קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.escapistmagazine.com/news/view/85936-Gearbox-On-Halo-4-Rumors-Gain-Strength
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם אפשרי???ואם כן איך בבקשה עזרו לי!!!! תודה מראש לעוזרים!! :yelclap:
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מצאתי יד שניה 360 הוא אומר שקנה אותו לפני חצי שנה ויש לו ,HDMI האם הוא גם פלקון ? שאלות נוספות חשובות!!! 1. אין לו מתאם מתח (הקנסולה היא אמריקאית) האם אני יכול להשתמש בשנאי שלי וזה יעבוד 2. האם בגלל סיבות שאתם בטח מבינים אני יכול להרכיב שם את ה DVD מהמכשיר שלי הוא שצריך לעשות את כל העניין מחדש? 3. האם הוא מוכר אותה בגלל שלא ניתן להריץ איתה גיבויים ? איך ניתן לדעת את זה, כי הבנתי שיש גירסה חדשה עם כוננים LITEON תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
3 פעמים פתחתי אותו שמתי משחה פעם שכבה דקה ופעם עבה ופעם בינונית ב 3 המקרים הוא עובד לכמה דקות ושוב זה חוזר איזה באסה זה,
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
איך אני טוען את השלט של xbox 360 כל סוללה מתאימה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב לחדר, ביחד עם מסך 22 אינץ'. חשבתי בהמשך לקנות גם PS3 ולחבר אותו למסך הזה... האם האיכות תהיה שווה? יש לי בסלון מסך LCD 37 אינץ'-HD READY של טושיבה, אבל אני לא יכול לשחק שם הרבה זמן בגלל זה אני אעדיף לחבר למסך בחדר... מסך 22 אינץ' יכול להפעיל 720P לא? האם אני אנצל את ה-PS3 על מסך 22 אינץ'? או שכדאי כבר עכשיו להשקיע על מסך גדול יותר וטוב יותר לחדר? תודה
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה מדיות משתמשים בWii ?(אם זה DVD רגיל או משהו אחר)? אשמח לתגובה תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Keep those weapons on ready soldier we are releasing Conquest Mode on the Xbox 360 and Playstation 3 soon , for free! The content will include the traditional Battlefield multiplayer game mode, Conquest. Conquest focuses on the capture and control of flags; once a team captures a control point, its members can re-spawn in the area. When a team loses control of all their flags or control points, they cannot re-spawn. Maintaining control over the flags on the battlefield is a key to victory and the ability to re-spawn troops close to the battlefront can make all the difference for that last offensive push. Four existing maps have been redesigned along with all new lighti…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
{כותרת} מישהו הצליח??? ואם כן, איך??
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
למי שזוכר, לפני איזה שבועיים שאלתי על הpsp, אז היום בשעה טובה הביאו לי אותו God of War PSP RED - גרסא מוגבלת בעלת עיצוב מיוחד - צבע אדום 'דם', ותמונה של קרייטוס מאחורה. מגיע עם המשחק וסרט (superbad), ובקיצור נראה מדהים ;D רק ביאס אותי שלא צירפו כרטיס זיכרון, והקאץ' הוא שאי אפשר לשמור במשחק בלי כרטיס כמה תמונות: (אל תתלוננו על האיכות, צולם בנייד, המצלמה הרצינית לא אצלי) - בקרוב תמונות נוספות, והפעם באיכות נורמלית - הוא בהטענה עכשיו. (כמה זמן אני צריך להטעין אותו אגב?) - אני חדש לעולם הpsp, אם יש לכם טיפים מועילים אשמח אם תשתפו תגידו מה שתגידו, אני מרוצה 8)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את המשחק gt5 הפעלתי אותו והוא עובד אבל כל אפשריות המרוצים נעולים אי אפשר להכנס איך אפשר לגרום להם להיפתח ולהיכנס למרוצים?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
תהנו http://www.us.playstation.com/PS3/Store?DCMP=ILC-HP_1303&LINK=STORE
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הייתי בארצות הברית וקניתי שם XBOX 360 ושחזרתי לארץ שיחקתי בו ואחרי כמה זמן השלט הפסיק לעבוד , אני מצליח להפעיל אותו ואחרי דקה בערך הוא מתנתק , בדקתי שיש בטריה מלאה ויש . אני אשמח אם תעזרו לי פה .
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/08/27/psn-cards-expanding-to-blockbuster-7-eleven-and-rite-aid-in-sep/
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום. 1. האם הPS3 מגיע עם כבל רשת?? (שלי נקנה היום ולא ראיתי כבל כזה) 2. איך מתחברים לרשתהאינטרנט (יש לי מחשב אחד שמחובר דרך מודם רשת)? בתודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אלחמתי את הכבל של המתפסת לשלת של הPS אחשב אני בה להוריד את הדריברים .. פיתום אין דריבירים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.0 קיצר מישהו יחול להשיג לי ???:X נ.ב עם זה לא קשור לפה אז תאבירו את זה למקום שכן יוכלו לאזור תודה REPT0R
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יכול להמליץ לי על משחקים טובים לWII לא ספורט כי כבר מגיע איתו מספיק מזה.. אני מתלבט בין ה-MEDAL OF HONOR VANGUARD ל-Medal of Honor Heroes 2 אפשר מז'אנרים אחרים גם תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-