קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שמתי יד מאחורי הקונסולה שלי ויוצא משם אוויר מאוד חם, ממש חם (לא איזה רותח או משהו אבל חם) לא דומה בכלל למה שיש ב PC בספקי כח
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
טוב זה מה שIGN פרסמו וחשוב מספיק Monster Hunter 4 יצא ל3DS הסדרה לא חשובה במערב בינתים אבל להיט ענק ביפן לא ידוע עם תיהיה בילעדיות אבל הסדרה מכרה מיליונים בPSP ביפן ועזרה למכור חומרה עם תיהיה בילעדיות זה מכה לויטה ביפן עם לא זה פחות יתן לנינטנדו להיט ביפן בקרוב יהיה עדכון תוכנה ל3DS שיתן גם לצלם סרטונים ב3D וגם יהיה שיפור לחנות של ה3DS הוכרז המחיר על התוסף אנלוגית שניה ועוד 2 כפתורי גב והמשחקים שיתמכו בו בהתחלה "Packaging on software will indicate what titles actually support the expansion. A current list includes: Monster Hunter 3G, Resident Evil Revelations, Metal Gear Solid Snake Eater 3D, Ace Combat 3D Cross Rumble, Dynasty Warriors Vs and Kingdom Hearts…
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי טלויזית תחת מימד ומלבד המשחקים שעובדים מעולה רציתי לדעת אם אפשרי דרך MEDIA SERVER או כל תוכנה אחרת להריץ סרטי תלת מימד בפורמט ISO כי אני חרשתי את הרשת ולא מצאתי דרך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
אני מכיר את הראשון שיצא במקור כמשחק DC וקיבל פורט מצוין למחשב. ואת השלישי שיצא השנה למחשב,PS3,PSP ו - XB360. אך איפה השני ? לא ראיתי שום מידע עליו.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני משלם באשראי אני צריך הנחייה ממש מאיפה לקנות שם שם של חנות אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי וכמובן העלות יותר מ200 דולר לגירסת פאל? ישמח לקבל תשובה בכבוד רב אלירן2[br]פורסם בתאריך: 29.02.2008 בשעה 07:40:51 וכול זה כמובן דרך האינטרנט אני לא מגיע לשם פיזית
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה איזה עדיף sharp 42x20e ? lg scarlet 42" FULL HD ?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונסולה אין לי מסך LCD וגם אין הרבה כסף לכן חשבתי ללכת על הWII שנראה נחמד הקונסולה תשמש ל3 חודשים בערך לא יותר אז אני לא מאמין שזה כל כך ישעמם אותי רציתי לדעת אם שווה להביא את זה מאירופה או שהמחירים דומים ואיך מגיעה החבילה הרגילה(מה יש בחבילה הבסיסית) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני מתלבט אם להזמין את המשחק או לא, ואין דמו זמין שאני אראה איך הוא ואיך הבקרת שליטה עובדת..... לא מזמן הזמנתי מאיביי את We love golf ומשחק בייסבול בשם MLB PROS 2008 זה מדהים איך המשחקים שעובדים הכי טוב על ה WII מבחינת בקרות תנועה עושים הרבה פחות רעש ויוצאים ככה בשקט בשקט. ממש חבל, אנשים בקושי יודעים עליהם.... עכשיו שבייסבול וגולף טובים כבר יש לי, אני מחפש טניס. מישהו יכול להגיד לי איך טופ ספין?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
Nintendo: Wii Shortages 'Could Last Months' - 6.5 Million Already Sold http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15720 פשוט לא יאומן בחלומות הרטובים שלי לא חשבתי שתוך כמה חודשים בודדים נינטנדו תימכור כל כך הרבה :o
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר עוד מספר ימים בהם העלתי תכנים לאתר החדש, הספקתי לסיים לשחק ולכתוב ביקורת על הכותר החדש בסדרת רד פקשן. המשחק שמתרחש 50 שנה לאחר עלילת המשחקים הקודמים בסדרה, הייתי שמח לשמוע את דעתכם על הביקורת. הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אם אנ י קונה בשוויץ - א. החוברות הדרכה יהיו גם באנגלית? ב. האם אני אוכל להריץ דברים של NTSC (כמו שבאמריקאית אפשר להריץ PAL) ג. שמעתי שבגסרת PAL, אין תאימות מלאה למשחקי PS2, לעומת גרסת NTSC (אמריקאית) ששם אפשר.. ???
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/06/03/introducing-qore-taking-you-behind-the-curtain-with-playstation/ פרק יעלה 3 דולר ומנוי שנתי (13 פרקים - לא יודע איך) יעלה 25 דולר. פרק הבכורה יעלה ב-5 ביולי (יום חמישי - העדכון השבועי של החנות) ויכיל מידע על: "SOCOM: U.S. Navy SEALs Confrontation, Star Wars: The Force Unleashed, Secret Agent Clank, Soul Calibur 4 and Afro Samurai, as well as the latest Blu-ray Disc trailers, an exclusive SOCOM: Confrontation theme with an invitation to the SOCOM: Confrontation beta, art galleries and other surprises" ורוניקה בלמונט תנחה
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן חברה.. חשוב לי לציין שאני מהדור הישן שברשותו היה מגה גרייב ומגסון, והשיא מבחינתי היה pl 1 ככה שאני לא יודע מה הולך היום בעולם הזה. בעיקרון אני די נעול על xbox 360 arcade ויש לי מספר שאלות.. 1. איך החיבור של השלטים עובד? אפשר לחבר כמה שרוצים או שצריך מתאם כל שהוא אם אני רוצה לשחק יותר מ 2 שחקנים. 2. אחריות? האם יש יבואן רשמי בארץ שמביא את הכל בצורה מסויימת? 3. קראתי על בעיית טבעת המוות. איך אני יכול לוודא שהגרסא שאני אקנה היא החדישה ביותר? 4. ה 256 mb זיכרון, לכמה שמירות בערך הוא מספיק? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ללא התראה מוקדמת, Firmware 2.7 של PlayStation 3 זמין להורדה. מאכזב מעט. אין Cross Game Chat ואין Audio Messaging. מה שאנחנו כן מקבלים זה Text Chat שזמין גם תוך כדי משחק, Copy and Pase (ה iPhone שלי ישמח ללמוד משהו) וחיפוש אינטרנטי ספציפי למשחקים. http://www.nextgn.com/2009/04/02/playstation-3-firmware-27-available-for-download/
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות XBOX בקרוב. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בחדר עם המסך מחשב ועם כבל LAN להתחבר לROUTER בשביל האינטרנט? במקום לשחק בסלון וכו... או שיש פה משהוא שאני מפספס? תודה.
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם משחקים מארה"ב (איזור 1) עובדים על PSP-3000 שנקנה בארץ ? המכשיר לא פרוץ ( נדמה לי שאין גם פריצה למכשיר מסוג זה ).
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
היי, מכרתי את הסוני 3 שלי ואני רוצה לקנות אקס בוקס. אני לא מתכוון לשחק ברשת, רק אופליין. איזה דגם הכי מומלץ? מה זה משנה אם הוא 4 גיגה או 200 גיגה? (רק בשביל ההתקנות של המשחקים?) יש דגמים שמתחממים יותר מהר מאחרים? יש סוגי שלטים מסויימים או שכולם אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
http://www.play-asia.com/paOS-17-71-2-74-1qs-49-en.html החברה יוצאים במבצע של 25 אחוז הנחה על רשימת פריטים מסויימת. אני אישית לא מצאתי שם משהו שעיניין אותי אבל...
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435065,00.html
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-