קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
מה המשמעות של רכישת Xbox one s בארצות הברית ?ברור לי שיש לשנות את מתאם התקע אבל האם יש צורך בעוד שינויים ?קראתי כי במערכת החדשה יש מערכת ספקים שמותאמת גם ל 110 וולט וגם ל 220 וולט.
-
- 3 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
האם XBOX Scarlett מגיע ב 2020? והאם יהיה יותר מדגם אחד בו זמנית? כבר כיום יש 2 דגמים (ב S וה X) כך שזה לא לגמרי מופרך.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מחפש עבור פרוייקט גיימפאד של XBOX מקורי, חוטי כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הקונסולה דלוקה ומחוברת להכל הכבל HDMI מחובר לטלוויזיה ולקונסולה אבל זה לא מראה את המסך הראשי של האקס בוקס או בכלל כשאני בודקת את ההתקן של הקונסולה הוא כותב דהוא מחובר אבל לא נפתח שום מסך ואני לא יודעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה חייבת עזרה בבקשה (xbox360)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי ההמלצה שלהם, הדיסק אמור להיות במהירות של 5500 MB ומעלה https://www.playstation.com/he-il/support/hardware/ps5-install-m2-ssd/ אבל כמעט כל הדיסקים הזמינים בארץ הם במהירות של 3500 MB יש המלצות לדיסקים מהירים כאן בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף סוף אתמול הצלחתי להפעיל את התוכנה על הסוני והיא מצאה את המכשיר. ראיתי כמה סרטים והכל עובד אבל יש לי מספר בעיות איתה 1.לפעמים יש קטעים של תקיעות כאלה וזה ממש פריע 2.התרגום בג'יבריש ואחרי שסידרתי את הג'יבריש העברית הפוכה ולא מובנת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! הטענתי את המכשיר 4 וחצי שעות במקום שעתיים וחצי האם זה נורא?... :-\
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום יש לי LED תומך תלת מימד אך אין לי נגן 3D מתלבט לקנות PS3 בבקשה המלצותכם 1. האם ניתן להריץ מPS3 את כל סוגי סרטי התלת מימד 2. מה זה MULTIZONE ואיך זה ישפיע עליי תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אתמול שיחקתי במכשיר והסוללה היתה אדומה מתי שכיביתי אותו יום לאחר מכן ניסיתי להדליק את המכשיר לחצתי על כפתור ההדלקה כ-5 שניות והוא לא נידלק לאחר מכן לחצתי 10 שניות וגם הוא לא נידלק וגם לאחר 30 שניות הוא לא נידלק מה הסיבה?... ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות WII לילדים וראיתי שיש כל מיני דגמים והצעות, מה הדברים שכדאי לבדוק כשקונים WII ומה טווח מחירים סביר? מה דעתכם על ההצעה הזו: http://www.buy2.co.il/Jerusalem/DailyDeal/Index/4b2e11e1-122f-4091-8e51-f3fc82c41a8a?referrer=mailchimp&utm_source=BUY2+Daily+Deal+-+Jerusalem&utm_campaign=2b3e75a9af-Buy2_WII_19_03_2012_Jerusalem_A&utm_medium=email
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי הביקורת על SSX, ובהתאם להבטחה שלי, אני שמח להזמין אתכם לקרוא את הביקורת על משחק המכות החדש אשר מציב את סדרות סטריט פייטר וטקן, אחת נגד השנייה. המשחק שמבוסס על מנוע המשחק של סטריט פייטר 4, עושה שימוש במצב קרבות זוגי, ואני באופן אישי מאוד אהבתי אותו. הנה הלינק לביקורת: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם, הביקורת הבאה - FIFA STREET....
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי,הבעיה התגלתה במהלך משחק 12 FIFA,נבדקה במשחקים נוספים כמו PES,FIFA STREET,NBA 12 קיימת גם בהם.נבדק ב-MASS EFFECT 3 לא קיים. כמו כן בתפריט הראשי של המערכת,הבעיה לא קיימת. הבעיה היא כשאני מסובב את הסטיק הימני בבקר,אז אחת לכמה סיבובים זה מפעיל את כפתור X.בעצם השחקן שלי מוסר בלי שאני רוצה. בעיה הזו לא הייתה קיימת ולא קיימת בבקר השני שלי. ה-PS3 ושני הבקרים כבר שנתיים אצלי,נרשכו מחנות מורשה של ישפאר. מישהו נתקל/יודע האם אפשר לתקן או לשלוח לתיקון בגלל דבר כזה...
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני שנתיים את גירסת האליט של הXBOX. כל הזמן הזה היתה לי פריצה והיתי נוהג לעדכן אותה. ואחרי שקיבלתי קצת שכל אז הבנתי שעדיף להתחבר לליב מאשר לשחק עם עצמך. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: איך אניי ניפטר מכל מה שהיה לי עד עכשיו על הקונסולה וחוזר למוטב ? אני רוצה להתחבר ללייב ולקנות כמה משחקים מקוריים בנוסף לאלה שיש לי כבר. אני לא רוצה שישאר שום זכר לפריצה... שימו לב שיש לי כונן של 120GB שכבר פרמטטי אותו. מה אני צריך לעשות מכאן ? גירסאת הדאש שלי היא : 2.0 ויש עוד כמה מספרים... יש לי פריצה LT2.0 אם אני לא טועה.. אשמח מאוד אם תעזרו לי לחזור למוט ולהצטרף ללייב בבטחה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שעדיין לא הבין הוא כתב את זה בציניות
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Zipper Interactive הוקמה ב 1995 ונקנתה על ידי סוני ב 2006. המפתחת ידועה בעיקר בזכור סדרת משחקי SOCOM המצויינים (ו MechWarrior 3) אך בשנים האחרונות התקשת לספק את הסחורה ומרבים המשחקים שהוציאה זכו לציונים פושרים. ב 2010 Zipper הוציאו את MAG, משחק ONLINE FPS שאפשר ל 256 שחקנים לשחק יחד. למרות הרעיון המקורי המשחק הסופי פספס את המטרה ונעלם דיי מהר מרשימת המשחקים של הרבה מבעלי ה PS3. @Zipper בהצלחה לעובדי החברה בעתיד ושימצאו עבודה במהרה.
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני פונה לכל מביני העניין - הגיע לי לתיקון XBOX שלא קורא דיסקים- הזמנתי כונן חדש - הגיע הכל טוב ויפה - החלפתי בין הלוחות של שני הכוננים- חיברתי ומה הפלא הכונן לא עובד כמו שצריך - דיסק אחד זה מעלה , דיסק אחד זה מעלה וכותב שיש בעיה בדיסק ואת כל השאר הוא מסרב לקרוא . ניסיתי לנקות את העיינית אבל זה לא עוזר- כל סרטון שהוא ביוטיוב שמדבר על העניין בדקתי אותו- :\ שלחתי מכתב למוכר בקשר לעניין הנ"ל אבל אפילו במידה והוא כן יסכים לשלוח לי כונן חדש/עיינית אני לא ממש מעוניין לחכות עוד חודש . יש איזשהו פתרון קסמים? - ראיתי באחד הסרטונים שמדברים על כיול העיינית על ידיד סיבוב בורג כלשהוא- לא רואים טוב כי זה על 240 P ככה שאי אפשר להבין כל כך הרבה הכונן הוא כונן של PHILIPS_LI…
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכל הגיימרים הנה הסרטון הראשון שלנו מקווה שתהנו ביקורת בונה בבקשה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה שהPS3 שלי ישלח מידע גם דרך החיבור HDMI וגם דרך החיבור COMPONENT זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי XBOX 360 לא פרוץ. הבן שלי הפעיל את ה XBOX ומייד זה נכנס למצב עידכון. בטעות כיבה את המכשיר, והתוצאה = קריסה מוחלטת של המכשיר. נורה אדומה דןלקת והטלויזיה מדווחת שהיא לא מקבלת אות מהמכשיר במעבדה נאמר לנו שכנראה מערכת ההפעלה נפגמה ולכן צריך לפנות למייקרוסופט. כבר שבוע שכל הנסיונות ליצור קשר אתם לא מצליח. האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את המצב ? מה לעשות ? תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
תגידו אני יכול איכשהו לחבר רמקולים 2.1 ל-PS3? למסך שלי אין סאונד (Dell U2311H LCD) ובלי רסיברים ושטויות כאלה אי אפשר דרך המחשב איכשהו?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
המטרה בשתיהם היא לשחק.. הרי בשתיהם יש כמעט ב 90% את אותם משחקים בדיוק...!!..
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-