עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. מאמר המסכם את שינויי התמחורים של הקונסולות בחודשים הקרובים: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9022&Itemid=1

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by WarMachine,

אני מעונין לקנות את המשחק במכירה מוקדמת ושישלח אליי ברגע שיצא לחנויות. אני יודע שאפשר להזמין מPLAY ASIA, אבל חוץ מהם אני לא מכיר עוד חנות ששולחת לארץ.מישהו יכול להעיר את עיניי?

• 96 תגובות
    • 8.8k צפיות
  3. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=195878 אני בעד

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  4. אם למשל אני ישחק COD 4 ב-PS3 ובמחשב PC בעל חומרה מתקדמת - שזה מעבד E8500 ומעלה וכרטיס מסך בסביבות ה-HD4870 או אפילו GTX280, איפה אני אראה גרפיקה טובה יותר?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Gamer spends $15k just to play Gran Turismo 5 A gamer has spent a massive $15,000 in order to play Gran Turismo 5 more realistically. How did he rack ups such a huge bill? Well he purchased an Official Kiosk like the ones used at E3 and got some other bits and bobs such as a new racing wheel. http://www.slashgamer.com/2008/08/26/hardcore-fanboy-of-gran-turismo-spends-15000-on-a-gt5p-kiosk/

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by huber,

http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080825022151_Microsoft_Readies_Motion_Sensitive_Controller_for_Video_Games_for_Holiday_2008__Rumours.html

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by nineball,

משום מה אחרי שבוע של חוסר שימוש עקב תעסוקה אחרת ה WII שלי פתאום מסרב לקרוא חלק מהדיסקים (כן, מקוריים למי שתוהה). משהו שם מוזר, לפעמים הוא קורא ולפעמים לא ניסיתי להכין עותק גיבוי של סופר מאריו גלאקסי, ואותו הוא דווקא קורא בסדר- אבל את המקורי לא. נשמע לכם כמו עינית מלוכלכת? מן הסתם, הדבר הראשון שאני הולך לעשות זה לקנות דיסק ניקוי... אבל יש לכם עוד רעיונות?

• 9 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by stone cold,

אני לא יודע אם אני יכול או לא מסבות שתבינו לבד אבל זה מתחבר לי לרשת רק בפתוח לא ראיתי משתתפים אז אני רוצה לנסות דרך "רשימת חברים" המספר שלי הוא -3824-0808-9317 הכינוי TNA בכל מקרה אם אני יצליח או לא כדי שנתחיל לפוצץ את הצורה אחד לשני במשחק אני בטח יקנה אותו בכל מקרה שמישהו קרוב יטוס לאירופה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by JONathan144,

שלום אני רוצה המלצה למשחק XBOX360 אבל הכי חשוב שיהיה בו LIVE איכותי עם מלא שחקנים פעילים!!! FPS (יש לי כבר HALO 3 ) תןדה לכול העוזרים

10. Started by tiptipon,

מדי פעם כשאני מדליק את ה PS3 לפעמים נורית ה WIRELESS לא דולקת וכמובן הוא לא מוצא את ה AP אני מנסה להגדיר מחדש את הרשת ועדיין לא מוצא אז אני מתיאש וממשיך לשחק ללא רשת אבל לפעמים פתאום ללא שום פעולה מצדי מתחילה הרשת לעבוד לא מבין את הדבר הזה יש למישהו מושג למה זה קורה לי ואם זה קרה למישהו ???

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  11. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318795 ולפני שכולם קופצים ומציינים שסוני אמרה ש PS3 יהיה בשוק 10 שנים, נכון - הם אמרו, אבל זה לא מתנגש עם העובדה שבתוך ה 10 שנים האלו תצא קונסולה חדשה. גם ה PS2 כבר נכנסת לשנה התשיעית שלה ולמרות זה יש קונסולה חדשה בשוק, ה PS3. אין שום מניעה ששתי קונסולות ישווקו זו לצד זו כמו שקורה בשנתיים האחרונות עם הPS2 וה PS3. להיפף, אורך חיים של 5 שנים לקונסולה עד יציאת הקונסולה הבאה תואם לחלוטין למה שקרה עד היום בשוק הזה.

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  12. אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Shpitz316,

אהלן חבר'הלייצים, ובכן, אני רוצה לקנות שירים בRock Band, אבל הבעיה שאפשר לקנות רק אם אתה תושב ארה"ב. אז כמובן שמילאתי פרטים כאילו אני אמריקאי מן המניין ואפילו חירטטתי כתובת ("BLABLA"), אבל הדבר שמפחיד אותי הוא שלאחר הקניה Sony יפיקו קבלה עם כל פרטי האשראי שלי ושזה עלול להגיע לידיים הלא נכונות. האם חששותיי נכונים? האם למישהו יש ניסיון בקניה מה-PS Store? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר את הג'ויסטיק האלחוטי של הXBOX360 למחשב? האם יש אפשרות לחבר את הג'ויסטיק בצורה אלחוטית למחשב? איפה אני יכול לקנות את זה?

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by gtabak_37,

אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by shai2009,

זאת אומרת, עוד כמה זמן יצא לו מחליף?? אני שואל כי אני רוצה לדעת אם משתלם לי לקנות עכשיו, שעוד שנה שאני לא אצטרך להחליף שוב /: תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  17. hey guys. im living now in the US for few month and i got my self and xbox soon im coming back to Israel and im going to take it with me ofcourse so i want readying some place that i need a special transformer from 110v to 220v i was searching alittle bit and that what i found i hope that u could help me and tell me if its the correct one http://www.amazon.com/Seven-Star-Step-Transformer-TC500/dp/B000AY72DO/ref=pd_sim_dbs_e_3

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by NM,

ראיתי לפני כמה זמן שדיברו על בעיה עם העדכון האחרון לפלייסטשן 3 2.42 זה סודר כבר?או לפחות יש תאריך לעדכון החדש?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=51&id=2933 אני חושב שזה די מעצבן עכשיו אני לא יוכל לתת חשיבות לאף ביקורת שלהם גם ככה הביקורות שם לא תמיד במקום עכשיו בכלל

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by nineball,

אני מתלבט אם להזמין את המשחק או לא, ואין דמו זמין שאני אראה איך הוא ואיך הבקרת שליטה עובדת..... לא מזמן הזמנתי מאיביי את We love golf ומשחק בייסבול בשם MLB PROS 2008 זה מדהים איך המשחקים שעובדים הכי טוב על ה WII מבחינת בקרות תנועה עושים הרבה פחות רעש ויוצאים ככה בשקט בשקט. ממש חבל, אנשים בקושי יודעים עליהם.... עכשיו שבייסבול וגולף טובים כבר יש לי, אני מחפש טניס. מישהו יכול להגיד לי איך טופ ספין?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  21. ובכן, גם לי ועכשיו יש לנו גם הזדמנות לקבל עליהן תשובות! כנראה שהראיון הבא של www.nextgn.com יהיה עם החבר'ה מ Incognito שעבדו על Warhawk. אז למי שיש שאלות לגבי העדכון הבא - 1.5, או לגבי ההרחבה של Operation Fallen Star, או לגבי ה Jetpacks או ה Trophies או מה שבא לכם, אני אשמח לקרוא אותן ולהעביר הלאה. למי שיש שאלות לגבי משחקים אחרים של Incognito (כמו Calling all cars לדוגמא), גם מוזמן לשאול ואני מקווה שנוכל לקבל גם תשובות עליהן.

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by FearThis,

שלום חברים, התוודעתי למכשיר הזה לאחרונה ואפשר לומר שאני דיי מבולבל. אני רוצה לקנות את המכשיר. כמובן שגירסאת הelite מיותרת בשבילי. על איזה דגם אתם ממליצים ? האם קנייה מחו"ל מומלצת ? יש לי אופציה לקנות מגרמניה ללא עלות של משלוח ואופציה לקנות מארה"ב + עלות של משלוח וגם כנראה מיסים. הפורמט של NTSC, אני יכול למצוא משחקים בשבילו בכלל ? האם מכשיר NTSC קורא משחקים של PAL או שצריך להמיר באיזו שהיא צורה ? הסיפור עם ה65NM אני מניח שנגמר, כאילו מן הסתם כל קונסולה שאקנה חדשה תיהיה אחרי השינוי, נכון? אילו דברים אני צריך להוסיף מסביב? שלט נוסף? עוד תוספות שלא חשבתי עליהן? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by R007,

אני מתכנן לקנות PS3 בארה"ב ואתמול ראיתי דגם חדש שהחליף את ה-40. מלבד נפח אכסון גדול יותר , תאימות לאחור ודואלשוק 3, מישהו יודע על שינויים אחרים בדגם זה לעומת ה-40? האם יש צורך לקנות מתאם חשמל לארץ או שהוא גם אוניברסלי? בנוגע לסרטי בלוריי, האם החסימה האזורית תשנה משהו או שבמילא רוב הסרטים אינם חסומים? תודה רבה לעוזרים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by huber,

מצריך את המצלמת רשת של ה PS3. נראה די מדליק.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. http://nextgn.com/2008/08/20/2k-games-announces-release-date-for-bioshock-october-21/ מדובר על ה-21 באוקטובר. אני לא חושב שאני אקנה את המשחק ישר כי כבר גמרתי אותו על ה-360, אבל אני כן אקנה אותו בסופו של דבר. גם בשביל ה Trophies וגם כי את גרסאת ה-360 שיחקתי על טלווזיה רגילה ומעניית אותי איך המשחק ייראה ב-HD. דברים שגרסאת ה-PS3 מקבלת: * Survivor difficulty mode * Trophies * An all-new Add-On Game Content * Exclusive PS3 Challenge Rooms

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים