קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אמור להיות המשך למשחק XBOX
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, לפי מה שידוע לי ל PS3 יש תאימות גדולה גם לציוד היקפי של מחשב, ואפילו למקלדות ועכבר אלחוטיים, אבל... יש למישהו שמץ אם הגה לא ייעודי ל PS3 יכול לעבוד שם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש כמה כוננים שמרעישים והורסים דיסקים,איזה הכי מומלץ? ואיך בוקים איזה כונן יש במכשיר?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אחרי הביקורת על SSX, ובהתאם להבטחה שלי, אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת על משחק המכות החדש אשר מציב את סדרות סטריט פייטר וטקן, אחת נגד השנייה. המשחק שמבוסס על מנוע המשחק של סטריט פייטר 4, עושה שימוש במצב קרבות זוגי, ואני באופן אישי מאוד אהבתי אותו. הנה הלינק לביקורת: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם, הביקורת הבאה - FIFA STREET....
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לקונסולה WII. זו מתנה לילד בגיל 13. אני לא מתמצא בתחום ולא יודע איזה דגמים ודברים קיימים. התקציב הוא: 1,600 ש"ח. אני רוצה לקנות קונוסולה WII שיהיה כלול עם איזה ערכה כלשהי (הבנתי שיש המון סוגים) וכמובן שיהיו כמה משחקים. אשמח להמלצה לחנויות ספציפיות עדיפות לדרום ואפשר גם צפון\מרכז. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שברשותו XBOX 360. לפי מה שהוא מספר, הכונן שלו דופק דופק דיסקים. הוא מעוניין לקחת את המכשיר למעבדה אשר תחליף את הכונן. הוא מכיר את VGS והתעניין אצלם, אך מעוניין לבדוק בעוד מקומות. האם מישהו מכיר מקומות נוספים אשר יכולים לבצע את התיקון הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה שבועות מעוניין לקנות XBOX ועכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות. אני רוצה לקנות את ה-PREMIUM עם ה-60GB פרוץ אבל אני לא בטוח מאעפה לקנות. בגדול חשבתי על 2 חנויות: GAMESTATION ו-OFEKPC GAMESTATION מוכרים ב-1609 + 350 פריצה, וב-OFEKPC ב-1679 + 350 פריצה. האם מישהו קנה מאחד החנויות האלה ויכול להמליץ לקנות או לא לקנות משם, או אם יש למישהו אפילו חנות אחרת שהוא חושב שכדאי לקנות? בגדול חשבתי על GAMESTATION כי OFEKPC הוא נראה לי פחות מתמצא בקונסולות ויותר במחשבים אבל על GAMESTATION ממש עכשיו קראתי (לא בפורום הזה) שמס' אנשים לא ממליצים לקנות משם. מחכה לתשובה... תודה! עוז
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי WII אמריקאי (PAL) אם זה משנה בקשר למידע והוא צריך לעדכן אותו, איך מעדכנים את זה לגרסה הכי טובה ומאיפה אני מוריד? אם זה אפשרי בכלל כי ראיתי באינטרנט שמבקשים על זה 200 שקל לעדכון.
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חברים שלום, אני מעוניין לקנות Nintendo Wii והבנתי שקיימים מספר דגמים . מעוניין לדעת מספר דברים לפני שאני קונה: איזה דגם הכי טוב? איפה כדאי לקנות? אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20760 אני מאוד מאוד מקווה שMS לא קנו אותם או משהו דומה אני מקווה שההכרזות יהיו על משחקים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
האם שטיח משחק usb של מחשב וסוני יעבוד ב wii? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה על הסוני והיא מצאה את המכשיר. ראיתי כמה סרטים והכל עובד אבל יש לי מספר בעיות איתה 1.לפעמים יש קטעים של תקיעות כאלה וזה ממש פריע 2.התרגום בג'יבריש ואחרי שסידרתי את הג'יבריש העברית הפוכה ולא מובנת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש איזה מקום בסביבת הקריות שאפשר להשכיר משחקי PS3? במקום לקנות משחק כמו GOD OF WAR 3 הייתי משכיר אותו וכשמסיים לוקח משחק אחר
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29922 לא יצא לי לשחק בראשון ואני בדרך כלל לא מתלהב מהוביסופט אבל נחמד לראות סדרות חדשות מתפתחות על הWII
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לפחות לפי השערות: http://www.next-gen.biz/news/sources-confirm-more-details-on-wii-successor בין השמועות - יכולות להריץ משחקים ב-HD מלא - מסך HD על השלט (?) - עוצמה גבוהה יותר מזו של מיקרוסופט וסוני, + תאימות למשחקי WII
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
תגידו אני יכול איכשהו לחבר רמקולים 2.1 ל-PS3? למסך שלי אין סאונד (Dell U2311H LCD) ובלי רסיברים ושטויות כאלה אי אפשר דרך המחשב איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כאבא לילדים קטנים וגיימר במיל (ובשעות הלילה. במחשב לא בקונסולה..) אני רוצה לקנות קונסולה לילדים קטנים גילאי 4-5 שיש לה מגוון משחקי מצלמה ותנועה (קינקט?) המטרה היא לגוון את פעילויות החופש הגדול, הטיולים, הבריכה והמשחקים הרגילים, בשעות החמות של היום - כלומר בבית. מישהו יכול לכתוב איזו מהקונסולות מומלצת ואילו משחקים יכולים להתאים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מתי הPS3 יוצא? וראיתי באיביי אנשים שמוכרים ?? אז השיקו אותו כבר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה לא יוצא לי לשחק יותר מידיי במשחקים שממש התמכרתי אליהם (למעט FALLOUT 3) ככה שכאשר סוף סוף יוצא לי לשחק במשחק שכזה אני מרגיש צורך לשתף. בסופ"ש האחרון הורדתי (משום מה - על פניו הקונספט של המשחק נראה לי די דבילי) משחק מה PSN שנקר FLOW. במשחק אתה משחק יצור במעמקי האוקינוס שצריך לאכול על מנת לגדול ולהימנע מלהיאכל (מישהו אמר SPORE?). בתחילה די זילזלתי במחשק שנראה לי די שטותי ומטופש אבל אחרי שראיתי שזה המשחק הכי מורד ב PSN בשנה שעברה החלטתי "לסכן" 10 דולר ולבדוק על מה המהומה. אני פשוט אגיד שמצאתי את עצמי משחק שעות על גבי שעות בלי להפסיק אפילו לשתייה או הפסקתת פיפי המשחק הזה פשוט הבהיר לי משהו שידעתי מזמן אבל שכחתי עם כל גל המשחקים הבינוניים שיצאו לאחרונה, משחק טוב לא צ…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי טלויזיה 37 אינץ' LG לא חדשה והיא HD READY האם זה מתאים לסוני 3? או שהוא יכול להפיק יותר מFHD?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי PS2 גרסה עבה שלא קוראת שום דיסק (כנראה העינית הלכה) לא מצאתי שום מקום שמוכר עיניות למכשירים העבים יש לכם פיתרון? חשבתי לקנות גרסה דקה איפה אני יכול לעשות טרייד אין ולהשיג את הגרסה הדקה הכי בזול? (אני גר בצפון לא אכפת לי גם להגיע למרכז) מה הגירסת מכשיר הכי חדשה? SCPH90004 ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי רכש PS3 מארה"ב , ועכשיו כשהוא מפעיל משחק ה PS3 מתכבה. לפעמים המשחק סוחב דקה או 2 , לפעמים (כמעט ולא קורה ) הוא מצליח לסחוב 5 דקות לפני שהוא מתכבה. הוא פתח את המכשיר וניקה טוב טוב את המאוורר שלו אבל גם זה לא עוזר. מה עושים בנידון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-