קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי, מכרתי את הסוני 3 שלי ואני רוצה לקנות אקס בוקס. אני לא מתכוון לשחק ברשת, רק אופליין. איזה דגם הכי מומלץ? מה זה משנה אם הוא 4 גיגה או 200 גיגה? (רק בשביל ההתקנות של המשחקים?) יש דגמים שמתחממים יותר מהר מאחרים? יש סוגי שלטים מסויימים או שכולם אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אם אנ י קונה בשוויץ - א. החוברות הדרכה יהיו גם באנגלית? ב. האם אני אוכל להריץ דברים של NTSC (כמו שבאמריקאית אפשר להריץ PAL) ג. שמעתי שבגסרת PAL, אין תאימות מלאה למשחקי PS2, לעומת גרסת NTSC (אמריקאית) ששם אפשר.. ???
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מכיוון שאני אקבל את המכשיר ביום חמישי הבא וראיתי שלא חסרות איתו בעיות אז רציתי לדעת בדיוק אילו בעיות יש לו, עד כמה הן חמורות, ממה הן נגרמות(אם ידוע) ואיך אפשר לפתור אותן אם בכלל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה איזה עדיף sharp 42x20e ? lg scarlet 42" FULL HD ?
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435065,00.html
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר נסיון מוצלח עם Disaster וצורת המשחק, אשמח להמלצות למשחקים נוספים בקטגוריה. כרגע אני ממתין לזאפר שהזמנתי מאיביי, כדי שאוכל לממש את המירב מ COD5. על מה אתם ממליצים? כמובן לא רע אם אלו משחקים שהזאפר מקל על צורת המשחק בהם תודה
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?
-
- 9 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות אקס בוקס 360 (חבילת הפרימיום 65 NM גרסת PAL שישים או עשרים ג'יגה). ביום ראשון דוד שלי נוסע לטורקיה, אז רציתי לשאול אם כדאי לקנות מטורקיה ואם יצא לי מחיר טוב יחסית למחירים בישראל.. תודה מראש לכל מי שיענה לי
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
- 1 follower
-
-
יש פה מישהו שיצא לו להתקין לינוקס על ps3 ואם כן איך אני עושה את זה ואם זה משתלם בכלל.. תודה מראש..!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
טוב תאמת עוד לא הספקתי ליראות אבל ראיתי כתבה על הPSP החדש שיהיה קל יותר\דק יותר \אם זמני טעינה מהירים יותר\וזמן בטריה ארוך יותר והוא ימכר בחבילה של 200$ אם גיגה זיכרון בנוסף יהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ואני חיב להגיד ניראה שסוני עשתה עבודה טובה אומנם אם יותר גיגה זה היה משפר בהרבה וזה קצת מאוחר מידי לקלקל לנינטנדו אבל מי שמעונין בPSP החדש לפחות על הנייר ניראה הרבה יותר מוצלח מהקודם חוץ מיזה סוני חתמה על בילעדיות לאנריל הבא ובנוסף סגרה אם קונאמי על MGS 4 שיהיה בילעדי זה בינתים החדשות הגדולות ואני לא מעריץ של סוני אבל חייבים להודות -סוני ניצחה בE3 השנה וניצחה בקלות
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר תקופה ארוכה בה לא כתבתי כאן (את האמת לא כתבתי כמעט בכלל), אני שמח לבשר שהחזרתי את הביקורות שלי לחיים, אז תחילה השלמתי פערים עם מספר ביקורות על משחקים מהחודשים האחרונים (סיינטס רו, WWE), ועכשיו אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת המלאה שלי על משחק הגלישה החדש, בסדרת SSX. אשמח לשמוע את דעתכם, הנה הלינק: ogelive.net
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום, לא הייתי בטוח איפה לשאול את השאלה, במסכים או פה.... השאלה שלי האם אפשר לחבר מכשיר פלייסטיישן 2 למסך LCD של מחשב (22') של CHIMEI, מדגם CMV221D. אני יודע שאין לו כניסת וידאו בננה, יש איזה כבל מתאם? משהו? האם זה בכלל יעבוד באיכות טובה? תודה, מקס.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-