מה זה ימינה מה זה שמאלה, איך יורים, איך קופצים. ניסיתי את הטנק, ניסיתי את הג'יפ (לא נראה לי שאני הולך להשתמש הרבה בכלי הרכב...) ואז ניסיתי את הסיבה שבגללה כ"כ חיכיתי למשחק הזה - את המטוס. איזה כיףףףףף!!!! בכל מקרה, אחרי כמה דקות של רדיפה אחרי מטוסים אחרים ואי הבנה למה אני לא מצליח להפיל אותם, חלחלה אלי ההכרה שכנראה הכחולים בקבוצה שלי ואני אמור לרדוף רק אחרי האדומים... אופס... חחחחחחח. בכל מקרה, אני לא אגיד שמכאן המשחק "המריא" (משחק מילים מדהים הא?), כי …
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה איזה עדיף sharp 42x20e ? lg scarlet 42" FULL HD ?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האמת היא שקניתי את המשחק הזה כי הבטחתי לעצמי שזה יהיה המשחק הראשון שאני אקנה מה-PSN (קניתי 2 סה"כ מאז שקניתי את הקונסולה) כי שיחקתי אותו אצל יוסי וממש נדלקתי. עכשיו, אני לא יכול להביא חברים שישחקו איתי כי אף אחד לא ברמה שלי וזה מבעס (למרות שיש לי כולה טוטאל של איזה 40 דקות משחק... פשוט נורא קל לתפוס אותו). יש למישהו את המשחק הזה ורוצה לשחק אונליין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי טלויזיה sharp 42" x20e ואני מחבר את הXBOX עם קבל component. כשאני מדליק את הXBOX ונכנס להגדרות ובוחר 1080P רואים את המסך קטן ויש פסים שחורים , זה עובד טוב רק על 1080I. על האריזה של הטלויזיה רשום שאפשר לראות ב1080P מה הבעיה?? ומה ההבדל בין 1080P ל 1080I????
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מסך מחשב לPS3 יש מתאם HDMI DVI זה יעבוד
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/06/03/introducing-qore-taking-you-behind-the-curtain-with-playstation/ פרק יעלה 3 דולר ומנוי שנתי (13 פרקים - לא יודע איך) יעלה 25 דולר. פרק הבכורה יעלה ב-5 ביולי (יום חמישי - העדכון השבועי של החנות) ויכיל מידע על: "SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Star Wars: The Force Unleashed, Secret Agent Clank, Soul Calibur 4 and Afro Samurai, as well as the latest Blu-ray Disc trailers, an exclusive SOCOM: Confrontation theme with an invitation to the SOCOM: Confrontation beta, art galleries and other surprises" ורוניקה בלמונט תנחה
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
"מישהו" התעצל בגירסת ה XBOX: http://www.gametrailers.com/player/34666.html
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
חברה שלי עכשיו התקשרה אלי ואמרה לי שהוא הגיע בדואר. לקח לו שבוע וחצי. צ'יק צ'אק. עכשיו רק נשאר לסיים את העבודה וללכת לשחק ראצ'ט (אני ממש קרוב לסוף המשחק לדעתי) כמו שאמורים לשחק אותו - עם רעידות!!! ועכשיו שיש לי שלושה שלטים אפשר לשחק Calling All Cars בשלושה סוף סוף אני רק מקווה שזה היה שווה את ה-57$ ששילמתי עליו
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות XBOX360 גרסאת PREMIUM. המחירים בחנויות הם דומים ועצרתי על 3 והם GAMESTATION ENJOYSTICK ו PLAYBOX. השאלה היא עם מישהו מכם רכש אי פעם בהם , ויכול להמליץ או להפך? ולמה?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות xbox360 או ps3 ככל הנראה מ-ebay. מה לדעתכם יותר ממולץ היום? מבחינת גרפיקה,מבחינת משחקים,ומכל הבחינות בעצם? איזה משחקים יותר יקרים? איפה יש יותר משחקים טובים? אם אני מזמין מחו'ל האם יהיו בעיות תאימות עם משחקים בארץ כמו עם המכשירים הקודמים? או שכבר אין הבדל? כל מה שאתם יכולים להוסיף אני ישמח תודה
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 ואני לא מצליח למצוא איך לחבר אותו לטלויזיה פנסוניק TH58PH10
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפי הדלפות מתוך סוני, העדכון אמור להגיע ב- 10.6 (בשבוע שיוצא MGS). http://playstationlifestyle.net/2008/05/31/240-and-when-to-expect-it/ כנראה שהגביעים וה In-Game-XMB יגיעו בעדכון. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28071
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לשאול ולוודא שאם אני קונה מארה"ב את הסוני אם יש הבדלים בחיבורים, אם אני צריך לוודא משהו כדי שאני לא ידפק אחרי שאני ארכוש אותו ויביא אותו לארץ. אז השאלה שלי איך אני רוכש סוני 3 מארה"ב שיהיה תקין ויעבוד כמו שצריך עם שלטים ומוצרים נלווים אליו מהארץ. יעזור לי אם תכתבו לי מדריך קטן בנוגע לרכישה נכונה של זה ועוד שאלה מה עדיף לקנות 40 ג'יגה 60 או 80.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-