קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אני די חדש פה בפורום ובעליו הגאה של XBOX 360 האם אתם משחקים ב XBOX LIVE או איפה אפשר למצוא קבוצות רציניות בארץ ל HELO 3 או כל משחק אחר תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שנתיים ואקס בוקס משנת יצור 2006, זה לא מפתיע במיוחד, אבל שיט... RING OF DEATH, מעצבן מאוד, מופיע לסירוגן. הספק שנתדלק יש אור ירוק ככה שהבעיה היא במכשיר עצמו, לא בידיוק יודע איך זה קרה, אבל כנראה התרופף שמה ההיטסינק או משהו אמשח לשמוע פתרון כיצד לסדר את הקונסולה, הבנתי ששפריץ קל של ARTIC SILVER עשוי לפתור את הבעיה, האם מישהו מכיר אותה ? אשמח לדעת כיצד לפתור זאת בצורה סופית שלא תחזור בעיית רינג אוף דף, כנראה הקונסולה עשויה להדלק, פעם כן, אולי אם יש מזגן בחדר, ופעם לא, ולהבהב עם 3 נורות אדומות האם מישהו פה סידר בעצמו את הבעיה ? אני ממש לא רוצה לשלם כסף לחאפרים שיעשו לי חלטורות על הגב ולא יסדרו את הבעיה מכירים בנאדם אמין שעושה תיקון יסודי בלי לקרוע לך את הכיס…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מעניין למה הם לא מפתחים ל PS3, ונותנים בלעדיים רצינים למיקרוסופט (וכל משתמשי ה 360 המרוצים) http://news.teamxbox.com/xbox/15105/Ninja-Gaiden-2-Box-Art/ איך שאני אוהב את המיקרוסופט האלו, הנה מהדורת אספנים לסטיק נראה לי שהסטיק גדול יותר מהמקורי, (אני יודע שקשה להבחין בתמונה)
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה וזה הביא לי חשק לרכוש PSP חדש אני טס לקנדה בעוד חודש וחשבתי לרכוש אחד למרות שיש לי PS3 מה את אומרים כדאי לרכוש בקנדה או בארץ ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3583661,00.html
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
רציתי לשחק פרו 09 באינטרנט אז הוא ביקש UPDATE 2.60 אז אני מנסה להוריד וזה נתקטע ב0 אחוז ואז רושם הודעה של שגיאה : an error occurred during the download operation. A connection to the server cannot be established. (80710723) בדקתי אולי אני מנותק אבל לא.. זה מחובר לאינטנט והכל טוב ויפה אבל זה לא מוריד את זה!! מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חברה התחלתי לשחק במשחק בXBOX קודם כל פשוט משחק מדהים!!! איזה גראפיקה איזה משחקיות חבל על הזמן אני לא יכול להפסיק לשחק! נתקעתי בקטנה הגעתי למין חידה כזאת שאני רואה 10 תמונות עתיקות כאלה ואני צריך לבחור 5 מהם בעלות מכנה משותף ואז אני אראה איזה רמז... לא הצלחתי להבין איזה 5 תמונות הם דומות ומההקטע... אני אכתוב לכם את ההודעה באנגלית של המשימה שתראו אולי תזכרון: FIVE OF THESE MYTHIC SCENES SHARE A CORE SIMILARITY. PICK THEM OUT AND YOU'LL BEGIN TO SEE. מי יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום.. קניתי PS3 ואין לי עדיין משחקים..מישו יכול להמליץ על מקום טוב לקנות ממנו..עדיף באזור הצפון... אשמח לקבל עזרה.. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי 2 משחקים לפלייסטשן 3 וקיבלתי באימייל הודעה שהמוכר קיבל את התשלום למשחקים אבל בפעם הקודמת שהזמנתי ממנו משחק הוא שלח לי הודעה מתי שהוא שלח אותו ועכשיו הוא לא שלח לי הודעה אם הוא שלח לי את המשחקים(הזמנתי ביום שבת) ואני רוצה לדעת אם זה משנה? כי אני לא רוצה לחכות סתם ואז לגלות שהוא שכח או משהו ואז אני אצטרך לחכות יותר זמן
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ראיתי משחקים באייבי במחירים מאוד זולים (20$) ורציתי לדעת האם כדאי לקנות ,ומה ההבדל בין secondery ו primary והאם אחרי שקניתי משחק שהוא primary ניתן לקנות עוד משחק מסוג זה . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24807 שימו לב זה רק ביפן ככה שהנתונים רק מיפן וזה השג מאוד טוב הסדרה הזאת מוכרת טוב גם במערב ככה שמאוד יכול להיות שזה יהיה המשחק הנמכר ביותר לWII בהיסטוריה שלו הסדרה הזאת בעבר מכרה טוב גם הרבה אחרי ההשקה ככה שכרגע זה חצי מיליון ביום אחד אבל המשחק בטח הימכר איזה 3-4 שנים
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הייתי בארצות הברית וקניתי שם XBOX 360 ושחזרתי לארץ שיחקתי בו ואחרי כמה זמן השלט הפסיק לעבוד , אני מצליח להפעיל אותו ואחרי דקה בערך הוא מתנתק , בדקתי שיש בטריה מלאה ויש . אני אשמח אם תעזרו לי פה .
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום קניתי SP,והבעיה היא שכשאר אני שומר משחק המשחק נשמר,אולם ברגע שאני מחכה את המשחק השמירה נעלמת,רק במשחק זלדה זה נשמר,מה הבעיה? כמו כן שמתי לב בקלטת של זלדה איפה שהחריץ רשום שם את הלוגו של נינטדנו,ובשאר אין,יכול להיות שכיוון שהקלטות ניקנו ב תיאלנד הם מזויפות? כי ב 2 הקלטות איפה שיש לוגו רשום מאחור מיוצר ביפן ואילו בשאר לא רשום איפה. ועוד דבר,כשרוצים לכבות את המכשיר פשוט מכבים אותו או צריך ללחוץ על משהו לפני זה? ---בעיה נפתרה---- הקלטות אכן מזויפות ראיתי ב יוטיוב איך מזהים ,מי שרוצה לדעת איך מזהים קלטת מזויפת פשוט מאוד. איפה שהחריץ בקלטת מקורית יש את הלוגו של נינטדו ומספר סידורי בלקטת מזויפת אין אותו.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תאמינו או לא... אבל COD4 עומד לצאת לWII. השאלה הגדולה היא... עד כמה נאבד מהאיכות ומחווית המשחק? לדעתי אפשר לעשות את זה מעולה כל עוד לא מגיזמים לשום כיוון אם השליטה תהיה פשוטה ויציבה, והגרפיקה לא תרד הרבה, אני מאמין שזה יהיה כיפי למדיי. מה אתם חושבים על השילוב הזה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, רק לאחרונה גילתי את האתר ואת הזירה שבה ניתן לדון בהחלפות . מאחר ועד היום לא באמת קניתי משומש רציתי לדעת כמה באמת אתם משלמים/מוכרים או מוכנים לשלם/למכור משומש? אם / בלי חוברת מקורית , עטיפה וכו'... כי מקורי עולה בסביבות 350 פלוס-מינוס 50 שקל לרוב המשחקים ואנשים מבקשים בערך 200 שקל עבורם. תודה יקי
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי הרבה סוגים של XBOX ELITE SLIM וכו' השאלה היא מה כדאי? 2.ראיתי אקס בוקס עם 320G ואקס בוקס עם 4G..איך קרה שיש הבדל כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משחק רציני או עוד סתם משחק
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז? שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010. בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון". כמובן שגרפיקה א…
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי,סוני הודיעה היום שהמחיר של ה-PS3 יורד ל-250$,בחישוב לשקלים 885 ש"ח(גרסת ה-160 GB) כיום המחיר בארץ הוא 1557 ש"ח. לפי מה שאני חושב המחיר ירד למינמום של 1200 ש"ח.לא פחות מזה. מקור:http://blog.us.playstation.com/2011/08/16/live-from-gamescom-playstation-3-now-249/
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-