קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.play-asia.com/paOS-17-71-2-74-1qs-49-en.html החברה יוצאים במבצע של 25 אחוז הנחה על רשימת פריטים מסויימת. אני אישית לא מצאתי שם משהו שעיניין אותי אבל...
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=w3-PwYuYz9k אחרי כל זה אני שוקל להציע לסוני למכור אותה כקופסה שחורה במטוסים
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מישהו יודע איך משחקים עם המפצל בפרו חיברתי וזה מזהה רק 2 שחקנים לא 4 בסוני העבה פרו 09
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה ההבד בין הציפים? למישהו יש ניסיון איתם? איפה הכי מומלץ להתקין?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי אנשים, אני טס למזרח לתקופת זמן ארוכה, לכן קניתי מכשיר PSP, בתקווה להעביר הרבה שעות של נסיעות משעממות. חשבתי ללכת על הכרטיס הגדול ביותר שראיתי בשביל נפח איכסון גדול. מה שראיתי היה הכרטיס הזה : http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8035&c=17315 ששמתי לב שהוא זול משמעותית משאר הכרטיסים\חנויות שמוכרות. מן הסתם אני מנסה לחסוך כל שקל לטיול.. מצד שני אני טס לחצי שנה, אז כרטיס גדול זה משהו נחוץ. האם הוא יעבוד טוב? PSP תומך בסוג של הכרטיס\נפח של הכרטיס הזה? מה לגבי זיופים? אולי בגלל שהוא זול? זמני טעינה פחות חשובים לי... זמן זה משהו שלא יחסר לי שם. תודה. *כמובן שאני לא מזכיר שום דבר לגבי התוכן שיהיה על הכרטיס... כדי לשמור על הת'רד חוקי.
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תגידו הבחורה תיהיה דבוקה לתחת שלי כל המשחק? אין לי עצבים להגן אליה כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
במקום לשלם מאות שקלים על ממיר מתח יש לי בבית מתאם לתקע של ארה"ב... ואם המתאם לא מספיק לי, יש המלצות לממירים טובים ושלא עולים כ"כ הרבה כסף ? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אם אני אקנה משחק בגרסה אמריקאית NTSC ל-PS3 זה יעשה בעיות בטלויזיות ישנות ?(יציג בשחור לבן או משהו) כי אני אוליי ארצה לשחק בו גם בחדר שלי ויש שם טלויזיה דיי ישנה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על ה-PS3. מספר שאלות. מהיכן אתם ממליצים לי לרכוש קונסולה פה בארץ? אתם חושבים שלקנות פיאס3 משומש מאדם אמין שיש לו אותה רק חצי שנה שווה את "הסיכון"? הסתכלתי בטבלת ההשוואות שיש פה בסטיקי, וראיתי שביטלו את התקשורת האלחוטית בגירסאות האחרונות של הPS3, השאלה שלי היא למה? אני אוהב משחקי רשת כמו army of two, gears of war ודומיהם, אולי פיפא פה ושם. מנסיונכם, אפשרי לשחק עם שחקנים מחול עם חיבור של 2.5 מגה דרך בזק בינלאומי בפינגים סבירים? אייך אני יכול לשמור על המכשיר בכדי שישאר תקין לאורך זמן.(שמעתי על תקלה בפיאס3 שעולה 600 700 לתקן, והיא מגיעה פתאום או עקב שימוש רב, בערך.) ומהיכן אתם ממליצים לי לקנות משחקים? בתודה רבה מראש, ובברכת כל טוב לכם.
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לי יש את המשחק god of war 2 עכשיו אני יודעשצריך לצרוב אותו ב-dl ולחברשלי יש צורב כזה...הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות דיסק...מישו יכול להיא לי אתר או משו אני לא יודע איפה מוכרים...ומישו יכול לתת לי מדריך איך צורבים את המשחק בשיטה הזאת???...לצרוב בשיטה הרגילה או שיש דרך אחרת????
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה אני קונה XBOX 360 בחו"ל. ובגלל שאין סיכוי שאני מחבר את הXBOX לטלווזיה המעפנה שלי, אני רוצה לדעת: כמה כסף אני אצטרך מינימום בשביל לקבל מסך נורמאלי לXBOX 360? אני לא מדבר על 19" זבל, אלה על מסך נורמאלי. תודה לעוזרים! אלון
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הייתי בשוק, כל כך השקיעו במנוע של המשחק ובמערכת הקרבות למשחק הקצר ביותר איי פעם. 6 שעות כולל מה שנפסלתי והסתובבתי בעיר ואספתי שטויות, זה אומר שהייתי יכול לסיים אותו ב 3.5 שעות בלי בעיה. כנראה שההמשך יהיה ב DLC
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רוק בנד על הפלייסטיישן 3 ואנחנו רוצים לקנות שירים, הבעייה שאין לנו כרטיס אשראי אמריקאי, ואנחנו לא מכירים מישהו אם כרטיס אשראי אמריקאי. למישהו יש פתרון מקורי??
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
דודים שלי חוזרים משליחות, ואני חושב אולי לקנות XBOX 360, רציתי לדעת האם יש בעיה להפעיל עליו (על הXBOX מאמירקה) משחקים מהארץ? אני שבפלייסטישן יש בעיה, האם גם כך בXBOX?
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 80GB בארה"ב אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת את זה יותר אז מישהו יכול לשלוח לי חנות כזאת או להגיד לי עם הפסיקו לייצר תודה
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אני מכיר את הראשון שיצא במקור כמשחק DC וקיבל פורט מצוין למחשב. ואת השלישי שיצא השנה למחשב,PS3,PSP ו - XB360. אך איפה השני ? לא ראיתי שום מידע עליו.
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות קונסולה אין לי מסך LCD וגם אין הרבה כסף לכן חשבתי ללכת על הWII שנראה נחמד הקונסולה תשמש ל3 חודשים בערך לא יותר אז אני לא מאמין שזה כל כך ישעמם אותי רציתי לדעת אם שווה להביא את זה מאירופה או שהמחירים דומים ואיך מגיעה החבילה הרגילה(מה יש בחבילה הבסיסית) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שבאקס-בוקס עצמו 20 גיגה לא יספיקו לי כי כל משחק מתקין 500 מגה בהארד-דיסק וזה בקושי יספיק לי הזיכרון. הגיוני ?
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-