קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לא, זאת לא רק שמועה, באמת ייצא משחק כזה הנה רשימה של חלק מהשירים שיופיעו בו http://www.nintendowiifanboy.com/2008/12/12/first-tracks-deets-for-guitar-hero-metallica/
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם. האקס בוקס שלי מתחבר ללייב..(גם זה לאחר נסיונות ולא תמיד.. לא פרוץ וכן מנוי זהב.. לפעמים אני מקבל הודעה שה nat שלי הוא strict מה זה אומר? אודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, חבר שלי קיבל 360 ויש לו את הPES09 לPS2 ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היום הבאתי מכשיר PS3 מחבר שלי, חיבאתי אותו לטלוויזיה שלי (37 LCD של סמסונג, אם תרצו דגם אני אביא) והיא זיהתה שיש שם כבל מחובר אבל כתבה לי: mode not support או משהו כזה, אבל אני חושב שזה מפני שההגדרות בסוני לא טובות בגלל שלפני שלקחתי את הסוני מחבר שלי הוא היה מוגדר על 1080P ואצלי בטלוויזיה יש רק 1080i אז אני אכבר לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהו יעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב לכם: הייתי שמח אם תעזרו לי בחיבור האינטרנט שלי דרך כבל הבעיה היא שיש לי 100 מגה ואני מקבל רק 21. ועוד דבר קראתי משהו שנקרא static ip שמשפר את מהירות ההורדה והגלישה ניסיתי לבד עשיתי אני חושב כמו שצריך דרך cmd - ipconfig/all וזה עשה לי בעיה בחיבור כאילו עשיתי טעות בדרך אחרי שהכנסתי אותם זה פשוט לא התחבר לאינטרנט. תודה מראש. אביחי
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שגם אני רוצה קונסולה הביתה. מה שאני צריך הוא שהיא תנגן לי סרטים וכתוביות, תשחק גיטר הירו - ועוד כמה משחקים. אני לא חובב מושבע לא של god of war ולא של halo מצד שני. עכשיו, יש לי הרבה התלבטויות לגבי הקונסולה שצריך לקנות, אם זה אקס בוקס או פלייסטיישן, מה החשיבות של כונן קשיח (באקס בוקס סלים עם ה-4 גיגה - מה זה עושה שם בכלל? ??? ) והאם כדאי לרכוש משהו יד שניה אולי? כמובן, אני מעדיף שכל העסק יהיה כמה שיותר זול.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים ללונדון בעוד שבועיים וברצוני לבקש שני משחקים חשבתי על : באטמן כי הוא חדש וקראתי ביקורות ממש טובות, אינפיימוס אקסלוסיבי וגם עליו קראתי ביקורות ממש טובות. מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח של 500G בעל 5400RPM בגודל 2.5 של ווסטרן דיגיטל, יעבוד כמו שצריך? הוא אמור להיות פנימי.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם משהו סיים את המשחק אני תקוע הרבה זמן באיזה מקום עם לאבה זורמת כזאת שאי-אפשר לעבור שם ומין כדורים מוזרים כאלה שלא עושים כלום.תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי. שידרגתי את האינטרנט שלי ומהירות ההורדה שלי באתרים כמו Fileflyer ודומים לו מגיע ל 530 KB לשנייה אבל ב PS3 המהירות היא 18KB לשנייה שזה בדיחה... קניתי ראוטר חדש של EDIMAX BR-6524N עידכנתי את הקושחה הגדרתי את הכל כולל את ה PS3 אבל המהירות מאוד איטית. מישהו יודע אולי מה הבעיה ואיך פותרים אותה? אולי צריך לפתוח פורטים או להגדיר הגדרה מיוחדת ל PS3? תודה !
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
והאים הציפ GLOBE 360יפעל יותר טוב משחקים צרובים מאשר פריצת התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שלט 360 למחשב כבר איזה 9 שנים אבל חלק מהכפתורים לא עובדים כבר וצריך חדש השאלה שלי אם יש טעם לקנות כבר שלט של ONE? איך הוא מבחינת תמיכה במחשב במשחקים? כמו ה360? ומבחינת נוחות מה מהם עדיף? מן הסתם שהONE יקר יותר אז אם אין טעם להוסיף את ההפרש עדיף בנוסף אם מישהו מכיר מוכר טוב בEBAY במחיר טוב אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי XBOX360 ELITE מארצות הברית. נשרף לי הספק המקורי של הX360, ושקניתי ממונו אוןלין AC ADAPTER, ספק חילופי, הוא היה על הפנים ועשה לי את טבעת המוות אחרי 10 דקות ביגלל התחממות הספק. מישהו יודע מה עלי לעשות ואיפה אני יכול לקנות ספק שהוא כמו צריך? (אם מוכרים אותו פה ביכלל וכמה הוא עולה).
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 ואני לא מצליח למצוא איך לחבר אותו לטלויזיה פנסוניק TH58PH10
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן חושב לקנות מכשיר גם בשביל מוזיקה וגם בשביל סרטים, ואז מישהו הציע לי את הPSP ואז זה גם משחקים. זה רעיון מעולה כי גם לסוני יש מסך מעולה. אז כמה שאלות. 1. איך מחזיקה הסוללה שלו? 2. איך הmp3 שלו? איכותי? 3. זה קורה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה? וכמה שניתן לפרט יהיה מעולה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות wii ואני לא יודע איך הכל עובד..... אני צריך לדעת מחירים, על כל העסק עם הג'וק ואם הnanchuk עובד על כל המשחקים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
המטרה בשתיהם היא לשחק.. הרי בשתיהם יש כמעט ב 90% את אותם משחקים בדיוק...!!..
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=3848
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו את הסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=Bxd96qRa6wY&feature=player_embedded#at=70 ובסוף תבחרו 6969 :smile1:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני טס בעוד 2 שבועות לאיטליה ואני רוצה להביא איתי את הPSP ומצלמה דיגיטלית של SONY . אני יודע שצריך מתאם לשקע שם אבל אני לא יודע אם המתח זהה וזה ישרוף לי את הPSP ???
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מדריך לתוכנה Xtreme Boot Maker אם משהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח וזה רצוי בעברית ואם זה יהיה באנגלית אני יסתדר איך שהו
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-