עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by psybrain,

אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?

2. פה יש את הביקורת של גימספוט - http://www.gamespot.com/gamecube/action/warioworld/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews למי שלא מכיר אוריו זה דמות של נינטנדו שהיא כביכול רעה ההפך מי מאריו אוריו הוא גנב ולא שרברב יש לו חיוך מרושע ובמקום להציל נסיכות הוא מחפש אוצרות בכל מקרה הסדרה שלא התחלקה ל2 אם השנים סדרה אחת אפכה לאוסף מיני משחקים שמתחלפים כל כמה שניות והסדרה הקלסית שהיא פלטפורמה פזלים ומוכרת במיוחד בגימבוי וגימבוי אדוונס (שם היא גם טובה מאוד ) בכל מקרה המשחק הזה לא הצליח לתרגם את הסדרה הקלסית לתלת ממד במקום זה זה כמו מאריו קראס בנדיקוט ואוריו ביחד במשחק יש 4 עולמות בכל אחד 2 שלבים ובוס בכל סוף שלב +בוס של עולם +בוס אחרון…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24807 שימו לב זה רק ביפן ככה שהנתונים רק מיפן וזה השג מאוד טוב הסדרה הזאת מוכרת טוב גם במערב ככה שמאוד יכול להיות שזה יהיה המשחק הנמכר ביותר לWII בהיסטוריה שלו הסדרה הזאת בעבר מכרה טוב גם הרבה אחרי ההשקה ככה שכרגע זה חצי מיליון ביום אחד אבל המשחק בטח הימכר איזה 3-4 שנים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by SmurFin,

איפה לקנות ? ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ? עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  6. Started by yosda-boy,

חבר שלי נוסע לאמריקה ואני ביקשתי ממנו לקנות לי XBOX 360. אבל מישהו אמר לי שאולי תיהיה איזה בעיה אם שיטת שידור או משהו כזה, באמת יש כזאת בעיה ואם כן אשמח לקבל פיתרון.

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  7. Started by ktrumvkvdhs,

שלום. לי יש תפריט כזה: ולחבר שלי יש כזה: איך משנים?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by gangsta,

סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by d-undertaker,

בקול אוף דיוטי 3 בשלב הראשון שיש ממש הרבה פיצוצים ואובייקטים אז נראה כאילו הFPS עומד על 15-20 איך יכול להיות? הדיסק נקי משריטות והסוני יחסית חדש..מה קורה אז?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  10. אם אני אקנה 360 מארה"ב,היא תעבוד לי בסדר עם פאל וזה? וכמה עולה צ'יפ ל360 ומאיפה? תהיה לי בעיה להפעיל משחקים מישראל?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  11. Started by huber,

הנה כמה ביקורות על המשחק הדי מעניין הזה: http://www.bit-tech.net/gaming/2008/10/25/saints-row-2/3 http://xbox360.ign.com/articles/918/918374p1.html ממוצע של כ 8, מה שאומר משחק סביר.

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by arad gonen,

שלום רציתי לדעת מה הארד דיסק עושה בXBOX מכיוון שאני חושב לקנות את ערכת הARCADE יש הבדל עם יש לי הארד דיסק או לא כי אני קונה את המכשיר רק בשביל לשחק ולא לשאר האפשרויות... תודה מראש ארד גונן

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  13. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

14. Started by matanch,

שלום קניתי ps3 עם המשחק gta iv וחיברתי אותו לטלויזיה עם חיבור רגיל עם הקבל של ה-3 צבעים ושאני מנסה להפעיל את המשחק הוא נותן לי שיגאה "you cannot play this game at the current video output setting. (80028f10" תודה מראש לכל העוזרים!! מתן

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  15. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. היי התקנתי עידכון 3.40 OE-A ומאז יש לפעמים תקיעות בג'ויסטיקים L ו R השקופים אם במשחקים ואם במערתכ ההפעלה מה עושים? :'( :-[

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  17. Started by Godmoney,

http://www.gamerzines.com/

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by nizzan7,

שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  19. יש איזה פאן של סוני שכתב בטוקבק בYNET שמיקרוסופט התחילה לחסום IP ישראלי מהLIVE אני לא יודע אם זה נכון או לא כי הבחור קורא לעצמו PS3 גימר וזה לא בדיוק מעיד על אמינות גדולה אז פתחתי את הדיון לברר מאנשים בפורום שמחוברים לLIVE ?

20. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

יש לי XBOX פרוץ ואני רוצה לחבר אותו לרשת כדי לשחק עם XLINK וגם לעשות סטרימינג של וידאו מהמחשב.. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות כדי לוודא שהמכשיר לא יתחבר לי ללייב ואז אני אקבל באן. תודה

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  22. Started by andrei21,

לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  25. מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.