עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. בעיקרון צריך להגיע לתפריט של המשחק ואז ללחוץ על כפתור הZ בנונצק וכפתור A וכפתור 2 בשלט של הWII עד ששומעים צליל צריך לעשות את זה רק פעם אחת למשחק כזה שנותן לכם מסך שחור ואחרי זה הWII כבר ישמור את ההגדרות לא רואים את המסך השחור בסרטון כי התבלבלתי שהכנתי את הסרטון וישר הלכתי לתיקון בכל מקרה אתם מוזמנים לנסות לי זה הצליח

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  2. Started by SeaMonster,

העם שווה ליקנות עכשיו PS2?

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  3. או שהספק שלו יכול לעמוד גם ב220?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  4. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! מה הענינים ביצז’? אצלנו יותר מבסדר, יש לנו המון במה לשחק (סופסוף) ולא מספיק זמן (כרגיל) אבל תמיד יש לנו זמן בשבילכם. אז התכנסנו והבאנו לכם פרק נוסף מצחיק ומעניין ובו סיקורים של 2 משחקים, 5 חדשות חמות, שאלה שבועית נוספת ולקינוח פירגון כפול… אנחנו בטוחים שאתם מאושרים כמעט כמונו, כל כך מאושרים שקשה לתאר במילים (או שלא ;D) קבלו את פרק מס’ 26 – “משפריץ ניטים” http://pod.icast.co.il/f2088b05-d356-4e3c-9ec4-1deb5e7c73ff.icast.mp3 סקירת משחקים: Peggle Battlefield: Bad Company 2 Beta חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Activision מוסיפה חברה שלישית שתעבוד על כותרי Call of Duty האם נראה בקרוב משחקי 3D וייש…

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  5. http://news.vgchartz.com/news.php?id=4252 אז מי אמר שהDS לא מוכר משחקי גימרים ?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by methodman,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29471 המשחק המדובר יהיה משחק בסיגנון גוסט ריקון עם שילוב של גירס נשמע מענין ונחמד אבל השאלה היא כזאת: האם הופכים את העולם של היילו למין מריו ?

• 8 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by bennyma,

כשמכניסים דיסקים לכונן ה-BR משחקים או סרטים שום דבר לא קורה. בדרך כלל הכל היה מתחיל לעבוד אוטומטית. בדקתי ובהגדרות מוגדר הפעלה אוטומטית. הנורה הכחולה נדלקת כרגיל כשמכניסים דיבק אבל כלום לא קורה. הצילו! יכול להיות שהכונן נדפק? למה אין שום הודעת שגיאה? איפה מתקנים (מכישר מחו"ל ללא אחריות)

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  8. Started by tal249,

היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/tvs/news/2008/11/21/Sony-Demos-Gran-Turismo-5-At-240fps-On-An-FED/p1 4 קונסולות בו זמנית נדרשו להריץ את המשחק בצורה שכזו - והרזולוציה, אח איזו רזולוציה...

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  10. XBOX 360 מבריטניה, יעבוד בארץ בלי ספק כוח? (האם גם שם הם משתמשים ב230V?) תודה!

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by huber,

Mass Effect הראשון יצא בתחילה רק ל XBOX ורק אחרי זמן רב שוחרר גם למחשב. EA הודיעה כי החלק השני של המשחק שיצא עד סוף השנה, ישוחרר בו זמנית לשלושת הפלטפורמות. בנוסף הודיעה החברה Bad Company 2 ישוחרר גם הוא עד סוף השנה. http://www.mcvuk.com/news/33140/EA-Mass-Effect-II-and-Bad-Company-2-announced

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by dragon772,

מתלבט בין ה ARCADE לבין ה PRIMUME עכשיו אני יודע שההבדלים זה ה 60 ג'יגה וה כבל קשת ואוזניות... השאלה שלי אם זה שווה הבדל של 350 שקל? שמעתי גם שבג'ספר אפשר לשמור משחקים מלאים על הקונסולה אז זה יתרון בזה שזה לא שוחק תעיינית לא? אשמח לעזרה בנושא.

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  13. עברתי עכשיו מבזק לכבלים ומאז יש לי תקיעות בזמן משחק ברשת של הסוני ורציתי לשאול אנשים עם תשתית כבלים שעובד להם תקין כיצד הם מחוברים(איזה ראוטר ומודם) ובאיזה שיטה(אלחוטי\קווי).

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by 125,

מה זו הגרסה הזאת ? והאם שווה לקנות אותה? יש לה את טבעת המוות או שאין לה? זה מה שחשוב לי

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  15. Started by zilbermm,

שלום, ידידה שלי רוצה להביא לארץ. יש לי מספר שאלות - 1. זה משתלם מבחינה כלכלית, במיוחד כשלוקחים בחשבון הנחות מקומיות על עדכוני פריצה אם המכשיר נרכש במקום? 2. אין מגבלות בשימוש עם מכשירים שנרכשו בארץ? 3. זו משתמשת בסיסית וחסרת ידע לחלוטין ב-XBOX. איזה דגם מומלץ? תודה

16. היי התקנתי עידכון 3.40 OE-A ומאז יש לפעמים תקיעות בג'ויסטיקים L ו R השקופים אם במשחקים ואם במערתכ ההפעלה מה עושים? :'( :-[

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by Sa,

שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?

18. טוב אז ככה היום עברתי את המשחק בדרך הארוכה ודרך אגב למרות שיש כוכבים שדי חוזרים על עצמם יש גם כוכבים ממש ארד קור שלוקח כמה ניסיונות לעבור כל מיני משימות על זמן \לאסוף 100 מטבעות סגולים\לעבור בוסים אם יחידת אנרגיה אחת בלבד וכו בכל מקרה מקבלים את לואיגי אבל זה לא סתם מאריו בתחפושת למי שזוכר את מאריו 2 ללואיגי אז הייתה קפיצה גבוה יותר וזה מה שיש פה יש לו קפיצה גבוה יותר והוא גם מחליק שרצים מה שנותן יתרון וחסרון מי שרוצה לחרוש יכול לעשות את 120 הכוכבים שוב אם לואיגי אני בינתיים יעבור למשחקים אחרים אבל יחזור מידי פעם לטחון כוכבים אם לואיגי

• 8 תגובות
    • 935 צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25434 נינטנדו בהחלט משחקת אותה בכל מה שקשור למשחקים נוסטלגיים כבר כמאת כל הפלטפורמות הישנות מוצגות בחנות

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by lmlm,

מקור וקרדיט: http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13692 נינטנדו מפתיעים אותי כל פעם מחדש

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  22. קניתי סוני פלייסטיישן 3 בצבע לבן קרמי גירסת ntcs j 40 גיגה וzone 3 )ולא זון 1 המיושן) מה שרציתי לשאול זה האם יהיה לי בעית תאימות עם סרטי הבלו ריי הנמכרים בארץ? המוכרים אמרו לי שבגלל שזה זון 3 לא אמורה להיות בעיה ואיזה איש מפורום אחר אמר שבעדכון גירסה 2.36 הסירו את הגבלת האיזורים של הבלו ריי האם זה נכון והאם יהיו לי בעיות אחרות? אני חייב תשובה מהירה ותודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. Started by asaf_azar,

אנחנו עוד מעט קונים LCD לסלון. עכישו איזה חיבור הכי טוב בין סוני לLCD?קומפוננט והאם יש הבדל גדול באיכות מאשר קומפוסייט(אדום,צהוב ולבן)? ואיזה חיבורים כדי בכללי והאם אפשר לחבר לו מחשב למסך?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  24. Started by Aurora Borealis,

שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10

• 1 תגובה
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים