קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
מישהו פה הזמין כבר איזה משחק או שלט באיביי? אם כן זה חוקי מהמכס? ואיך זה הולך ? (אף פעם לא הזמנתי) אני רוצה להגיד למוכר שיביא לי את השלט הזה http://cgi.ebay.com/Sony-Playstation-3-PS3-Dual-Shock-3-Wireless-Controller_W0QQitemZ370057451976QQihZ024QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ועוד משחק שראיתי שיש לו בחנות במשולח אחד. אז המכס לא יכולים לקחת ממני מיסים על הברחה או משהו כזה? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת מהי הרזולוציה המקסימלית שבה ה-Xbox 360 תומך? האם הוא תומך ב-1080P? כי שמעתי שלא... תודה מראש וחג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אנסה לתאר את המקום שבו אני נמצא. אני עולה בגרם מדרות מסובב כזה ויוצא ברחבה שכבר הייתי בא, המדרגות מתחילות מתחת לאדמה ונגמרות ברחבה, עכשיו ברחבה יש את הפסל של האלה שקודם לכן היה צריך להזיז שני פסלים קטנים שחוסמים את העיניים שלה , פה יש שתי אפשרויות שלא מובילות לשום מקום , אחד זה ללכת ליער ששם יש שתי תיבות אחת אדומה ואחת עם קסם והדרך השנייה זה לעלות על סולם שמוביל אותך לכמו גינה ששם יש שער נעול וזה לא מוביל לשום מקום כי בהתחלה לפני שירדתי מתחת לאדמה משם הגעתי, אין לי מושג לאן ללכת אני כבר כמה וכמה פעמים ניסיתי הכל והסתובבתי ואני תקוע וזה ממש מעצבן..... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כי ראיתי שפעם קוראים לזה ככה ופעם ככה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר בויקיפדיה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מתלבט בין resistant evil 4 ו metal gear solid 3. יש לציין שלא שיחקתי ב MGS2\1
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28258 למרות שאני לא אוהב את הזאנר היחסית חדש הזה של "משחקי טבע" אני חייב להגיד שנראה שהשקיעו הרבה מאוד במשחק הזה וכל הכבוד להם
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/features/6192258/index.html?tag=topslot;title;3&om_act=convert&om_clk=topslot
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים כאלו שאני לא מצליח לנגן אותם מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי! אז ככה, נרשמתי לשירות PSN בתור תושב אנגליה (כידוע, השירות לא תומך בישראל). ועכשיו אני מעוניין לבצע רכישה כלשהי דרך השירות הנ"ל ועלי להביא פרטים על האשראי. במהלך מילוי הפרטים אני מתבקש לרשום כתובת, מה עליי לרשום? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני קניתי ps3 לא מזמן ואני רוצה לקנות את המשחק הזה אבל המחיר שלו הוא 400 שקל (בדקתי באיזה 5 חנויות הכל באותו מחיר) אז השאלה שלי היא העם המשחק הזה שווה את המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שקניתי את המשחק הזה כי הבטחתי לעצמי שזה יהיה המשחק הראשון שאני אקנה מה-PSN (קניתי 2 סה"כ מאז שקניתי את הקונסולה) כי שיחקתי אותו אצל יוסי וממש נדלקתי. עכשיו, אני לא יכול להביא חברים שישחקו איתי כי אף אחד לא ברמה שלי וזה מבעס (למרות שיש לי כולה טוטאל של איזה 40 דקות משחק... פשוט נורא קל לתפוס אותו). יש למישהו את המשחק הזה ורוצה לשחק אונליין?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי רציתי לדעת....אם אני קונה אקס בוקס אליט זה בטוח שהמעבד שם זה 64nm או שאני חייב לבדוק על גב האריזה? ומה עדיף האליט אל הפרמיום? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 20:52:37 תודה לעוזרים...
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות xbox360 או ps3 ככל הנראה מ-ebay. מה לדעתכם יותר ממולץ היום? מבחינת גרפיקה,מבחינת משחקים,ומכל הבחינות בעצם? איזה משחקים יותר יקרים? איפה יש יותר משחקים טובים? אם אני מזמין מחו'ל האם יהיו בעיות תאימות עם משחקים בארץ כמו עם המכשירים הקודמים? או שכבר אין הבדל? כל מה שאתם יכולים להוסיף אני ישמח תודה
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
האם יהיו ירידת מחירים בחצי חודש הקרוב? עכשיו 400$ יש מצב לירידת מחירים?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
איזה זין זה יאללה :\... זה אחד המשחקים שהכי חיכיתי להם אני ממש ממש מבועס. EA החארות האלו.
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמה שוקל ה-XBOX 360 Premium+(למרות שקשה לי להאמין שזה ישפיע על המשקל) "קונטרולר נוסף" ו-4 משחקים)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
רציתי לשאול ולוודא שאם אני קונה מארה"ב את הסוני אם יש הבדלים בחיבורים, אם אני צריך לוודא משהו כדי שאני לא ידפק אחרי שאני ארכוש אותו ויביא אותו לארץ. אז השאלה שלי איך אני רוכש סוני 3 מארה"ב שיהיה תקין ויעבוד כמו שצריך עם שלטים ומוצרים נלווים אליו מהארץ. יעזור לי אם תכתבו לי מדריך קטן בנוגע לרכישה נכונה של זה ועוד שאלה מה עדיף לקנות 40 ג'יגה 60 או 80.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-