עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

טוב זה היה צפוי שיהיה סרטון כזה ורק שרמת השינאה של חובבי הPS3 וה360 תירד קצת כלפי תקבלו קליפ נגד הWII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19058

2. Started by Yogevazu,

רכשתי wii לפני כמה ימים ושמתי לב שכשהו מחובר אבל אני לא משתמש בו, נגיד שהוא מחובר ואני רואה טלוויזיה הטלוויזיה מוציאה רעשים כמו של רדיו חזקים כאלה וזה מפסיק שאני מוריד את החיישן תנועה ממעל הטלוויזיה או מנתק את הwii מהחשמל אם אני לא עושה את זה הרעש גובר ואז הטלוויזיה ניכבת ולא נדלקת משהו כמו שעה... מדובר על מסך לד חדש של סמסונג... יש למישהו הסבר לתופעה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by ventge,

לא מזמן קניתי XBOX 360 ELITE לא פרוץ וסבבה הכל עובד אבל רק רציתי לדעת מזה PAL ו NTSC כי על החוברת של אה XBOX שלי רשום PAL וקניתי באותו חנות גם משחקים MW 2 ו TEKKEN 6 עכשיו ה TEKKEN 6 זה NTSC|J וה MW 2 זה NTSC ורציתי לדעת מה ההבדל וגם למה באתרים של משחקים גרסאת PAL יותר זולה וNTSC יקר קניתי הכול מ ENJOYSTICK אם אני קונה משחק גרסאת PAL זיהיה בסדר ?? ועוד משהו VGP ו SHOPTO הם אתרים אמינים שאפשר לקנות משם משחקים ולצפות להם בתוך פחות משבוע ??

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום לכולם, ראיתי אתמול הדלפה (שאני לא מוצא כרגע), על הנחות גדולות על קונסולות שיהיו מחר ב-Amazon Prime Day. האם יש מניעה או מגבלה כלשהי על קניית XBOX או PS בארה"ב ושימוש בארץ מבחינת משחקים / חנויות מקוונות / משחקי אונליין?

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. יש לי אפשרות לקנות xbox 360 ב650 ש"ח עם שלט המכשיר ללא זיכרון פנימי. האם שווה לי לקנות במחיר הזה? 2) האם זה יעבוד טוב על פלזמה? 3) האם אני יוכל לעשות שמירות למשחקים אם אין לי כרטיס זיכרון? (כל ה20 ג'יגה וזה..)

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  6. תראו -

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  7. שלום לכולם. אני זקוק למשחקי PS3 ישנים או מיותרים שאינכם זקוקים להם יותר. לצערי איני יכול לאפשר לעצמי לרכוש משחקים, גם לא משומשים. אשמח לקבל הודעות פרטיות בנושא. תודה רבה לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני וחבר שלי כל יום משחקים ביחד ברשת. היום הוא מתחבר, שולח לי הזמנה למשחק, אני משאר את ההזמנה- וכלום לא קורה... המשחק לא מתחבר לי לשרתים, הסוני מחובר לרשת כי עובדה שאני כן מקבל את ההזמנה למשחק.. אבל האונליין במשחק לא עובד לי. מה עושים?!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי אפשרות לקנות את ה-PS3 מתאילנד ( חבר שנוסע) . מישהו יודע מה המחיר שלו שם , ואיזה בעיות תאימות (אם בכלל ) עלולות להיווצר . תודה מראש

10. מתי צריך קירור כמו של Nyko לXBOX360? נראה לי שחיפשתי לא טוב בפורום כי לא מצאתי כלום. אם אתם נועלים לפחות תתנו תשובה קניתי XBOX 360 Premium ויש לי בעיה כזו: יש כבל שממנו יוצאים קומפוננט וסאונד ויש לי כבל HDMI. אם אני מחבר אחד מהם אני לא יכול לחבר את השני. כרגע הHDMI מחובר ומן הסתם הסאונד הוא מהLCD TV והוא גרוע! אני רוצה לחבר לרסיבר שלי בשביל הסאונד, עם הכבל שסופק עם הקונסולה (זה שיוצא ממנו קומפוננט וסאונד), אבל אי אפשר לחבר את שניהם בו זמנית כי הכבל של קומפוננט וכו' ענק ולא מאפשר לחבר גם HDMI. מה עושים ??? זה מבאס לגמרי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Elad87,

היי, האם למישהו יש המלצה לחנויות כאלה באיזור חיפה והעמקים ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ואם אפשר איך? האם יש כבלים יעודיים שניתן לקנות וכו'

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  13. אני מתכוון לגירסה של ה-XBOX 360. אם אני הולך ל-COACHING ואז נדמה לי ל-GAMEPLAN (או משהו כזה) אני רואה את כל סוגי התרגילים. איזה אפשרויות בדיוק יש לי שם ? איך אני בוחר במשחק באיזה תרגיל עכשיו ישתמשו וכו' ? תודה.

14. מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by WarNet,

בהחלט מרשים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dor444,

אני צריך המלצה לחנות הכי אמינה והכי זולה לקנות מכשיר של PS3 120GB SLIM אגב, אני נוסע לרודוס (יוון) בעוד יומיים, משתלם לקנות בחו"ל? או בדיוטי פרי? (אם יש בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

שלום חברים התלבטות בין סוני 4 2400 שקל זמין במלאי לקחת אותו עכשיו אני ליד החנות אחריות של יבואנית קאיה או לחכות לזמן לא מוגבל ולקנות במחיר רשמי של 2600 שקל אחריות ישפאר!!!??? עד כמה באמת האחריות הזאת משנה בין היבואנית הרשמית לשנייה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי XBOX360 פרוץ ויש לי כמה משחקים עם אפשרות של MULTIPLAYER . יש לי חשבון Xbox Live והכל נראה תקין . כשאני מנסה להכנס לאפשרות של ה MULTIPLAYER אני מקבל הודעה שקשורה ליוזר . מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ?

19. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13886 אם זה נכון זה בשורה טובה מאוד להרבה קונים פוטנצילים בארץ וזה כניראה אומר שקל יחסית לפרוץ תWII

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by thebenjamin,

שלום, אני משתמש בPS3MEDIASERVER כדי להזרים לXBOX360.. הכל סבבה עובד אם אני ממיר לWMV או מריץ MKV.. יש אפשרות להריץ AVI בלי לעדכן את המכשיר בעזרת התחברות לXBOXLIVE? גם כשניסיתי לראות סרט עם קובץ כתוביות חיצוני או היה בג'יבריש איך משנים את הקידוד של התוכנה? בנוסף היה סרט מסויים שכשניסיתי להפעיל אותו הופיעה במחשב הודעה שהMEncoder הפסיק לפעול באופן לא צפוי.. מה הבעיה? עוד סרט HD התחיל, בהמשך נקטע ובשלב מסויים (תוך פחות מדקה) זרק אותי למסך הראשי של הXBOX.. למה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by liranb,

אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by פיני1805,

שלום, אני מעוניין לקנות את קונסולת משחקים XBOX אך לא כל כך מבין בזה...מה חשוב לבדוק? מה חשוב שיהיה? והאם יש דגם מסויים שאתם ממליצים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! הטענתי את המכשיר 4 וחצי שעות במקום שעתיים וחצי האם זה נורא?... :-\

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by omry3000,

רציתי לדעת לפני שאני קונה אקסבוקס 360 אם אפשר להעביר משחקים להארד דרייב ולשחק או שחייב לקנות דיסק DL ולצרוב עליו ואז לשחק? תודה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.