קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על מוצר בסגנון הזה : http://www.censuspc.com/product-pr-2866.html למישהו יש את זה? זה יכול לתת לי לשחק משחקי fps כמו במחשב? פשוט לשחק משחקים כאלה עם ג'וייסטיק זה לא נוח... תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לשחק מידי פעם משחקי מכות mortal kombat dc , street fighter כדורגל גיטרה אירו השאלה שלי אילו דגצי xbox קיימים מה ממולץ לא לגיימר בשביל הפאן מדי פעם אני בבן 29 באמת שאין לי זמן להתעסק עם זה כל היום והאם יש דגמים שקוראים צרובים או שכדאי קונוסלה אחרת תודה מרא ש
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות XBOX360 ב-ENJOYSTICK עם פריצה. הקונסולה (60GB) לבד עולה 1657 ש"ח והפריצה 350 ש"ח... כלומר 2000 ש"ח ביחד נכון?! אז זהו שלא... אם רוצים לקנות את הקונסולה הזו פרוצה היא עולה 2200 ש"ח ולא 2000 ש"ח. ההסבר של החנות: "אתה מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה". הרי ברור שאני מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה בגלל זה אני קונה את שניהם מאותו מקום לא?! רציתי לשאול אותכם אם זה נראה לכם הגיוני שאני יקנה ממקום 2 דברים ובמקום לקבל הנחה אני ישלם יותר. זה כמו שאני ירצה לקנות תמונה והמוכר יגיד לי זה זוג תמונות ב-250 ש"ח ואז אני ישאל כמה עולה אחת והוא יגיד לי 1=100 ש"ח. רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא הזה? האם זה נראה לכם הגיוני? כי להם זה נראה הכי הגיוני שב…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יום עצוב יום עצוב בהחלט נו טוב גם ככה הכבל סוג ז הזה הגיע שה2 כבלים של אודיו שלו לא מספיק ארוכים להתחבר למערכת בכל מקרה חברה שאתם קונים מוצרים כאלו לקונסולות בדרך כלל הכי בטוח לקנות מהיצרנית גם אם זה יותר יקר ולמי שרוצה לשאול איך הלך הכבל זה פשוט מאוד אני חשבתי שחלק פלסטיק סוג ז שמחזיק את 5 הכבלים (קומפוננט ) זה סתם שהם יהיו במקום כי בעבר ניתקלתי בכאלו דברים בכל מקרה פירקתי אותו ומתחת היו הלחמות -ולא הם לא התפרקו אבל הפלסטיק הלך וגם אם הקומפוננט הזה בפועל עדין מולחם ועובד כבר העדפתי להזמין כבל רישמי של נינטנדו שיגיע באורך נורמלי לאודיו בקיצור בקונסולות הHD זה לא בעיה כי יש HDMI אבל בקונסולות ישנות אני ממליץ לכם להזמין מקורי
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי צורב DVD המסוגל לצרוב על מדיות DVD +R בלבד. יש אפשרות לצרוב משחקים לWii על המדיות האלה? * יש לי את הצ'יפ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, רכשתי MSI SPATIUM M480 2TB HS עבור הPS5. לצערי גיליתי רק בדיעבד שההיטסינק גבוה מדי והכונן למעשה לא מתאים רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכונן מבלי המכסה הקטן של הSSD שחוצץ בין הכונן לבין הפלסטיק הלבן של הקונסולה במידה ואי אפשר או לא מומלץ, האם אפשר להחליף את ההיטסינק באחד שיתאים? ראיתי בדיקות בTH שהפעילו את הקונסולה (עם SSD אחרים) עם HS ללא המכסה הקטן והטמפ היו אפילו יותר טובות (למעשה, זה התרחיש הכי קריר שהיה) https://www.tomshardware.com/features/ps5-ssd-upgrade-temperature-testing/3 אשמח לתגובות מניסיון
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אם אני רוצה להפעיל מששחקים של GC אני חייב ג'וייסטיק??
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר משחקים או XBOX מה עדיף ומאיפה הכי כדאי לקנות ואיזה דגם הכי נכון לקנות צריך לזה ספק חיצוני או שנאי אחרים ? ד"א ואם אפשר לדעת איזה גירסאות כי הבנתי שיש כל מיני PAL NSTC וכו' הבנתי שיש אפשרות להתקין ציפ ולשחק במשחקים צרובים אם אפשר את כל המידע שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף אם אפשר לחסוך יש לי משפחה בחול גם שיכולים לשלוח לי לארץ אם שם יותר זול...... כמה זה עולה בארץ מה אני מקבל בחבילה וכו'. .. אחי טס לחול ביום ראשון אז הוא יכול אולי לקנות מהדיוטיפרי אם שם יותר זול אז.... עזרה ותודה ושבתשלום
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא ps3 ורציתי לדעת איזה משחקים ממוצלים יש גם לפי נסיון שלכם אם שיחקתם וגם לפי ביקורות הסגנון יכול להיות פעולה מירוצים ספורט רק לא כאלה בסגנון דיאבלו... תודה יואב
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ההרחבה החדשה תיצא בסתיו ותעלה 1200 נקודות http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10788
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן, יש לי טלויזית FULLHD - sony bravia v5500 40 inch כיוונתי את הסוני שיהיה על 1080I (או P, הגבוהה מבינהם) ובמסך התפריט הכל עובד סבבה, כאשר המשחק עולה זה משנה ישר ל720P. מה הבעיה? :< המשחק הוא INFAMOUS. צריך לציין שהקונסולה עבדה לפני זה עם טלויזיה ישנה יותר שהייתה HD READY. תודה מראש, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבנתי שיש משחקים שהם למשל NTSC/J והם יכולים לעבוד על מכשיר PAL 1. האם זה נכון 2. האם יש לזה השפעה על XBOX LIVE יש לי מכשיר PAL משתמש רשום UK
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אשמח למדריך מקוצר... תודה!!
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן! אוקיי. עכשיו בן דוד בארה"ב והוא אמור לקנות לי wii.. אבל הבעיה שהטלוויזיה שלי לא תומכת בNTSC. אז אני צריך שמות של חנויות באיזור ניו יורק שמוכרות wii PAL אם יש בכלל... תודה לעוזרים!.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-