עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Nakion,

מה שאני מחפש זה קודם כל מבחינה כספית ומשהו שלא ישב לי בארון חודש אחרי שאני יקנה אותו

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. אני יכול לבחור בין גרסת המחשב לWII השאלה מה עדיף ? מישהו יכול לתת לי רשמים מהגרסאות השונות ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by eliran2,

חברים אני מתלבט מה להזמין זה הוא זה השאלה מה יותר טוב אני יודע שבאמרקאי צריך שנאי וגם משחקים קודם כול יוצא אמרקאי בקיצר תמליצו לי בבקשה מה לקחת ואם מישהו יוכל לעזורלי ברכישה דרך האתר אני ישמח ותגידו זה נכון שעוד שלושה חודשים הולך לצאת קונסולה חדשה שתדרוס את ה wii ב1500 שייח פחות? ישמח גם על זה לקבל מענה תודה מראש חברים בכבוד רב אלירן2

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by alone66,

שלום לכולם למי שמשחק פהעם בשבוע פעמיים בשבוע בשביל הפאן לא גיימר מה עדיף xbox או PS3 משחקי מירוץ מכוניות ומכות כמו mortal kombat ואיזה גירסה של xbox כדאי לקנות אם קונים xbox תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by psychuil,

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם אני קצת חדש בכל ענייני האקס בוקס וצריך כמה טיפים קניתי לפני כשנתיים את ה360 עלית ולפי מה שכתוב באתר אין לי את הג'אספר (בOUTPUT מופיע לי 175 ) את המכשיר קניתי בארהב ועדיין לא פרצתי אותו רציתי לדעת מה המגבלות בלקנות את המכשיר בארהב מה קורה כשאני פורץ את המכשיר (מבחינת עלויות וחסימת השירותי לייב של מיקרוסופט והאם זה קריטי שאין לי ג'אספר אשמח לתגובה ZIK

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by joniar,

אני רוצה לקנות PS2 ביד 2 והשאלה שלי היא כדלעיל מה צריך לבדוק? ואיך בודקים.. קראתי שצריך לבדוק את העינית אבל.. איך בודקים את זה? ניפתח פה בעבר תרד כזה אבל.. אני לא מבין איך אני עושה את הבדיקות הללו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170952.0

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות WII לילדים וראיתי שיש כל מיני דגמים והצעות, מה הדברים שכדאי לבדוק כשקונים WII ומה טווח מחירים סביר? מה דעתכם על ההצעה הזו: http://www.buy2.co.il/Jerusalem/DailyDeal/Index/4b2e11e1-122f-4091-8e51-f3fc82c41a8a?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Jerusalem&utm_campaign=2b3e75a9af-Buy2_WII_19_03_2012_Jerusalem_A&utm_medium=email

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לרכוש לעצמי בעתיד את הצעצוע הזה , אבל ממה שהבנתי אם אני לא טועה ותקנו אותי אם כן, אני אמור לוודא ששיטת השידור תהיה NTSC מכיוון שיש תמיכה למשחקים ישנים של PS2+PS1 אבל עד כמה שידוע לי NTSC זאת שיטת שידור שלא תואמת לארץ? ודבר נוסף שגירסאת המכשיר תהיה יפנית/אמריקאית או אירופאית לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בינהם? ואם יש דבר נוסף שאני אמור לבדוק אימרו לי בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. כותרת

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by baz0r-,

אני רוצה לקנות XBOX 360. מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה? הכוונה לחבילות וכו' וסתם דברים שכדאי לדעת לפני שקונים. אה, וכמה עולה האינטרנט בו?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by marlboro,

לא מצליח למצא שום מידע על זה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. איך אפשר לתקן את זה וממה זה נגרם ? כמה עולה לתקן את זה?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ^ ??? מה קורה לXBOX360 שחסר לו המכסה של הדיסק הקשיח ומכסה כרטיס הזיכרון שבור? בטווח ברחוק... זה יכול לגרום לבעיות, הצטברות אבק? אפשר לאטום זאת? אני ממש רוצה לקנות אותו מהבנאדם, אבל איני יודע מה הן ההשלכות בעתיד. מישהו מוכן לעזור? תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by Kalman,

דוד שלי נוסע לחו"ל[הוא רב חובל כך שהוא עובר חצי עולם] ואנחנו רוצים לבקש ממנו שיקנה לנו WII. מהו המחיר הממוצא של wii בחו"ל?.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by lesForce,

שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. מהי הגרסה הכי חדשה\הכי טובה של PS2 הדק?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום, במידה ואחליט סופית לקנות קונסולה, רציתי לדעת מהי הקונסולה שיש לה את הכי הרבה משחקי הפלטפורמות? כי זוהי הסיבה העיקרית לקניה, למשחקי מחשב אין כמעט בכלל משחקי פלטפורמה מעניינים, הכל נמצא בקונסולות. אני מתכוונת למשחקים בסגנון לקפוץ ממקום למקום, לאסוף מטבעות או כל דבר אחד, להרוג ולעבור שלבים... כמו מריו... ריימן... סוניק... היה לי גם בעבר את המגהסון למי שזוכר ולמי שהיה... ונהנתי ממנו מאוד! אז אני בטוחה שאהנה גם מהקונסולה החדשה. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. היי! רציתי לדעת מהי הרזולוציה המקסימלית שבה ה-Xbox 360 תומך? האם הוא תומך ב-1080P? כי שמעתי שלא... תודה מראש וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/gaming/news/2008/09/03/PSP-Getting-Direct-PlayStation-Store-Access/p1

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. תודה עריכה : אני רוצה דווקא מאיזור PAL בגלל בחירת השפות, רכשתי משחק USA ומשחק ASIA ובשניהם היה סינית/יפנית/אנגלית ולא שפות אחרות מהאיזור PAL.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אורח yoyo
    Started by אורח yoyo,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yotamavi,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים