עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by avihaizipel,

שלום הייתי שמח לקבל עזרה בקשר ל-PS3 ומשחקים בכללי והכי הכי חשוב לי זה משחקים שאפשר לשחק בהם כמה משתתפים כמו טקן משום שאני רוצה לשחק עם אישתי מבלי שהיא תסתכל עלי איך אני משחק GTA V אז אם אפשר משחקים שאני ואישתי נוכל לשחק יחד והיא אוהבת את טקן אז זה הכיוון אבל אפשר משחקים בסגנון LittleBigPlanet לא שיחקתי מעולם אבל שמעתי על זה. ועוד דבר אחד מאיפה הכי כדאי לקנות את המשחקים שמעתי שאמזונג טובים וזולים אבל אין לי מושג איך קונים משם ומה הסיכונים. תודה מראש לעוזרים שבוע נהדר לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by WarNet,

בהחלט מרשים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Psy,

יש לי את דגם ה40 ג'יגה ככה שמדובר בדגם ה'שמן' המבריק, ולא בגרסאות הסלים והסופר-סלים שיצאו אח"כ. בכל מקרה ה40 חראג'יגה האלה לא מספיקים לשום דבר, יש המלצה לאיזה הארדיסק אני צריך (הבנתי ש5400RPM עדיף על 7200 בגלל התחממות ו\או דברים אחרים)? ראיתי סרטון של איך להוציא את ההארדיסק, פשוט לגמרי - השאלה היא מה קורה כשאני מכניס את ההארדיסק החדש? בטח צריך להוריד עדכונים למערכת מפה ועד-אלא-ידע ? את השמירות אני מניח שלא בעיה להעביר לדיסקאונקי ואחרי ששמים את ההארדיסק החדש אז מעבירים חזרה....מה לגבי משחקים שיש לי על ההארדיסק הנוכחי? יש אפשרות להעביר אותם? ואת קבצי הDATA שהמשחקים שהתקנתי השאירו על ההארדיסק - ? איך ההארדיסק הזה: http://www.ebay.com/itm/250-GB-Replacement-Hard-Drive-for-Son…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ShahafH,

אהלן! לפני כחודש וחצי רכשתי xbox 360 slim שהגיע עם מנוי חודש לxbox live gold. עכשיו כבר החודש עבר מזמן ואני רואה גם שהתוקף של המנוי נגמר אבל משום מה אני עדיין יכול להכנס לכל האופציות של הלייב כמו משחק ברשת והורדות דמואים. לא שאני מתלונן חח אבל אשמח לדעת למה זה קורה ושלא בטעות מיקרוסופט יחשבו שאני עושה משהו ויחסמו אותי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. http://www.amazon.com/Xbox-One-Console/dp/B00CMQTVUA/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1386138162&sr=8-1&keywords=xbox+one מהרו לפני שייגמר, רק 643$ (כ-2300 שקל) כולל כל המסים והמכשיר יגיע תוך שבוע, רק אל שתכחו שצריך בשבילו ממיר מתח.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by avihaizipel,

שלום רב לכם: הייתי שמח אם תעזרו לי בחיבור האינטרנט שלי דרך כבל הבעיה היא שיש לי 100 מגה ואני מקבל רק 21. ועוד דבר קראתי משהו שנקרא static ip שמשפר את מהירות ההורדה והגלישה ניסיתי לבד עשיתי אני חושב כמו שצריך דרך cmd - ipconfig/all וזה עשה לי בעיה בחיבור כאילו עשיתי טעות בדרך אחרי שהכנסתי אותם זה פשוט לא התחבר לאינטרנט. תודה מראש. אביחי

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו בה 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Sqeezy,

שלום לכולם, זה משנה מאיפה לקנות את הסוני? אירופה או ארהב? אם כן מה ההבדל ואיזה סוני ימכרו בארץ, תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by Yookidoo,

מישהו יודעה איפה אפשר לקנות בארץ nvidia shield

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by yakirmizrahi,

שלום חברים התלבטות בין סוני 4 2400 שקל זמין במלאי לקחת אותו עכשיו אני ליד החנות אחריות של יבואנית קאיה או לחכות לזמן לא מוגבל ולקנות במחיר רשמי של 2600 שקל אחריות ישפאר!!!??? עד כמה באמת האחריות הזאת משנה בין היבואנית הרשמית לשנייה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם! רציתי לדעת האם נראה לכם שבזמן הקרוב או הרחוק נוכל לשחק משחקי סוני פלייסטשיין 3 על 4? קיימים משחקים כמו the last of us בחנות של סוני שאפשר להוריד לסוני 4? קיים אשכול לתאריכי יציאות משחקים לסוני 4? אם כן איזה משחקים אמורים לצאת בקרוב....

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לחבר ps3 לטלויזית hd ישנה שחיבור הhd היחיד בה הוא dvi-i dual link. חיבור ממיר hd של הוט(לטלוויזיה הכוונה) באמצעות כבל קומפוננט-vga ומתאם vga לdvi עובד ומפיק תמונת hd. האם הוספת מתאם שכזה: http://www.cable.co.il/pl_product~620367~84~142.htm שייצור מערך של שני כבלים ושני מתאמים(מתאם dvi שנכנס לטלויזיה, כבל vga קומפוננט, המתאם הנ"ל וכבל hdmi שנכנס לps3) יאפשר לי לחבר את הps לטלוויזיה ולקבל תמונה באיכות hd? הטלויזיה תומכת ב1080i והסאונד יעבור דרך כבל toslink עם מתאם ל3.5מ"מ. במקרה של המסך(הps יתחבר ישירות אליו בלי קשר למחשב) אני רוצה לחבר את הps באמצעות כבל hdmi ומתאם hdmi לdisplay port אקטיבי: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Y-6321 גם כאן אני אקבל סאונ…

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by thebenjamin,

אהלן, אני כבר תקופה מנסה להזרים וידיאו ל360 בלי הצלחה. אני רוצה להזרים AVI/MKV/WMV עם תרגום, לפעמים HD ברשת אלחוטית. ניסיתי עם WMC ולא הצלחתי לסדר כך שיראו את התרגום בעברית. נתקלתי גם בPS3 Media server שעושה אחלה עבודה עם WMV אפילו ב1080p כי זה לא צריך לעבור קידוד או remux אבל ברגע שמוסיפים כתוביות לעניין או סוג קובץ אחר שצריך לעבור קידוד ההזרמה מקרטעת כל 2 שניות - ולא בגלל הרשת כי כשאני מזרים WMV-HD זה מנגן אותו חלק וגם AVI בלי תרגום מתנגן חלק, הרשת האלחוטית מגיעה למהירות מספקת. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by achiya1,

אהלן אני מעוניין לחבר שלט של סוני PS3 למחשב,לא קריטי אם הוא יהיה אלחוטי או חוטי העיקר לא לשחק עם המקלדת PES.. יש כזאת חיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Yacov Lu,

היי לכולם יש לכם מושג מתי ה gta v אמור לצאת ? כי אין תאריכים מדויקים

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by guyhos,

היי שלום לכולם .. תהיתי אם משהו יודע אם אני יכול לשחק באונליין ( לי יש xbox360 ) עם חבר שלי שלו יש סוני 4 ??? ואותה שאלה לגבי משחק אונליין עם חבר שלו יש את המשחק ב PC תודה רבה :-)

17. שלום ראיתי כאן בדיון על בלאק פריידי XBOX בארה"ב ב250 $ זה מתאים לארץ מבחינת שיטת שידור? אני אוכל אחרי זה לרכוש משחקים בארץ( או לקבל)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by hadarK,

כל מי שבעל PS4 ומעוניין לשחק באונליין לצרף אותי : hadarking , אני משחק destiny, killzone וכו'

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by ozi123,

אני שוקל לשדרג את המחשב לקנות 4 שלטים דואל שוק 4 למחשב ולהפעיל ממנו משחקים. השאלה אם החויה תהיה אותה חויה כמו בקונסולה בכל משחק, אני מדבר על כל סוגי המשחקים כדי לסגור את כל הפינות. מבחינת העברה של של המחשב לטלויזיה זה יראה באיכות טובה בטלויזיה? והשלטים עצמם ניתן לחבר אותם למחשב? בצורה אלחוטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Edge,

האם זה אפשרי לשחק משחקי fps בסוני4 עם מקלדת ועכבר? אם כן אז כיצד?

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%9b%d7%a4%d7%99-%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%aa%d7%9a/

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. שלום לכולם. אני זקוק למשחקי PS3 ישנים או מיותרים שאינכם זקוקים להם יותר. לצערי איני יכול לאפשר לעצמי לרכוש משחקים, גם לא משומשים. אשמח לקבל הודעות פרטיות בנושא. תודה רבה לכולם.

23. Started by KeepOuT,

אני עומד לרכוש מחשב נייך ואני קצת בהתלבטויות מכיוון שבעוד שנתיים אני מתגייס והמחשב יעלה סתם אבק. חשבתי על לקנות קונסולה אבל שמעתי מכל מיני אתרים באינטרנט שעולה כסף פר חודש.. משהו עם מנוי.. שעולה גם כסף לשחק במולטיפלייר.. דברים כאלה ואחרים. תוכלו קצת לעשות לי סדר בראש לגבי הקונסולות? תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by AIDEN,

OK, הPSP שלי לא נידלק אז המקרה הוא, ליפני שבוע עשיתי עדכון תוכנה לPSP שלי (הPSP שלי לא פרוץ) ואז הייתה אפשור של מחיקת הכרטיס זיכרון. בטעות לחצתי ואז שמתי לב שעשיתי טעות ואז פשוט תלשתי את הסוללה מהמקום והוא ניכבה,אחזרתי את הסוללה ואז הדלקתי והוא הראה רק מנורה ירוקה לבערך שש שניות ונכבה והמסך בכלל לא נידלק הוא פשוט נישאר שחור תודה מראש לעונים (:

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. ברצוני לקנות PS4. שמתי לב כי חלק מהחנויות מיבאות קונסולות בעצמן, מה שמוזיל את המחיר. לצורך העניין אני מעוניין לקנות את הקונסולה מ VGS ברמת אביב, הם מוכרים קונסולות שמיבואות דרך ישפאר וגם קונסולות שהם מיבאים בעצמם. בשני המקרים מדובר באותו הדגם ואותו האזור (PAL), שניהם מגיעים עם שנתיים אחריות. ההפרש במחיר הוא כ 300-400 ש"ח. למישהו יש נסיון אם יבואן מקבילי, במקרה הזה VGS, ומימוש אחריות מולם? יש סיבה כלשהי להשקיע את הסכום הנוסף הזה וללכת על אחריות של ישפאר? תודה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.