קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אהלן אחרי התיקון המוצלח של המכשיר אני צריך להתארגן על משחקים. אשמח לקבל לינקים לחנויות מומלצות עם מחירים טובים לקניית משחקים, עדיף בארץ אבל אפשר גם חול אין בעיה עם זה . תודה המכשיר הוא PAL
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שיבוא חלק ויגידו שזה מתאים לפורום ציוד עיקפי אבל לדעתי דברים כאלו מתאימים יותר לפה כי סך הכל בעיקרון זה ציוד לקונסולות בכל מקרה ראיתי פה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1016 שמוכרים אותו אבל אין לי מושג אם זה הגרסה שמגיעה אם המתאם האלחוטי לPC חוץ מזה אני רוצה להשוות מחירים השאלה אם עוד חנויות מוכרות את הגרסה השחורה וגם אני מעדיף חוטי אם קיים בשחור
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות איזה 5-7 משחקי PS3 (לפחות) ובגלל שזה כמות דיי רצינית והמחירים בחו"ל הרבה יותר זולים אני מעדיף לעשות משלוח. לצערי עדיין לא מצאתי ב ebay ספק אחד שמוכר את כל המשחקים שאני רוצה ולכן אני מחפש חנות בחו"ל שעושה משלוחים לארץ. מישהו מכיר חנות טובה זולה ואמינה כזאת? ועוד שאלה, מישהו יודע אם יש הגבלות במכס על משחקים לקונסולות? נגיד אם אני מזמין 10 משחקים ב 300$ (מן הסתם לשימוש עצמי, 10 משחקים שונים ולא 10 עותקים של אותו משחק) יכולים לעשות לי בעיות על זה? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהיכן אני יכול לרכוש במחיר הכי זול שאפשר לדגם 80 ג'יגה . שיכלול בתוכו כבל HDMI ואולי שלט נוסף + משחק . בדקתי במוניליין המחירים מאוד טובים , ראיתי גם ב- RSM - המחירים שם ממש זולים ( חשוד .. ) אני צריך ייעוץ לאתר ( חנות ) טובה לרכישת המכשיר . משהו אמין , טוב , מומלץ , מחירים ותשלומים נוחים .. את שלי קניתי בחול , בגלל זה אני שואל מהיכן הכי כדאי לקנות בארץ . תודה רבה לעזורים .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, חוץ מכך שמעדיף חנות עם תצוגה פעילה ואפשרויות צ'יפופ. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו המלצות לכבל HDMI מאוד איכותי שיתאים לי גם לאקסבוקס וגם למחשב שמשדר בFull HD לטלוויזית Full HD? מעדיף קישור לאייבי במחיר סביר אם למישהו יש כזה. תודה רבה ושבוע מצויין שיהיה !
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי ההמלצה שלהם, הדיסק אמור להיות במהירות של 5500 MB ומעלה https://www.playstation.com/he-il/support/hardware/ps5-install-m2-ssd/ אבל כמעט כל הדיסקים הזמינים בארץ הם במהירות של 3500 MB יש המלצות לדיסקים מהירים כאן בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות את הקונסולה ואני רוצה לדעת איפה יכול למצוא במחיר הכי זול מאתרים בינלאומיים או מחול בכלל, ואם בארץ אז בכלל טוב יאללה פנקו אותי
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 360 אני מהצפון ואני לא יודע מאיפה אני יכול לקנות אבל שהיה מהארץ אז מאיזה חנויות בצפון אני יכול לקנות? עם יש מהשו בחיפה אני גר בחיפה אז מישהו מכיר חנות בחיפה אוו באזור חיפה??
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני חושב לתקן לבד, יש למשהו אחד כזה ישן שהוא רוצה למקור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתבתי מעל, עדיף במצב טוב ככל שניתן. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המשחק PAIN עם הבאנדל של Metal Gear Solid PS3. כידוע יש עד 5 הורדות ובנוסף לכך ניתן לעשות SHARE (שיתוף) אני אשמח לעשות שיתוף למשחק PAIN בתמורה למשחק אחר אני מעוניין בעיקר במשחקים הבאים (לפי עדיפות): Warhawk WipeOut HD Tekken 5 Dark Resurrection אך אם יש לכם דברים מעניניים אחרים להציע אשמח לשמוע. למי שלא יודע- הינה מדריך לביצוע SHARE (שיתוף): http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=214681&highlight=SHARE מי שרוצה ניתן לשלוח הודעה פרטית תודה רבה, yosside
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הייתי מוכרח להיות חכם ולנסות לעדכן את הACEKARD שלי, בדרך חיסלתי אותו צריך מישהו עם DS/DSL וכרטיס זיכרון בשביל לעשות UNBRICK לכרטיס שלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! בהתחלה חשבתי לבקש עזרה בפורום מסכי מחשב אך מכיוון שאני מחפש מסך ל-360 החלטתי לרשום את זה פה. וגם ראיתי דיון דומה פה בפורום. אז ככה, אני מחפש מסך טוב בגודל 20-22 אינץ' שתהיה לו יציאת HDMI באיזור ה-1200 שקל פחות או יותר, יש חיה כזאת? תודה מראש!
-
- 78 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לא משנה לאיזו קונסולה, סתם שיהיה משחק RPG נחמד שמתאים לשני שחקנים, ויהיה אפשר לעלות בו דרגות וכו'. למשל, משהו בסגנון Baldur's Gate: Dark Alliance 2 (לינק) מישהו יכול להמליץ על משהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
ניסיתי את silverfall שהיה לא רע גם dungeon siege היה לא רע- אם כי קצר ופחות מידי רנדומלי. יש משחקים דומים להם לPSP ?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק פעולה לשניים משחק שאתה הולך הורג מלכים ועובר שלבים ל-ps2 תודה
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
חשבתי על לקנות UT3 שהוא ממש זול. המשחק הוא רק מולטי? מישהו התנסה בסרברים אם יש הרבה והמהירות? גם רציתי Assassins creed אבל ראיתי שעומד לצאת כבר חדש אז התבאסתי, מישהו יודע מתי? ואם יש המלצה למשחקים אחרים לPS3?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק למשחקי PS3 ישנים או מיותרים שאינכם זקוקים להם יותר. לצערי איני יכול לאפשר לעצמי לרכוש משחקים, גם לא משומשים. אשמח לקבל הודעות פרטיות בנושא. תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל ממי שלא זקוק יותר למשחקי XBOX 360. אני צריך אותם עבור פרוייקט. במידה רלוונטי, אשמח לקבל הודעות פרטיות או תגובות בשרשור. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-