קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
-
לשחק מידי פעם משחקי מכות mortal kombat dc , street fighter כדורגל גיטרה אירו השאלה שלי אילו דגצי xbox קיימים מה ממולץ לא לגיימר בשביל הפאן מדי פעם אני בבן 29 באמת שאין לי זמן להתעסק עם זה כל היום והאם יש דגמים שקוראים צרובים או שכדאי קונוסלה אחרת תודה מרא ש
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
זוכרים את הטיזר של קונאמי על המטאל גיר הבא? קונאמי פירסמו שהוא לא יצא בכלל לps3... לא ל-360- הוא יוצא רשמית לiPhone! http://www.ps3fanboy.com/2008/12/17/a-next-metal-gear-is-a-touchy-subject/
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חוקית כמובן , ואפשרות לעשות זאת בארץ, כי יש משחקים שפשוט לא קיימים בחנויות בארץ כמו gta למשל , האם מישהו התנסה \ מכיר ? , את psp store אני לא רוצה להתעסק כי איך שהבנתי האפשרות לקנות שם מהארץ חסום
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב DVD המסוגל לצרוב על מדיות DVD +R בלבד. יש אפשרות לצרוב משחקים לWii על המדיות האלה? * יש לי את הצ'יפ. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר עוד מספר ימים בהם העלתי תכנים לאתר החדש, הספקתי לסיים לשחק ולכתוב ביקורת על הכותר החדש בסדרת רד פקשן. המשחק שמתרחש 50 שנה לאחר עלילת המשחקים הקודמים בסדרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הביקורת. הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות XBOX, אבל אני לא יודע מה יותר כדאי לי: לשדרג את המחשב או לקנות XBOX. המפרט שלי: E7200 @ 2.53GHz 2.0 RAM GB ATI Radeon HD 3850 המחשב הזה כבל לא כול כך מריץ משחקים כדשים כמו שצריך, אז חשבתי אולי לשדרג. אז מה יותר משתלם, לקנות XBOX או לשדרג?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/45652.html כותר שונה שכנראה יעקוב אחרי מה שקרה בפלנטה ולא בספינה, מאוד מעניין אותי איך הם יעבירו חלקים נכבדים מהgameplay שהתבססו על פיזיקה לWii...
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/11/03/who-sony-sells-music-videos-on-xbox-360-not-ps3/ מי אמר שהעולם הגיוני? אותי אישית זה מצחיק ומעציב בו זמנית...
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הקונסולה למסך (שבכותרת), אני מחבר אותו עם כבל HDMI ל- HDMI, עכשיו מכיוון שאין לי HDMI ב- LCD, שמתי מתאם DVI 24+1 ל-HDMI, וכאשר אני מדליק את ה-BOX אני רואה תמונה אבל עם מלא רעשים של נקודות אדומות ופסים אדומים מרצדים, ז"א רואים תמונה ברור אבל את הרעשים עליה גם בבירור. ניסיתי לשנות רזולוציות לכל הסוגים כולל האופטימלי של המסך, אבל הבעיה לא נעלמת... מה גם שמדי פעם פתאום התמונה נעלמת כליל (מסך שחור) וחוזרת אחרי 2 שניות, ככה כל איזה 1-2 דקות משחק... וזה רק בגלל החיבור שחיברתי ככה. מה לעשות? אני נואש.... :-\ תודה !
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אינטרנט במהירות 4mb Adsl ספק בזק בנלאומי . אני שם לב שבמחשב הדברים יורדים יותר מהר מאשר ב-PS3 , כמו כן בבדיקת מהירות של Konami ,במחשב אני מקבל A וב-ps3 אני מקבל C , רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה מהירות ה-ps3 מוריד ומעלה קבצים . יכול להיות שמשהו לא תקין בקונסולה ? יש לציין שכל משחקי הרשת עובדים לי חלק , למעט Pes2009 שבו יש לי לאגים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
למישהו יש פלזמה 32 שחיבר PS3 שיכול לומר לי איך האיכות בערך יותר טוב טלויזיה רגילה יש לציין שהזמנתי HD READY קישור http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22894973
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432892,00.html מה דעתכם? מתי יתחילו להרגיש את זה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-