עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by harbon,

אם כן חברים איזה מדינה הכי כדאי לשחק נגדה? איפה יש הכי הרבה פחות לאגים... ומה אפשר לעשות בשביל להפחית לאגים או כל טיפ אחר שיש לכם?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  2. ככל הנראה שארצה לקנות גיטרה. ראיתי בכל מיני מקומות מזוייפות, מקוריות, כאלה ואחרות. מה לקנות, מה מומלץ ומה עדיף? האם גיטרה "מזוייפת" מזייפת? מה הבעיות איתן? מחירים מומלצים? אשמח לטיפ ועצה ממישהו שכבר יש לו משהו שהוא יוכל להמליץ/לפסול מניסיון אישי. תודה, הצ'ה צ'ה צ'ה.

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום,קיבלתי היום את הכבל קומפוננט שקניתי..חיברתי אותו,ואם מוגדר בפלייסטיישן "RGB " אז לא רואים כלום,ואם אני בוחר בY CB/PB CR/PR אז אני רואה מן תמונה אדומה ירוקה כזאת...כאילו אין כחול. מה לעשות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by ShaiLevy,

שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. שלום יש לי אפשרות להביא בחודש הקרוב PS3 מארה"ב. רציתי לדעת האם בגרסה האמריקאית קיים שנאי פנימי שיודע לטפל במתח אמריקאי וגם בישראל ? כלומר שאין צורך לרכוש שנאי חיצוני כבד ומגושם להמרת המתח מ 110V ל 220V . אגב, איזה גירסה אתם ממליצים? (לאוו דווקא 40 או 60) - חשבתי על ה 40GB הבנתי שיש חבילות שכוללות סרט וגירסת המכשיר 98006 ויש גירסה אחרת ללא הסרט והיא 98007 שניהם באותו המחיר. מה ההבדלים בין גרסאות המכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by bitonml11,

חיברתי את הכבל בשני הצדיים (לטלויזיה ולפלייסטישן) העברתי את הטלויזיה למצב HD ולא רואים כלום... עריכה\: והטלויזיה מזהה שמשהו מחובר שם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by oz25,

היי רציתי בבקשה לקבל הסבר על ה-XBOX Live. אני מאוד רוצה להתחיל לשחק ברשת ואין לי מושג מה לעשות ומאיפה להתחיל ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by פינוקיו,

יש לי XBOX הקודם ( לא 360) ואני רוצה לקנות לו שלט אלחוטי . איפה אני יכול למצוא ? כל מקום שאני שואל טוענים שאין, נגמר או לא יהיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מסתבר שלא רק Uncharted 2 ייחשף ב 2008 VGA. נוכל לראות צילומים ראשונים (מקווה מאד ש Gameplay) גם מ: God of War 3, Fight Night, Gears of War 2 New Content, Terminator Salvation, Watchman, Mafia II מגניב לגמרי! צריך לראות מתי זה משודר על שעון ישראל כדי לראות את זה ב Live

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Ronen-M,

קיבלתי קונסולת xbox video game system wa 98052 עם שלט חוטי GameStop BB-136 נראה שהשלט לא מזוהה בכלל מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by oz25,

כמה שאלות בנוגע לפרו(באקס בוקס 360): 1. כל פעם שאני משחק נגד "המחשב" או נגד חבר ומגיע לעימות פיזי על הכדור כשהכדור ברגליים שלי היריב מעיף אותי בשנייה וזוכה בכדור(איך אני שומר על הכדור?) וכשאני מנסה להגיע אתו לעימות פיזי כדי לחטוף לו את הכדור אני לא מצליח לעשות זאת במהירות, מה שגורם לי לחשוב שבטוח יש כפתור מיוחד שמפעיל את הפעולה הזאת, מישו יודע מהו? 2. תמיד בהרמת כדור של שוער כשאני משחק נגד חבר איכשהו תמיד יוצא שהשחקן שלו נמצא לפני השחקן שלי כדי לקבל את הכדור וגם זה לפי דעתי בלחיצת כפתור מישהו יודע איך עושים זאת? 3. שאלה בקשר לבעיטה, מישו יודע איך בועטים בעיטה שטוחה על הקרקע(או כל סוג אחר של בעיטה חוץ מהבעיטה הרגילה) ? 4. איך אני מעדכן את המשחק מבחינת קבוצות, ש…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by tront,

אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by avihaizipel,

שלום הייתי שמח לקבל עזרה בקשר ל-PS3 ומשחקים בכללי והכי הכי חשוב לי זה משחקים שאפשר לשחק בהם כמה משתתפים כמו טקן משום שאני רוצה לשחק עם אישתי מבלי שהיא תסתכל עלי איך אני משחק GTA V אז אם אפשר משחקים שאני ואישתי נוכל לשחק יחד והיא אוהבת את טקן אז זה הכיוון אבל אפשר משחקים בסגנון LittleBigPlanet לא שיחקתי מעולם אבל שמעתי על זה. ועוד דבר אחד מאיפה הכי כדאי לקנות את המשחקים שמעתי שאמזונג טובים וזולים אבל אין לי מושג איך קונים משם ומה הסיכונים. תודה מראש לעוזרים שבוע נהדר לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז ככה קניתה אותה כמתנה לאחי הקטן שהגיע לגיל המופלג של 19 הוא חובב מוזיקה ולומד על גיטרה אמיתית אבל רצה להתפנק קצת על זה במקום לתאר את המוצר אתם יכולים לצפות בווידיאו שצילמתי פה - בסך הכל במשחקי גיטר אירו\רוק באנד לWII בהתחלה לא הייתה תאימות כלים בין האביזרים השונים עם הזמן יצאו כלים כמו SHRED AXE שנתנו תאימות בכותרים החדישים ולמעשה חוץ ממיקרופון SHRED AXE זאת הגיטרה הכי זולה לWII כרגע למשחקים כאלו עלה לי רק 150 שקל וזה עוד בארץ בכל מקרה עוד לא יצא לי לשחק בה ולמעשה עוד לא יצא לי לשחק לא בגיטר אירו ולא ברוק באנד ככה שאני לא יעשה ביקורת מלאה אבל בסך הכל זה מרגיש כמו הכלאה של גיטרה בצעצוע -גם מבחינת איכות הבניה וגם מבחינת העיצוב חוץ מזה אני אוהב א…

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by sft,

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים, אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ? 1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?) 2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ? תודה (: [ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

17. Started by DS,

נתקעתי במקום אחר...... טסתי עם הסוס ולאחר מכן איזה פסל אחד מעך לי אותו. עכשיו יש אצבעות או משהו ואני לא יודע איך ומה לעשות. אני נלחם בהם אבל אני לא מצליח לעבור, עד שאני מנסה הן עוד פעם למטה

18. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, בהמשך לביקורות שפרסמתי כאן בשבועות האחרונים, הצלחתי לסיים ולבקר במהירות יחסית את אחד המשחקים החמים של התקופה האחרונה, PROTOTYPE. המשחק שמציג את סיפורו המסתורי של אלכס מרסר מתרחש בסביבת משחק פתוחה ומציג מספר סגנונות משחק. במקביל לכך, החלטתי לערוך מבצע טריוויה בו שני העונים ראשונה על פרסים יזכו בבובות מעוצבות של מרסר. אשמח לשמוע את תגובתכם, הנה הלינק לאתר: ogelive.net תודה רבה, אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by iakovl,

אני כרגע משחק בFinal Fantasy IIII, די בהתחלה... וגיליתי (כן...) שיש את IV השאלה היא האם שווה לסיים את III או לקפוץ ישר לIV? בנוסף אם יש טיפים משחקני Final Fantasy מנוסים יותר..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by forceun569,

לניסוי מרתק, באוניברסיטת חיפה, בנושא תצוגת תלת מימד ללא משקפיים, דרושים נבדקים. הניסוי עורך כ- 75 דקות והוא בתשלום. אנו מחפשים נבדקים גיימרים / יות אשר משחקים בקונסולות או במחשב לפחות שעה ביום. כמו כן ההשתתפות בניסוי כרוכה במעבר של בדיקת עיניים. נבדקים שלא יעברו את בדיקת הראיה יקבלו תשלום סימלי של 10 ש"ח. הניסוי לא מתאים לאנשים אם בעיה של עיוורון צבעים או אם בעיה בתפיסת עומק. לבירורים והרשמה לניסוי ניתן לפנות לטל : 0504727070

21. איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. אוקיי, אז אני לא ירשום פה את הדברים הפשוטים כמו, מסירה ובעיטה כי את זה כולם יודעים, אני ירשום קצת דברים שדורשים טכניקה בידיים ד"א זה גם תופס לPS3 OK נתחיל... תפיסה בחולצה צריך לבצע את ה כאשר השחקן רץ עם הגב אליכם, וחובה להיות צמוד לשחקן היריב שהוא עם הכדור. כאשר זה קורה לוחצים על LT , זה טוב בשביל להאיט את ההתקפה של היריב, אבל בכללי זה לא עושה הרבה, רק מעצבן את היריב סרטון: שליחה של שחקנים למעלה/למטה מחזיקים את LT+RB (לתקיפה) או LT+RT (להגנה). תסתכלו למטה במסך איפה שרשום השם של השחקן יש מד... כחול, ירוק, אדום וכד'... (כחול-הגנתי ביותר, אדום- התקפי ביותר). שימו לב! יש דרגות של התקפה ולכן תלחצו מה שאתם רוצים ספציפי בהתקפה. כל פעם אחרי התקפה זה משתנה תלוי בהתקפה…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by serg90,

היי, אחרי שנים שהייתי בדילמה האם לקנות או לא, החלטתי ללכת על זה ולקנות PS3, מבחינתי עוד היום. אם זאת, יש התלבטות בנוגע לאיזו מערכת לקנות. האם כל מערכת שאני אקנה היום, לא משנה אם זה סלים, סופר סלים או הרגיל, כולם יהיו חדשים מבכדי שלא אוכל לפרוץ אותם בלי צ'יפ? (מדגיש שאני לא מבקש עזרה לפריצה אלא על אפשרויות שיש לי שישפיעו על איזו מערכת מקורית אקנה). מבחינת הנפח של המכשיר. אם הוא פרוץ, יש צורך להתקין משחקים על הכונן הקשיח המובנה או שניתן להריץ הכל מכונן חיצוני ואז אין צורך יותר מ-12GB? האם יש גרסאות מסוימות שמאפשרות להריץ גם משחקי PS2? די קריטי לי בלהתחשב בעובדה שאני רוצה לשחק ב-MGS3.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Tomerm,

לאחרונה מספר משחקים לא עולים טוב או נתקעים ב PS3 שלי. יש איזושהי דרך לנקות את העיינית ? או שכמו בזמני ה PS2 יש צורך ללכת להחליף עיניית ? ואם כן - כמה זה עלה בערך ? תודה תומר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eliau21071981,

שלום אנשים איך אני יכול להעביר משחקים מהמחשב ישירות לסוני ללא דיסק חיצוני, למרות שיש לי. הבעיה היא הארד דיסק חייב להיות מפורמט FAT32 ואי אפשר להעביר משחקים עם קבצים גדולים מ 4GB למשל מטאל גיר סוליד 4 יש שם קובץ DAT ששוקל 12GB ואני לא מצליח להעביר אותו. הבנתי שיש אפשרות לחבר את הסוני למחשב ישירות דרך הרשת איך אני יכול לעשות זאת? יש לי אינטרנט מהירות 12MB ויש גם ראוטר אלחוטי תודה מראש אחים יקרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.