עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by smulikon,

אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by doron_ml,

הייתי רוצה שתתנו לי קצת הצעות מחירים שיש בחניות אני הלכתי ובדקתי וראיתי בכמה חניות שיש סוני 2 + צי'פ + שלט מקורי של סוני 900 שקל זה שווה? וראיתי הצעה מפתה באיינטרנט והינה היא.. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=330&CategoryName=games_consoles_main&AuctionId=7723760 האם זה שווה?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by Niv99,

שלום, יש לי את המכשיר: PS3 SLIM 120G ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב שלי... זה הדגם שלו:http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765862 השאלה היא האם זה אפשרי? שמעתי שאני צריך כבל HDMI TO DVI,אבל האם גם מתאם כזה יהיה טוב:http://dx.com/p/hdmi-f-to-dvi-24-5-m-adapter-8308?item=15 (יש לי כבל HDMI) עכשיו למסך אין רמקולים,אז איך אני מעביר סאונד? ושמעתי שאני צריך שהמסך מחשב יתמוך בHDCP,איך אני יודע אם המסך שלי תומך בזה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AlbertG,

שלום לכולם, אני קניתי לא מזמן xbox 360 arcade... ויש לי טלויזיה רגילה וישנה. כל המשחקים נראים ממש רע יחסית והטקסטים מטושטשים. לעומת זה קניתי החודש מסך מחשב חדש של סאמסונג bx2335 בקיצור יש לו רק יציאת DVI ואין לו רמקולים מובנים. יש לי מערכת רמקולים 2.1 למחשב של פיליפס. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר את האקסבוקס למסך מחשב וגם לרמקולים? אני לא כזה מבין בציוד וכבלים אז אם אפשר הסבר למפגרים כמוני זה יהיה מגניב. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  5. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 8 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/7bf4de8c-94c6-4ed7-ba13-41eabc42ad19.icast.mp3 מה קורה זומבים? יש לנו פרק מעולה בשבילכם היום! סיקרנו המון משחקים ודמואים (משחקים ל-MOVE, מורטל קומבט החדש, Plants VS Zombies, אקספלודמון וקרייסיס 2) יוגי קנה אייפאד אז הוא ממליץ על 5 אפליקציות שוות (Flipboard ,Comics, Zinio ,iDisplay ,Garage Band, World of Goo). יש לנו כמה חדשות חמות והמון שאלות מאזינים. לרגל החג אנו מעלים תחרות תחפושות נושאת פרסים בדף שלנו בפייסבוק. אתם מוזמנים לבוא להשתתף, להצביע ולהשפיע ואולי גם לזכות (כמו כן, אתם מוזמנים להתרשם מהתחפושות שלנו). שיהיה לכולנו חג שמח והאזנה…

6. Started by shimon1,

שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב אני יודע שהמשחק כבר ישן בכל מקרה זה סקירה לא ביקורת כי רק עברתי שלב אחד של אימונים למי שלא יודע זה משחק "יריות מסילה" או "אקדח אור" למי שמעדיף אם כמה אלמנטים קטנים נוספים אחד הדברים הטובים בו מההתרשמות שלי זה שהוא כנראה חושף הרבה מהעלילה של הסידרה במשחק אחד החיסרון זה שמי שלא שיחק בסדרה זה יקלקל לו הרבה דברים למעשה המשחק הזה מתחיל מRE-Z שמבחינת עלילה המשחק הראשון אני לא יודע אם הוא כולל את כל המשחקים עד היום כמו RE4 לדוגמה אבל די בטוח שהוא כולל הרבה הגרפיקה יחסית לWII יפה מאוד ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהשליטה מאוד טובה ובאמת מזכירה אקדח אור אין לי את הזאפר (תוסף פלסטיק דמוי אקדח) או פלסטיקים דבילים אחרים ובאמת שלא הרגשתי צורך בזה האווירה מצוינת וכן יש תחוש…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by huber,

אני אישית לא מת על המשחק אבל אני יודע שאחרים ממש אהבו אותו - אז קבלו סירטן שמראה איזה תוספות להורדה יגיעו ל PS3: http://ve3d.ign.com/articles/news/42777/BioShock-PS3-DLC-Trailer

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני שואל את השאלה בשביל לקוח אחד, שככל הנראה יגיע במוצאי שבת ויתחיל לחפור. מאחר ואין לי כוח להתמודד עם כאלה בעיות בשבת בערב החלטתי להגיע מוכן. הלקוח רכש היום PS3 40GB. הוא מעוניין לחבר את ה-PS3 למסך מחשב דרך כבל DVI-HDMI שרכש בנפרד. פה אין בעיה. הבעיה היא בחיבור הרמקולים. ה-PS3 מגיע עם כבל RCA-PS3 (החיבור הייחודי של PS). אני מאמין שניתן לחבר את הרמקולים דרך יציאה RCA-STEREO נקבה (יציאת אודיו של ה-PS לצד אחד, כניסת סטריאו של הרמקולים לצד השני). השאלה שלי אם ניתן לעשות זאת בזמן שכבל DVI-HDMI מחובר. כאילו שני הכבלים, הכבל של PS וכבל DVI-HDMI מחוברים בו זמנית. אני מקווה שהבנתם את כוונתי ולא סיבכתי אתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בינתים אין הרבה דיווחים כי הוא יצא לא מזמן אבל תראו אחד מהם ותגובות למי שאין כוח יכול להיות שהD-PAD החדש שנותן אפשרות להחליף בין דיסקית (כמו ברגיל ) לבין סטנדטי לא עמיד ויכול לישבר -וזה היה הפיצר הכי חשוב בשדרוג כרגע מוקדם לדעת כמה זה נפוץ באחוזים אבל כדי לעקוב עם זה יקרה הרבה MS בטח תוציא מודל נורמלי יותר

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by zurkin1232,

האם יש אפשרות לדעת ב-Wii מהי גרסת המערכת או הקושחה הנוכחית שלי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by schwartsa,

לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by simonsix,

http://www.product-reviews.net/2007/11/01/urgent-attention-soldier-call-of-duty-4-modern-warfare-demo/ מומלץ להתנסות

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..

15. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות WII לילדים וראיתי שיש כל מיני דגמים והצעות, מה הדברים שכדאי לבדוק כשקונים WII ומה טווח מחירים סביר? מה דעתכם על ההצעה הזו: http://www.buy2.co.il/Jerusalem/DailyDeal/Index/4b2e11e1-122f-4091-8e51-f3fc82c41a8a?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Jerusalem&utm_campaign=2b3e75a9af-Buy2_WII_19_03_2012_Jerusalem_A&utm_medium=email

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ohadinbar,

אני מעוניין לקנות XBOX ARCADE (לאחר טבעת המוות במכשיר הקודם...). יש לי כמה שאלות: 1. האם מישהו יכול להמליץ על חנות באזור המרכז? 2. מי בד"כ נותן אחריות למכשירים? האם יש אחריות מועדפת? 3. המכשיר הקודם שלי היה NTSC וכל המשחקים שלי הם כאלה. האם כדאי לי לקנות שוב NTSC (אפשר בכלל בארץ?) או אולי PAL - ואז האם המשחקים שלי יעבדו גם על PAL? תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by The Winter King,

אני רוצה למחוק כמה דמואים ומשחק...איך אני עושה זאת? תודה מראש לעונים!

19. Started by Cha0stAlker,

האם יש דרכים אשר יעזרו לתחזק XBOX מבחינה של חום וכו', על מנת להשאירו בחיים זמן ארוך כמה שיותר (פעולות תקציביות, לא דברים שיעלו כמו הירח)?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by stone cold,

טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assault התחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804293,00.html

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Gilo2005,

היי חברים, האקסבוקס שלי ביומיים האחרונים עושה קצת בעיות. כל דיסק ( מקורי ) שאני מכניס הוא רושם לי PLAY DVD אחרי שאני לוחץ PLAY הוא עושה לי מסך לבן כזה ורושם להכניס את הדיסק לאקסבוקס. מה יכולה להיות הבעיה? האם יש חנות טובה וזולה בבאר שבע שאפשר לסדר את העניין הזה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. זה בערך השם שלו הוא של Eidos והוא גועל נפש תת רמה מכל בחינה שהיא, גרפיקה של לפני 8 שנים שליטה גרועה, כל המשחק בנוי בצורה גרועה שלא תאמן ממש ממש גרוע. the club יצא לא מזמן מקווה שלפחות הוא יהיה טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

ראיתי את החנות הזו והיא חדשה יחסית אבל זולה יותר מ GAME ו SHOP TO. ההפרש בעלות המשחקים קטן יחסית אבל גם לישראל המשלוח חינם. בסופו של דבר ההפרש יוצא בין 5 פאונד ל 7 פאונד לכל משחק. אני לרוב קונה את המשחקים בקבוצות מה שאומר שבקניה אחת אני יכול לחסוך כ 15 פאונד. מישהו שמע עליה, דעות, המלצות?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום.. אני תקוע בחלק הרביעי מתי שסנייק נלחם בגקואים המתאבדים האלה אחרי שמפילים את vamp. אני תמיד נתקע בלי תחמושת לrail gun יש לי רק 68 כדורים ואני לא מספיק להרוג את כולם. ואין לי מספיק כסף לקנות עוד תחמושת..מה עושים?!? בתודה שמעון

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.