קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אבל עדיף משחק דומה לPC... פשוט מגניב על הPSP - לא האמנתי שהמשחק לא יצא לאף קונסולה אחרת !!!
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש המלצות ? כרגע אני משחק ב Def Jam - fight of NY שבתור משחק ראפרים דווקא מפתיע לטובה יש לי כבר את טקן 5 מורטל קומבט ארמגדון God Hand WWE 07
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
יש ל קונסולה ב 18 שנה והפעלתי אותה שוב לא מזמן ונדהם תי לגלות שהיא עבדת באופן מושלם אך מה?! יש לי רק 3 משחקים אני לא מוצא שום מקום בראץ שמוכרים בו..... אז אם יש מישהוא שיש לא ומועניין למכור או חנות משהוא אנילא יודע אני אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים טובים בסגנון של אובליביון ל360 יש המלצות ? mass effect ואובליביון שיחקתי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש משחקי אקשן של FPS או מבט 3 זה לא משנה העיקר שיהיה משחק אקשן הרבה יריות. והכי חשוב שזה לא יהיה לשחקן יחיד אני מחפש משחק שיאפשר לשחק 1 נגד השני או אפילו קבוצות. מה שאני מחפש אפשר להגיד זה משחק מולטיפלייר רק שהוא לא דרך האינטרנט. תודה. קראתי על KILLZONE ו SOCOM רק שאני לא יודע אם אפשר לשחק בהם משחקי DM וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין שתמליצו לי בבקשה על משחקים לאקסבוקס שיש בהם אפשרות לשחק 2 שחקינים יחד באותה משימה: CO-OP. כמו שהיה בקול אוף דיוטי .
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מכשיר שעובד כנתב אלחוטי למכשיר ה DS למשחקי אונליין וגם בעזרת תוסף זכרון ודפדפן אופרה להוריד דמואים של משחקים שיוצאים . אני מחפש לקנות את המכשיר בארץ אך עד עכשיו לא מצאתי חנות אחת אפילו . (גם לא במחיר מופקע) 1. אם אתם מכירים תנו לינק בבקשה 2. אם לאו אז אולי משהוא מכיר חנות מעבר לים שעושה משלוחים לארץ וגם אמינה ובעלת מחירים הוגנים מדובר בתוסף בגודל ובמשקל של DISK ON KEY דור ראשון. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן קניתי XBOX 360 אמריקאית וניסיתי להפעיל אותה עם הספק המקורי ושנאי 110V-220V , שמסתבר שלא עבד ועכשיו נתקעתי עם ספק שרוף. בכל מקום שאני מוצא ספק למכירה מוכרים ספק כוח של 203W שמתאים לקונוסולה הישנה או שלא כתוב אם מוכרים 175W או 203W. מישהו יודע איפה אפשר למצוא ספק 220V של 175W? באנג'וייסטיק הציעו לי להוציא אחד מאריזה אבל 800ב- שקל, אפילו לתקן את הספק השרוף ולהוסיף שנאי תקין כבר יותר זול. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
לאח שלי הקטן קנו WII בחול והוא בטעת חיבר אותה לחשמל וספק נשרף יש לכם מושג איפה אני יכול מצוא ספק כוח לWII ולא באיזה 300 שקל זה ממש מעצבן המוכרים הבינו שזה קורה להרבה אז הם דופקים עליו מחיר
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. קניתי XBOX360 פרצתי ועכשיו אני מחפש צורב שיוכל לצרוב משחקים לקונסולה איך אני מברר אם הוא מסוגל לצרוב לקונסולה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מי יכול להביא לי קודים למשחק טייקן 5.. ואם אין אז מישהו יודע אולי אל איזה דברים מגניבים שאפשר לעשות בטייקן?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
כל מי שבעל PS4 ומעוניין לשחק באונליין לצרף אותי : hadarking , אני משחק destiny, killzone וכו'
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם. ממש כמו בכותרת, רציתי למצוא כמה שחקני SOUL CLIBUR 4 כדי לשחק נגדם ברשת. אנא שלחו לי בפרטי את שם המשתמש שלכם ואני אוסיף לרשימת החברים. תודה תומר.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בלייב. כי עד היום ממש לא מצאתי. הטאג שלי avnert
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש למישהו במחסן (איזור רחובות, ראשל"צ) אפשרות להחלפה עם שלט של ps2 או פיצוי
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
המשחק הוא כזה:אתה בוחר מכונית נוסע ואוסף נשק המטרה היא להשמיד את היריב השם הוא בערך "וינלייט 8 משו כזה תודה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי חברה קראתי פה בפורום שיש כל מיני תוכנות כדי לעשות סטרים ל-XBOX עכשיו אני מחפש תוכנה שתעביר את הסרטים עם התרגום כאשר התרגום הוא קובץ נוסף ולא מובנה תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/10/06/all-future-sony-mmos-to-be-on-consoles/1 נראה שסוני קולטת שהיא מאבדת פוטנציאל לקוחות לא קטן ובעתיד תפנה גם לקהל שחקני הקונסולה עם פיתוחי MMO עתידיים.
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, 1. רצינו לדעת באיזה מחיר אפשר למצוא קונסולה יחסית פשוטה? לאיזה מחירים לצפות? ומה לגבי עלות המשחקים עצמם? 2. האם גם קונסולות יחסית ישנות, מה3-4 שנים האחרונות תומכות בפיפא האחרון (+2021)? 3. האם יש דברים מהותיים שצריך לשים לב אליהם כשמחפשים קונסולה? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-