קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
נכון יש את המשימה במשחק heavy rain ,שבו אתה עם scott shelby באיזושהי חנות מסוימת ונכנס גנב ומרים עליך אקדח.. (אחת המשימות הראשונות של המשחק) השאלה היא: יש אפשרות שהפורץ יהרוג אותי? כלומר את scott shelby. יש כמה בחירות שונות להגיד לגנב. יש בחירה כלשהי שאני בוחר בה ואז הגנב הורג אותי? זה המשימה:
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין skyrim legendry edition מארה"ב לאקסבוקס שנקנה בארץ הדגם שלו זה XBOX360 SLIM 250GB השאלה שלי האם זה יעבוד? כי שמעתי שמשחקים שהוזמנו ממדינות מסוימות לא יעבדו בארץ...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה שהפורום לא פעיל ממש בעניין הזה אבל אני אנסה בכל זאת יש לי פי אס פי דגם e1004 רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותן לטלויזיה ואם כן איזה כבל צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קונסולת משחק, אני פשוט לא מבין שום דבר בהן. אני נוטה יותר לכיוון XBOX 360 בגלל HALO, אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע על PS3. חיפשתי בימים האחרונים על הקונסולות ומצאתי כל מני הצעות, אני פשוט לא מבין בגרסאות השונות.. מה זה PAL, ELITE SLIM ומה עדיף. אותו דבר בקשר לPS3. בנוסף אני טס לחו"ל בעוד יומיים הקרובים וראיתי בדיוטי פריי XBOX 360 ב- 189$ (link) השאלה היא האם זה שווה את זה? או שבכלל עדיף לי לחכות לקונסולות החדשות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבן שלי בכיתה ב' וחסך כסף לקונסולה חדשה. עד היום היה לו WII הישן והטוב (והמוגבל). אנחנו מתלבטים בין שתי הקוסולות. אין לנו ניסיון קודם עם אף אחת מהם. אומנם זה מיועד בעיקר למשחקים.. אבל מכונת מדיה ביתית זה נשמע נחמד... בנוסף, יש לנו פלאזמה 50 (HD RADEY) ולא FHD. מה לקנות ? את שנייהם אני מביא מחו"ל.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על מקום שאפשר למצא את הקונסולה Xbox One בארץ במחיר טוב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה ששאלתי גם בפורום מחשבים ניידים אבל מתאים גם לפה... הי, אני חלש מאוד בכל תחום החומרה, אשמח לסיוע מהמומחים כאן. רציתי לרכוש קונסולה מהחדשות PS4/XBOX1... לאחר קריאה ברשת אני שוקל במקום לרכוש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעמוד ברמת של הקונסולות (וככה להרוויח שתי ציפורים במכה כי אני גם ככה צריך מחשב נייד). האם ניתן לרכוש מחשב נייד שיהיה עם ביצועים ברמה גבוה לפחות כמו הקונסולות החדשות ואפילו יותר? מה החסרונות במקרה כזה? תוכלו להמליץ לי על מחשבים כאלה? כמובן שהמחשב ישמש גם לפעילות שוטפת פרט למשחקים ולכן חשוב לי שיהיה מחשב נייד תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לפרוץ את האקסבוקס 360 של הבן שלי אני ממש רחוק מלהבין בתחום וקצר מאוז בזמן לבדוק את הדברים האלה רציתי לשאול איזה פריצה הכי עדכנית וכדאית (נתקלתי בפריצה שמאפשרת לשחק עם CD ומשחקים שעובדים עם USB וכוכו') איפה הכי מומלץ לפרוץ ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל הגודל -במצב צדפה ,בערך כמו הגלקסי נוט 1 שלי +המגן המנופח של הגלקסי במילים אחרות ,יכנס לכיס גדול ,אבל לא לקטן מבחינת משקל ,יחסית למכשירים כאלו ,טיפה כבד ,אבל בכלל לא נורא ,לא משהו שיפריע ללכת איתו איכות בניה -אני לא מומחה בעניין ,ניראה לא רע בכלל מיתרשמות שלי ,לא משהו חסין כדורים ,אבל גם לא משהו שיתפרק סתם בידים מערכת הפעלה -מאוד פשוטה ומאוד ידידותית למתחילים מצלמות -גרועות מאוד ,יש אחת מלפנים ,ועוד 2 מאחור ,מאחור אפשר גם לצלם ב3D ,יותר מתאים לגימיק ,ולמשחקים שעושים שימוש במצלמה אחיזה -די נוחה מסך 3D -לוקח זמן ליתרגל למסך הזה ,כי צריך לצפות בזווית מסוימת מאוד ,בלי הזווית הזאת מקבלים תמונה מוזרה כזאת וזה מציק בעינים בגדול אפשר לכוון את האפקט הזה ,כמה שפחות י…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי לי טלוויזיה חדשה לחדר וחשבתי גם לקנות XBOX 360, עכשיו אני בהתלבטות האם עדיין כדאי? הציעו לי מכשיר מוסב 4G קורא צרובים ב 1200 שח מה נראה לכם שווה? אף פעם לא הייתה לי קונסולה כזאת לכן רציתי לדעת חסרונות ויתרונות בעיקר לגבי הגרפיקה אם יש פער גדול לעומת המחשב? חשבתי לקנות את הONE אבל הבנתי שאין לו פריצה ואין בכוונתי לקנות כרגע משחקים במחירים כאלה.. האם בשנים הקרובות עדיין ימשיכו לצאת משחקים ל 360 או שעוד מעט זה יפסק בכלל הדור החדש? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם :D קניתי לאחרונה פס4 בארץ ויש לי מס׳ שאלות בנוגע לרכישת משחקים. שמתי לב שלעתים המחירים בחנות בפיאס ממש גבוהים אפילו ביחס למחירי דיסקים בארץ, אלא אם כן יש הנחה. כל המשחקים בקספ מוצעים לרוב באותו מחיר או נמוך יותר פרט לקילזון וknack שעולים זול יחסית בסטור. אז: 1. האם אתם מכירים חנויות שמוכרים משחקים דיגיטליים ובאופן זול? כמו שיש לאתרי מחשב? הכוונה לאתרים כגון CJS ודומיהם. מבדיקה בגוגל לא מצאתי, אבל אולי מישהו פה יודע משהו שגוגל לא. 2. שאלת נוב קלאסית - אם קניתי משחק מאמזון והוא בפורמט ntsc, יעבוד אצלי? אני חושב שהמכשיר שלי הוא pal. נקנה בארץ בכל זאת. 3. ואם שום דבר לא צלח, מכירים חנויות שמוכרים את הדיסקים בארץ בזול? ובחו״ל בזול ואין עליהם דמי משלוח משוגעים…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אם אני לא במקום הנכון, אנא תקנו אותי והעבירו, סליחה מראש. המשחק שווה היום בארץ 300-350 שקלים. מוכר אותו ב200 שקלים, גר בירושלים... להמשך פרטים לפנות אליי בפרטי. * שימו לב המשחק הוא לPS4, חדש מהניילון, עם קבלה אפילו.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכלום התחלתי לשחק בפיפא 2014 על קונסולת פלייסטיישן 4 ואני מחפש שחקנים ישראלים לשחק איתם.... אני לא יודע איך זה בדיוק עובד כל העניין של האון ליין במשחק ואשמח לדעת אם יש קבוצה של ישראלים מהפורום שמשחקת או בכלל שחקנים בודדים שמעוניינים לשחק ביחד.... מי שמעוניין שישאיר הודעה כאן..
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ראיתי בגוגל כמה וכמה סימולטורים להורדה הם רציניים או שזה וירוסים וכדומה ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אומר שאין לי הרבה מושג בקונסלות אבל הם מאוד מעניינות אותי ולכן החלטתי לקנות אחת מהדור החדש ואני מתלבט איזו עדיפה ה-xbox one או ה-playstation4 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הילד שלי ביקש ליומולדת שלו XBOX - אז קניתי לו (XBOX ONE - לא רציתי להתקע עם חומרה ישנה של 360) יש לי כמה שאלות- 1. האם אפשר להשאיר את המכשיר דלוק - כמו מחשב (כיבוי והפעלה תכופים לא יהרסו אותו?) למשל המחשב שלי יכול להשאר כמה שבעות ללא כיבוי 2. מה זה ה XBOX LIVE ? להבנתי - אם נרשמים מקבלים משחקים בחינם - במשך השנה? 3. אפשר לקבל המלצות נוספות- טיפים \ משחקים וכו'- ואם יש משחקים שיתאימו לגיל 8-6? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם יש אופציה לקנות משחקים ל ps4 בזול? למשל למחשב יש את steam שידוע שיש מידי פעם מבצעים על משחקים עם הנחות גדולות אם היה איך אולי הייתי רוכש ps4
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מישהו יוכל המליץ לי על חנות אמינה (חוץ מבאג) באזור ת"א שניתן לרכוש בה XBOX ONE? מישהו התנסה עם www.domiator.co.il? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים ראיתי משחקים באייבי במחירים מאוד זולים (20$) ורציתי לדעת האם כדאי לקנות ,ומה ההבדל בין secondery ו primary והאם אחרי שקניתי משחק שהוא primary ניתן לקנות עוד משחק מסוג זה . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני קצת חדש בתחום הPS4, אבל בעל ידע בתחום הטכנולוגי. קניתי ps4 עשיתי חשבון והתחברתי בהצלחה,היום לא הצלחתי להתחבר לPSN דרך הסוני גם שמחובר לרשת עם כבל לראוטר וגם בWIFI. עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי נקודת רשת דרך הסמארטפון ואז התחברתי דרך הסוני ואז הצלחתי להתחבר לPSN. כלומר הבעיה עם הרשת הביתית/ראוטר.... פתחתי פורטים ונעזרתי בכל המדריכים שיש באינטרנט וללא הצלחה... אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים למישהו יש המצלה על מתאם איכותי למקלדת ועכבר ל PS4 אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן מאיפה אפשר לרכוש מתאם כזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי את הפלייסטיישן 4 סלים מבריטניה- ויש לי כמה שאלות: 1) איפה ניתן לקנות מתאם עם הארקה באזור תל אביב, גבעתיים, רמת גן? מצאתי רק אחד בטמבור ב13 שקל ונראה די זבל. 2) האם מתאם ללא הארקה שמתחבר לנקודת חשמל עם הגנה מברגים ונחשולי מתח יכול להיות תחליף להארקה? 3)האם עדיף לחתוך את התקע ולחבר לו תקע ישראלי? 4) האם כבל ישראלי שנמכר בחבילות הפלייסטיישן 4 הנמכרים בישראל יכול להחליף את הכבל הבריטי? ישנן חנויות שמוכרות כבל מקורי ישראלי כזה? האם הכבל הזה עם הארקה יתאים? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/631-כבל-חשמל-220V-עם-חיבור-מיקי-מאוס-3-עיגולים-אורך-1-8-מטר תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לקנות עותק דיגיטלי של המשחק overwatch לps4 והם לא שולחים לארץ. עכשיו השאלה שלי היא אם אני משנה מדינה וקונה אז אני יוכל לממש את הקוד בחשבון הישראלי PS4
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שיחקתי כמה פעמים באקס בוקס ופלייסטיישן אצל חברים ואני רוצה לקנות לעצמי קונסולה. התייעצתי עם החברים מה כדאי לקנות וכל אחד נותן לי תשובה אחרת, אבל נראה לי שאני מעדיפה את האקס בוקס. הסתכלתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=1019 וראיתי שיש כמה דגמים של קונסולות משחקים, ואין לי מושג מה ההבדל ביניהן. אני רואה שיש הבדל בנפח הדיסקים, מה זה אומר? זה קשור לכמות המשחקם שאפשר לשחק? כדאי לקחת את הדיסק הכי גדול? ולגבי החיבור לטלוויזיה - זה מתאים לכל טלוויזיה? מה אני צריכה לבדוק כדי להיות בטוחה שלא תהיה לי בעיה לחבר אליה את הקונסולה? זאת טלוויזיה HD רגילה מלפני 6 שנים.
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
-