קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי התקנתי עידכון 3.40 OE-A ומאז יש לפעמים תקיעות בג'ויסטיקים L ו R השקופים אם במשחקים ואם במערתכ ההפעלה מה עושים? :'( :-[
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש איזה משחק טניס טוב, אבל שיהיה אפשרות לשחק שניים, יש לי משחק דווקא די נחמד Smash Court Tennis Pro Tournament 2 אבל אי אפשר לשחק בו אחד נגד השני! רק במשחקי זוגות מזה הדבר הזה? קיצר מישהו מכיר משחק טוב? או אחד שלפחות מאפשר משחק בזוגות?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי לבצע MEDIA SHARING בעזרת WMP11 אמרו לי להגדיר STATIC IP ולהגדיר UPnP מה בדיוק צריך? ואיך אני מגדיר אותם בדיוק (רואטר של EDIMAX) תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איפה לקנות ? ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ? עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ראיתי את שתי ההצעות האלו http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=237 והשני... http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=43 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פה יש את הביקורת של גימספוט - http://www.gamespot.com/gamecube/action/warioworld/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews למי שלא מכיר אוריו זה דמות של נינטנדו שהיא כביכול רעה ההפך מי מאריו אוריו הוא גנב ולא שרברב יש לו חיוך מרושע ובמקום להציל נסיכות הוא מחפש אוצרות בכל מקרה הסדרה שלא התחלקה ל2 אם השנים סדרה אחת אפכה לאוסף מיני משחקים שמתחלפים כל כמה שניות והסדרה הקלסית שהיא פלטפורמה פזלים ומוכרת במיוחד בגימבוי וגימבוי אדוונס (שם היא גם טובה מאוד ) בכל מקרה המשחק הזה לא הצליח לתרגם את הסדרה הקלסית לתלת ממד במקום זה זה כמו מאריו קראס בנדיקוט ואוריו ביחד במשחק יש 4 עולמות בכל אחד 2 שלבים ובוס בכל סוף שלב +בוס של עולם +בוס אחרון…
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם , ניסיתי לעשות חיפוש על זה אבל לא מצאתי משהו מועיל וקרוב.. אני שואל את השאלה עבור שכן שלי שקנה לפני מספר ימים PES ל PS3 שלו.. והוא אומר לי שהמשחק לא עולה לו והוא מקבל הודעה שיש לו גרסאת 1.51 (או משהו דומה) ושהוא צריך לעדכן לגרסא החדשה.. מאחר ואין לי PS3 ואין לי מושג מה זה אומר ולמה זה קרה אני שואל אתכם כאן.. האם צריך לעדכן את גרסאת הקושחה של ה PS3 ? או שזה לא קשור ? ולמה שמשחק לא יעלה בגלל גרסא ישנה ? מה הקשר ? ובבקשה אם אפשר להסביר לי בממש קצרה איך מחברים את הPS3 לרשת ועושים את העדכון הזה.. (גם אם זה לא קשור לבעיה עם המשחק).. תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
יש לי מחשב חזק אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות קונסולה או אקסבוקס אוps3 אם אני קונה היא תחובר למסך מחשב עם פאנל e-ips בגודל 22 אינץ Dell 2209wa. אני שואל כי רציתי לקנות קונסולה לפני שנה אבל אז השקעתי עוד כסף וקניתי מחשב חזק. עדיין שווה לקנות קונסולה?? ורוב המשחקים של האקס בוקס יוצאים גם למחשב אז זה לא יהיה בזבוז?? ואיזה קבל אני יצתרך לקנות כדי לחבר את האקס בוקס לדל??? תודה...
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש PS3 וגם טלויזיה LG שהיא FULL-HD בודאות. בהגדרות תצוגה בקונסולה לא הצלחתי להגדיר לו 1080P, המקסימום שזה נותן זה 1080i. הוא מחובר עם כבל HDMI מוזהב. כשבוחרים 1080P זה נותן תצוגה מקדימה ל-30 שניות ויש מסך אפור. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
בזמנו הבאתי PS3 והספק היה אוניברסלי והתאים לחשמל בארץ מה לגבי XBOX 360 SLIM מארה"ב, האם יתאים לחשמל או שצריך שנאי יקר? (עשיתי חיפוש בפורום אבל מצאתי רק הודעות ישנות, לפני הדגם של הSLIM) תודה
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
והיכן ?תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר הרבה זמן בPSP שלי. אחרי כמה זמן שאני משחק או שומע מוזיקה או רואה סרטים (בקיצור, מתעסק עם הPSP), הPSP פשוט קופא. בשביל שהוא יעבוד שוב, אני צריך להוציא את הבטריה ולהכניס אותה מחדש, אבל זה ממש לא הסוף. בדרך כלל, כשאני מנסה להדליק אותו מחדש קורה הדבר הבא: הנורה הירוקה (זאת שאומרת שהPSP דולק) נדלק לשניה, ונכבת. וכול פעם אני צריך לנסות כול מני דברים כדי שהPSP ידלק שוב: להוציא ולהחזיר את הבטריה שוב,להוציא את הכרטיס זיכרון, להוציא אוזניות, להוציא דיסק UMD, וכו.. ואחרי כזה זמן שאני עושה ככה, הPSP נדלק שוב. לפעמים אחרי שאני מנסה כמה דקות להדליק אותו ושוב דבר לא עוזר, אני עושה את הדבר הבא (לא לצחוק, אני רציני לגמרי): אני דופק את הPSP בקיר או מפיל או…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-