עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by e-r-a-n,

לאחר נסיון מוצלח עם Disaster וצורת המשחק, אשמח להמלצות למשחקים נוספים בקטגוריה. כרגע אני ממתין לזאפר שהזמנתי מאיביי, כדי שאוכל לממש את המירב מ COD5. על מה אתם ממליצים? כמובן לא רע אם אלו משחקים שהזאפר מקל על צורת המשחק בהם תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by avile,

שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  4. אמרו לי שאם צורבים משחק PS2 על מהירות 16 זה יכול להרוס את העיניית זה נכון?

5. Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by AdamS,

שלום לכולםם, אני כנראה מזמין בימים הקרובים (מקווה שמחר) מארה"ב את ה-Xbox 360 שבסוף החלטתי לקנות. אגב, החלטתי לקנות את הרגיל ולא ה-Elite כי פשוט הבנתי שה-HD ישמש אותי רק לשימר Demoים כיוון שאני לא עושה פריצה, ככה שאין לי מה לעשות עם זה, וגם אם הייתי עושה פריצה הייתי עושה לדיסק ולא ל-HD. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המכשיר מארצות הברית, מה אני צריך לדעת? אני יודע שאני אצטרך ממיר מתח, אבל מה לגבי המשחקים? אין הבדלי אזורים? PAL NTSC? אני אוכל לקנות משחקים רק בארצות הברית? וכן, ניסיתי לעשות חיפוש, לא הצלחתי למצוא תשובה.. תודה רבה לעונים , אדם

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by Zeev86,

הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)

8. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

9. Started by mx-3,

שלום, לא הייתי בטוח איפה לשאול את השאלה, במסכים או פה.... השאלה שלי האם אפשר לחבר מכשיר פלייסטיישן 2 למסך LCD של מחשב (22') של CHIMEI, מדגם CMV221D. אני יודע שאין לו כניסת וידאו בננה, יש איזה כבל מתאם? משהו? האם זה בכלל יעבוד באיכות טובה? תודה, מקס.

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by Godmoney,

ללא התראה מוקדמת, Firmware 2.7 של PlayStation 3 זמין להורדה. מאכזב מעט. אין Cross Game Chat ואין Audio Messaging. מה שאנחנו כן מקבלים זה Text Chat שזמין גם תוך כדי משחק, Copy and Pase (ה iPhone שלי ישמח ללמוד משהו) וחיפוש אינטרנטי ספציפי למשחקים. http://www.nextgn.com/2009/04/02/playstation-3-firmware-27-available-for-download/

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by nirp1981,

אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  12. קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  13. Started by liviur,

במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אם אנ י קונה בשוויץ - א. החוברות הדרכה יהיו גם באנגלית? ב. האם אני אוכל להריץ דברים של NTSC (כמו שבאמריקאית אפשר להריץ PAL) ג. שמעתי שבגסרת PAL, אין תאימות מלאה למשחקי PS2, לעומת גרסת NTSC (אמריקאית) ששם אפשר.. ???

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שלום לכולם, כנראה אני קונה XBOX 360 בחו"ל. ובגלל שאין סיכוי שאני מחבר את הXBOX לטלווזיה המעפנה שלי, אני רוצה לדעת: כמה כסף אני אצטרך מינימום בשביל לקבל מסך נורמאלי לXBOX 360? אני לא מדבר על 19" זבל, אלה על מסך נורמאלי. תודה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by ixslashix,

בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by beni125,

אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

18. Started by tidan26,

שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  19. Started by noambar,

לחבר שלי יש רוק בנד על הפלייסטיישן 3 ואנחנו רוצים לקנות שירים, הבעייה שאין לנו כרטיס אשראי אמריקאי, ואנחנו לא מכירים מישהו אם כרטיס אשראי אמריקאי. למישהו יש פתרון מקורי??

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  20. במקום לשלם מאות שקלים על ממיר מתח יש לי בבית מתאם לתקע של ארה"ב... ואם המתאם לא מספיק לי, יש המלצות לממירים טובים ושלא עולים כ"כ הרבה כסף ? תודה לכם

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות טלויזיה איזה עדיף sharp 42x20e ? lg scarlet 42" FULL HD ?

22. Started by eran256,

כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  23. Started by WarMachine,

מכיוון שאני אקבל את המכשיר ביום חמישי הבא וראיתי שלא חסרות איתו בעיות אז רציתי לדעת בדיוק אילו בעיות יש לו, עד כמה הן חמורות, ממה הן נגרמות(אם ידוע) ואיך אפשר לפתור אותן אם בכלל. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  24. Started by NM,

אם אני אקנה משחק בגרסה אמריקאית NTSC ל-PS3 זה יעשה בעיות בטלויזיות ישנות ?(יציג בשחור לבן או משהו) כי אני אוליי ארצה לשחק בו גם בחדר שלי ויש שם טלויזיה דיי ישנה

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  25. יום עצוב יום עצוב בהחלט נו טוב גם ככה הכבל סוג ז הזה הגיע שה2 כבלים של אודיו שלו לא מספיק ארוכים להתחבר למערכת בכל מקרה חברה שאתם קונים מוצרים כאלו לקונסולות בדרך כלל הכי בטוח לקנות מהיצרנית גם אם זה יותר יקר ולמי שרוצה לשאול איך הלך הכבל זה פשוט מאוד אני חשבתי שחלק פלסטיק סוג ז שמחזיק את 5 הכבלים (קומפוננט ) זה סתם שהם יהיו במקום כי בעבר ניתקלתי בכאלו דברים בכל מקרה פירקתי אותו ומתחת היו הלחמות -ולא הם לא התפרקו אבל הפלסטיק הלך וגם אם הקומפוננט הזה בפועל עדין מולחם ועובד כבר העדפתי להזמין כבל רישמי של נינטנדו שיגיע באורך נורמלי לאודיו בקיצור בקונסולות הHD זה לא בעיה כי יש HDMI אבל בקונסולות ישנות אני ממליץ לכם להזמין מקורי

• 3 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים