עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by alone66,

לשחק מידי פעם משחקי מכות mortal kombat dc , street fighter כדורגל גיטרה אירו השאלה שלי אילו דגצי xbox קיימים מה ממולץ לא לגיימר בשביל הפאן מדי פעם אני בבן 29 באמת שאין לי זמן להתעסק עם זה כל היום והאם יש דגמים שקוראים צרובים או שכדאי קונוסלה אחרת תודה מרא ש

• 5 תגובות
    • 934 צפיות
  2. טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  3. Started by GolanBerlin,

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by HairyAss,

שלום, יש ברשותי צורב DVD המסוגל לצרוב על מדיות DVD +R בלבד. יש אפשרות לצרוב משחקים לWii על המדיות האלה? * יש לי את הצ'יפ. תודה מראש.

5. אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1

6. Started by iem,

כאשר אני מחבר את הקונסולה למסך (שבכותרת), אני מחבר אותו עם כבל HDMI ל- HDMI, עכשיו מכיוון שאין לי HDMI ב- LCD, שמתי מתאם DVI 24+1 ל-HDMI, וכאשר אני מדליק את ה-BOX אני רואה תמונה אבל עם מלא רעשים של נקודות אדומות ופסים אדומים מרצדים, ז"א רואים תמונה ברור אבל את הרעשים עליה גם בבירור. ניסיתי לשנות רזולוציות לכל הסוגים כולל האופטימלי של המסך, אבל הבעיה לא נעלמת... מה גם שמדי פעם פתאום התמונה נעלמת כליל (מסך שחור) וחוזרת אחרי 2 שניות, ככה כל איזה 1-2 דקות משחק... וזה רק בגלל החיבור שחיברתי ככה. מה לעשות? אני נואש.... :-\ תודה !

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. ps2 דק+ שתי שלטים +זיכרון 8 +eyetoy+ ציפ מובו+ SMS Simple Media System for Playstation 2+ uLaunchELF ואת המשחקים הבאים gta sa god of war 2 cod3 playsport-eyetoy splinter cell double agent yakuza manhunt2 god of war 1 gun dragon ball z 3 מקורי hitman234 resident evil 4 alien hominid getaway Teenage Mutant Ninja Turtles gran turismo worms okami destroy all humans 2 scarface Metal Gear Solid 3 bully beyond godandevil Tekken 5 simpson hit and run ico metal slug ghost recon final fantasy saybira kingkong spider man rayman silent hill4 jakks play3 eyetoy naruto sillent hill3 nfl football final fight zote Shadow of Colossus kinetic combat eye toy Dragon Ball Z: Budokai Tenkaic…

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  8. לא אמורה להיות בעיה או משהו כזה

9. למישהו יש פלזמה 32 שחיבר PS3 שיכול לומר לי איך האיכות בערך יותר טוב טלויזיה רגילה יש לציין שהזמנתי HD READY קישור http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22894973

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by db9,

שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  13. http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-two-years-later/ המאמר הבא משווה בצורה אובייקטיבית ועובדתית בין שני הקונסולות כיום. המאמר לוקח את 2 הקונסולות אחרי כל מקצה השיפורים והשינווים שהן עברו בשלוש שנים מאז השקתן ומבצע השוואה ישירה ככל האפשר בנהן. בהחלט מאמר מומלץ לכל מי שמתלבט בין שני הקונסולות.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by amit1242,

שלום, אני לא כל כך מרוצה מהאיכות של הRCA אז רציתי לשאול לגבי כבל קומפוננט לPS2... 1. כמה אמור לעלות דבר כזה? 2. האם יהיה הבדל משמעותי מRCA [צהוב-אדום-לבן] ? 3. יש לי פלזמה,זה יהיה טוב? למה הRCA די חרא... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by simonsix,

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=20239 המשחק הולך להיות כנראה ארוך מאוד

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  16. כרגיל, כהרגלם בקודש, נינטנדו ולמעשה כל חברה שמפתחת משחק ל WII- בחיים לא מכריזה עליו 4-6 חודשים מראש כנהוג, הכל בא במכה. אז מה מצפה לנו בזמן הקרוב: STOP! Hammertime Project H.A.M.M.E.R http://www.gamespot.com/wii/action/projecthammer/index.html אין הרבה מה להגיד, משחק בסגנון Hack&Slash, איש גדול, פטיש גדול, הרבה אויבים, ואין ממש סיפור. משהו סטייל DMC4, עם שליטה טובה מחכה לנו משחק מזהיר... וידאו גיימפליי- , עוד בגיימספוט. שימו לב לסמן האדום על התמונה, השליטה על הפטיש, מן הסתם, תהיה בעזרת בקרת תנועה.אחר שריסקתם כל דבר שעומד בדרכם, הגיע הזמן לשקוע קצת לדיכאון- Sadness עדיין לא שוחררו הרבה פרטים (דף המשחק הועלה להרבה אתרים לפני פחות משבוע....) ז'אנר- אימה…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by xtreme21,

אם אני רוצה להפעיל מששחקים של GC אני חייב ג'וייסטיק??

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  18. היום, כאשר סוני חשפה את פליישסטין 3 עם 80GB בתג מחיר של 599$ וירידת מחיר של 100$ לדגם 60GB ל499$ אנאליסטים מעריכים שבמהלך השבוע מייקרוסופט תעשה צעד דומה. מחר מתחיל תערוכת E3 וכנראה מייקרוסופט תכריז על ירידת מחירים: 249$ לגירסת ה Core 349$ לגירסת הPremium 399$ לגרסת Elite הוא מעריך שהם יכריזו על ירידת מחירים בעקבות ירידת המחיר של PS3 כי מייקרוסופט דיווחה על פחות קונסולות שנמכרות והיא לא מוכנה לוותר לסוני. http://www.dailytech.com/Sony+Announces+80GB+PlayStation+3+Bundle+Confirms+Price+Cut/article7964.htm http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=6299&Itemid=2 הולך להיות חם, אני רוצה ירידת מחיר לWii :-*

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  20. Started by WarNet,

היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by avile,

שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  22. Started by shimon1,

אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by noambar,

אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?

24. Started by nedved,

שלום לכולם, רציתי לקנות XBOX360 ב-ENJOYSTICK עם פריצה. הקונסולה (60GB) לבד עולה 1657 ש"ח והפריצה 350 ש"ח... כלומר 2000 ש"ח ביחד נכון?! אז זהו שלא... אם רוצים לקנות את הקונסולה הזו פרוצה היא עולה 2200 ש"ח ולא 2000 ש"ח. ההסבר של החנות: "אתה מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה". הרי ברור שאני מקבל אחריות גם על הקונסולה וגם על הפריצה בגלל זה אני קונה את שניהם מאותו מקום לא?! רציתי לשאול אותכם אם זה נראה לכם הגיוני שאני יקנה ממקום 2 דברים ובמקום לקבל הנחה אני ישלם יותר. זה כמו שאני ירצה לקנות תמונה והמוכר יגיד לי זה זוג תמונות ב-250 ש"ח ואז אני ישאל כמה עולה אחת והוא יגיד לי 1=100 ש"ח. רציתי לשאול מה דעתכם על הנושא הזה? האם זה נראה לכם הגיוני? כי להם זה נראה הכי הגיוני שב…

25. Started by A.Iniesta,

אני מדבר על מוצר בסגנון הזה : http://www.censuspc.com/product-pr-2866.html למישהו יש את זה? זה יכול לתת לי לשחק משחקי fps כמו במחשב? פשוט לשחק משחקים כאלה עם ג'וייסטיק זה לא נוח... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.