קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ראיתי אתמול הדלפה (שאני לא מוצא כרגע), על הנחות גדולות על קונסולות שיהיו מחר ב-Amazon Prime Day. האם יש מניעה או מגבלה כלשהי על קניית XBOX או PS בארה"ב ושימוש בארץ מבחינת משחקים / חנויות מקוונות / משחקי אונליין?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המתאם הזה : http://www.pcworld.com/article/2933182/the-xbox-one-wireless-controller-adapter-is-exclusive-to-windows-10-for-reasons.html אבל אני לא מוצא איפה לקנות אותו. כרגע אני מחבר מיקרו USB אבל אני רוצה אלחוטי ממש לא נוח לשחק עם החוט.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אחרי שנים שהייתי בדילמה האם לקנות או לא, החלטתי ללכת על זה ולקנות PS3, מבחינתי עוד היום. אם זאת, יש התלבטות בנוגע לאיזו מערכת לקנות. האם כל מערכת שאני אקנה היום, לא משנה אם זה סלים, סופר סלים או הרגיל, כולם יהיו חדשים מבכדי שלא אוכל לפרוץ אותם בלי צ'יפ? (מדגיש שאני לא מבקש עזרה לפריצה אלא על אפשרויות שיש לי שישפיעו על איזו מערכת מקורית אקנה). מבחינת הנפח של המכשיר. אם הוא פרוץ, יש צורך להתקין משחקים על הכונן הקשיח המובנה או שניתן להריץ הכל מכונן חיצוני ואז אין צורך יותר מ-12GB? האם יש גרסאות מסוימות שמאפשרות להריץ גם משחקי PS2? די קריטי לי בלהתחשב בעובדה שאני רוצה לשחק ב-MGS3.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ההצלחה הגדולה המסתמנת למיקרוסופט וה-Xbox One בזכות תמיכה לאחור במשחקי Xbox 360 גורמת לסוני לאשר שהיא מכינה יכולת דומה לקטלוג ה-PS2 הנרחב שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/תשובה-הולמת-סוני-מאשרת-עבודה-על-תמיכה-ל/
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי שלט 360 למחשב כבר איזה 9 שנים אבל חלק מהכפתורים לא עובדים כבר וצריך חדש השאלה שלי אם יש טעם לקנות כבר שלט של ONE? איך הוא מבחינת תמיכה במחשב במשחקים? כמו ה360? ומבחינת נוחות מה מהם עדיף? מן הסתם שהONE יקר יותר אז אם אין טעם להוסיף את ההפרש עדיף בנוסף אם מישהו מכיר מוכר טוב בEBAY במחיר טוב אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמונות רשמיות של קונסולת ה-Xbox One S שהועלו לרשת כמה שעות מוקדם מדי, חושפות את הגירסה המוקטנת והמשופרת הראשונה עבור הקונסולה הנוכחית של מיקרוסופט - גדול שקטן יותר בכ-40 אחוז, תמיכה בתצוגת 4K ובתצוגה בטכנולוגיית HDR (לא למשחקים, ככל הנראה), ספק כוח מובנה ביחידה הראשית (לכאורה), כונן קשיח פנימי של 2 טרה-בייט וגם עיצוב שמזכיר במידה מסויימת את ה-PlayStation 2 Slim. מה יהיה המחיר, ומתי נשמע אישור כלשהו לכך שגם במיקרוסופט עובדים על דגם משופר ועוצמתי יותר של ה-Xbox One? נחיה ונראה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין להזמין את no man's sky בהזמנה מוקדמת ב PSN אבל אני לא יודע אך זה הולך , איך שהמשחק יוצא זה נותן לי להוריד אותו , או שהוא נוסף לספרית המשחקים או כול דבר אחר . השמח לדעת אך זה מתבצע . תודה מראש לעוזרים :-)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנים שלא נגעתי בקונסולות למיניהם, 6-7 שנים לבערך... ויש לי חשק חזק לחזור, בדיוק שאני מברר לגבי מחירים נתקלתי במקרה שעוד חודשיים יוצאת קונסולה חדשה בשם PS4 NEO השאלה הנשאלת היא האם שווה לחכות ומה באמת ההבדלים ביניהם? והשאלה השנייה מן הסתם בשביל חוייה מקסימלית אני חייב טלויזייה חדשה מהישנה שיושבת לי בסלון כבר 10 שנים (והיא גם קטנה 32 אינץ יחסית). התקציב שלי למסך טלויזייה הינו 3,500 - 4,000 שקלים, מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש אפשרות לנגן באקסבוקס וואן סרט HD בתוספת של קובץ כתוביות נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מאמזון בריטניה בסופ"ש SP4 דגם SLIM. הבנתי מחבר שיש צורך במתאם בריטי ישראלי מכיוון שהחיבור אינו אותו חיבור. רציתי רק לוודא אם אין צורך בעוד משהו נוסף על מנת לא לגרום לבעיות כלשהם. מצרף קישור לפרטים הטכניים של המוצר אם יעזור. https://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Bundle-Uncharted-DriveClub/dp/B01M35QSAZ
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי קונסולת xbox video game system wa 98052 עם שלט חוטי GameStop BB-136 נראה שהשלט לא מזוהה בכלל מה ניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתלבט אם לרכוש בחודש הקרוב PS4 PRO או לחכות עד לסוף השנה (+-) ליציאה של ה XBOX SCORPIO החדש... המלצות?
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש לי PS4 עם עינית דיסק דפוקה - עלות התיקון לא משתלמת אז ככה שהפיתרון היחידי להנות ממנו זה להוריד עותקים דיגיטליים. חפרתי קצת בגוגל ובאשכולות פה ראיתי שהפיתרון באמת זה לפתוח יוזר אמריקאי בסוני, לרכוש דרך אמאזון גיפט-קארד ודרכו לרכוש משחקים. הקטע שגם באמאזון מזהים שהחשבון שלי שם ישראלי והשירות לא נתמך שם : רציתי לרכוש דרך הלינק הזה אז מה האופציה בעצם, לשנות גם את הפרטים באמאזון לפרטים אמריקאים ואז לרכוש או שיש דרך יותר הגיונית מזו? תודה מראש לכולם!
-
- 2 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כאבא לילדים קטנים וגיימר במיל (ובשעות הלילה. במחשב לא בקונסולה..) אני רוצה לקנות קונסולה לילדים קטנים גילאי 4-5 שיש לה מגוון משחקי מצלמה ותנועה (קינקט?) המטרה היא לגוון את פעילויות החופש הגדול, הטיולים, הבריכה והמשחקים הרגילים, בשעות החמות של היום - כלומר בבית. מישהו יכול לכתוב איזו מהקונסולות מומלצת ואילו משחקים יכולים להתאים? תודה מראש..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע מנוי חודשי שעולה לי 34 ש"ח אני רוצה לעשות מנוי שנתי ל-12 חודשים שעולה 244 ש"ח ב-8 לחודש הבא המנוי החודשי מסתיים וביטלתי את החידוש האוטומתי השאלה שלי מתי אני יכול לעשות את המנוי השנתי מכיוון שרשום לי שב-8 המנוי החודשי יתבטל והאם המשחקים שקניתי מהחנות ימחקו ברגע שהמנוי החודשי יתבטל ויחזרו ברגע שאני יעשה את המנוי החודשי?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים. הזמנתי לפני שבוע בדיוק מאמאזון באנדל של PSVR, עם 2 שלטי move, מצלמה וSkyrim ב450 דולר כולל הכל. הגיע במהירות מדהימה עד הבית. ההרכבה לא הייתה מסובכת מדי, ובעזרת חוברת ההוראות הדי ברורה יש לציין חיברתי את כל העסק בפחות מ10 דקות. בהמשך ההוראות על גבי המסך ובתוך המשקפיים היו די ברורות ואינטואיטיביות. האיכות של המשקפיים הפתיעה לטובה, לא מרגיש עדין או משהו שיתפרק בזמן הקרוב. האזניות שהתקבלו עם הבאנדל לא רעות בכלל! מפיקות סאונד די מרשים יחסית. לעניין מי לא מכיר פה את המשחק skyrim, כל גיימר ממוצע לפחות ניסה לשחק בין אם אהב או לא אהב. לשחק skyrim בVR זאת חוויה הזויה …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בא לי למקם את הקונוסולה שלי(ישנה לא חדשה) בחדר שינה בתוך הארון. ככה אני יכול לשחק מהמיטה, וגם הקונסולה נשמרת מאבק כי היא בתוך הארון. עשיתם פעם משהו כזה? מה ההמלצה שלכם לשים קונסולה בתוך הארון בחדר שינה? רעיון מטופש? גאוני?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-