קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בלקנות PS3 השאלה שלי האם ניתן לקנות משחקים בישראל דרך ה PSN (ולהגיע למצב בו לא צריך להכניס דיסק כלל כמו STEAM ב PC) תודה.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיצא לו להתקין לינוקס על ps3 ואם כן איך אני עושה את זה ואם זה משתלם בכלל.. תודה מראש..!
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעיה פתאום כל משחק שאני שם או שהוא לא מזהה את הדיסק או שזה טוען את המשחק אבל אחרי שניה נתקע. אני משתמש בדיסקים של Silverline בלבד.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לבדוק???
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
נותן שני מצבים, הראשון הוא 10 דקות של משחק נורמאלי... השני הריגת כמה מפלצות והתמודדות עם בוס. אין צורך לפרט עד כמה הגרפיקה יפה. המשחקיות כייפית כרגיל, אין סוף לקומבואים. מקווה רק שהעלילה תהיה טובה ושהמשחק לא יהיה קצר מידי. חיכיתי לזה חצי שנה ..
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סוף סוף הוא הגיע רוק בנד לפוסי3 אצלי בבית משחק ענק חובה לכל מי שאוהב את GUITAR HERO ועכשיו לשאלה: למישהו יש מושג אם פתרו את הבעיה שאי אפשר להשתמש בגיטרה של GH3 בRB?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3432892,00.html מה דעתכם? מתי יתחילו להרגיש את זה בארץ?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מי מייבא XBOX360 בארץ? ואני מדבר על יבואנים גדולים. אני יודע שבאג כנראה מייבאים כי הם מוכרים. בנדא מגנטיק היו מוכרים PS3 ו 360 אבל ממה שהבנתי אזל להם כל המלאי והם רק מוכרים WII. מישהו מכיר עוד חברות \ ספקים? אולי QTEC או יניר מערכות או סמיקום לקסיס? אשמח לכל שביב מידע, תודה.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-